סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 2:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שווה ת'רד נפרד בעיני.

https://sports.walla.co.il/item/3488973

ברמת העיקרון אני מסכים עם כל מי שיטען שספרופולוס נכשל במכבי (פרט לעונת שנקטעה בעקבות הקורונה), אבל אני לא בטוח שלפטר אותו כשהתחליף היחיד שיש ביד זה אבי אבן זה מהלך שתהיה לו איזושהי השפעה חיובית. ובכל מקרה, אני לא חושב שספרופולוס הוא האשם העיקרי בכשלונות של מכבי, יש לו חלק בוודאי, אבל עד שלא ישכילו לבנות במכבי הנהלה מקצועית רצינית ולבעוט לכל הרוחות את וויצ'יץ', אני לא רואה איזשהו שינוי רציני בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 2:44 pm 
Sophomore

בדיוק דמיינתי תסריט שמכבי איכשהו מגיעים לטופ 8, וזוכים באליפות קלילה, ואז עוד פעם מחתימים את ספרופולוס ו-ווילבקין ל5 שנים נוספות.
אבל כנראה שחסמו את האפשרות הזו מעכשיו.

סך הכל ספרופולוס מסיים קדנציה במכבי שנעה בין "ממוצע ומטה" לבין "כישלון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 2:58 pm 
Hall of Famer

כן, כנראה שחסמו.

ספרופולוס נכשל בלהביא איזשהו ערך מוסף לקבוצה שמתחילה כל עונה כפייבוריטית ברורה לאליפות. נכשל ביורוליג ובגביע. מבחינת סגנון, כאמור, בעת האחרונה ההסתמכות על ההירו בול של ווילביקין הפכה לפארסה, כדורסל של קבוצה קטנה. לא יודע מי יהיה המחליף, אבל היה ברור ששעון החול של היווני אזל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:19 pm 
Sophomore

מהצד זה נראה למ כצעד הזוי וכמעט מופקר של הנהלת מכבי. הזיכרון של העונה הקודמת בה הם החליטו קודם לפטר ואחר כך לחשוב צריך להיות עוד טרי (2017 עם אותו אבי אבן והפינאלה ההזוי של שיבק מקבל זובור כמאמן בחינם שמועף אחרי 5 משחקים)… הם עוד יכולים להתבזות לחלוטין גם בליגה…

ולגבי ספרופולוס הוא בסיטואציה לא טובה מכל הבחינות ויכול להיות שנגמרו לו התשובות, אבל הוא עדיין המאמן הכי מרשים במכבי מאז בלאט והצליח לבנות שם מערכת דיי טובה. אם הייתי יכול להביא אותו להפועל ירושלים הייתי לוקח בכלל בלי לחשוב

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך ג' פברואר 15, 2022 3:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:21 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג ממה אתה מתרשם. ספרופולוס אנדראצ'יבר במכבי והכדורסל של הקבוצה שלו רע וטיפש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אין לי מושג ממה אתה מתרשם. ספרופולוס אנדראצ'יבר במכבי והכדורסל של הקבוצה שלו רע וטיפש.

זה רק אומר כמה שאר המאמנים בשנים האחרונות היו נוראיים, כי ביחס אליהם ספרופולוס היה בהחלט שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:48 pm 
Junior

אני חושב שזה מהלך מיותר שלא ישנה הרבה בכל מקרה.

היה יכול לחכות לסוף העונה בכיף.
זה לא שמשנה למכבי משהו אם הולכת גם האליפות (ביורוליג אני לא רואה אותם עולים בכל מקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:54 pm 
מנהל פורום

כמו שדובי אמר
מהלך שלא ישפר בשיט את העונה הנוכחית ורק יסנדל את מכבי לעונה וחצי, במקום לחכות לקיץ שבו השוק עם הרבה יותר היצע

במיוחד שהטופ 8 ביורוליג מקבל פתאום סיכוי ריאלי לאור החולשה של קזאן ופנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 3:57 pm 
Hall of Famer

אוי ואבוי אם האליפות לא חשובה למכבי.

בהנחה הסבירה שהיא כן חשובה, קטונתי מלהבין איך יודעים כבר בשלב הזה ש"זה לא ישפר בשיט את העונה" ו"יסנדל את מכבי לעונה וחצי".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:21 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כמו שדובי אמר
מהלך שלא ישפר בשיט את העונה הנוכחית ורק יסנדל את מכבי לעונה וחצי, במקום לחכות לקיץ שבו השוק עם הרבה יותר היצע

יסנדל את מכבי לעונה וחצי זה רק אם אתה מניח שלא פשוט יתנו לאבי אבן לסיים את העונה וישברו את הראש בקיץ על מאמן קבוע.

ובכל מקרה, אלא אם כן יש איזה מאמן רציני שאני לא חושב עליו שיסכים לבוא עכשיו למכבי, זה אומר שמכבי תקועה עד הקיץ עם כל מיני תחליפים שאני מתקשה לראות איך הם עדיפים על ספרופולוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:25 pm 
Sophomore

rony כתב:
uriel17 כתב:
כמו שדובי אמר

יסנדל את מכבי לעונה וחצי זה רק אם אתה מניח שלא פשוט יתנו לאבי אבן לסיים את העונה וישברו את הראש בקיץ על מאמן קבוע.

ובכל מקרה, אלא אם כן יש איזה מאמן רציני שאני לא חושב עליו שיסכים לבוא עכשיו למכבי, זה אומר שמכבי תקועה עד הקיץ עם כל מיני תחליפים שאני מתקשה לראות איך הם עדיפים על ספרופולוס.

זה בדיוק כמו הפועל ירושלים וההחלטה בזמנו על לפטר ולהישאר עם מודי מאור/יונצ'וק או לחלופין ההחלטה לא להביא מחליף לעמיאל ולהישאר עם הלפרין. המחשבה שאין עוד הרבה על מה לשחק העונה ולכן אפשר לשחק בעצם בלי מאמן תמיד גורמת להפתעה בכמה נמוך אפשר עוד ליפול (מעבר לנקודה הדיי נמוכה שבה פוטר מאמן מלכתחילה). לצורך העניין אם מכבי תתחיל להפסיד בליגה על ימין ועל שמאל ותיראה כמו ב-2017 שבה היא נלחמת על מיקום בפלייאוף זה יהיה מאד מאד מביך (בלי קשר לדיון הניצחי אם זה יפגע במותג או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה הסיכוי שמכבי יפנו לקטש? נראה לי כמו תסריט אידיאלי לשני הצדדים (אלא אם קטש חתום במקום אחר שאני לא מודע אליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:28 pm 
Hall of Famer

למה שניקולה לא יירד לקווים?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:30 pm 
Senior

ראובן כתב:
מה הסיכוי שמכבי יפנו לקטש? נראה לי כמו תסריט אידיאלי לשני הצדדים (אלא אם קטש חתום במקום אחר שאני לא מודע אליו).

קטש מנהל מקצועי בגלבוע.
לא נשמע כמו ג'וב שבלתי אפשרי יהיה לשחרר אותו ממנו, אבל כן עונה על ההגדרה של 'חתום במקום אחר'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 4:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם אפשרי משחק בליגת העל שבו גם אחת הקבוצות וגם השופטים הולכים עם RK על החולצה, אולי הוא יכול לשמש בשני התפקידים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:00 pm 
מנהל פורום

נכנסתי לפייסבוק של תל אביב
אין שם שום הודעה על זה (גם לא הודעה על תוצאת הסיום אתמול אבל ניחא)
מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:04 pm 
Freshman

מצחיק. מישהו ישב במכבי וחשב: מתוך ניקולה, אבי אבן, נאנלי, יפתח זיו, תומאס, אוונס, קאלוירו, וכד' - החוליה הכי לא מקצועית זה ספרופולוס? באמת? כלומר, לניקולה ולאבי אבן אי אפשר למצוא מחליפים ברמה, אבל לספרופולוס כן. הגיוני מאד. מזל שחוץ מכמה אלפי פראיירים שמשלמים על מינויים מופקעים כל שנה, כבר לאף אחד בארץ לא אכפת. היה להם את אחד המאמנים הטובים ביבשת, ועכשיו יקוששו כל מיני ז'אן טבק ואריק שיבק מהבוידעם.

יותם הלפרין, הנה הזדמנות כמנהל מקצועי למנות מאמן שכבר מכיר את הליגה טוב ויהיה עם הרבה מוטיבציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:06 pm 
Freshman

stavs כתב:
ראובן כתב:

קטש מנהל מקצועי בגלבוע.
לא נשמע כמו ג'וב שבלתי אפשרי יהיה לשחרר אותו ממנו, אבל כן עונה על ההגדרה של 'חתום במקום אחר'.

קטש נכנס בשנה שעברה לקבוצה שהוא לא בנה, לא נראה שהוא ירצה לעשות זאת שוב. הוא צריך שחקנים מתאימים לשיטת המשחק של הפיק אנד רולים - מי בדיוק אמור למסור במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:07 pm 
Sophomore

רלפי כתב:
stavs כתב:
ראובן כתב:

קטש מנהל מקצועי בגלבוע.

קטש נכנס בשנה שעברה לקבוצה שהוא לא בנה, לא נראה שהוא ירצה לעשות זאת שוב. הוא צריך שחקנים מתאימים לשיטת המשחק של הפיק אנד רולים - מי בדיוק אמור למסור במכבי?

קטש ילך לכל הזדמנות לאמן קבוצת יורוליג. זה לא שהן עומדות בתור בשבילו. ועם המעמד שלו בארץ יש מצב שיוציא מהם חוזה לעונה וחצי ואז בכלל הגיוני מבחינתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"אבי אבן יחליפו זמנית"? או "אבי אבן יחליפו "זמנית""?

אם זה היה תלוי בי, הייתי קושר את אבי אבן בקשר מוט לעמדת המאמן כל עוד הוא הסקאוט. אני מאד בעד שאנשי מקצוע שבונים קבוצות כושלות, בטח כאלה שעושים את זה באופן עקבי, יוכרחו לאמן את התכשיטים שהם הביאו.
תראו כמה זה מצליח להלפרין עד עכשיו.

כמובן שזה לא יקרה. אבי אבן הוא חבר בכיר במעמד השולט בקבוצה היום, והוא מספיק חכם - וכך גם האנשים שמגינים על הגב שלו - מלהיכנס למלכודת הזו. בסוף זו משרה שתקסום לאיזה פתי מסכן חדש שיטנף את שמו המקצועי במלכודת הרקבון שהיא מכבי של הטרויקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:17 pm 
Hall of Famer

ואשר למכבי תחת אבי אבן והפתי המסכן שיחליף אותו - אני לא אתפלא אם נמצא אותה חזק במאבק לכניסה לטופ 8.

אבל לא ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 6:51 pm 
Junior

רגע, לא הבנתי. אתה באמת חושב שמכבי תיאבק על הכניסה לפלייאוף העונה?

אבל כתבת את זה רק 8 פעמים ב-24 שעות האחרונות. בסטנדרטים שלך זה אומר שאתה סתם צוחק, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 7:08 pm 
מנהל פורום

blue כתב:
נכנסתי לפייסבוק של תל אביב
אין שם שום הודעה על זה (גם לא הודעה על תוצאת הסיום אתמול אבל ניחא)
מוזר

בטח יודיעו על שני הדברים ביחד, עבר על המאמץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 7:09 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
מצחיק. מישהו ישב במכבי וחשב: מתוך ניקולה, אבי אבן, נאנלי, יפתח זיו, תומאס, אוונס, קאלוירו, וכד' - החוליה הכי לא מקצועית זה ספרופולוס? באמת? כלומר, לניקולה ולאבי אבן אי אפשר למצוא מחליפים ברמה, אבל לספרופולוס כן. הגיוני מאד. מזל שחוץ מכמה אלפי פראיירים שמשלמים על מינויים מופקעים כל שנה, כבר לאף אחד בארץ לא אכפת. היה להם את אחד המאמנים הטובים ביבשת, ועכשיו יקוששו כל מיני ז'אן טבק ואריק שיבק מהבוידעם.

אם ספרופולוס הוא "אחד המאמנים הטובים ביבשת", אבוי לאותה יבשת. עם כל הביקורת על ה"ה ניקולה ואבן, על רמת השחקנים וכו', הם אלה שגולת הכותרת של יכולת האימון שלהם היא אופן לוילביקין?

ברור שיש משהו לא בריא בתלות בניקולה, אבל ספרופולוס לא היה טוב בלשון המעטה והוא הולך הביתה בצדק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 15, 2022 7:15 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
רגע, לא הבנתי. אתה באמת חושב שמכבי תיאבק על הכניסה לפלייאוף העונה?

אבל כתבת את זה רק 8 פעמים ב-24 שעות האחרונות. בסטנדרטים שלך זה אומר שאתה סתם צוחק, לא?

בסטנדרטים שלך זה אומר שגם אם יתברר שצדקתי תצחק על הדברים שלי, לא?

ותכלס אני לא אומר שזה בהכרח יקרה, אבל זה לא יפתיע אותי בכלל. לא בעונה הזו ועוד יותר כך בחלק מהעונות הבאות.
מכבי במאזן 9 ו-6, לא כזה רחוק משם. וגם זה עם לא מעט מזל, כפסע היה בינה לבין להיות במאזן שלילי כבר עכשיו. וכמו שנראה המצב שלה אחרי ההפסד הזה ומה שנראה גם כמו התפרקות משמעתית וחברתית בקבוצה, מישהו יכול לומר שזה לא ריאלי? (כלומר כן, אתה. כדי שאחר כך תוכל להיראות נורא מופתע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], רואה שחורות ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה