stavs כתב:
אני חושב שהבעיה של הפועל לא הייתה הליכה על ישראלים משלימים, אלא אם כבר - על זה שהלכו על ישראלים לא כל-כך טובים ועל לא מספיק ישראלים שאתה יכול לסמוך עליהם שיהיו על המגרש אפילו במאני-טיים, אפילו בלי שתדרוש מהם ליצור משהו.
ברגע שהביאו את דוברת, זה מעט מתקן את זה כי לפחות הסגל הישראלי קצת יותר רחב, זה עוד שחקן שקולע את הזריקות הפנויות (והוא לא ממש נטל הגנתי, למרות שהוא כנראה השומר הכי פחות טוב מבין ארבעת הישראלים הבכירים שלנו), עדיין קצת חסר בקבוצה הזו ישראלי בכיר.
בהקשר של הזרים, בסוף יש פה כרגע הרכב זרים לא רע, שאמור היה לעבוד טוב יותר, ואפילו עבד מעולה למשך תקופה - עד שהגיעה הקורונה והפציעה של קילפטריק.
אבל אולי זו הבעיה כשאתה מביא זרים שהם הכי רול פליירס שיש, כמו קייזר גייטס, שכאשר אחד הזרים היוצרים נפצע, גייטס לא יכול לחפות עליו.
אני עדיין חושב שאם קילפטריק היינו עכשיו בטופ-16 של הBCL, לא יודע איך המשחק מול הפועל ת"א היה נגמר (כמו שהמשחק מתפתח קילפטריק לא היה משנה כלום, אבל בלי הדחה מול האוקראינים, הקבוצה לא מגיעה כמו קליפה חלולה למשחק הזה) והעונה נראית אחרת בצורה די משמעותית.
אז זה לא תירוץ שפותר את כל הבעיות, ובעונת קורונה כל הקבוצות היו צריכות להתמודד עם בעיות סגלים - אצלנו זה פשוט בא בטיימינג מעפן וזה חשף היטב את כל הטעויות שללא ספק נעשו, אבל זה כן משהו שצריך לקחת קצת בחשבון כששופטים את העונה הזו - לא היה כאן כשלון מוחלט בבניית הקבוצה, היו כמה טעויות ברורות שעם קצת יותר מזל היו נראות לנו הרבה הרבה יותר זניחות עכשיו.
לדעתי אין שום בעיה לשחק עם שגב במאני טיים, אבל כשהוא ליד זרים שיוצרים (בעיקר הגארדים) ושמאיימים בקליעה מבחוץ (כדי שהצבע לא יהיה צפוף כל כך).
וזו בדיוק הנקודה. הבעייה היא יותר שבחרו זרים כמו גייטס/אוגבונו (שמראש ידעו שהם נגרים) ושנפלו קשות עם זרים שחשבו שיהיו יוצרים (בנט, מייקר). ואז זה בנוסף לפציעה של קילפטריק (וגם זה שקילפטריק וגם אובה הם יוצרים סבירים אבל לא יותר) יוצר מצב שהקבוצה מאד מאד נגרית ואז שגב/וורקמן בולטים לרעה.
למשל - אם היו מביאים במקום מייקר+בנט את בלקשייר+בריימו (אמור להיות אפשרי), ובמקום גייטס שחקן יוצר, אז שגב לידם זה הרבה יותר הגיוני לי מאשר זלמנסון למשל.