סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 2:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, אין לי בעיה לקבל את ההנחה שספרופולוס הוא מאמן הגנה טוב שהוכשל על ידי בוני הסגל. אני לא יודע אם זה נכון, אבל נניח. ממה שראיתי הוא מאמן התקפה רע שלא הצליח לגבש את הסגל הנוכחי ולהפוך אותו ליחידה יעילה, תוסיף לזה את הכשלונות בגביע וביורוליג וברור לי למה הוא הולך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 3:46 pm 
Senior

גמליאל כתב:
נו בטח... נראה שמכבי מציעים לו את החוזה על שם שיבק - עד סוף העונה, כשבשני מפעלים כבר נגמר/קרוב להיגמר הסיפור, ומתוך הבנה שגם אם ייקח את השלישי (אליפות) הוא לא יהיה פה בשנה שאחרי...

שיבק לא עבד אז בהתנדבות אפילו?
אני חושב שההשוואה הכי טוב במקרה כזה היא דווקא לאיזה עודד קטש אחד - שבעונה שעברה קיבלו בדיוק את הטיפול הזה מהנהלת פנאתינייקוס. יהיה טיפש מאוד אם הוא ייפול לזה שוב.
וגם הנהלת מכבי, למען האמת. אני מאמין הרבה יותר גדול בקטש מאשר גמליאל, אבל גם כמי שמאמין בו יחסית אני זוכר שהחוזקה של קטש היא ממש לא בלקחת קבוצות מקרטעות באמצע העונה, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 4:36 pm 
Sophomore

stavs כתב:
גמליאל כתב:
נו בטח... נראה שמכבי מציעים לו את החוזה על שם שיבק - עד סוף העונה, כשבשני מפעלים כבר נגמר/קרוב להיגמר הסיפור, ומתוך הבנה שגם אם ייקח את השלישי (אליפות) הוא לא יהיה פה בשנה שאחרי...

שיבק לא עבד אז בהתנדבות אפילו?
אני חושב שההשוואה הכי טוב במקרה כזה היא דווקא לאיזה עודד קטש אחד - שבעונה שעברה קיבלו בדיוק את הטיפול הזה מהנהלת פנאתינייקוס. יהיה טיפש מאוד אם הוא ייפול לזה שוב.
וגם הנהלת מכבי, למען האמת. אני מאמין הרבה יותר גדול בקטש מאשר גמליאל, אבל גם כמי שמאמין בו יחסית אני זוכר שהחוזקה של קטש היא ממש לא בלקחת קבוצות מקרטעות באמצע העונה, להפך.

כן גם כשעודד הועזב מפנתינאיקוס בקיץ אמרתי שעשו לו שם "תרגיל שיבק". אני לא מניח שהוא ידע את זה בוודאות מראש אבל משוכנע שהוא חשד מראש (למשל אם הם שומרים אופציית יציאה בפיצוי קטן אחרי החצי עונה). וזה ד"א עושה את העזיבה שלו אותנו ב-2021 עוד יותר מעצבנת כי הוא חירב לנו עונה בעזיבה שלו וכל זה בשביל מה שכנראה מראש היה הזדמנות קטנה מאד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 4:52 pm 
מנהל פורום

זה שספרופולוס צריך ללכת זה ברור
השאלה היא התזמון

אז על קטש דיברנו ויש הסכמה שהתסריט הריאלי במקרה הזה הוא תסריט פאו
אני חושב שקטש הוא מאמן טוב לליגה הישראלית, אבל לא מאמן טוב לרמות שמעל זה
הוא קצת שכונה באופן שבו הוא מנהל את צוות האימון

הוזכר השם של טרינקיירי שאולי יבוא בקיץ
שם מעניין. לא מפתיע כמובן, כיאה לקבוצה שאוהבת לחפש מתחת לפנס כמובן שהם ילכו על המאמן שכולם אומרים שהוא יכול לשדרג קבוצות מרכז טבלה לעמדת איום על הגדולות ביותר, זה מה שהוא עושה כבר לא מעט שנים
בהצלחה חלקית צריך להודות, אבל המאמץ שלו יפה לעין, תקשורתי ומלווה בכדורסל מרגש
לא צריכה להיות לו בעיה לעבוד למכבי, למרות שנכון ל 2022 מכבי היא לא שם גדול בהרבה מבאיירן בכדורסל האירופי, הוא פשוט אוהב את השינויים האלה אחת לכמה שנים, זה הטיפוס
קאנטו, קזאן, פרטיזן, באיירן
משום מקום לא זרקו אותו, הוא פשוט המשיך הלאה ולא תמיד לכיוון משודרג

יהיה לו קשה מאוד במכבי, הוא סמכות מקצועית, דעתן ובמכבי אוהבים להחתים מעל הראש של המאמן
אני בספק כמה מהשחקנים בסגל עברו דרך צוות סקאוטינג שיאניס ניהל באופן אקטיבי, בחן אופציות, קרא דוחות, ראה וידאו עד שהחליט
זה עבד אצל יאניס כי גם הוא קצת שכונה, סומך על החושים, איש של מערכת
טרנקיירי, יש לי הרגשה מבוססת על הראיונות איתו, על ההיסטוריה ועל טביעת האצבע הבלתי מעוררת שלו בסגליםשמשחקים עבורו

מי עוד?

הזכירו את המאמן שנזרק מקובאן
לא מצחיק אפילו

מבסקוניה נזרק לא מזמן אחד בשם איוונוביץ', יהיה נחמד לראות אותו מנסה לאמן את אוסף הפרימדונות של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 5:01 pm 
Hall of Famer

טרינקיירי בעיניי מאמן מצוין, רמה אחרת מספרופולוס, אבל על פי השמועות גם איש קשה וצנטרליסט, מה שאומר שה"ניהול המקצועי" במכבי יצטרך להשתנות. ריאלי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 5:30 pm 
Freshman

למה שמכבי לא יחתימו את הלפרין?
(כלומר, אני מנסה לחשוב על הרעיון הכי מטומטם שאפשר כדי לנסות לצפות את המהלך הבא של הגאונים בהנהלה שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 5:49 pm 
Junior

מכבי משחררת סרטון מכמיר לב של שמעון במה שנראה כ׳שמענו את הקולות׳ גירסת 2022

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 6:30 pm 
Sophomore

ההודעה של מזרחי בעצם אומרת סופית שאבי אבן הוא מאמן הקבוצה. כלומר פיטרו את יאניס, מאמן יורוליג סביר, שממשיכים לשלם לו את השכר עד סוף העונה, בשביל להחליף אותו בסקאוט כושל שהוא אפילו לא מאמן. הגיוני מאוד.
אני חושב שיאניס היה צריך להיות מפוטר אבל היו צריכים להחליף אותו במאמן ולא בחבר של הבעלים שבמקרה נמצא כבר על הפיי רול של הקבוצה.

כל סיפורי טרינקיירי ויתר החלומות (באספמיה) הם לא רציניים ולא יקרו. הם בסך הכל נועדו להשקיט את האוהדים בשביל שיקבלו את המינוי של אבן. הרי כולנו יודעים שטרינקיירי, שיש לו חוזה לעוד עונה וחצי בבאיירן, לא יעזוב את הגרמנים באמצע החוזה כדי להצטרף לכאוס המטורף של מכבי, שם העצמאות המקצועית שלו תלויה ברצון הטוב של ילדי הבעלים.
אף מאמן יורוליג מוביל אחר לא יבוא לכאן, גם בגלל שכולם תחת חוזים בקבוצות לא פחות גדולות ממכבי וגם בגלל שאף אחד לא ממש ירוץ למכבי לאור מה שקורה שם בשנים האחרונות.

מה הם צריכים לעשות? להפנים שלא יהיו ניסים בקיץ ולחפש את האופציה הכי טובה שיש היום בשוק, גם אם זאת לא פסגת שאיפותיהם. הם לא ימצאו מישהו יותר טוב בקיץ. את אותו מאמן להחתים ואם אין ברירה אז שיחתום לעונה וחצי.
מה הם יעשו בפועל? ישאירו את אבי אבן כמאמן ראשי ואולי יצרפו אליו את רמי הדר - שניהם היו גם חלק מרכזי משתי העונות הכושלות בתולדות המועדון וגם גרמו נזק אדיר במעט הזמן בו היו מאמנים ראשיים - כך שהם יסתדרו טוב יחד. תוך כמה שבועות, אחרי כמה הפסדים, תתחיל מחאה של הקהל נגד ההנהלה ואבן, אותו אוהדי מכבי מאוד לא מעריכים ועוד יותר לא אוהבים, ומכאן הדרך לכאוס מוחלט ולריסוק מוחלט של העונה קצר בהחלט. אחרי הכאוס הזה גם מאמנים אירופיים בינוניים לא יעזו להתקרב למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 6:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא תהיה שום מחאה של הקהל, בטח לא של ארגוני האוהדים. וכל השאר - כל עוד הם קונים כרטיסים - יכולים למחות עד שיהיו כחולים בפנים, הם לא מעניינים.
אני גם לא בטוח כמה הם (ארגוני האוהדים) אוהבים או לא אוהבים את אבי אבן. הם אוהבים את מי שההנהלה אוהבת.
הם ניהלו קמפיין נגדי מול האנשים שניסו למחות בזמנו נגד ניקולה ווייצ'יץ'. אני צריך להוסיף?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 6:56 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
טרינקיירי בעיניי מאמן מצוין, רמה אחרת מספרופולוס, אבל על פי השמועות גם איש קשה וצנטרליסט, מה שאומר שה"ניהול המקצועי" במכבי יצטרך להשתנות. ריאלי?

ריאלי באותה מידה שריאלי שהוא יבוא למכבי מלכתחילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 6:57 pm 
Sophomore

במחשבה שנייה אני לא מבין את כל בבתעקשות של מכבי על חצי שנה. הרי החוזה של קטש יהיה מתחת ל-200K ומדובר פה במועדון שבכל עונה מחתים איזה 2-3 שחקנים בסכום גבוה מזה בלי שיש שום מושג איך להשתמש בהם..

למה הם לא מחתימים אותו לשנה וחצי ואז בקיץ מביאים מאמן אחר בכל מקרה (ומשלמים לקטש שכר עד שימצא משרה אחרת)? הרי זה לא שיש להם בעיה לצאת לא בסדר עם מאמנים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 10:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מתקשה לחשוב על התאמה יותר גרועה בין סגל למאמן מאשר עודד קטש. מאמן שדוגל בפיקנרול וחייב רכז שיודע למסור בקבוצה שאין בה אף שחקן עם יכולת מסירה מעל לבינונית, ובכלל מלאה בשחקנים עם אינטלגנציית משחק נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 11:35 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
אני מתקשה לחשוב על התאמה יותר גרועה בין סגל למאמן מאשר עודד קטש. מאמן שדוגל בפיקנרול וחייב רכז שיודע למסור בקבוצה שאין בה אף שחקן עם יכולת מסירה מעל לבינונית, ובכלל מלאה בשחקנים עם אינטלגנציית משחק נמוכה.

יש לי לא התאמה אחת כי אם שתיים בשבילך - אבי אבן, ורמי הדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 16, 2022 11:38 pm 
Hall of Famer

הצילו את קטש מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 1:53 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
sir charles כתב:

יש לי לא התאמה אחת כי אם שתיים בשבילך - אבי אבן, ורמי הדר

על פי מנהיים אבי אבן ופרקינס עד להודעה חדשה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 6:53 pm 
Sophomore

שמו לב מה מוטי דניאל מצייץ:

לתחושתי, אם מכבי לא ממנים מאמן קבוע בכיר ממש בקרוב ונשארים עם מחליף זמני (אבי אבן או מישהו אחר)-
זאת תהיה אחת הההחלטות הניהוליות הגרועות בהיסטוריה של המועדון (טופ 3 בטוח).
בכייה לדורות

אני מסכים עם כל מילה שלו וזה חשוב כשמגיע מאיש כדורסל, שמבין דבר או שניים על ניהול כדורסל, שמכיר היטב את מכבי וגם רוחש עדיין לא מעט סימפטיה וכבוד למועדון. אלה דברים שמגיעים מכאב ואם ההנהלה לא מקשיבה לאוהדים (והזמן היחיד שהיא מקשיבה להם הוא כמגיע מועד חידוש המנוי) אז לפחות שתקשיב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 6:57 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שאם הייתה במכבי הנהלה עם עמוד שדרה ונשימה ארוכה, ושהיו שולטים בה מנהלים ולא אנשי מקצוע כושלים, אבי אבן היה נקשר באזיקים לעמדת המאמן, ובכל מקום אפשרי היו דואגים לפמפם את הידיעה שאלה השחקנים שהוא מצא והמליץ עליהם - אז נראה מה הוא יכול להוציא מהם. ואם אי אפשר להוציא מהם כלום, כנראה הוא לא מאד טוב במה שהוא עושה.
מכבי אולי תסבול מזה בטווח הקצר, אבל בטווח הארוך אני חושב שהיא הייתה יוצאת נשכרת מזה.
כמובן שכל זה לא יקרה. אבי אבן אולי סקאוט מחורבן, אבל לא איש טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 10:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מת לדעת איזו ספריה של דיסקים סטייל קאל ג'ייקובס מאופוריה יש לאבי אבן על הפדרמנים שהוא מצליח לשמור על המשרה שלו לכל כך הרבה זמן.
כאילו אני מבין מה יש לניקולה עליהם (לכאורה, כמובן שלכאורה) אבל מה יש לאבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 17, 2022 10:36 pm 
מנהל פורום

קודי (יובל) כתב:
שמו לב מה מוטי דניאל מצייץ:

לתחושתי, אם מכבי לא ממנים מאמן קבוע בכיר ממש בקרוב ונשארים עם מחליף זמני (אבי אבן או מישהו אחר)-
זאת תהיה אחת הההחלטות הניהוליות הגרועות בהיסטוריה של המועדון (טופ 3 בטוח).
בכייה לדורות

אני מסכים עם כל מילה שלו וזה חשוב כשמגיע מאיש כדורסל, שמבין דבר או שניים על ניהול כדורסל, שמכיר היטב את מכבי וגם רוחש עדיין לא מעט סימפטיה וכבוד למועדון. אלה דברים שמגיעים מכאב ואם ההנהלה לא מקשיבה לאוהדים (והזמן היחיד שהיא מקשיבה להם הוא כמגיע מועד חידוש המנוי) אז לפחות שתקשיב לו.

אני לא מסכים איתו בכלל
החלטה ניהולית גרועה? כנראה שכן, כמו ההחלטה שאבן יאמן את המשחק הכי חשוב בעונת היורוליג אי אז נגד דארושאפאקה

בכייה לדורות? למה?
מקצועית - יש כאן הזדמנות ללכת עד הסוף ביורוליג?
כלכלית - השיריון בסכנה? מחלקת השיווק (א.ק.א ערוץ הספורט) תפסיק לשווק את המוצר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 18, 2022 10:02 am 
Hall of Famer

אז..אהרוני המאמן הבא של מכבי? (בעונה הבאה)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 1:46 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
אז..אהרוני המאמן הבא של מכבי? (בעונה הבאה)

לדעתי ינסו בקיץ ללכת על מאמן זר .חוץ מכמה זרים בעייתיים יש למכבי העונה את אחד הסגלים הישראליםהחלשים בתולדתיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

מה הבעיה בדיוק בסגל הישראלי של מכבי
וכיצד הוא נופל מהשנים הקודמות למשל

זה שלא מפיקים מהם כמעט כלום (באופן אבסורדי גם במסגרות המקומיות) - זה דבר אחר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 23, 2022 2:32 am 
Sophomore

היום בראיון בערוץ הספורט , עמי ביטון אומר שהוא מקווה שאבי אבן ישאר עד סוף העונה (תרגום שלי : אם לא יהיה פה אסון מקצועי או אוהדים על הגדרות , אנחנו לא נוציא עוד אגורה על מאמן השנה )
אבל הוא אמר משפט אחר שקצת תפס לי את האוזן.
משהו בסגנון " אבי אבן כבר 14 שנה במערכת , וכשקראנו לו לדגל , הוא מיד נענה לזה. כשמכבי קוראים , מכביסטים אמיתים נענים לזה"
האם זה בעצם אמירה ברמיזה שלמשל עודד קטש הוא לא מכביסט אמיתי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 23, 2022 10:37 am 
מנהל פורום

זוכר ימים שפדרמן היה הולך ליציע העיתונות, וויצ'יץ' התראיין להאוזמן ופדרמן ג'וניור היה עונה לאוהדים בפייסבוק
עכשיו פשוט שלחו את ביטון לחזית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 23, 2022 10:40 am 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
היום בראיון בערוץ הספורט , עמי ביטון אומר שהוא מקווה שאבי אבן ישאר עד סוף העונה (תרגום שלי : אם לא יהיה פה אסון מקצועי או אוהדים על הגדרות , אנחנו לא נוציא עוד אגורה על מאמן השנה )
אבל הוא אמר משפט אחר שקצת תפס לי את האוזן.
משהו בסגנון " אבי אבן כבר 14 שנה במערכת , וכשקראנו לו לדגל , הוא מיד נענה לזה. כשמכבי קוראים , מכביסטים אמיתים נענים לזה"
האם זה בעצם אמירה ברמיזה שלמשל עודד קטש הוא לא מכביסט אמיתי ?

אין ספק שמכבי במקום טוב כשעמי ביטון בין מקבלי ההחלטות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה