סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דמאר דרוזן
הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 9:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שיקאגו הייתה במקום לא פשוט אחרי בנייה מחדש שהתחרבשה
ועם הרצון להתרומם כמה שיותר מהר.
לרוב זה מוביל לכישלון מהדהד.
קרנישובאס עשה עבודה מצוינת עם אסטרטגיה שממש קשה לממש
אבל אני לא בטוח אם אפילו הוא ידע איזה שיחוק היה לו עם דמאר דרוזן.

לא ראיתי יותר מדי משחקים שלו העונה אבל זה נראה שהוא... עלה רמה איכשהו.
הוא משתלט על הרבע הרביעי בלא מעט משחקים ופשוט סוחף את הקבוצה לניצחונות.

בפלייאוף, במדי טורונטו, בטח מול קליבלנד, הוא נחנק פעם אחר פעם ופשוט לא היה ברמה מתאימה של סופרסטאר כדי לעלות.
עכשיו, דרוזן הוא שחקן שעובד קשה מאוד ומשתפר משנה לשנה. הוא אחד השחקנים עם גרף השיפור היותר מרשים שראיתי בליגה.
אבל.. האם הוא עדיין המשיך להשתפר? האם מה שאנחנו רואים העונה זו פשוט עוד מדרגה שהוא הצליח לעלות?
האם הוא מתקרב או כבר ברמה של סופרסטאר או שכל הדבר הזה הולך להתנדף שוב בפלייאוף?

מה דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דמאר דרוזן
הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 10:20 am 
מנהל פורום

הוא תמיד היה שחקן נהדר, לשפוט שחקנים במזרח לפי מה שעשו מול לברון בשיאו זו מטריקה קצת בעייתי בעיני, לכן אני חושב שגם אז בטורונטו הביקורות היו קצת מוגזמות.
אבל כן, הוא באמת שחקן טוב יותר היום, ושיקגו זו קבוצה שמאומנת היטב והוא הקטליזטור לכל מה שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 10:53 am 
Hall of Famer

זה לא שלברון שמר אותו אישית (לפחות לא נראה לי). הוא באמת קפא וגמגם בפלייאוף או לפחות היה פחות יעיל ועכשיו הוא נותן תצוגות וגם שולט בקלאץ'. מעניין לראות איך זה יהיה בפלייאוף הפעם אבל אני חושב שיש לו סיכוי לתת הופעות טובות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 11:30 am 
Hall of Famer

קובי 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 11:43 am 
Junior

לדעתי הקדנציה בספרס עשתה לו טוב, במיוחד מאז הבועה כשהחל לשחק בהרכבים של 3-4 שחקני פרימטר בנוסף אליו (דז'ונטה, ווייט וקלדון החלו אז לפתוח לצדו, גיי גיבה את פולטל בסנטר). בשיקאגו הוא מוקף בקלעים טובים עוד יותר, לרבות ווץ' מעמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 11:53 am 
Hall of Famer

נפלאות הניתוח בדיעבד.

"דרוזן משתפר משנה לשנה והוא אחד השחקנים עם גרף השיפור היותר מרשים"? וואלה? איפה ראינו את השיפור הזה במעבר מטורונטו לשלוש עונות בסן אנטוניו? האם היה מישהו שצפה שבגיל 32, בעונתו ה13 בליגה, כשהבחירה האחרונה שלו לאולסטאר/חמישיית ליגה היתה ב2018, דרוזן יגיע לרמה הגבוהה ביותר בקריירה שלו?

תמיד חיבבתי והערכתי אותו, והעונה הזו בלתי צפויה לחלוטין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 12:53 pm 
Senior

העונה הזו לא צפויה, אבל דרוזן בהחלט השתפר בספרס ביחס לטורונטו. בעיקר בכל מה שנוגע לניהול משחק ולהיות ה-hub המרכזי של ההתקפה של הקבוצה שלו. הוא כבר בשנתיים האחרונות שיחק בהרבה יותר שליטה משאר הקריירה.

אני לא חושב שמישהו ציפה למה שהוא עושה בבולס, אבל זה שהוא שחקן טוב יותר היום משהיה בטורונטו זו לא הפתעה כזו גדולה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 1:24 pm 
Hall of Famer

נדב בלתי נסבל #28787
לא כתבתי שזה היה צפוי. להיפך אפילו.

דרוזן עבד קשה והשתפר מאוד בשנותיו בטורונטו (באמת גרף התקדמות מרשים).
לא ראיתי אותו כל כך במדי הספרס אבל הבנתי ששיפר מאוד את יכולת המסירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 1:44 pm 
Hall of Famer

עוד פעם אתה אישי? כתבתי *עליך* משהו? קח נתון: אתה כותב בפורום. אם מישהו חושב שאתה טועה, מגזים או מנתח בדיעבד, הוא יגיד לך את זה. במקרה שלי, אני גם מנמק. אז או שתלמד את העקרון של פורום, או שתמשיך להגיב בילדותיות פאסיב-אגרסיבית.

ציטטתי את מה שכתבת. הבנאדם בן 32 ושיחק 3 עונות בספרס, בראשונה (שהיתה הקרובה ביותר לימי האולסטאר שלו בטורונטו) עף בסיבוב הראשון ובשתיים הבאות קבוצה במאזן שלילי שלא הגיעה לפלייאוף. אם התכוונת לימיו בטורונטו, למה השתמשת בלשון הווה על השיפור ועל הגרף, ולא ציינת שאתה מדבר על תקופה שהסתיימה ב2018?

לגבי השיפור של דרוזן במסירה וכו', אפשר היה לחשוב שמדובר באופן כללי במערכת של הספרס לרבות המאמן. אבל לצד המסירה, ההגנה והריבאונד, הבנאדם נותן את עונת הסקורינג הטובה בקריירה שלו, וזה לצד לאוין ו-ווצ'ביץ'. זה באמת בא משום מקום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 4:21 pm 
Sophomore

כחובב שיקגו, לא אהבתי את ההחתמה כל כך, למרות שאני מחבב את דרוזן. הוא נראה בדעיכה בספרס. מה יהיה בפלייאוף אני לא יודע, אם זה יימשך או לא. אבל הוא לא רק קולע המון השנה, הוא גם עושה את זה ביעילות די מטורפת, ובלי המון שלשות (למרות שגם בזה הוא בעונה הטובה בקריירה אאל''ט). זה מאוד חריג ביחס לפרוטוטייפ הנוכחי של סקוררים בליגה.
נכון להיום הוא ברמה של אמ.וי.פי, כאשר ההצלחה הקבוצתית הלא צפויה נותנת לו אפילו אדג' מסוים על שני המועמדים האחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 4:29 pm 
Hall of Famer

חייב להיות לטעמי בחמישייה הראשונה של העונה (באם לא יהיו דברים חריגים בהמשך).

היה נחמד במשחק הלילה מול אטנלטה, שכמה דקות לסיום במצב צמוד, לקחו את המשחק על עצמם שני שחקנים שהם לא "סקוררים טיפוסיים בליגה" - דרוזן (שגם פתח בסערה עם 16 נקודות כבר ברבע הראשון) עם החצאי חדירות והחצי מרחק שלו, וגאלינרי שמקבל כדור בבלוקים עם הגב לסל ומייצר לעצמו זריקות.
לשתי הקבוצות זה די עבד, פשוט כאשר טרה יאנג ביום שכזה - מן הסתם אטלנטה מתקשה לנצח משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 4:44 pm 
Hall of Famer

זו לא שאלה בכלל שדרוזן בחמישיה הראשונה של הליגה (לראשונה בקריירה), אלא אם דברים ישתבשו בענק. השאלה היא אם הוא MVP.

ודרוזן העונה הוא אחלה סקורר שבעולם, הוא חמישי בליגה ואחד מעל...הסקורר הטיפוסי טרה יאנג. זה נשמע הזוי, אבל זו המציאות כבר שני-שליש עונה, וחלק מהעונה המדהימה והמפתיעה של דרוזן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 5:04 pm 
Hall of Famer

אני לא אופתע אם הוא לא יהיה בחמישייה (לא כי לא מגיע לו כאמור חלילה), כי ה"דיפולט/נרטיב" הרגיל זה עדיין קרי, דונצ'יץ', אולי הארדן בהתאם להשתלבותו בפילי, או מוראנט עם ההייפ סביבו
כריס פול סביר שכעת איבד את הקייס שלו עקב הפציעה

ובקו הקידמי יהיו לפחות 2 מבין יוקיץ', אמביד ויאניס (לדעתי צריכים להיות שלושתם)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 5:11 pm 
Sophomore

אני חושב שהרצף הנוכחי שדרוזן נמצא בו משפר מאוד את הסיכויים שלו לבחירות סוף השנה. גם כי הוא באמת מדהים (והבולס מנצחים, לא פעם בזכות מהלכי קלאץ' גדולים שלו) וגם כי האמריקאים מתים על סטט' היסטוריות הזויות. הרצף הזה מביא לאזכורים תכופים של השם שלו לצד צ'מברליין וג'ורדן, זה נותן לו מומנטום גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 25, 2022 5:37 pm 
Hall of Famer

לדעתי דרוזן מעל קארי העונה, ללוקה כמובן מגיעה חמישייה, הארדן אפילו לא בכיוון. הוסף את שלושת האדונים הנכבדים שציינת בקו הקדמי, והנה לך חמישייה. יש גם אחד לברון...אז אתם יודעים מה, אולי דרוזן יהיה השחקן השישי של החמישייה הראשונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 27, 2022 12:28 am 
Hall of Famer

Att כתב:
זה לא שלברון שמר אותו אישית (לפחות לא נראה לי). הוא באמת קפא וגמגם בפלייאוף או לפחות היה פחות יעיל ועכשיו הוא נותן תצוגות וגם שולט בקלאץ'. מעניין לראות איך זה יהיה בפלייאוף הפעם אבל אני חושב שיש לו סיכוי לתת הופעות טובות מאוד.

במדי טורונטו הוא קלע בפלייאוף ב-5 עונות ב-41%. הפלייאוף הכי טוב שלו מהשדה היה 43.7%. יעיל הוא לא היה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, uriel17, נורטון, עופר האדום ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: