סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 836 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 27, 2022 5:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בפוקס ניוז מדווחים שפוטין הורה על כוננות גרעינית בצבא הרוסי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 27, 2022 6:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מלחמה פושרת, מאת רועי צזנה: https://www.hayadan.org.il/%d7%94%d7%90 ... 7%99%d7%aa

סאגר אנג'טי, לאחר שקרא את התרגום לאנגלית של נאום פוטין באתר הקרמלין, טוען שפוטין רוצה להיות את האימפריה הרוסית, דהיינו רוסיה הצארית, וההיסטוריה נגדו.
הניואנס, המדינות הבאלטיות שחברות בנטו היו חלק מרוסיה הצארית, למיטב הבנתי.
פוטין יצא על לנין וטרוצקי שויתרו עליהן.
https://m.youtube.com/watch?v=KamBo-O6V1Y

סקירת בנק לאומי על מחיר הנפט, טרום פלישה https://www.bahazit.co.il/%d7%a4%d7%9c% ... %a4%d7%98/

ומגלובס:
רוסיה משחקת תפקיד גדול במיוחד בשוק הסחורות הבינלאומי. היא מייצאת כ־5 מיליון חביות של נפט גולמי כל יום, כ־12% מהמסחר העולמי, וכ־2.5 מיליון חביות ביום של מוצרי דלק, כ־10% מהמסחר העולמי, על פי בנק ההשקעות Cowen . כ־60% מיצוא הנפט הרוסי הולך לאירופה ועוד כ־30% הולכים לסין.
ההפרעה הכי סבירה: היצוא הרוסי של גז טבעי יתעכב
לעת עתה, ההפרעה הכי סבירה באנרגיה תהיה ביצוא הרוסי של גז טבעי, כך אומרים אנליסטים. רוסיה מייצאת מעט יותר מ־651 מיליון מטרים מעוקבים של גז ביום, כ־25% מהמסחר העולמי, ו־85% מהגז הזה הולך לאירופה, על פי Cowen . באופן ספציפי, הזרימה של גז טבעי רוסי לאירופה דרך מערכת צינורות באוקראינה עלולה להיות מופרעת במידה ותפרוץ מלחמה. המערכת הזו מובילה כ־113 מיליון מטרים מעוקבים ביום לאירופה כשהיא פועלת במלוא ההספק אבל כיום היא עובדת רק בתפוקה של כ־50%, על פי Cowen
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001402173

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ב' פברואר 28, 2022 12:29 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 27, 2022 7:39 pm 
Hall of Famer

כמו שאמר ביל מאהר אתמול: וואו, הם לקחו ממש קשה את הקטע עם המחליקה האמנותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 12:26 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כמו שאמר ביל מאהר אתמול: וואו, הם לקחו ממש קשה את הקטע עם המחליקה האמנותית.

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 1:12 am 
Hall of Famer

נראה שהרוסים מעלים הילוך - Maxar, חברת צילומי לוויין אמריקאית שעקבה כל הזמן אחרי היערכות הצבא, מדברת על טור שריון של 5 ק"מ שעושה את דרכו לכוון קייב.

קטע שרץ היום ברשת, וידאו מנמל כלשהו בגאורגיה. ספינה רוסית שהייתה קצרה בדלק ביקשה לקבל שירות.
ענה איש הנמל בקשר: "ספינה רוסית? לכו תזדיינו, אנחנו מסרבים לטפל בכם."
אמר הרוסי בספינה: "בואו לא נערב פוליטיקה, כמעט נגמר לנו הדלק."
ענה לו איש הנמל: "אז כדאי שתתחילו לחתור במשוטים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 1:32 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נראה שהרוסים מעלים הילוך - Maxar, חברת צילומי לוויין אמריקאית שעקבה כל הזמן אחרי היערכות הצבא, מדברת על טור שריון של 5 ק"מ שעושה את דרכו לכוון קייב.

קטע שרץ היום ברשת, וידאו מנמל כלשהו בגאורגיה. ספינה רוסית שהייתה קצרה בדלק ביקשה לקבל שירות.

מה באמת אשמים האזרחים הרוסיים?
אין להם באמת זכות בחירה, אין להם לאן ואיך ללכת, מנתקים אותם משירותים.
אני די מרחם עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 2:03 am 
Junior

מישהו מבין את המשמעות של ״כוננות באתרי נשק גרעיני״? לא נראה לי שיש תרחיש סביר שבו רוסיה יורה נשק גרעיני על אוקראינה, בטח יש לזה סיבה אחרת שאותה אני לא מכיר.
שמחתי לראות שלא לקח חודשים לנתק את רוסיה מהסוויפט, כבר חשבתי שזה הולך להתעכב כי גרמניה אמרה ש״זה מסובך טכנית״.
אני מאוד מקווה שימצאו דרך לרדת מהעץ הזה, התמונות משם לא נראות מעודדות.
ודבר אחרון לגבי הנאו נאצים שיש באוקראינה - זו מדינה כל כך נאצית שהיא אחת היחידות בעולם (ביחד עם לטביה ופנמה) שעומד בראשה יהודי. כן, אני יודע שיש שם נאו-נאצים. גם בגרמניה יש, וגם בארה״ב. זה עדיין טיעון מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 3:31 am 
Junior

הרוסים, התכוננו כלכלית לניתוק מה Swift
מפתחים עם סין מערכת חלופית הנקראת מיר וגם הורידו משמעותית את התלות בדולר.
https://finance.walla.co.il/item/3491496

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:51 am 
מנהל פורום

באליפות הסייף בקהיר נרשמה תקרית ספורטיבית ראשונה מאז תחילת העימות, כאשר סייפים אוקראינים סירבו לעלות לקרב מול הרוסים, והמשלחת הניפה שלטים נגד פוטין והמלחמה. זה לא הפריע לרוסים להמשיך בתחרות ולזכות במדליית כסף, אחרי הפסד ל.... ארצות הברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 10:02 am 
מנהל פורום

stpsg כתב:
ודבר אחרון לגבי הנאו נאצים שיש באוקראינה - זו מדינה כל כך נאצית שהיא אחת היחידות בעולם (ביחד עם לטביה ופנמה) שעומד בראשה יהודי. כן, אני יודע שיש שם נאו-נאצים. גם בגרמניה יש, וגם בארה״ב. זה עדיין טיעון מטומטם.

אני בהחלט חושב שהמציאות מורכבת פה.
בהקשר של הסכסוך מול רוסיה, הישראלים נוטים באופן טבעי לקחת את הצד המערבי של אוקראינה, נאט"ו, האיחוד האירופי, וארה"ב.
באותה נשימה אפשר גם להודות שכן - אוקראינה זו אחת מהמדינות האנטישמיות ביותר באירופה ויש בה גם לא מעט קבוצות ניאו נאציות שונות.
הנה למשל סקר של האוכלוסייה והדעות לגבי יהודים מ2019, ובלשון המעטה הן לא טובות, וגם רואים שזה מחמיר מסקר לסקר.
https://global100.adl.org/country/ukraine/2015
היהודים נאמנים יותר לישראל מאשר לאוקראינה (47%), יש ליהודים יותר מדי כח בעולם העסקים (72%), מדברים יותר מדי על השואה (44%) ועוד ועוד.

נכון שמדובר בתופעות שהן מצומצות, ולא מדובר פה על הרייך הרביעי, אבל גם לעצום את העיניים מזה זה לא נכון.
בכל אופן, בהקשר שזה התירוץ של פוטין להצדקה לפלישה כמובן שמדובר בשטות גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 10:18 am 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
הרוסים, התכוננו כלכלית לניתוק מה Swift
מפתחים עם סין מערכת חלופית הנקראת מיר וגם הורידו משמעותית את התלות בדולר.
https://finance.walla.co.il/item/3491496

הסינים לא פראיירים וגם הם לא רוצים רוסיה חזקה מדי, ואת הסחורה הרוסית הם יקנו במחירי רצפה. הם לא יקנו נפט רוסי ב-100 דולר לחבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 1:00 pm 
Hall of Famer

מישהו כתב בטוויטר: כששבדיה מספקת נשק לאויבים שלך - אתה יודע שאתה ממש לא פופולרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 2:38 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:

זה הסרטון, אני מודה שהשתעשעתי בלי להבין מילה
https://twitter.com/ArtemR/status/1497974496736673792

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 4:39 pm 
Hall of Famer

בלארוס הודיעה שהסירה את התנגדותה (לא ידעתי שהייתה כזו מלכתחילה) להציב טילים גרעיניים רוסים על אדמתה.
אין לי ספק שהם יגיעו לשם בקרוב, ויש לי תחושה שמתישהו בעתיד הנראה לעין הם יגיעו גם לאמריקות - לקובה ו/או ונצואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 5:03 pm 
Hall of Famer

נראה שהרוסים מתחילים לחטוף את החפפה. בצ'אט הכתבים של N12 יש קטע של מה שנראה כמו הפצצת משגר רקטות רב קני על שכונת מגורים בחרקיב. כנראה זו ההפגזה שהאוקראינים אומרים שנהגרו בה עשרות אזרחים.
רק לידיעה, לפי שידור שראיתי באחת הרשתות הישראליות לפני כמה ימים בחרקיב אין סירנות כמו בקייב או אודסה. לא יודע למה, אבל זה ככה. האזרחים שם לגמרי חשופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

כמו שכתבתי בת'רד על מוקדמות המונדיאל - הודעה דרמטית של הוועד האולימפי הבינלאומי, שכל ההתאחדויות העולמיות מסונפות אליו. הוא ממליץ לכל ההתאחדויות העולמיות, בכל הענפים, להשעות את כל הספורטאים והשופטים מרוסיה ובלארוס מכל האירועים הבינלאומיים. במידה ומדובר באירוע קרוב ולא ניתן להוציא אותם בהתראה קצרה - שיופיעו ללא סממנים לאומיים כלשהם.
במקביל יש ידיעות שאופ"א תסלק את ספרטק מוסקבה מהליגה האירופית, והיריבה שלה רד בול לייפציג תעלה אוטומטית לרבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 6:10 pm 
Hall of Famer

והנה ידיעה עוד יותר דרמטית.
טורקיה מודיעה שמבחינתה מה שקורה באוקראינה זו מלחמה.
למה זה חשוב? כי המינוח סופר חשוב, בגלל שזו טורקיה והיא שולטת על הבוספורוס והדרדנלים. הסכמי מונטרה מ-1936 קובעים שיש חופש שיט במיצרים, למעט בשני מקרים - אם השיט מסכן את טורקיה, או אם השיט הוא של ספינות צבאיות של צד כלשהו שנמצא במלחמה. כלומר, ברגע שטורקיה מגדירה את המצב באוקראינה כמלחמה, יש לה צידוק לסגור את המיצרים בפני ספינות מלחמה רוסיות ולא לאפשר להם לנוע בין הים התיכון לים השחור.
זה משהו שהאוקראינים ביקשו כבר בתחילת הפלישה וטורקיה סירבה. אבל עכשיו זה נראה כאילו היא מכינה את התשתית המשפטית לזה.

וואו. אם זה יקרה? וואו. קשה להגזים בדרמטיות של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:15 pm 
Junior

לא יודע לגבי מערכת חלופית לסוויפט - שזו סנקציה לא פשוטה בפני עצמה, אבל הסנקציה הכי כבדה מבחינת הרוסים זו ההקפאה של כל הרזרבות שלהם בבנקים מחוץ לרוסיה. המשמעות של זה היא שצינור החמצן של הכלכלה הרוסית נחתך באופן דרמטי. כמה הסנקציות אפקטיביות כבר מהרגע הראשון? הבנק ברוסיה העלה את הריבית היום מ9.5% ל20%, הרובל קורס, הבורסה מתרסקת, הבנקים לא מאפשרים למשוך כסף. נוטים לזלזל כאן בסנקציות, אבל רוסיה אינה צפון קוריאה. הכלכלה שלה תלויה במערב, וכרגע היא קורסת במהירות מסחררת.
לא יודע לאן פוטין מתכוון להמשיך מכאן. על פניו, הוא בנה לעצמו בראש שתי קונסצפיות:
1. האוקראינים יודו לו שהוא משחרר אותם ומציב בראשותם בובה.
2. העולם יפהק, ומקסימום יגיב בסנקציות סבירות.
בפועל, הקונספציה הראשונה התרסקה לו בפרצוף. האוקראינים מתאחדים סביב זלנסקי עם שיעורי תמיכה של דיקטטורה, ומוכנים להילחם בכל מחיר, כשבמקביל החיילים הרוסים מאוד חסרי מוטיבציה ולא מבינים מה הם עושים שם. אפשר לראות את זה במספר הגבוה מאוד של נפגעים בקרב החיילים הרוסים ובחוסר היכולת שלו לכבוש את הערים הגדולות או אפילו להחזיק בערים שכבר כבש, שם המונים מפגינים ומתנפלים על החיילים שרק רוצים הביתה. הקונספציה השנייה מתרסקת לו עם סנקציות קשות, כשאין לו שום גב וגם הסינים לא באמת ששים לעזור. מבחינתם שרוסיה תקרוס והם יוכלו לפלוש בזמנם החופשי.
בשורה התחתונה, רוסיה הפסידה את המלחמה הזו. יש לה שתי אפשרויות - להודות בזה, או ללכת רחוק יותר ולהחריב יחד עם עצמה את העולם כולו. אני רוצה להאמין שהאנשים החזקים ברוסיה יעצרו את פוטין לפני שזה יקרה. כך או כך, הוא די גמר את הסיפור שלו גם אם זה ייקח חודשים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:22 pm 
Hall of Famer

נדמה לנו שעברו שנים אבל זה בסך הכל חמישה ימים. זה יותר ממה שציפו אבל זה עדיין רק חמישה ימים.
ופוטין לא יכול להרשות לעצמו להפסיד. הוא יחריב את קייב וחרקיב כמו את גרוזני לפני שזה יקרה. הפסד שלו מעבר לכנראה סופו האישי גם יקרין על כל רוסיה ועל הצבא שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:19 pm 
Hall of Famer

טוב, התפתחויות מעניינות: המרחב האווירי באירופה נסגר לחברות רוסיות. הרוסים מצידם סגרו את המרחב האווירי שלהם בפני חברות אירופיות (שטסות מעל רוסיה בדרכן למזרח הרחוק).
הערב קפריסין הודיעה שהיא סוגרת את המרחב האווירי שלה בפני הרוסים. תגידו - מי זו קפריסין בכלל? כולה אי קטן. אבל במונחי תעופה השטח האווירי הקפריסאי הוא גדול מאוד ולמעשה חולש על מזרח הים התיכון, מה שחוסם את הרוסים לרדת דומה באזורינו.
יש למשל לא מעט טיסות רוסיות בחורף לשארם ולהורגאדה. חסימת קפריסין בעייתית מאוד לרוסים לטיסות מסוג זה. הם היו יכולים לרדת דרך סוריה ודרכנו (ישראל לא סגרה את המרחב שלה לרוסים), הבעיה היא שאף אחד לא טס מעל סוריה כבר כמה שנים בגדול. וכך, הקו הדי פופולארי בין סנט פטרבורג לשארם יכול להתקיים כנראה רק דרך עיקוף מוגזם של לטוס מעל עירק וסעודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:31 pm 
Junior

בקשר לחסימת המרחב האווירי - שאלה היפותטית - מה קורה אם מטוס רוסי מחליט שעל הזין שלו החסימה ופשוט טס שם? אני מבין שאולי בריטניה יכולה לעשות שרירים ולהרים מטוסי קרב שיירטו אותו (כלומר יכריחו אותו לשנות מסלול, לא יפילו אותו בטילים), אבל קפריסין לא נראית לי כמו מדינה שתעשה כזה דבר. יש תקדים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:33 pm 
Junior

red כתב:
לא יודע לגבי מערכת חלופית לסוויפט - שזו סנקציה לא פשוטה בפני עצמה, אבל הסנקציה הכי כבדה מבחינת הרוסים זו ההקפאה של כל הרזרבות שלהם בבנקים מחוץ לרוסיה. המשמעות של זה היא שצינור החמצן של הכלכלה הרוסית נחתך באופן דרמטי. כמה הסנקציות אפקטיביות כבר מהרגע הראשון? הבנק ברוסיה העלה את הריבית היום מ9.5% ל20%, הרובל קורס, הבורסה מתרסקת, הבנקים לא מאפשרים למשוך כסף. נוטים לזלזל כאן בסנקציות, אבל רוסיה אינה צפון קוריאה. הכלכלה שלה תלויה במערב, וכרגע היא קורסת במהירות מסחררת.
לא יודע לאן פוטין מתכוון להמשיך מכאן. על פניו, הוא בנה לעצמו בראש שתי קונסצפיות:
1. האוקראינים יודו לו שהוא משחרר אותם ומציב בראשותם בובה.
2. העולם יפהק, ומקסימום יגיב בסנקציות סבירות.
בפועל, הקונספציה הראשונה התרסקה לו בפרצוף. האוקראינים מתאחדים סביב זלנסקי עם שיעורי תמיכה של דיקטטורה, ומוכנים להילחם בכל מחיר, כשבמקביל החיילים הרוסים מאוד חסרי מוטיבציה ולא מבינים מה הם עושים שם. אפשר לראות את זה במספר הגבוה מאוד של נפגעים בקרב החיילים הרוסים ובחוסר היכולת שלו לכבוש את הערים הגדולות או אפילו להחזיק בערים שכבר כבש, שם המונים מפגינים ומתנפלים על החיילים שרק רוצים הביתה. הקונספציה השנייה מתרסקת לו עם סנקציות קשות, כשאין לו שום גב וגם הסינים לא באמת ששים לעזור. מבחינתם שרוסיה תקרוס והם יוכלו לפלוש בזמנם החופשי.
בשורה התחתונה, רוסיה הפסידה את המלחמה הזו. יש לה שתי אפשרויות - להודות בזה, או ללכת רחוק יותר ולהחריב יחד עם עצמה את העולם כולו. אני רוצה להאמין שהאנשים החזקים ברוסיה יעצרו את פוטין לפני שזה יקרה. כך או כך, הוא די גמר את הסיפור שלו גם אם זה ייקח חודשים.

יש דבר כזה ״אנשים חזקים ברוסיה״? שואל ברצינות, אני לא מכיר את המערכת שם פרט לפוטין. יש אפשרות שיקומו תריסר גמדים ומפקד הצבא ויחליטו שפוטין הוא דיקטטור מרושע ושזו לא רוסיה האמיתית? נשמע כמו חלום אבל יש לזה היתכנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:43 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נדמה לנו שעברו שנים אבל זה בסך הכל חמישה ימים. זה יותר ממה שציפו אבל זה עדיין רק חמישה ימים.
ופוטין לא יכול להרשות לעצמו להפסיד. הוא יחריב את קייב וחרקיב כמו את גרוזני לפני שזה יקרה. הפסד שלו מעבר לכנראה סופו האישי גם יקרין על כל רוסיה ועל הצבא שלה.

לא יודע מה זה "לא יכול להרשות לעצמו". כמו שרד ניתח, הוא כבר הפסיד. העולם מאוחד סביב אוקראינה, האוקראינים מאוחדים בינם לבין עצמם. "יחריב את קייב"? לא רואה את זה בא, קייב היא לא גרוזני. אני לא מאד מבוגר אבל הספקתי לראות כמה מלחמות בעולם, כזה קונצנזוס נגד צד מסוים עוד לא ראיתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:45 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא יודע מה זה "לא יכול להרשות לעצמו". כמו שרד ניתח, הוא כבר הפסיד. העולם מאוחד סביב אוקראינה, האוקראינים מאוחדים בינם לבין עצמם. "יחריב את קייב"? לא רואה את זה בא, קייב היא לא גרוזני. אני לא מאד מבוגר אבל הספקתי לראות כמה מלחמות בעולם, כזה קונצנזוס נגד צד מסוים עוד לא ראיתי.

אלון מזרחי: עדיין לא קונצנזוס ברמה של חיפה 94'.
וברצינות: פעם אחרונה שהיה כזה היה מול עירק ב-91'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:59 pm 
Hall of Famer

גם סרביה של הסנקציות היתה מנודה וקיבלה בראש מנאט"ו, אבל למיטב זכרוני לקח זמן עד שהגיעה לשם. כזה קונצנזוס מהיר ופעולות חריפות נגד מדינה במשקל של רוסיה? בהחלט say.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 836 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: