סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 2:02 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למה אין שידור של וושינגטון בערוץ הספורט? דני המאמי לא משחק או משהו? יש להם משחק מול דטרויט ב2.

בנושא אחר ולא קשור, שמתם לב שטרנס מאן וטייריס מקסי שניהם אותם ראשי תיבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 2:34 am 
Senior

וגם טל מוסרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 9:50 am 
מנהל פורום

וגם טוסיק מהמם

בכ"א, הלייקרס זוועה, מפסידים למאבס בבית. אם המערב היה שווה משהו מתחת לדנבר, הם אשכרה היו בסיכון ללא להגיע לפלייאין אפילו. אני חושב שאם הם איכשהו מצליחים לאבד את המקום בפלייאין או לא לעלות לפלייאוף, זה יהיה כתם מאד רציני על הקריירה של דוויט הווארד

מינסוטה את הווריירס, הוולבס חמודים ממש (אם כי, תוספת עליהם בהמשך), הווריירס קצת מגעילים העונה אחרי פתיחה מקסימה, דריימונד האפס ממש חסר להם, מה שרק מראה על כמה הם מגעילים. מה שכן מיני, למרות היותם חמודים, קבוצה לא טובה בכלל, מזכירים יותר מכל את הניקס של עונה שעברה מבחינת סיפור, אובר אצ'יבינג מוגזם לחלוטין בלי הרבה הגיון שיתפורר בעונה שלאחר מכן. אני כן אומר אבל שטאונס שחקן שחקן.

הקליפרס את יוסטון. אין לי מה להגיד על זה. אולי שצריך לתת לטיירון לו את מאמן העונה, איכס :(

וושינגטון את דטרויט, אני לא מעוניין להגיב על משחק בין שתי אלו.

הרפטורס שנראים לא משהו לאחרונה מנצחים את הקבוצה המטופשת של הנטס. דוגרי, לא משנה איך תסתיים העונה של הנטס, מדובר בעונה מחורבנת. מי היה מאמין שאפשר לבנות קבוצה בלי שחקנים שיכולים לשחק, אם מאמן שלא יודע לאמן ולא יכול לקבל הזדמנות לאמן בגלל שהשחקנים שלא יכולים לשחק לא מסכימים לו לאמן ושבאמצע העונה עושה טרייד עבור שחקן שלא יכול לשחק ושהקבוצה הזו תאכזב ממש. אם בטעות תצא להם אליפות (ודוראנט עד כדי כך טוב אם יחזור), זה ילמד את כל הליגה רק לקחים מחורבנים.

הסלטיקס מאבדי אחרי 3 דק' את ג'יילון בראון, מפגרים ב-17 הפרש ברבע השני מול ההוקס, ומחליטים לנצח בקלות בכ"ז. ההגנה שלהם מפחידה. התחילו לצוף לאחרונה קולות שמדברים עליהם כקונטנדרים על אמת העונה, גם אותם, כמו את אלו שדיברו עליהם כקבוצה 8-10 במזרח בתחילת העונה אני לא קונה. אין שם מספיק עומק, ויש שם יותר מידי דרק ווייט כסקורר מהספסל במקום דרק ווייט כגארד מחליף ליד שחקנים שיודעים לקלוע. לגבי ההוקס, יאנג שחקן אדיר, אבל קבוצה לא טובה מספיק, לא השתנו בכלום משנה שעברה, רק שאז המזרח היה הרבה פחות טוב והרבה יותר פצוע. ועוד משהו לגבי הסלטיקס, גרנט וויליאמס מהמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 9:58 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מינסוטה את הווריירס, הוולבס חמודים ממש (אם כי, תוספת עליהם בהמשך), הווריירס קצת מגעילים העונה אחרי פתיחה מקסימה, דריימונד האפס ממש חסר להם, מה שרק מראה על כמה הם מגעילים. מה שכן מיני, למרות היותם חמודים, קבוצה לא טובה בכלל, מזכירים יותר מכל את הניקס של עונה שעברה מבחינת סיפור, אובר אצ'יבינג מוגזם לחלוטין בלי הרבה הגיון שיתפורר בעונה שלאחר מכן. אני כן אומר אבל שטאונס שחקן שחקן.

המממ, השוואה מעניינת לגבי הוולבס.
אני לא מסכים איתה אבל אני מבין מאיפה היא מגיעה.
הוולבס, כמו הניקס בעונה שעברה, נשענים על אימון טוב ולא מעט לחימה.
העניין הוא שפינץ' הוא לא ת'יבודו, הוא לא ימאיס את עצמו על השחקנים לאורך זמן, לפחות לא באותה רמה.
בסך הכל מדובר בדמות מאוד חיובית ועניינית.
ה-CORE של מיניסוטה גם טוב יותר מה-CORE של הניקס בעונה שעברה.
במשחק הלילה טאונס היה דומיננטי וחגג מול הקו הקדמי הרעוע של הווריורס שחסרים לא מעט שחקנים. לרוב הוא די שקט אבל הוא לקח הרבה על עצמו ובצדק.
אנתוני אדוארדס היה חסר במיניסוטה אבל זה לאו דווקא שלילי, כיוון שעובר עליו משהו והוא נותן תצוגות משמעותית פחות טובות לאחרונה.
בסך הכל, ההגנה של הווריורס לא הצליחה לעצור את מיניסוטה ששיתפה את הכדור וקלעה באחוזים טובים מאוד מכל הטווחים.
לנצח את קליבלנד ומיד לאחר מכן את ג"ס זה הישג יפה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' מרץ 02, 2022 10:03 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 10:03 am 
Senior

אני חופר כבר חודשים שגולדן בלי דריימונד נראית רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 10:08 am 
Hall of Famer

המערב התעורר. ממקומות 3-10 רק קבוצה אחת (הלייקרס כמובן) ללא 2 נצחונות רצופים לפחות, כאשר דנבר עם 6 והקליפרס עם 4.
במזרח מיאמי ובוסטון שועטות קדימה.
לפילי יש מפגש חוזר עם הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 10:39 am 
מנהל פורום

ראשית, מרקוס סמארט
https://twitter.com/celtics/status/1498854850380976129

שנית, כשאני אומר שהוולבס מזכירים את הניקס זה לא בגלל שמשהו שהם עודים על המגרש מזכיר את הניקס, זה בגלל שכל עונה או שתיים יש רת הקבוצה הזו שפתאום פורצת בלי הסבר ואז מתברר שזו לא פריצה, ואף פעם אין לזה הסבר אמיתי פרט למשהו משונה קרה, וזה מה שקורה פה עם הוולבס וקרה שנה שעברה עם הניקס. כל העונה שעברה הם שיחקו רע ועדיין הצליחו לנצח מול מזרח לא טוב. זה מה שקורה עם הוולבס העונה, גם כשהם מנצים קבוצות טובות זה לא כי הם משחקים טוב. יש להם שני שחקנים טובים וכל השאר בין שממה לאולי יהיו לא רעים פעם, זה לא דומה בכלל לניקס פרט לעובדה שלגבי שתיהן לא היה הגיוני שינצחו ועדיין הן ניצחו.

שלוש, אין לי שלוש בעצם, אבל זה מספר טיפולוגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:03 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שנית, כשאני אומר שהוולבס מזכירים את הניקס זה לא בגלל שמשהו שהם עודים על המגרש מזכיר את הניקס, זה בגלל שכל עונה או שתיים יש רת הקבוצה הזו שפתאום פורצת בלי הסבר ואז מתברר שזו לא פריצה, ואף פעם אין לזה הסבר אמיתי פרט למשהו משונה קרה, וזה מה שקורה פה עם הוולבס וקרה שנה שעברה עם הניקס. כל העונה שעברה הם שיחקו רע ועדיין הצליחו לנצח מול מזרח לא טוב. זה מה שקורה עם הוולבס העונה, גם כשהם מנצים קבוצות טובות זה לא כי הם משחקים טוב. יש להם שני שחקנים טובים וכל השאר בין שממה לאולי יהיו לא רעים פעם, זה לא דומה בכלל לניקס פרט לעובדה שלגבי שתיהן לא היה הגיוני שינצחו ועדיין הן ניצחו.

אבל הוולבס לא מפתיעים. אני כותב עליהם מכאן מאז תחילת העונה.
יש להם סגל חביב ומאמן מצוין שעושה שם עבודה טובה מאוד מאז שהגיע.
אני רואה לא מעט משחקים שלהם והם כן משחקים טוב.
הם שיפרו משמעותית את ההגנה שלהם (גם אם לא יציבים בהקשר הזה) וההתקפה שלהם מצוינת (מקום 9 בליגה; גבוה יותר לאחרונה). הם נהנים אמנם ממערב חלש יחסית, זה נכון, אבל אלמלא הפציעה בברך של אדוארדס (סוף סוף הושיבו אותו הלילה בחוץ, התנהלות חסרת אחריות), אני מניח שהם היו יכולים להיות טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:07 am 
Junior

מדהים שטים לברון וטים דוראנט שתיהן כרגע עמוק בפלייאין. יהיה מצחיק אם ייפגשו מהגמר אחרי שהתחילו מהפלייאין.
במזרח בוסטון נראית טוב אבל מיאמי רמה מעל כולם, ועם ספולסטרה ובאטלר אפשר להניח שבפלייאוף הם אפילו יעלו רמה. יצטרכו לעבור את האלופה אבל לדעתי היא המועמדת לגמר מהמזרח.
במערב אני לא רואה מי יכולה לנצח את פיניקס בפלייאוף. אולי אולי דנבר אם מארי ופורטר ג'וניור יחזרו ובכושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:12 am 
Junior

דניאל כתב:
במערב אני לא רואה מי יכולה לנצח את פיניקס בפלייאוף. אולי אולי דנבר אם מארי ופורטר ג'וניור יחזרו ובכושר

בוא נראה אם כריספול יחזור בצורה טובה מהפציעה. זה יקום ויפול עליו.
שמע גולדן סטייט עם גרין נראו מצוין ממש מרבית העונה. אני לא מצליח להבין מה סטטוס הפציעה שלו ואם ומתי הוא צפוי לחזור, אבל עם דריימונד וקצת קליי הם לגמרי יכולים לצאת מהמערב.
גם את הגריזליז לא הייתי פוטר בכזאת קלות. אומנם ילדים אבל קשוחים מאוד, מאומנים מאוד ומובלים על ידי השחקן הכי מגניב בליגה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:19 am 
מנהל פורום

זה שאתה כותב עליהם מתחילת העונה לא הופך אותם ללא מפתיעים, זה רק אומר שאתה כותב עליהם מתחילת העונה. אין תלות בין הדברים. וזה ללא קשר לעובדה שלא כתבתי את המילה מפתיעים בהקשר שלהם. והסיבה שלא כתבתי מפתיעים בהקשר שלהם היא שאני לא מופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:24 am 
Freshman

גם דאלאס נראים מצוין, הם על 73% הצלחה כללי מאז שלוקה חזר בינואר, וו70% או משהו בסגנון מול קבוצות עם יותר מ50%. הם שומרים טוב ודי עקב וגם בכושר קליעה מעולה. לא הייתי פוסל אותם בכלל מלהיות רלוונטיים בפליאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:31 am 
Junior

נכון, תלוי בכריס פול. איתו הם היו רמה מעל
גולדן סטייט יצטרכו שכל ה-3 (קליי, סטף וגרין) יהיו כשירים וגם בכושר. לא מובן מאליו
הגריזליס בהחלט מרשימים אבל קשה לקפוץ בבת אחת מהפסד 4:1 בסיבוב הראשון לגמר הפלייאוף, בקבוצה צעירה בלי ניסיון פלייאוף משמעותי
בדאלאס לדעתי אין צוות מסייע מספיק משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:53 am 
Senior

בסוף זה עוד פלייאוף שהבריאות של הקבוצות תשחק בו תפקיד מאוד מרכזי - כבר לפניו יש סימני שאלה שיכולים להיות קריטיים להרבה קבוצות ואני לא רואה סיבה להניח שלא יהיו פציעות שיכולות לשנות סדרה לאורכו (כמובן, הלוואי שלא).
מהבחינה הזו, אפילו המערב פתוח למדי, שלא לדבר על המזרח.

ושוב מקום לשבח את הפלייאין שפשוט שומר את העונה של 23 קבוצות כרגע מלהיות גמורה. אני אישית חושב שאלמלא הפליי-אין לברון כבר משבית את עצמו עד סוף העונה, אני לא יודע אם הפליקנס או הקינגס עושים את הטריידים שעשו, וושינגטון אולי היו משביתים חצי קבוצה וכו'.
ולא רק שזה שומר את האש של הרבה קבוצות בוערת, כי יש להן סיכוי להשתחל לפלייאוף בסוף - בגלל שהרבה פחות קבוצות עושות טאנקינג, אתה יכול לנסות לנצח עד סוף העונה, לנצח לא מעט ועדיין לסיים 8 מהסוף, כשביחד עם השינוי בשיטת הלוטרי זה עדיין משאיר לך בערך 25% לבחירת טופ 4.
זה מגניב לאללה בעיני ומגיע לסילבר וכל המעורבים בדבר שאפו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
זה שאתה כותב עליהם מתחילת העונה לא הופך אותם ללא מפתיעים, זה רק אומר שאתה כותב עליהם מתחילת העונה. אין תלות בין הדברים. וזה ללא קשר לעובדה שלא כתבתי את המילה מפתיעים בהקשר שלהם. והסיבה שלא כתבתי מפתיעים בהקשר שלהם היא שאני לא מופתע.

כתבת "פורצת בלי הסבר".
אז הנה הסבר:
1. מאמן מצוין בעונה מלאה ראשונה.
2. שינוי נכון של הסכמה ההגנתית של הוולבס שמתאימה יותר לטאונס.
3. הוולבס מקיפים את טאונס ודי-לו בשחקנים עם אוריינטציה הגנתית.
4. שחקן שנה 2 מצוין שצובר ניסיון אחרי עונת רוקי טובה.
5. פריצה של וונדרבילט והתקדמות של ג'יידן מקדניאלס וגם (בקטנה) של נוואל.
6. D-LO בריא לשם שינוי ובכושר טוב יותר.
יש עוד אבל אעצור כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 12:45 pm 
מנהל פורום

סבבה, אני רק אומר שכל אלו בשינויים המתבקשים היו יכולים להאמר על כל קבוצה שפרצה לעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 12:55 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
סבבה, אני רק אומר שכל אלו בשינויים המתבקשים היו יכולים להאמר על כל קבוצה שפרצה לעונה אחת.

זה אינפוט מגניב כי הרשימה של אטט יכולה באמת להתאים לניקס של עונה שעברה עם התאמות קוסמטיות כאלו ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 2:21 pm 
Hall of Famer

זה יכול לקרות אבל אני לא חושב שמיניסוטה תיפול כמו שהניקס נפלו העונה
ואני מאוד רוצה לקוות שהם לא יעשו את הטעויות המפגרות שהניקס עשו באוף-סיזן.

מה שכן, אני מצפה שהתחרות בשנה הבאה במערב תגבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 4:05 pm 
Junior

קיופיפלו כתב:
למה אין שידור של וושינגטון בערוץ הספורט? דני המאמי לא משחק או משהו? יש להם משחק מול דטרויט ב2.

בנושא אחר ולא קשור, שמתם לב שטרנס מאן וטייריס מקסי שניהם אותם ראשי תיבות?

גם טריי מאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 5:28 pm 
מנהל פורום

גם תנחום מינץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 7:37 pm 
מנהל פורום

מה שכם משותף למיני של העונה ולניקס של עונה שעברה זה שמי שאשכרה ראה את המשחקים ראה אז ורואה היום קבוצות לא טובות שמשחקות לא טוב שמנצחות בגלל סיבות משונות.
היה לניקס שנה שעברה איזה סטרץ' משונה שבו כל הסטטיסטיקות שמסמנות קבוצה מנצחת היו נגדם פרט לזו של, ובכן, מס' הנצחונות. ואני לא בטוח שהוולבס נורא שונים בזה, אבל יש מצב שאני טועה כי ממש לא בדקתי (וכן, אני יודע שזה אומר הרבה על הסטט' ולו רק על הקבוצה, אבל זו כן אינדיקציה)

נערך לאחרונה על ידי ציפה דריפה אלמדלסי בתאריך ד' מרץ 02, 2022 9:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 7:41 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מה שכם משותף למיני של העונה ולניקס של עונה שעברה זה שמי שאשכרה ראה את המשחקים ראה אז ורואה היום קבוצות לא טובובת שמשחקות לא טוב שמנצחות בגלל סיבות משונות.
היה לניקס שנה שעברה איזה סטרץ' משונה שבו כל הסטטיסטיקות שמסמנות קבוצה מנצחת היו נגדם פרט לזו של, ובכן, מס' הנצחונות. ואני לא בטוח שהוולבס נורא שונים בזה, אבל יש מצב שאני טועה כי ממש לא בדקתי (וכן, אני יודע שזה אומר הרבה על הסטט' ולו רק על הקבוצה, אבל זו כן אינדיקציה)

אבל... אני צופה ברוב המשחקים של מיניסוטה.
כמה משחקים שלהם אתה ראית?

ה-CORE שלהם לא מבריק (כל עוד אדוארדס לא פורץ) אבל
מדובר בקבוצה טובה בסך הכל שמשחקת כדורסל חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 9:37 pm 
מנהל פורום

אני משוכנע שאתה רואה את כל המשחקים השנה, לא חושב אחרת. ברור לי שיותר ממני.

אני עדיין רואה שם קבוצה לא טובה שמנצחת פשוט כי סתם. אני גם אשמח לטעות, כי אני מעריץ פינץ' כבר כמעט 20 שנה אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 9:42 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני משוכנע שאתה רואה את כל המשחקים השנה, לא חושב אחרת. ברור לי שיותר ממני.

אני עדיין רואה שם קבוצה לא טובה שמנצחת פשוט כי סתם. אני גם אשמח לטעות, כי אני מעריץ פינץ' כבר כמעט 20 שנה אני חושב

הם מנצחים במידה רבה בזכותו:)
אבל יכולהיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה