סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 1:06 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
לגבי המשפט המודגש השני - כפי שאנחנו לומדים פה מדעותיו של אהוד, עבור היהודי הימני הדתי שונא הערבים הממוצע כמעט כל ערבי = מחבל וכל מחבל פוטנציאלי דינו מיתה, וכפי שראינו ממקרה עזריה (או מכל סיפורי שוברים שתיקה שלא צולמו) ממש אין השלכות חמורות למעשה שכזה.

טוב, אני מסכם את מצעד חצאי האמיתות והשקרים נכון לסשן של היום :

א. התחלנו עם sheky שכתב שחבר הכנסת בן גביר כינה אם ערבית שכולה בכינוי "מחבלת".
כמובן שהוא לא ציין שבן גביר טוען שהוא לא ידע שמדובר באמו של איעד, ובטח שלא ציין שכבר הכנסת בן גביר התנצל.
האם sheky יתנצל?

ב. המשיך הכהן שטען שהחיסול שביצע אלאור עזריה בוצע בשטח כבוש.
אני עיינתי בויקיפדיה ואחרי קריאה קלה ראיתי שהאדמה נרכשה על ידי יהודים.
האם הכהן יתנצל ויתקן את עצמו?

ג. המנה העיקרית היא שקר של צארלס שאמר שאני שונא ערבים, כומעט כל ערבי זה מחבל.
פשוט שקר שאני לא מוצא סיבה אפילו לנסות להכחיש אותו.
זה כמו שאני אגיד שראיתי את צארלס הולך עם חולצת "כהנא צדק" או שהוא תומך ברוצחי משפחת פוגל או שהוא נחת אתמול מהירח.

ד. נקנח בשקר של "הכהן" שטוען שהיהודים הם הרעים בסכסוך בין ערביי יו"ש לעם ישראל.
איך הוא מצדיק את טיעונו?
אה, מאד פשוט - הרבה יותר ערביי יו"ש נהרגו בסכסוך המתמשך מאשר יהודים מעם ישראל.
מפה קל להסיק שעם ישראל הוא הרשע בסיפור. יופי.
איך הוא אוהב לרדת על אחרים עם משפטים כמו "לוגיקה טהורה" וכו ?
ועל זה אמרו חכמנו "הפוסל במומו פוסל".
אני לא באמת חושב שהכהן הוא אדם חסר לוגיקה, אני משער שמדובר באדם חכם מאד,
פשוט הרוע גורם לו לטמטום הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 1:29 am 
Hall of Famer

אין לי עניין להגיב לטקסטים המטומטמים והמעוותים שלך, טרול יודונאצי מגעיל, אבל מדי פעם אציין שאתה טרול יודונאצי מגעיל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 10:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פוטין יום לפני הפלישה: "אוקראינה עבורנו אינה רק מדינה שכנה, היא חלק מאיתנו, קשרי משפחה"
מזכיר מישהו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 10:39 am 
Junior

ehud כתב:
כמובן שהוא לא ציין שבן גביר טוען שהוא לא ידע שמדובר באמו של איעד, ובטח שלא ציין שכבר הכנסת בן גביר התנצל.
האם sheky יתנצל?

הקטע המהמם שאתה בכלל לא מבין מה כל כך דוחה בזה שבן גביר קורה לסתם אישה (גם אם היא לא אמא של איאד) "מחבלת".
ובן גביר ודומיו הם כמובן חבורה דוחה של אפסים גזעניים.

ehud כתב:

אתה באמת בנאדם לא מבריק במיוחד, נכון? מי הריבון של השטח הזה?
יהודים מחזיקים הרבה קרקעות בשטחים הכבושים, זה לא הופך את השטחים ללא כבושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 1:35 pm 
Hall of Famer

שקי, למה? אתה מול טרול עם רמת אינטגריטי של תועמלן צפון-קוריאני. יש לך ציפיות לדיון קוהרנטי?

התעלמות עם כמה מילות בוז ותיעוב מדי פעם, זה היחס הראוי לדעתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2022 11:09 pm 
Sophomore

sheky כתב:
ehud כתב:
האם sheky יתנצל?

הקטע המהמם שאתה בכלל לא מבין מה כל כך דוחה בזה שבן גביר קורה לסתם אישה (גם אם היא לא אמא של איאד) "מחבלת".
ובן גביר ודומיו הם כמובן חבורה דוחה של אפסים גזעניים.

ehud כתב:

אתה באמת בנאדם לא מבריק במיוחד, נכון? מי הריבון של השטח הזה?
יהודים מחזיקים הרבה קרקעות בשטחים הכבושים, זה לא הופך את השטחים ללא כבושים.

שלום שקי וכהן,

1. כתבת משהו שהוא רק חצי אמת בהודעה הראשונה שהתחילה את ההתנצחות הזו. פה אתה אפילו לא מתווכח. במקום לקחת אחריות ולהתנצל, אתה מנסה לתקוף אותי.
זה כנראה בשל הגזענות שלך (כך אני קורה לזה) כלפי יהודים-מאמינים-דתיים-ימניים. שאתה רואה חרדל, אני מאמין שאתה מתמלא שנאה.
ב. אכן אין לי בעיה לכנות ערבים (או גויים אחרים) שחוצים רף מסוים בעניין הלאומי בכינוי "מחבלים". בשומר החומות ראינו אלפי מחבלים בפעולה.
עם זאת, כמובן שהסיפור עם אמו של איעד הוא סיפור אחר לגמרי ואותה אני מבין לחלוטין.

2. לגבי כהן, הוא דיבר בנחרצות שמדובר בשטח כבוש.
אז קודם כל הראיתי שאדמות תל רומדה עצמם נרכשו על ידי יהודי.
וגם אם עדיין הוא מתעקש לכנות את זה "שטח כבוש", הנחרצות שלו אינה במקום בכלל.
המדינה בה הוא חי לא רואה בזה שטח כבוש, וזה מבוסס על טיעון משפטי הגיוני מאד.
לגבי זה שרוב העולם "המשפטי" של הגויים רואה בזה שטח כבוש -
אני לוקח את זה בפרופורציה.
ה"כלום" (המתקרא האום) מגנה את ישראל יותר משהוא מגנה את סוריה.
מה זה - אומר שישראל יותר אלימה מסוריה?

אני לא אומר שהכלום (המתקרא אום) או מדינת ישראל צודקים. מבחינת ההגדרה המשפטית אפשר לבחור לכאן או לכאן, ושכל אחד יעשה מה שנראה לו.
אני רק אומר שמה שבטוח מיותר זה הנחרצות של הכהן.

בנוסף, כאדם מאמין, ערכי, מוסרי, עדין נפש ואכפתי, אני כמובן בעד לפתור את הסוגיה. והצגתי בעבר את תוכנית סמוטריץ' כתוכנית הטובה ביותר למען כולנו.

דבר אחרון, כתבתי על "הכהן" שהרוע גורם לו לטמטום לב -
אני רוצה להבהיר שכוונתי היתה רק לרוע שיש בו כלפי חרד"לים, כמו שהוא הצהיר בעבר ("אפס סובלנות כלפי חרדלים").
אני מאמין שבדברים שאינם חרדלים מדובר באדם בעל רצון לעשות טוב.

בברכת לילה טוב, אהבת אלוקי ישראל, עם ישראל, ארץ ישראל, תורת ישראל והבריאה כולה, אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2022 1:07 am 
Senior

המתקרא "אלוקי ישראל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 12:58 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
המתקרא "אלוקי ישראל"

אמא, כבר מותר להגיד בפורום "יהוה"?

והנה 2 סיפורים קטנים על הכיבוש הנאור שלנו, מהשבוע. עמאר שפיק אבו עפיפה היה סטודנט בן 19 שהלך לטייל עם חבר בחורשה ליד בית לחם. לעדות חברו שהיה עמו, חייל צה"ל קרא להם בעברית, הם נבהלו, נמלטו ואבו עפיפה נורה למוות. אין מחלוקת עובדתית, כולל לגרסת צה"ל, שאבו עפיפה נורה למוות כשהוא בזמן מנוסה. מובן מאליו שההגנה תהיה "הוא מחבל". אם תגגלו את שמו, תגלו כי האתרים המזוהים עם הימין קובעים כי הוא "מחבל", ומלאים טוקבקים ימנים שמברכים על מותו. דא עקא, אין עדות וחצי עדות לאיזשהי פעולה שנקט המנוח. אני מניח שההגנה תנסה לפברק משהו (מי אמר "איאד עשה תנועה"?), אבל אין. עוד אדם צעיר חוסל ללא עוול, ללא משפט, כי חייל "קרבי" של צה"ל החליט לחסל אותו, ומה הבעיה? "מחבל".

הסיפור השני הוא על התנחלות בשם רותם, שנחשפתי אליה הערב בקריאה ב"הארץ". ישוב אקולוגי כזה, של רוחניקים כאלה. אהבת כזאת, דו-קיום דתיים וחילונים כזה, וואו איזה יופי. אבל מתראיין אחד היפים והאמיצים, ומספר שפלסטינים לא נכנסים לעבוד בישוב. ברור, למה שייכנסו? מה, אפרטהייד? ועוד בשטח ששייך לפי החוק הבינ"ל...לפלסטינים? לא יכול להיות. לא בכיבוש שלנו. היפה, הנאור, שנכפה עלינו בידי זדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:15 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
תומר כתב:
המתקרא "אלוקי ישראל"

אמא, כבר מותר להגיד בפורום "יהוה"?

והנה 2 סיפורים קטנים על הכיבוש הנאור שלנו, מהשבוע. עמאר שפיק אבו עפיפה היה סטודנט בן 19 שהלך לטייל עם חבר בחורשה ליד בית לחם. לעדות חברו שהיה עמו, חייל צה"ל קרא להם בעברית, הם נבהלו, נמלטו ואבו עפיפה נורה למוות. אין מחלוקת עובדתית, כולל לגרסת צה"ל, שאבו עפיפה נורה למוות כשהוא בזמן מנוסה. מובן מאליו שההגנה תהיה "הוא מחבל". אם תגגלו את שמו, תגלו כי האתרים המזוהים עם הימין קובעים כי הוא "מחבל", ומלאים טוקבקים ימנים שמברכים על מותו. דא עקא, אין עדות וחצי עדות לאיזשהי פעולה שנקט המנוח. אני מניח שההגנה תנסה לפברק משהו (מי אמר "איאד עשה תנועה"?), אבל אין. עוד אדם צעיר חוסל ללא עוול, ללא משפט, כי חייל "קרבי" של צה"ל החליט לחסל אותו, ומה הבעיה? "מחבל".

הסיפור השני הוא על התנחלות בשם רותם, שנחשפתי אליה הערב בקריאה ב"הארץ". ישוב אקולוגי כזה, של רוחניקים כאלה. אהבת כזאת, דו-קיום דתיים וחילונים כזה, וואו איזה יופי. אבל מתראיין אחד היפים והאמיצים, ומספר שפלסטינים לא נכנסים לעבוד בישוב. ברור, למה שייכנסו? מה, אפרטהייד? ועוד בשטח ששייך לפי החוק הבינ"ל...לפלסטינים? לא יכול להיות. לא בכיבוש שלנו. היפה, הנאור, שנכפה עלינו בידי זדים.

אני מבקש לא להשתמש בשם ה'. זה פגיעה ברגשות דתיים (לא רק שלי).
בתור אדם שהגדיר את עצמו "הומניסט", זה צריך להיות אכפת לך. אני מקווה.

לגבי סיפור א' :
בואו נשים כמה עובדות על השולחן (לא תמצאו אותם בין השורות של "הכהן") :
1. ערבים מנסים לרצוח יהודים מידי יום בהשלכת אבנים עליהם. בין היתר זה קורה באזור בית לחם. אז ככה שהסיטואציה מורכבת. אם הערבים ביו"ש יקבלו את עובדת
נוכחות היהודים ביו"ש, לא נצטרך חיילים חמושים ודרוכים ביו"ש.
2. גם אם יסתבר שלא מדובר במחבל, מדובר בשגגה. הוא חשב שמדובר במחבל במנוסה. צריך לחקור את זה, להבין איפה נפלה השגגה, ולהפנים ולחדד נהלים מול חיילינו המוסריים.
3. כמה שגגות כאלו אתם מכירים שקורות בשנה?
להערכתי פחות מאשר האצבעות הנמצאות על כף יד אחת שלי (מוזמנים לציין עוד אירוע כזה או כמו האירוע של איעד) . אז בואו ניקח את הדברים בפרופורציה.

לגבי סיפור ב' :
אתה מוזמן להגיע לאיזורי התעשייה בבנימין או בברקן ולראות עשרות אלפי יהודים וערביי יו"ש (בלי להגזים) עוברים ועובדים שם מידי יום בשיתוף פעולה ושלום.
אם יש ישוב שאליו לא מכניסים ערבים, אני מגבה אותם לגמרי זו החלטה לגיטימית. לא חסרות דוגמאות על ערבים שפשעו במעסיקים היהודים שלהם (רצח או גנבות).
יהודים רוצחים וגונבים הרבה פחות מערבים בני דת האיסלאם. אלו נתונים שאני בוחר להאמין להם.
אם ישוב מחליט שלא שווה לקחת סיכון - לגיטימי לגמרי.
הינה דוגמה שבוצעו על ידי ערבי שהועסק בישוב :
הפיגוע בהר אדר.

כרגיל, נא לקחת בערבון מוגבל את מה שכותב המתקרא "הכהן". מדובר ביהודי שתומך ב"יודנריין" ביהודה ושומרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 12:25 am 
Hall of Famer

כרגיל, טרול יודונאצי מגעיל, אין לי כוונה להגיב לטקסט המטומטם והמעוות שלך, אלא לציין שאתה טרול יודונאצי מגעיל. הפעם גם אוסיף:

1. אני שמח מאד לפגוע ברגשות שלך, חבל שיהוה לא קיים כי אם יהוה היה קיים, אפילו יהוה לא היה מחבב אותך.

2. מובן שאיני תומך ביודנריין בשטחים. אני אשמח מאד שהרשות הפלסטינית תאפשר ליהודים להתגורר בשטחה, מעניין במיוחד אם זה יהיה באותו האופן שבו רבני החרד"לים מוכנים לאפשר לערבים להתגורר בישראל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 12:40 am 
Hall of Famer

ממש מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 8:07 am 
Hall of Famer

ובשולי הראנט הגזעני והדוחה של אהוד-נפתלי בנט מהמר על כל הקופה, יצא בטיסה בשבת (!) כדי להיפגש עם פוטין למשך 3 שעות וממשיך משם לגרמניה, חוץ מזה הוא מדבר עם זלנסקי, מקרון ועוד כהנה וכהנה ראשי מדינות שמעורבים בסכסוך באוקראינה. מבחינת בנט, די ברור מה הוא עושה, יש לו המון מה להרוויח מהמהלך הזה, אם הוא נכשל, הוא עדיין ראש ממשלה צולע שהגיע לתפקיד כמעט בטעות ומוביל מפלגה שבקושי עוברת את אחוז החסימה, אבל אם איכשהו בדרך נס הוא מצליח להיות חלק ממהלך משמעותי שפותר את המשבר הזה? זו חתיכת נוצה מפוארת שתקשט את הכובע הלא-ממש-מרשים שלו ומהלך שיכול למצב אותו כשחקן דיפלומטי משמעותי ומוערך בעולם. עוד אופציה היא שהוא מצליח להזיז את הרוסים לכיוון יותר ישראלי בשיחות הגרעין עם איראן וגם זה, חתיכת שיחוק רציני מבחינתו. הסיכון כאן הוא בהימור מסויים על יחסי ישראל-ארה"ב, פוטין מבחינת רוב האמריקאים זה חתיכת סדין אדום שהולך ומאדים מרגע לרגע ואני לא בטוח כמה סבלנות תהיה להם להתקרבות שלו אל פוטין, לא משנה עד כמה הוא מנסה לדאוג לאינטרסים של ישראל או כמה טובות הכוונות שלו לגבי פתרון הסיכסוך באוקראינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:16 am 
Hall of Famer

כבר פורסם שבנט טס בברכת ביידן, כך שזה לא הימור גדול במיוחד.

ואני גם לא יודע כמה בנט "ראש ממשלה צולע". כשדיברו על שבירותה של ממשלת ה61, ציינתי את האפשרות שזה דווקא יחזק אותה, העובדה שכל פרישה יכולה לשלוח אנשים מתפקיד שרים לספסלים האחוריים של הכנסת. ובינתיים הם עובדים ביחד, לא מושלם אבל עובדים.

כמצביע שמאל, על אף אי-ההסכמות המובנות שלי עם עניינים מסוימים, אני לגמרי בסדר בעת הזאת עם תפקוד הממשלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:21 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כבר פורסם שבנט טס בברכת ביידן, כך שזה לא הימור גדול במיוחד.

ואני גם לא יודע כמה בנט "ראש ממשלה צולע". כשדיברו על שבירותה של ממשלת ה61, ציינתי את האפשרות שזה דווקא יחזק אותה, העובדה שכל פרישה יכולה לשלוח אנשים מתפקיד שרים לספסלים האחוריים של הכנסת. ובינתיים הם עובדים ביחד, לא מושלם אבל עובדים.

כמצביע שמאל, על אף אי-ההסכמות המובנות שלי עם עניינים מסוימים, אני לגמרי בסדר בעת הזאת עם תפקוד הממשלה.

הוא צולע במובן הזה שאין לו תמיכה ציבורית רצינית, המפלגה שלו נעה בין מספר חד-ספרתי של מנדטים ועד למתחת אחוז החסימה ברוב הסקרים. לגבי תפקוד הממשלה, אני לא חושב שהוא טוב במיוחד, יש לא מעט דברים שאני לא אוהב, אבל ביחס למה שהתרגלנו עד אליה היא בהחלט שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:33 am 
מנהל פורום

היתרון היחיד של הממשלה הזו על פני הקודמת היא שראש הממשלה לא תחת חקירה. בכל השאר מדובר באותו חרא ציוני, גזעני שונא עניים רק עם תוספת של הרמת ידיים מול הקורונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:36 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
כרגיל, טרול יודונאצי מגעיל, אין לי כוונה להגיב לטקסט המטומטם והמעוות שלך, אלא לציין שאתה טרול יודונאצי מגעיל. הפעם גם אוסיף:

1. אני שמח מאד לפגוע ברגשות שלך, חבל שיהוה לא קיים כי אם יהוה היה קיים, אפילו יהוה לא היה מחבב אותך.

2. מובן שאיני תומך ביודנריין בשטחים. אני אשמח מאד שהרשות הפלסטינית תאפשר ליהודים להתגורר בשטחה, מעניין במיוחד אם זה יהיה באותו האופן שבו רבני החרד"לים מוכנים לאפשר לערבים להתגורר בישראל.

רצוני להתנצל שחשדתי בך כתומך בגירוש יהודים.
בדרך כלל מצביעי מפלגת שרצ תומכים בכך.
אשריך!

אני לא יודע מה היחס שהינך מתכוון אליו כאשר רומז אתה
כי רבני החרדלים מתייחסים לא יפה לערבים.
המקסימום שאני יכול לחשוב עליו זה רבנים שאומרים שלא
כדאי להשכיר דירות לערבים מוסלמים.
לפני קצת פחות משנה ראינו כולנו מדוע הם צודקים.
אז אני לא מבין מה בעייתי במה שהם אומרים.
אתה מוזמן להביא דוגמאות ספציפיות.

שבוע טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:52 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
היתרון היחיד של הממשלה הזו על פני הקודמת היא שראש הממשלה לא תחת חקירה. בכל השאר מדובר באותו חרא ציוני, גזעני שונא עניים רק עם תוספת של הרמת ידיים מול הקורונה

ציוני/גזעני זה נתון במדינה הזאת, השאלה המינון והמיקום על הריינג'.

שונא עניים למה?

ואני לא רואה הרמת ידיים בעניין הקורונה, יותר התכנסות למציאות והפסקת הספינים וההיסטריה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 3:36 pm 
Sophomore

בית המשפט הורה לפיחסבוק (מתקראת "פייסבוק") לשחרר את ההגבלות שהוטלו לפני כמה ימים על חשבונו של חבר הכנסת איתמר בן גביר.
כידוע, חשבונו שבן גביר צובר לאחר שבתקופה האחרונה הוא צובר פופולאריות עצומה.
לפעמים מגיעות מחמאות לבית המשפט.
https://www.inn.co.il/news/542960

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 3:43 pm 
Senior

ehud כתב:

רצוני להתנצל שחשדתי בך כתומך בגירוש יהודים.
בדרך כלל מצביעי מפלגת שרצ תומכים בכך.
אשריך!

אדול... סליחה, אוואד שוב קורא למרץ שרץ?
זו הפתעה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 4:56 pm 
Hall of Famer

אוואד? נראה לי איאד יותר מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 5:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני הכי אוהב כשהוא מסביר בסוגריים את שרץ ופיכסבוק, למקרה שלא הבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 7:02 pm 
Sophomore

תומר כתב:
אדול... סליחה, אוואד שוב קורא למרץ שרץ?
זו הפתעה!

א. ההשוואה עקומה. אני לא באמת ראוי להיקרא "אדו", ולעומת זאת מרצ כן ראויה להיקרא שרץ או התקשורת באמת ראויה לכינוי תשקורת. על סמך מה אתה קורה לי "אדו", חוצפן?!?!?

ב. אני אוהב להפגין זלזול לעיתים בדברים שנראים לי משוקצים, אולי זה נראה אינפנטילי, אבל כזה אני. תחיו עם זה. זה לא באמת מעצבן, אפילו עם זה כלפי דברים שאתם אוהבים (שרצ וכאלה). אף אחד לא צריך לקחת את זה אישית.

ג. אין לי בעיה שתרדו עלי אישית, למרות שזה מעליב. אבל במקרה של "אדו" זה סופר מעליב. וכאמור, לא קשור אלי בכלל כי אני אדם טוב מאד (בניגוד לשרץ שבאמת מייצגת שרץ).

ד. עזבו אותי. מנהל הפורום כבר אמר שפנו אליו מספר אנשים ואמרו לו שהשימוש ב"אדו" כלפי גורם להם לצער. אז אם לא אותי,לפחות תכבדו אנשים אחרים.

ה. תכבדו את זכר השואה. זה ממש לבצע סוג של הכחשה שלה (הסברתי בעבר מדוע).

ו. אף אחד ממנהלי הפורום לא פנה אלי בבקשה להפסיק את השימוש בכינוים, ולכן כרגע איני מוצא סיבה להפסיק אותם.

ועכשיו פינת הטריויה, מה משותף לאנשים הבאים :
דורון שפר, יובל דיין (זמרת), צביקה יחזקאלי, פרופסור עמוס ינון, פרופסור אליהו ריפס, אהוד בנאי, אתי אנקרי, איה קרמרמן, פרופסור דוד קשדן, פרופסור דורון אורבך, פרופסור מלכה שפס, לינור אברג'יל, דני שטג, נתי רביץ, סיוון רהב מאיר, פרופסור רות לורנס, פרופסור אליהו לורנס, הרב שלום ארוש,תת אלוף במיל אפי איתם, אריאל זילבר, נתן גושן, אביתר בנאי, מאיר בנאי, דניאל זמיר, פרופסור יעקב ורדי, גיל ססובר, בועז מעודה, עודד מנשה, אורי זוהר, עמיר בניון, פרופסור שלמה קליש, רמי קליינשטיין,פרופסור יוסף ברנשטיין, פרופסור ג'ורג' מנדלבאום, דניאל שליט, פרופסור דניאל מיכלסון, עדן הראל, שולי רנד

????

אחי היקר תומר, לא תרצה להצטרף לרשימה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 7:05 pm 
Hall of Famer

אדו, אתה טרול יודונאצי מגעיל, יהוה שונא אותך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 7:39 pm 
Senior

אהוד, הכי נוח יהיה לפטור אותך כטיפש וכאיש רשע. הבעיה היא שזה לא יהיה נכון, אתה נראה לי בנאדם נוח לבריות ולא דביל במיוחד.
הבעיה היא שכל המערכת הרוחנית והמוסרית שלך מעוותת עד היסוד. מעוותת ברמה כזו שאי אפשר לקוות שיום יבוא ותבין עד כמה. מעוותת ברמה כזו שאין באמת סיכוי שנצליח ליצור דו שיח פורה מתי שהוא.

ואתה צודק שאתה לא ראוי להיקרא אדו. אתה ראוי להיקרא אדולף, לא בגלל שאתה נאצי או שיש לך שפם או שאתה גרמני אלא כי זו ההשוואה הכי טובה לדרך המעוותת שבה אתה רואה את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 7:43 pm 
Hall of Famer

או במילים פשוטות: הוא לא נאצי, הוא יודונאצי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: