ניו יורק פוגשת שוב את פילי, הפעם בביתה של פילי
הניקס הובילו לאורך רוב המחצית הראשונה אבל פילי הידקה את ההגנה ברבע השלישי וברחה.
יצא לי לצפות בניקס ברוב הדקות של שני המשחקים מול פילי ומדובר בקבוצה קצת עצובה.
הם ברצף הפסדים כרגע למרות שאי אפשר לומר שהם לא מנסים.
ת'יבודו הוא מאמן טוב אבל הוא תמיד נראה מתוסכל ועגום על הקווים. לא נראה שזה כיף לשחק עבורו בשלב הזה.
יש שם תערובת לא ברורה של צעירים ו-ווטרנים שאני באופן אישי לא סובל.
מצד אחד, קוויקלי (שלא ממש ברור לי מה הוא שווה), ברט (מצוין דווקא, הפתיע אותי לטובה), רדיש, טופין, סימס, רובינסון..
מצד שני, בורקס, נואל, גיבסון, פורנייה ואפשר לומר גם רנדל למרות שהוא סוג של דור ביניים כזה. רוז ו-ווקר בתחילת השנה.
הם פשוט בנו שם קבוצה ללא כיוון שבה השחקן הכי טוב הוא בן 21 והם מנסים לחזור לפלייאוף בכח על הגב של ווטרנים בינוניים.
הדור הצעיר ללא ספק סובל מהנוכחות של הדור המבוגר.
רנדל לוקח הרבה יותר מדי על עצמו באחד-על-אחד. הרבה התקפות זה פשוט הוא זורק מחצי מרחק, בעוד שאחרים מסתכלים.
השאר סתם לא רלוונטיים. טופין בקושי משחק, רדיש גם לא מקבל מספיק הזדמנויות. חבל.
הם צריכים לתת את המושכות לברט ככוכב מרכזי ולפזר את כל מי שהוא מעל גיל 23, להחליט מהי רוטציית הגבוהים שלהם (לדעתי טופין פותח וסימס מהספסל בשלב הזה זה מספיק טוב) ולתת לרדיש ולקוויקלי להתבטא יותר כדי להבין אם יש שם משהו.
זה אומר שהם יהיו במשך 2-3 עונות אחת הקבוצות הגרועות בליגה ויוכלו להשיג פוטנציאלית עוד כוכבים מהדראפט.
יכול להיות שזה יקרה גם כך עם קצת מזל מההגרלה אבל ההנהלה שם עשתה עבודה איומה בקיץ האחרון ותקעה את הקבוצה עם כמה משכורות לא סבירות ובלגאן מוחלט מבחינת כיוון.
פילי מהצד השני נראית בסדר.
זה היה משחק לא הכי כייפי לצפייה.
במשחקים אחרים -
גרלנד חוזר אבל קליבלנד מפסידה לשארלוט. מובסת יותר נכון.
מילווקי מנצחת בנקודה את מיאמי. מאצ' אפ מעניין שיכול להופיע גם בפלייאוף.
הירו עולה שוב חזק מהספסל בעוד שבאטלר מנגר לפי הסטט'. אדאביו והירו בזמן האחרון מובילים את מיאמי קדימה.
הפליקנס ממשיכים לנצח, הפעם את סקרמנטו האומללים. טריי ליילס (אחד השחקנים שאני פחות מחבב בליגה) פותח אצל סקרמנטו
אינגרם (שאולי קצת אנדרייטד) נותן משחק מעולה. מקולום השתלב שם היטב ובמהירות ונדמה לי שפותח בעמדת הרכז ומעביר את דוונטה גרהאם (שעדיין לא ברור לי מה הוא עושה שם) לספסל. הפליקנס פותחים לאחרונה עם הייז בעמדה 4 ליד ואלנצ'יונאס.
OKC עושה טובה למיניסוטה ומנצחת את דנבר. האחוזים מהשלוש עשו את ההבדל.
ופיניקס משייטת מול פורטלנד.