סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הארדן לפילדלפיה
הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
טוביאס אוברפייד, אין ספק בכך בכלל. הוא גם לא צלע שלישית אידיאלית לקבוצת כוכבים, כמו בוש או לאב למשל.

בוש ולאב היו צלע שלישית נוראית, מי יותר (לאב), מי פחות.

לפי איזה קריטריונים אתה טוען כך? בוש הפך את עצמו ל ultra-skilled role player, סטרץ' פייב אינטגרלי לשיטת הפייס אנד ספייס של מיאמי. לאב מן הסתם היה בעייתי בהגנה, אבל אחד הביגמנים הכי אידיאלים לצד לברון הודות לקליעה משלוש ויכולת הריבאונד ומסירות האאוטלט.

בראש ובראשונה, שניהם הפגינו נכונות לרדת ממעמד של שחקני פרנצ'ייז לאופציה שלישית. זה לא שאצל טוביאס אין את הנכונות הזאת, פשוט אין לו אותו ערך מוסף בהתקפה כשהוא יורד לתפקיד כה משני, והוא לא שומר מספיק טוב בשביל להצדיק את השוליות שלו בהתקפה יחסית לסכומים שהוא מרוויח.

אני אולי לא הייתי ברור. כן, בתור שחקן שלישי,רול פלייר, כריס בוש (יותר), קווין לאב (פחות) היו אחלה. הבעיה היא שאני לא מסתכל עליהם כאל רול פליירז, אלא כאל אולסטארים שאמורים לתת תפוקה של כוכבים. אני אקח את בוסטון של הביג 3 כדוגמא. אני ציפיתי מבוש ומלאב לתת תרומה כמו שריי אלן נתן בבוסטון. זה לא היה קרוב. לגבי לאב, אני אפילו לא בטוח שהתרומה שלו כשחקן השלישי בקבוצה הייתה טובה במיוחד. ההגנה העיבה על כל מה שהוא עשה בהתקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:22 pm 
Junior

מסקירה זריזה של 29 הקבוצות הנוספות בליגה, אני מתקשה מאוד לראות מתעניינות פוטנציאליות בטוביאס שגם יוכלו לתת תמורה סבירה לפילי. טרייד אחד הגיוני שמצאתי הוא:

טוביאס לדאלאס;
דינווידי לקליפרס;
מרכוס מוריס והארדוויי ג'וניור לסיקסרס.

מבחינת המאבס, ההנחה היא שיחתימו מחדש את ברונסון ואז דינווידי מיותר. טוביאס יחליף את פורזינגיס במשבצת ה4 האוברפייד, רק שהוא לפחות בריא רוב הזמן ובכך מצדיק את המשכורת שלו יותר. כמובן שגם היפטרות מהחוזה של THJ היא בונוס.

הקליפרס יחתימו מחדש את קובינגטון כפאוור פותח, מה שמייתר את מוריס, וישמחו לצרף פלור ג'נרל מאחורי רג'י ג'קסון.

מבחינת פילי, מרכוס מוריס יכול להתאים יותר לתפקיד הסטרץ' 4 ההגנתי לצד מקסי, הארדן ואמביד. THJ גם אוברפייד, אבל בתור סווינגמן סקורר מהספסל גם הוא רול פלייר עדיף על פני טוביאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:27 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני אולי לא הייתי ברור. כן, בתור שחקן שלישי,רול פלייר, כריס בוש (יותר), קווין לאב (פחות) היו אחלה. הבעיה היא שאני לא מסתכל עליהם כאל רול פליירז, אלא כאל אולסטארים שאמורים לתת תפוקה של כוכבים. אני אקח את בוסטון של הביג 3 כדוגמא. אני ציפיתי מבוש ומלאב לתת תרומה כמו שריי אלן נתן בבוסטון. זה לא היה קרוב. לגבי לאב, אני אפילו לא בטוח שהתרומה שלו כשחקן השלישי בקבוצה הייתה טובה במיוחד. ההגנה העיבה על כל מה שהוא עשה בהתקפה.

אני חושב שהמצב היה שונה בין שתי הסיטואציות, זה לא פשוט לשחק לצד סופרסטאר צנטרליסטי כמו לברון, בטח לא כשהרובין שלו הוא ווייד/קיירי. הסלטיקס של הביג ת'רי שיחקו הרבה יותר קבוצתי, במיוחד בעונה הראשונה של האליפות כשרונדו עוד לא פרץ לגמרי ונהיה יותר ויותר דומיננטי עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:36 pm 
Freshman

יש שחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מתקיימת בפני עצמה, כאשר הם לא נתרמים מיתר השחקנים שסביבם וגם לא תורמים להם
לכן בגיל 29 האריס כבר היה במילווקי, אורלנדו, דטרויט, קליפרס ועכשיו פילי

אפילו כאשר מסתכלים על הטריידים בהם הוא עבר והתמורה שהקבוצה שלו קיבלה, מבינים מה ערכו

העמדה שלי הייתה שמאז הטרייד, ונכון שעברו שני משחקים, הוא לא יודע איפה לעמוד בכלל והתפקיד של ריברס למצוא לו את המקום כאשר המהלך הכי טוב של ההתקפה הוא פיק אנד רול בין הארדן לאמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 7:38 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Hacohen כתב:
אבל פילי היא קונטנדרית שלקחה את החוזה הזה, ונראה לי שהיא די שמחה שלמרות התיאור הדי מדכא שלו מצדך, יש לה את אחד ממספרי ה4 ההתקפיים הטובים בליגה בבואה להתמודד על אליפות.

ערך הוא יחסי. אני מניח שאם האריס יהיה אפילו קרוב ליכולת רגילה שלו בפלייאוף, היא תהיה מאד שמחה על כל דולר שמשולם לו.

אותה "פילי שלקחה את החוזה הזה", כלומר העניקה אותו מלכתחילה בקיץ 2019 (לאחר שצירפה את טוביאס בטרייד תמורת נכסים מסוימים, כלומר השקיעה בו עלות מסוימת), נוהלה ע"י אלטון בראנד. דריל מוריי הגיע כעבור שנה וקשה לי להאמין שהוא "די שמח" על נוכחותו של טוביאס והחוזה שלו בפיי רול.

אני מניח שיותר ממה שמוריי אוהב לשלם פחות, הוא יאהב לקחת אליפות. החוזה של האריס הוא עד סוף 2024. אין מחלוקת שיש לו את היכולת המקצועית, לצד שחקנים ברמה של אמביד והארדן (ואיך שמקסי יתפתח?), להיות צלע חשובה בקבוצה שיכולה להתמודד על אליפות במשך כמה עונות. אני רוצה להזכיר שבעקרון, אליפות נחשבת למטרה העיקרית של קבוצה שיש לה את היכולת להתמודד על אליפות. זה לא שהמשכורות משולמות מהכיס של מוריי, כן? איזו סיבה יש לו לא להיות שמח ששחקן ברמה של האריס הוא השלישי בהיררכיה של הקבוצה שלו?

ואגב מוריי, הוא לא לקח כמה חוזים מחורבנים בחיים שלו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 8:05 pm 
Junior

sportivi כתב:
יש שחקנים שהסטטיסטיקה שלהם מתקיימת בפני עצמה, כאשר הם לא נתרמים מיתר השחקנים שסביבם וגם לא תורמים להם
לכן בגיל 29 האריס כבר היה במילווקי, אורלנדו, דטרויט, קליפרס ועכשיו פילי

אפילו כאשר מסתכלים על הטריידים בהם הוא עבר והתמורה שהקבוצה שלו קיבלה, מבינים מה ערכו

בוא נשים את הנרטיב הזה בקונטקסט: מילווקי ויתרה עליו כשהיה סופמור בן 20 והספיק לשחק 70 משחקים במדיה, עם ממוצעים של 11.5 דקות למשחק בשתי העונות הללו. היא ויתרה עליו בסוג המהלכים האהובים על אטט במיוחד, טרייד דד ליין עבור ג'יי ג'יי רדיק (על חוזה מסתיים, הצטרף לקליפרס כעבור מספר חודשים) במטרה להביא קבוצה שהתבססה על מונטה אליס לפלייאוף...

אורלנדו כבר הספיקה לתת לו הארכת חוזה (שהתגלתה כשיחוק רציני עם השנים) לפני שהחליטה להעביר אותו באופן תמוה לדטרויט...זה היה אותו פרונט אופיס שהביא את פורנייה לדרוך על האצבעות של אולדיפו, את סקיילס כמאמן שזרק אותו לספסל, ובהמשך אותה עונה שבה טוביאס הועבר שלח את אולדיפו הנ"ל יחד עם בחירת לוטרי מאוחרת ואיליאסובה (שהגיע תמורת טוביאס מדטרויט) בשביל "להאיץ בנייה" עם איבקה...

דטרויט ויתרה עליו בשביל ההימור המפוקפק על בלייק גריפין, הקליפרס ויתרו עליו בשביל לפנות קאפ ספייס ולהתחמש בנכסים לקראת קיץ 2019. במקום להחתים אותו מחדש על החוזה הנוכחי שלו, השיגו את קוואי וג'ורג', כך שהצעד הוכיח את עצמו...

ושמע, עד לאותו טרייד, טוביאס היה "ראש לשועלים" בתלכיד הקבוצתי הנהדר שנבנה בקליפרס עם גלינארי, סוויט לו, מונטרז ואחרים. אני לא חושב שהוא איזה חור שחור שלא מתאים לכדורסל מנצח, אלא שהתרומה העיקרית שלו היא בסקורינג ולשם כך הוא זקוק לווליום מסוים של החזקה בכדור וזריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 28, 2022 9:19 pm 
Hall of Famer

האריס עבר קבוצות, וזה בדיוק מהסיבה שהסחורה של שחקן התקפי מוכשר ויציב מעניינת קבוצות. הוא היה סחיר בגלל התפוקה שהוא יודע לתת. כרגע עסקינן בהאם טוב לפילי שהוא נמצא בסגל, גם' בעלותו הנוכחית. לדעתי כן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 12:42 am 
Senior

קאולי סטיין שוחרר מפילי. מרגיש שתם עידן.

סימונס אגב עדיין אפילו לא מתאמן עם הנטס ונראה שהוא עוד רחוק מאוד מלשחק בנבא שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 1:14 am 
Senior

סימונס לא יחזור לשחק לפני ה10.3, אז הנטס משחקים בפילידלפיה.
אין מצב שזה יהיה אחד מ3 המשחקים הראשונים שלו מאז ההיחנקות מול אטלנטה.
לא יודע אם באמת יש לו בעיות כשירות פיזיות או לא, אין לי אלא להאמין לדיווחים, אבל גם בלי קשר לזה אני משוכנע שיחכה לפחות לאחרי המשחק הזה לפני שיעלו אותו בהרכב בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 3:31 am 
Senior

הנקודה שסימונס לא קרוב לשחק גם אחרי כרגע. בנוסף ג'ו האריס עבר ניתוח ורשמית לא יחזור העונה. דוראנט לעומת זאת חוזר היום נגד מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 2:52 pm 
Hall of Famer

טורונטו כבר 3 משחקים לפני ברוקלין, וקליבלנד 5 (מה היה היחס על דבר כזה טרם העונה?!)
כך שהם חותמים כרגע בשתי ידיים על מקום 8 בסוף העונה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה