סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 3:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
0 נק ממובלי ועדיין הקאבס ביתרון 18 5 דקות למחצית

הפיסטונס עוד עלולים למצוא את מחוץ למועדון ה14% לבחירה הראשונה ביכולת הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 4:09 am 
מנהל פורום

עם הארדן על הספסל ב3 עבירות, פילי עם אמביד מקסי והאריס יורדת למחצית בפיגור נוח של 8
71:68

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:19 am 
Senior

הפסידו בסוף הקאבס. פילי מנצחים משחקים מהעונשין, קסומה שתצליח להשיג יותר נקודות מהקו מהם תעלה לעצמה משמעותית את הסיכויים לנצח, השאלה היא האם זה בכלל הולך לקרות עד סוף העונה.

הקאבס והבולס בצניחה, מקומות 6 ו-4 כבר בהתאמה, שזה הרבה פחות טוב משהיה לפני האולסטאר, וקליבלנד עוד עשויים ליפול לפליי אין.

והיילייט מגניב של מהלך כאילו זניח יחסית - בסוף המשחק של מילווקי בשיקאגו, לאווין עולה לשלשה, מידלטון מפריע לו ונשרקת עבירה. הצ׳אלנג׳ של מילווקי מצליח להם והעבירה מבוטלת. השליטה של מידלטון בגוף שם כדי להימנע מעבירה, הן במגע והן באיזור הנחיתה. מגניבה לאללה בעיני.
אני אחפש לינק לזה, לא יודע אם יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

בואו נדבר רגע על מה שקורה לטייריס מקסי מאז הארדן. 4 משחקים, 26.8 נקודות, 65% מהשגה ו70% לשלוש. גם 4.3 ריבאונדים ו3.3 אסיסטים. אם זה ימשיך אפילו בקצב דומה, זה רווח מטורף של הסיקסרס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 3:23 pm 
מנהל פורום

האמת היא שהארדן כבר עשה שחקנים יש מאיין
קפלה, כמשל
ומקסי לא ממש איין, אז בכלל יש למה לצפות
עדיין אין סיכוי שאחוזי השדה של מקסי יחזיקו מעמד, כי .. סטט מתיישרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 3:59 pm 
מנהל פורום

וניו אורלינס, מה? איזה רנסנס
4 נצחנות רצופים, סי ג'י בפוינט, הרברט ג'ונס ואינגרם בכנפיים, אחד שומר טוב ואחד אוהב רק לזרוק לסל, הייס ויונאס הם שני גבוהים שדי משלימים אחד את השני
ליונאס יש טווח ויש גוף לחפור בצבע להיינס יש מהירות ואתלטיות לחיתוכים ואלי הופים
בפלייאין כבר, חצי משחק אחרי הלייקרס, מאחוריהם הבלייזרס וסן אנטוניו שבכלל לא רוצים פלייאוף ועוד מאחורה הקינגס שרוצים אבל לא יכולים
העניין שאני לא רואה אותם עוברים בפלייאין אין את הקליפרס או את מיני, אולי את מיני, כן, אולי
מה הסיכוי לקבל משהו עבור זאיון ולבנות את הקבוצה בלי הצל המעיק שלו?
9 משחקים לסי ג'י והוא עם הסטט הטובה בקריירה שלו. נק', אחוזי שדה, אחוזי שלוש, ריבאונד, אסיסטים.
כולה 9 משחקים, ופעם ראשונה שהוא הגארד המוביל בסגל
אבל ניו אורלניס קיבלו שחקן מעניין מאוד שיוצא בפעם הראשונה מהצל של לילארד, סי ג'י הוא שחקן שקן וסבלני, יובש למוות בעונות הראשונות שלו בליגה עד שנתנו לו לשחק, הוא לא אמר מילה (לי בכל אופן) חיכה לצ'אנס שלו ולקח בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 4:11 pm 
Hall of Famer

מקולום שחקן ענק, מנהיג, ווינר. אחד הפייבוריטס שלי בליגה. אין לי מושג לאן הפליקאנס יכולים להגיע בסגל הנוכחי, אבל אם כבר בינוניות אז ככה, עם שחקנים כאלה. נראה מה יעלה בגורל ציון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 4:21 pm 
מנהל פורום

אז יש לנו את הארדן וסי ג'י שאולי מצאו את המנוחה והנחלה אחרי תקופה מבאסת
עוד שחקן שאולי מוצא פינה שבה הוא יכול להנות מכדורסל, זה קאזינס. הוא משחק בשביל המאמן שאימן אותו כשהיה בשיאו בקינגס
דנבר, קבוצה שרשומה בטאבו על שם יוקיץ', נראית מצוין מאז הצטרף אליה קאזנס, עם מאזן של משהו 9 נצחנות מ10
היום הוא מקבל הזדמנות לשחקן אותה יוקיץ' בהעדרו של הג'וקר, מנצח את הרוקטס עם 31 נק' 9 ריבאונדים 3!! חטיפות 4 אסיסטים וניהול משחק מהעמדה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 4:55 pm 
Senior

uriel17 כתב:
האמת היא שהארדן כבר עשה שחקנים יש מאיין
קפלה, כמשל
ומקסי לא ממש איין, אז בכלל יש למה לצפות
עדיין אין סיכוי שאחוזי השדה של מקסי יחזיקו מעמד, כי .. סטט מתיישרת

עוד משהו שעשוי להתיישר זה המוטיבציה של הארדן, הוא נראה בינתיים מצוין, לא רק בתפוקה - הוא גם נראה רזה יותר, זז הרבההה יותר טוב על המגרש מאשר לפני חודש, בצורה כזו שקשה שלא לתהות לגבי כל הפציעות שלו בברוקלין, עד כמה הן היו בהמסטרינג באמת ולא בשריר החשק.
אבל זה בדיוק העניין - הארדן כרגע הכי בתקופת ירח הדבש שיש. כבר ראינו לא מעט פעמים הארדן אחר כשהולך טוב מאשר כשמתחילים להיערם קשיים, ובעונות האחרונות הארדן הרע (והשמן) התחיל לחזור בתדירות גבוהה יותר.

בקיצור, הסיקסרס נראים מעולה עכשיו והם לגמרי קונטנדרים, אבל צריך עוד לחכות איתם כדי להבין עד כמה - מה שראינו בשבוע האחרון לא בהכרח מעיד על ההמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 5:41 pm 
מנהל פורום

דטרויט מנצחת את קרלייל וחבורתו
צדיק ביי 25, קניגהם 20, ג'רמי היה חלש וגם קיבל מעט דקות, את הסקנד יוניט מוביל באגלי השלישי, מצא ג'וב בחיים, דה לידר אוף דה סקנד יוניט פור דה פיסטונס. מרשים. 18 נק' לבאגלי
106:111
משחק נפל להילד 1 מ10 מהשלוש, פתח את התקופה האינדיאנית בחייו עם אחוזים הרבה יותר מרשימים מאלה שהיו לו בקינגס, אפרופו התיישרות של סטט, גם הליברטון לא ירוץ לספר לחברה על המשחק הזה, אם בכל זאת רוצים לדבר חיובי על אינדי, אז אייזאה ג'קסון, סוס רציני.
הפיסטונס במאזן 5:5 בעשרה משחקים האחרונים, אם לא תיזהר תגרע מארבעת האחרונות העונה
חייב לשבח את העונה הזו, שבאמת אין קבוצות עם טאנקינג בוטה, וגם אם יש מעט דקות לשחקנים טובים, רואים את ההגיון כי שחקן אחר עם אפסייד מקבל את הדקות.
הייס 21 דק' 3 נק' אפרופו פיתוח, יש דברים שלא ברי פיתוח

פיניקס/ניקס: פינקס רואה שג"ס לא ממש מאיימת על המקום שלה, אפילו להקת ג'ה ספגה הפסד, אז היא מרשה לבוקר להחשף לחולה מאומת או משהו כזה, בכל אופן הוא בקוביד פורוטוקול, מה שאומר שייעדר כמה ימים. בינתיים צמד הקאמרון'ס עושים את העבודה. 16 אסיסטים לאחד 38 נק' לשני. ה38 הגיעו עם תוספות להגברת ההתרשמות
1. תוך 28 דקות
2. 9 מ12 מהשלוש
הניקס פשוט לא יכולים בלי רוז, לא חפרתי בסטט, אבל תחושה חזקה שהוא השחקן שמעביר את הניקס מקבוצת לוטרי לקבוצת פלייאוף. הניקס אפילו הובילו 14 הפרש דקה לתוך רבע 4, אך לשווא, ניצחון לא צמח מיתרון זה. בראט מתחיל לתת תפוקה של שחקן שווה הארכת חוזה רוקי, לא מקס, אבל הארכה מכובדת, כזו. בהחלט
שיחק ב6 משחקים מעשרת המשחקים האחרונים של הניקס, 27 נק' בממוצע לעומת 19 נק' עונתי 17 ממוצע קריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 7:03 pm 
Hall of Famer

פילי נראתה רע מאוד בחצי הראשון וטוב יותר בחצי השני כאשר מה שהשתנה, זה יותר לחץ בהגנה + מקסי שהתעורר.
ניאנג ומילטון היו טובים מהספסל.
פילי היא קונטנדרית והכל אבל אני לא מתלהב ממה שאני רואה עד כה.
מקסי פורח אבל האריס נראה על הפנים. הוא מקבל מבטים טובים ופשוט מוותר עליהם לטובת חצי חדירה והוצאה החוצה וזה פשוט תוקע את המשחק. הכל יגיע בסופו של דבר לאחד-על-אחד של הארדן בפלייאוף והוא נראה טוב אבל פחות טוב מאשר ביוסטון. יהיה מעניין בכל מקרה.

קליבלנד אמנם בנפילה חופשית אבל היא קבוצה חביבה מאוד, כאשר מי שהפתיע אותי הוא אוקורו, הבחירה החמישית בדראפט 2020 (המוכר יותר כדראפט של דני:), שנראה טוב בתחילת המשחק. גרלנד מצוין. ביקרסטף שחק אותו קצת יותר מדי במשחק הזה. מובלי לא מספיק דומיננטי בהתקפה כרגע. רק 7 זריקות לסל. קלע 2 מהן, אחת דאנק וטיפ אחד מריבאונד אאל"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 10:46 pm 
Hall of Famer

האריס שיחק חולה, נכון שהוא מחפש את עצמו מאז שהארדן הגיע, אבל עם איך שהארדן, אמביד ומקסי נראים מאז שהארדן החל לשחק, אני מניח שבסיקסרס לא מאד לחוצים מהעניין. הוא ימצא את הדרך שלו להשתלב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:06 pm 
Hall of Famer

בפלייאוף מנצלים חולשות ומגדילים אותן. החמישייה של פילי כוללת כרגע את ת'ייבול (שיחק כ-17 דקות בלבד, 5 עבירות, מינוס 13, שתי זריקות בלבד אותן הוא החטיא, שתיהן לשלוש) ואת האריס שקלע 0 מ-5 לשלוש. קורקמז מהספסל גם כן לא מישהו שניתן לסמוך עליו. זה מותיר את ניאנג (שבתכל'ס יותר יעיל מהאריס בתפקיד הזה) ואת מילטון ובור עמוק למדי בעמדת הסנטר המחליף (אם כי מילסאפ שיחק הפעם טוב ב-8 הדקות שלו על הפרקט). בצד השני, ההגנה אמנם יודעת להתעלות כשצריך אבל במחצית הראשונה זו הייתה מסננת ובכלל, קליבלנד סיימה עם כמעט 54% לשתי נקודות ו-30 אסיסטים.

פילי קבוצה טובה מאוד ובהחלט יש לה סיכוי לעשות רעש בפלייאוף
אבל אני חושב שההייפ כרגע לא תואם את מה שרואים במשחקים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:10 pm 
Hall of Famer

ולאיזו קבוצת צמרת אין חולשה רצינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:21 pm 
Freshman

האריס כאופציה רביעית, כנראה המקום הנכון בשבילו ועכשיו יצטרכו לראות שמוצאים עבורו את המהלכים דווקא בחיתוכים ותנועה ולא בידודים או המתנה בפינה.
דווקא סימני השאלה הם בהגנה הקבוצית ובדקות של הספסל.
דיאנדרה ג'ורדן זה פתרון ברירת מחדל ומוזר שפספסו את טריסטן תומפסון שהלך לשיקגו וגם רכז מחליף הגנתי היה בהחלט עוזר (אולי ישחררו את אריק בלדסו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

ולכן יש להם סיכוי
אבל מדברים עליהם כרגע כמועמדים המובילים לצאת מהמזרח
ואני חושב שזה קצת מוגזם. התחברנו לפני רגע וחצי ויש להם חסרונות משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2022 11:54 pm 
Hall of Famer

sportivi כתב:
האריס כאופציה רביעית, כנראה המקום הנכון בשבילו ועכשיו יצטרכו לראות שמוצאים עבורו את המהלכים דווקא בחיתוכים ותנועה ולא בידודים או המתנה בפינה.
דווקא סימני השאלה הם בהגנה הקבוצית ובדקות של הספסל.
דיאנדרה ג'ורדן זה פתרון ברירת מחדל ומוזר שפספסו את טריסטן תומפסון שהלך לשיקגו וגם רכז מחליף הגנתי היה בהחלט עוזר (אולי ישחררו את אריק בלדסו)

להיפך.
כרגע מסתמן שהוא לא מתאים כאופציה רביעית
אלא טוב יותר כאופציה ראשונה או שנייה (כמובן שאז האפסייד של הקבוצה הוא נמוך יותר).

ג'ורדן אכן פתרון גרוע.
אני עדיין חושב שהיו צריכים לשלם בחירת סיבוב שני עבור רובין לופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 12:17 am 
Sophomore

גם אם הוא פחות מתאים עכשיו כשחקן משלים, הורסטליות שלו והיכולת שלו ליצור לעצמו ולאחרים, הוא משהו שעשוי להתברר כבעל ערך מאוד חשוב בפלייאוף. במיוחד שהספסל של פילי מאוד חלש.

מדיאנדרה ג'ורדן לא מצפים הרבה: לתת גוף, לעשות בוקסאאוט, להוריד כדורים מהלוח ואולי לוב אחד או שניים במשחק. אני מקווה שהוא יעמוד במטרות אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 12:19 am 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:

ולכן יש להם סיכוי
אבל מדברים עליהם כרגע כמועמדים המובילים לצאת מהמזרח
ואני חושב שזה קצת מוגזם. התחברנו לפני רגע וחצי ויש להם חסרונות משמעותיים.

אני חושב שההתלהבות ברורה לגמרי, הם 0-4 עם הארדן ששוב נראה כמו אחד השחקנים הטובים בליגה, השילוב שלו עם אמביד שהוא אחד משני הגבוהים הטובים בליגה עובד מצוין, מקסי פורח. להזכיר שמשחק לפני הבכורה של הארדן, הם ניצחו בחוץ את האלופה ששיחקה בהרכב מלא. להגיד שפילדלפיה המועמדת הבכירה לקחת את המזרח זה מתבקש, לדעתי בתצורה הנוכחית היא גם הפייבוריטית לאליפות.

ברור שהפלייאוף זה הפלייאוף, וגם צריכים להשאר בריאים, אבל כרגע זה נראה שאתה מנסה להעצים את הנקודות החלשות של הקבוצה. אתה מצטט נתונים התקפיים של ת'ייבול כאילו זה משנה משהו בקבוצה שקולעת כמעט 126 נקודות למשחק בחמשת המשחקים האחרונים, אבל לא מדבר על ההגנה שלו שבגללה הוא עולה על מגרש. אתה מדגיש את הקושי של האריס להשתלב, אבל לא את הסקור המטורף שפילי מגיעה אליו גם כשהוא בינוני ומטה, ולא מדבר על הפוטנציאל של המקרה שהוא כן יתחבר. הבעיה העיקרית והבאמת רלוונטית של הסיקסרס כרגע היא אכן מי הגבוה שיתן לאמביד מנוחה בפלייאוף, זה גם משהו שקצת יוצא מפרופורציה, אבל זו נקודת התורפה העיקרית של הקבוצה כרגע. וזו נקודת תורפה שהרבה מאד קבוצות היו קונות כנקודת תורפה עיקרית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 10:09 am 
מנהל פורום

לסיקסרס בעידן אמביד (כמו לנטס) יש תקרה ברורה מאד, והיא בנויה מבריאות וזמינות וכושר. כשכולם זמינים ובכושר משחק, אז אחת משתי אלו צריכה להיות אלופה. לא אלופת מזרח, אלא אלופת NBA. מצד שני, שתי הקבוצות הללו לא הצליחו עדיין להוכיח שהן מצליחות לייצר פלייאופים שבהם כל הסגל בריא, זמין ובכושר. ולפחות הסיקסרס הביאו עכשיו שחקן נוסף שזו בדיוק החולשה שלו, כושר גופני בפלייאוף.
אבל אני לגבי הסיקסרס תמיד אופטימי בקטעים האלו וחושב שהשנה הם יפתרו את הבלגן הזה, אז הם המועמדים שלי לקחת את המזרח. בכ"א, אנחנו יודעים מה המכשול הפוטנציאלי שלהם, כשנראה רבע רביעי במשחק מס' 5 באיזושהי סדרה ואמביג לא יתנשף ויהיה עם ידיים על המותניים כנראה נראה קונטנדרית אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 11:33 am 
Junior

אז אחרי 4 נצחונות מאז ההצטרפות של הארדן, שהושגו מול קבוצות בינוניות מינוס (מינסוטה, קליבלנד, ניו יורק פעמיים) הלילה יריבה רצינית (מיאמי), הארדן נעדר, פילי לא במשחק ומפסידה. טייריס מקסי שנתן 27 נק' למשחק ב-4 המשחקים עם הארדן מסיים עם 17 "בלבד".
מסכים זו עם קבוצה עם פוטנציאל אמיתי, לדעתי מספר 1 לקחת את המזרח אם הם בריאים.
הפער העיקרי לדעתי הוא לא אמבייד שלאט לאט הופך לשחקן די יציב מבחינת כמות המשחקים והדקות, אלא דווקא הארדן. שחקן שהיה עמיד מאד ואפילו שיחק כמות דקות מוגזמת (כמה עונות של 82 משחקים ו-38 דק' למשחק ביוסטון) בשנים האחרונות מפסיד הרבה משחקים (ועדיין לא ממש ירד בכמות הדקות).
אבל מכיוון שאני מאמין שהארדן זה בעיקר עניין של חשק, אני אופטימי ביחס לסיכויים שלהם בפלייאוף (או פסימי, כי אני אוהד בוסטון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה