סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 8.3.22 - nba
הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 5:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מיניסוטה מול שאריות פורטלנד - הוולבס קולעים על הפנים אבל עדיין מובילים בבטחה במחצית.
פילי משלימה סוויפ עונתי על הבולס במשחק שהיה בשליטתה. דני גרין נפצע ויצא. הארדן במשחק לא טוב מהשדה (ובכלל, אני לא שקט מהאחד-על-אחד שלו) אבל מחלק 14 אסיסטים בעוד אמביד מתעלל בטריסטן תומפסון עם 43-14-2-2-3. האריס בעוד משחק מדאיג עם 8 נק' בלבד (אבל שמר יפה על דרוזן). ניאנג, כמעט כרגיל, יותר אפקטיבי ממנו בהתקפה בפחות דקות מהספסל. שיקאגו עם הפסד חמישי ברציפות במומנטום שלילי דווקא בשלב הזה.
אטלנטה מסתבכת עם דטרויט ונכנסת להארכה. יאנג עם משחק סטטיסטי מזעזע, לא ברור מה עובר עליו.. המון אפס אנד דאונס (בעיקר דאונס) בעונה המאכזבת-עד-כה של ההוקס. דטרויט עם שני ניצחונות דווקא עכשיו, מנסה להשיג את השלישי ברצף. המקרר נפצע. ג'רמי גראנט וקייד קנינגהאם במשחק טוב מאוד (לפחות מהבוקס סקור), באגלי המתאושש והייז תרמו מהספסל.
הלייקרס בפיגור קל מול הספרס במחצית. דאלאס מובילה על יוטה 60-49, גם כן במחצית
ודנבר מובילה כעת מול ג"ס, שלא ממש מתפקדת ללא גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 8.3.22 - nba
הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 7:12 am 
Hall of Famer

נראה לי אחרי הערב הבולס על 0-14 במשחקים מול הגדולות במזרח בקיצור הפלייאוף יהיה קצר בשיקגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 11:27 am 
Junior

אולדיפו חזר הלילה במיאמי ושם 11 נק' ב15 דקות.
יכול להיות בוסט לא קטן למיאמי שגם ככה נראית מצוין העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 11:48 am 
Sophomore

פופוביץ' מנצח עם סן אנטוניו את הלייקרס חסרי לברון ומשווה את שיא הנצחונות למאמן בכל הזמנים ( עם 1335 ניצחונות) של דון נלסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 1:05 pm 
Hall of Famer

סימלי במקצת שנקודת ציון כה משמעותית עבור מאמן שכזה מושגת מול אחת הקבוצות "הלא מאומנות" (לאו דווקא ברמה של עבודת צוות האימון גרידא, אלא הברדק שקורה שם כל השנה, והפער בין הכישרון לתוצאות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 6:55 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
נראה לי אחרי הערב הבולס על 0-14 במשחקים מול הגדולות במזרח בקיצור הפלייאוף יהיה קצר בשיקגו.

סיכוי לא רע שאתה צודק, אבל כרגע הם בלי בול, קרוזו ופטריק ווילאמס (יחזרו לפלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 11:53 pm 
Senior

המתקרא ״סטריאני״ בעימות חזיתי עם ראסל ווסטברוק אתמול בסן אנטוניו. זה אפילו יותר מצחיק מהרגיל כי לדעתי סטריאני מתגורר בסן אנטוניו או בקירבתה.

https://firstsportz.com/nba-dont-disres ... westbrick/

Don’t disrespect my name” Russell Westbrook gets involved with a courtside heckler shouting “Westbrick”
Russell Westbrook gets triggered on hearing the term "Westbrick" and gives his opinion on these comment

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 11:56 pm 
Senior

ווסטבריק המתקרא ווסטברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 9:59 am 
Sophomore

לא חקרתי לעומק, אבל נראה לי שבמשחקים האחרונים יש שיפור מסוים אצל אחד מיקירי הפורום - פוקושבסקי (OKC).
כמו שנה שעברה, איכשהו לקראת סוף השנה הוא משתפר ונותן תקווה האם בכל זאת מדובר בשחקן NBA לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 3:40 pm 
Hall of Famer

ווסטבריק זה ישן. אגב הוא חטף מלא ביקורת אתמול מכל איש תקשורת על ההתבכיינות שלו ובצדק. הוא הקלעים הגרוע בליגה, הוא מכונת איבודים, הוא לא שומר והוא שחקן טיפש.
אני באמת לא זוכר טרייד כל כך עלוב ועוד אחד שהיה ברור שהוא עלוב באותו הרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 4:19 pm 
Hall of Famer

את האמת, הטרייד הזה היה כרוניקה של מוות ידוע מראש, עם סייג קטנטן, העונה עוד לא נגמרה ואולי יקרה נס בפלייאוף. אני סקפטי מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 4:19 pm 
Hall of Famer

את האמת, הטרייד הזה היה כרוניקה של מוות ידוע מראש, עם סייג קטנטן, העונה עוד לא נגמרה ואולי יקרה נס בפלייאוף. אני סקפטי מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 4:33 pm 
Hall of Famer

אתה לא באמת מאמין בזה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 4:46 pm 
Hall of Famer

הלייקרס מזעזעים. גם אם איכשהו יגיעו רחוק בפלייאוף ולא יעופו בסיבוב הראשון, השאלה היא מה היה קורה איתם אם היו עושים טרייד אחר או אפילו לא היו עושים שום טרייד.
פאק מחר הם היו מעבירים את ווסטבריק עבור רק קוזמה, שלא לדבר על פופ והראל (ובחירה אני חושב).
יכלו להשאר עם קוזמה, פופ, הראל ולהחתים את קרוזו וזה היה הרבה יותר מהפח של העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 5:07 pm 
Sophomore

satriani כתב:
הלייקרס מזעזעים. גם אם איכשהו יגיעו רחוק בפלייאוף ולא יעופו בסיבוב הראשון, השאלה היא מה היה קורה איתם אם היו עושים טרייד אחר או אפילו לא היו עושים שום טרייד.
פאק מחר הם היו מעבירים את ווסטבריק עבור רק קוזמה, שלא לדבר על פופ והראל (ובחירה אני חושב).
יכלו להשאר עם קוזמה, פופ, הראל ולהחתים את קרוזו וזה היה הרבה יותר מהפח של העונה הזאת.

עזוב שטויות סטריאני.
מתי אתה עושה עלייה?
זה הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 5:40 pm 
Junior

נקודה למחשבה: עלתה לאחרונה ספקולציה (סבירה) של איזה כתב אמריקאי, לפיה הלייקרס ישחררו את ווסטברוק בקיץ באמצעות סעיף הסטרץ'. זה אומר שהם יפרשו את המשכורת שלו לעונה הבאה (47 מיליון) לאורך 3-4 שנים נוספות, לא זוכר כרגע את הסעיף במדויק, מה שיאפשר להם שימוש בכמה חריגות שכר להחתמות.

אחרי העונה הזו בלייקרס, ומנגד הסיוע לוויזארדס להעפיל לפלייאוף בעונה שעברה, מי לדעתכם עשויה לצרף את ווסטברוק בעלות נמוכה יחסית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 5:49 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

אני לא באמת מאמין בניסים. יש כאלו שכן.

satriani כתב:

מה היה קורה איתם אם הם היו נשארים כמו בעונה שעברה? ראינו את זה בעונה שעברה. כל עוד דייוויס ולברון לא ב-100% לא היה להם שום סיכוי לעשות משהו רציני. זאת הייתה המחשבה מאחורי הטרייד של ווסטברוק. נביא כוכב שלישי שיחפה במקרה של פציעה או מוגבלות של אחד מהשניים. כמובן שהמחשבה נכונה והביצוע מטופש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 6:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

satriani כתב:

מה היה קורה איתם אם הם היו נשארים כמו בעונה שעברה? ראינו את זה בעונה שעברה. כל עוד דייוויס ולברון לא ב-100% לא היה להם שום סיכוי לעשות משהו רציני. זאת הייתה המחשבה מאחורי הטרייד של ווסטברוק. נביא כוכב שלישי שיחפה במקרה של פציעה או מוגבלות של אחד מהשניים. כמובן שהמחשבה נכונה והביצוע מטופש.

סליחה אבל המחשבה להביא כוכב שיחפה במקרה של פציעה או מוגבלות של השניים היא מטופשת גם כן.
אתה לא מביא כוכב כגיבוי מגירה. אתה מביא כוכב כדי להשתלב עם הכוכבים האחרים, לשחק טוב יותר, להגדיל את האפסייד שלך ולשפר את הסיכוי לקחת אליפות.

BTW, כנראה שאף קבוצה לא תוכל להתאושש מהיעדרות או היעדרות חלקית של אחד הכוכבים שלה ולקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 6:19 pm 
Hall of Famer

אולי המילה כוכב לא הייתה מדוייקת. הלייקרס חיפשו מישהו שיכול ליצור לעצמו נק' ללא תלות בשני הגדולים.
בפלייאוף הקודם ראינו מה שווה הסגל הלא כל כך מסייע של הלייקרס. בשביל להצליח הם היו צריכים התעלות של שני הכוכבים, כפי שהיה בבועה. לא קורה בכל עונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 6:47 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אולי המילה כוכב לא הייתה מדוייקת. הלייקרס חיפשו מישהו שיכול ליצור לעצמו נק' ללא תלות בשני הגדולים.
בפלייאוף הקודם ראינו מה שווה הסגל הלא כל כך מסייע של הלייקרס. בשביל להצליח הם היו צריכים התעלות של שני הכוכבים, כפי שהיה בבועה. לא קורה בכל עונה.

ולכן לא בכל עונה הם יזכו באליפות.
אתה לא משיג אליפות כשהכוכבים שלך לא בפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 6:59 pm 
Hall of Famer

אתה מאד מפשט את זה. צריך שהכוכבים יהיו במיטבם. הפלייאוף הקודם הראה כמה הלייקרס פגיעים עם הסגל הקודם. הם היו צריכים לעשות מהלך כלשהו כדי להתחזק.
אבל נדמה לי שג'רי ווסט אמר את זה "ברגע שאתה עושה מהלך כי אתה מרגיש שאתה חייב לעשות משהו אז הפסדת".
המהלך של הלייקרס היה כמובן מטופש. אבל אני לא חושב שעם הסגל של שנה שעברה היה להם סיכוי גדול מדי. אם הם היו מצליחים להמיר את הנכסים לשחקן יותר מתאים, אז הסיכוי היה עולה. מבין השלישיה השחקן שהכי משמעותי בעיני ללייקרס היה KCP. הארל לא התאים למה שהלייקרס צריכים והווארד בעיני עדיף. קוזמה מעולם לא הסתדר ולא הרגיש נוח עם לברון ודיוויס והלייקרס הוציאו ממנו תפוקה נמוכה. למצוא שחקן עדיף על KCP זה בהחלט אפשרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 7:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אתה מאד מפשט את זה. צריך שהכוכבים יהיו במיטבם. הפלייאוף הקודם הראה כמה הלייקרס פגיעים עם הסגל הקודם. הם היו צריכים לעשות מהלך כלשהו כדי להתחזק.
אבל נדמה לי שג'רי ווסט אמר את זה "ברגע שאתה עושה מהלך כי אתה מרגיש שאתה חייב לעשות משהו אז הפסדת".
המהלך של הלייקרס היה כמובן מטופש. אבל אני לא חושב שעם הסגל של שנה שעברה היה להם סיכוי גדול מדי. אם הם היו מצליחים להמיר את הנכסים לשחקן יותר מתאים, אז הסיכוי היה עולה. מבין השלישיה השחקן שהכי משמעותי בעיני ללייקרס היה KCP. הארל לא התאים למה שהלייקרס צריכים והווארד בעיני עדיף. קוזמה מעולם לא הסתדר ולא הרגיש נוח עם לברון ודיוויס והלייקרס הוציאו ממנו תפוקה נמוכה. למצוא שחקן עדיף על KCP זה בהחלט אפשרי.

הלייקרס היו פגיעים כי הכוכב הראשי שלהם מבוגר והכוכב המשני שלהם לא יציב מנטלית.
אתה לא מתקן את זה על ידי משחק עם שחקני המשנה.

בלי קשר, אחלה ציטוט של ג'רי ווסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 8:11 pm 
Junior

Att כתב:

מה המשפט הזה בכלל אומר?
הלייקרס עונה שעברה היו עם כוכב ראשי מבוגר וכוכב משני לא יציב מנטלית ולכן עפו בסיבוב הראשון אבל 8 חודשים קודם הכוכב לא היה מבוגר והכוכב המשני היה יציב מנטלית?
גם מצחיק לתלות את זה דווקא ביציבות המנטלית של של דיוויס ולא בזה שהוא נפצע במשחק 4 כשהם היו ביתרון 2-1 (ומשם הפסידו 3 משחקים).

אני גם לא מבין מה זה לא מתקן עם כוכבי משנה... זה לא מה שנתן את האדג' לאליפות של הבאקס? הצירוף של הולידיי (ואולי גם טאקר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 8:20 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

מה המשפט הזה בכלל אומר?
הלייקרס עונה שעברה היו עם כוכב ראשי מבוגר וכוכב משני לא יציב מנטלית ולכן עפו בסיבוב הראשון אבל 8 חודשים קודם הכוכב לא היה מבוגר והכוכב המשני היה יציב מנטלית?
גם מצחיק לתלות את זה דווקא ביציבות המנטלית של של דיוויס ולא בזה שהוא נפצע במשחק 4 כשהם היו ביתרון 2-1 (ומשם הפסידו 3 משחקים).

אני גם לא מבין מה זה לא מתקן עם כוכבי משנה... זה לא מה שנתן את האדג' לאליפות של הבאקס? הצירוף של הולידיי (ואולי גם טאקר)?

לברון היה בריא יותר, AD היה במוטיבציית שיא
והולידיי הוא לא שחקן משנה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2022 8:30 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

satriani כתב:

הלייקרס עם פופ קוזמה הראל וקרוזו זו קבוצה יותר טובה מווסטבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה