stavs כתב:
Att כתב:
והזדמנויות זה גם 0 או 1?
אין פציעות בליגה? או דקות מהספסל?
או חלילה דקות משחק בג'י-ליג?
ואבדיה בכלל לא מוגבל לעמדה אחת..
אבל זו בדיוק הנקודה.
בגלל שהזדמנויות הן לא 1 או 0, אלא יש ספקטרום עם הרבה שונות, יש לשחקנים כמו אבדיה, שללא ספק יש לקבוצה שלהם אינטרס לתת להם לפחות הזדמנויות כלשהי, אינטרס להיות בקבוצה שבה יהיו להם הרבה הזדמנויות והרבה reps, ולא בקבוצה שבה מהר מאוד יתאיישו ממנו כשחקן מרכזי.
Att כתב:
הסיטואציה רלוונטית בעיניי לביטוי היכולות, הרבה פחות לפיתוח שלהן.
התזה הזו מבוססת על משהו? אני שואל בשיא הרצינות ובלי עוקצנות, זה פשוט סותר כל מה שכל פרשן ואיש כדורסל שיוצא לי לקרוא או לשמוע אומר, הקטע הזה שלסביבה של שחקן אין שום השפעה על ההתפתחות שלו, אני ממש אשמח לשמוע מה גורם לך לחשוב ככה ולהיות כל-כך משוכנע בזה.
אף אחד לא שואל מה האינטרס של אבדיה (זה לא רלוונטי לכלום)
ואני לא בטוח שמה שנאמר כאן מייצג אותו.
אם יגיע שחקן צעיר סופר מוכשר, זה יכשיל את אבדיה?
לא יודע. אולי זה דווקא יגרום לוושינגטון להתחיל בנייה מחדש שתתרום לאבדיה? או לשחק קבוצתי יותר?
ואולי 15 דקות למשחק מהספסל זה לא כל כך שונה ממה שהיה לו במהלך העונה כשקוזמה פתח? ואולי בכלל דני שהוא שחקן קבוצתי ייתרם מכישרון טוב יותר בסגל? או יהיה יותר אסרטיבי בדקות שלו?
ברמת היכולות שלו כרגע, דני לא יכול להיות שחקן מרכזי/כוכב אלא רק שחקן משלים.
זה לא משנה בכלל מי נמצא בסגל..
הוא צריך לפתח יכולת קליעה טובה יותר משלוש + חדירה לצד שמאל + לשפר סיומת מתחת לסלים.
+ אם דני יראה שיפור, שוק הטריידים עשוי להיפתח בפניו וגורלו לא יהיה רק קשור לוושינגטון ולסגל הספציפי שלה.
באופן כללי, אני חושב שיש מעט מאוד פספוסים בליגה.
מעט מאוד שחקנים שהיו יכולים להיות כוכבים אבל לא קיבלו דקות משחק וזה מה שגרם לעצירת ההתפתחות שלהם..
מי שצריך לפרוץ, פורץ.
בין השאר על ידי עבודה עצמאית בקיץ על המשחק שלו, אולי הזמן הכי חשוב והכי מתאים להתפתחות ושינוי לטובה של הקריירה.
אני לא חושב שהסביבה לא משפיעה.
אני חושב שהיא משפיעה פחות ממה שנהוג לחשוב בנ.ב.א.
ההבדלים בין הקבוצות קיימים אבל לא גדולים וכאמור, לשחקנים יש אפשרות להתפתח משמעותית גם מחוץ למסגרת הזו.
יש שחקנים שמקבלים המון דקות ולא מתפתחים משמעותית ויש שחקנים שלא מקבלים הרבה דקות ומתפתחים משמעותית (בספרס למשל). הקישור ביניהם הוא ממש לא חזק כמו שנוטים לחשוב.