סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 6:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנש בין שני לשלישי
הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 12:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הליגה השתנתה.
אף אחד לא צריך סנטר לא אתלטי שלא קולע מבחוץ ולא מסוגל להגן על אף אחד.
ואם יש שחקנים כאלו, הם עולים מהספסל.

קאנטר, אגב, שחקן יעיל יותר מאוקאפור.
הוא לפחות ריבאונדר מצוין ונותן לך עוד פוזשנים.

בכל מקרה, הכוונה שלי היא לא לנהל איתך דיונים וזה הדרדר לכך, אז אני מפסיק כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 1:05 am 
Hall of Famer

אני מת על הקטע הזה שאתה לא מסוגל להגן הגיונית על העמדה שלך, ועובר לחזרה אובססיבית על משפטים. רק סיימנו עם סטורנסקי כדוגמה לקבלת החלטות רעה, וכבר מתחילים עם אף אחד לא צריך שחקן כמו אוקאפור.

וואלה, היינו עדים לחתיכת הסטוריה מול העיניים, איך בתוך עונה-שתיים הליגה השתנתה כך ששחקן שנתן עונת רוקי של פוטנציאל כוכבות, הפך לשחקן לא רלוונטי והכל רק בגללו ובגלל הליגה, ובלי שום נגיעה לארגון הביזארי שהיו הסיקסרס תחת הינקי.

גם השטיק של לברוח כשאתה תקוע בדיון, בפעם ה8352, קצת קהה חודו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 1:10 am 
מנהל פורום

דיברתי עם שניכם בפרטי
בבקשה, בבקשה
די

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 2:00 am 
Hall of Famer

אני פניתי לאוריאל מיוזמתי כי יש גבול.

אין לי בעיה לענות על הטיעונים שלך ושנינו יודעים את זה.
העניין הוא שרוב הדיונים איתך מלווים בתחושה לא נעימה
ולא פעם מכילות מתקפות אישיות
(כמו ההודעה האחרונה שלך והודעה נוספת שאוריאל ערך).

אני, בסופו של דבר, כותב כאן כדי ליהנות ולא כדי לסבול.

אני מתאר לעצמי שגם אחרים לא נהנים מתחלופת ההודעות בינינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 7:32 am 
Junior

Att כתב:
וכמובן שזו מע' שהוציאה את אמביד, ג'רמי גראנט, קובינגטון, הולמס ואחרים.

אלו הדומאות שלך למידת ההצלחה של המערכת של פילי?
אמביד כמובן שיחוק על ושחקן אדיר אבל בסופו של דבר קובינגטון הוא שחקן משלים חביב מאוד , ג'רמי גראנט הפך לשחקן משלים חביב מאוד לא מעט אחרי שעזב את פילי (שנה ומשהו אחרי) ולמיני-כוכב (נגיד שזה מה שהוא היום) בדטרויט רק.
גם הולמס הוא דוגמא משונה להתהדר בה, גם כי בסופו של דבר הוא בבסט קייס שחקן משלים סבבה (בספק אם הוא מעלה הממוצע בתפקיד שלו בחמישיה) וגם כי רק אחרי שהוא הגיע לסקרמנטו הוא הפך לכזה (עונה חמישית בליגה).
פרט לאמביד יש לך פה דוגמא לשחקן משלים טוב שצמח בפילי ועוד 2 שחקנים שהפכו למשלימים (מי טוב מאוד ומי סביר) הרבה זמן אחרי שעזבו את פילי.

מעבר לזה אני לא חושב שיש ספק ששחקנים משפרים אספקטים טכניים במשחק שלהם בקיץ. יש אלמנטים טכניים (חשובים מאוד) ששחקן יכול לשפר בעצמו לבד כמו קליעה, שליטה בכדור וכו'. זה בהחלט אספקט של המשחק שיכול להשתפר בקיץ ובעבודה עצמאית.
מצד שני הדברים שעליהם אתה עובד ומשתפר בהם הם לרוב במסגרת התפקיד שלך בקבוצה... אם דני אבדיה יעבוד כל הקיץ על משחק פוסט זה כמובן לא יעזור לו כמו שלא יעזור לבריאנט הסנטר שלהם לעבוד על שליטה בכדור בקיץ (בניגוד לאמביד\יוקיץ' שהם סנטרים שמשתמשים הרבה בהובלת כדור).

בסוף זה ברור ששחקן שלא עובד על עצמו בכלל לא ישתפר פלאים בקבוצה חדשה כמו שבעייני זה ברור ששחקן שמשתמשים בו בצורה מוסימת יכול להצליח להתפתח אחר לגמרי מאשר בשימוש אחר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 7:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני פניתי לאוריאל מיוזמתי כי יש גבול.

אין לי בעיה לענות על הטיעונים שלך ושנינו יודעים את זה.
העניין הוא שרוב הדיונים איתך מלווים בתחושה לא נעימה
ולא פעם מכילות מתקפות אישיות
(כמו ההודעה האחרונה שלך והודעה נוספת שאוריאל ערך).

אני, בסופו של דבר, כותב כאן כדי ליהנות ולא כדי לסבול.

אני מתאר לעצמי שגם אחרים לא נהנים מתחלופת ההודעות בינינו.

שנינו יודעים שאין בעיה לענות על הטיעונים שלי? הנה:

Hacohen כתב:
Att כתב:
הכי בייטינג שיש :)

לצערי, אוקאפור הוא דוגמה נהדרת לבחירה גרועה מאוד.
הוא היה יכול ללכת לספרס, למיאמי, לטורונטו
ועדיין היה יוצא לכל היותר שחקן ספסל.
אחרת הסנטר הטורקי החביב עליך היה פותח באחת החמישיות בליגה במקום למצוא את עצמו בגיל 29 ללא קבוצה.

בראש המערכת של פילי, אגב, עמד מנהל מחלקת פיתוח השחקנים של הספרס במשך שנים, ברט בראון.
וכמובן שזו מע' שהוציאה את אמביד, ג'רמי גראנט, קובינגטון, הולמס ואחרים.

אוקיי, אף אחד לא צריך שחקן כמו אוקאפור. אז אם אף אחד לא צריך שחקן כמו אוקאפור, למה הינקי בחר אותו שלישי, ולמה המערכת בראשות בראון נתנה לו לפתוח 48 מתוך 53 משחקים ולשחק 30 דקות למשחק בעונת הרוקי? מה היה ההגיון מאחורי המהלך? ואם לכל היותר היה יוצא ממנו שחקן ספסל בכל מקום, איך בכל זאת בגיל 20 הוא היה שחקן של 17.5 נקודות, 7 ריב' ומעל חסימה למשחק? ואיך זה יכול להיות שלמערכת שקידשה את ההפסדים, בראשות "מנהל" שנודע בכך שאין לו שום קשר אישי עם השחקנים ובכלל ביחסי אנוש איומים, אין שום השפעה על כך ששחקן שנחשב לווינר גדול בכל מקום שהוא היה בו לפני המקצוענים, ושנתן עונת רוקי אישית כלכך טובה, הופך להיות טרבלמייקר שחי חיים לא ספורטיביים ומתדרדר ביכולת שלו? מה מסביר את זה?

אגב, אני מעולם לא טענתי ש"הסנטר הטורקי החביב עליי" הוא איזה כוכב או משהו. אני אוהב אותו כי הוא שחקן מוכשר ואני אוהב שחקנים מוכשרים. אבל אתה, כהרגלך, דמגוג. כי קנטר שיחק בחיים שלו כ750 משחקי NBA בממוצע דאבל פיגרז, וגם היה שחקן משמעותי ב2 ריצות פלייאוף רציניות (תרומה יפה מהספסל בריצה לגמר המערב של אוקלהומה ב2016, הסנטר הפותח של פורטלנד כמעט בכל הפלייאוף בריצה לגמר המערב 2019, בממוצעים שפספסו במילימטר דאבל-דאבל למשחק), אז להגיד "אף אחד לא צריך" זה סתם עיוות מיותר של המציאות.

עכשיו בוא נמחק את ה"דמגוג", זו מילה אחת אישית בתוך טקסט שלם של טיעון. הגבת על זה:

Att כתב:
הליגה השתנתה.
ואם יש שחקנים כאלו, הם עולים מהספסל.

קאנטר, אגב, שחקן יעיל יותר מאוקאפור.
הוא לפחות ריבאונדר מצוין ונותן לך עוד פוזשנים.

בכל מקרה, הכוונה שלי היא לא לנהל איתך דיונים וזה הדרדר לכך, אז אני מפסיק כרגע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 8:03 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני מת על הקטע הזה שאתה לא מסוגל להגן הגיונית על העמדה שלך, ועובר לחזרה אובססיבית על משפטים. רק סיימנו עם סטורנסקי כדוגמה לקבלת החלטות רעה, וכבר מתחילים עם אף אחד לא צריך שחקן כמו אוקאפור.

וואלה, היינו עדים לחתיכת הסטוריה מול העיניים, איך בתוך עונה-שתיים הליגה השתנתה כך ששחקן שנתן עונת רוקי של פוטנציאל כוכבות, הפך לשחקן לא רלוונטי והכל רק בגללו ובגלל הליגה, ובלי שום נגיעה לארגון הביזארי שהיו הסיקסרס תחת הינקי.

גם השטיק של לברוח כשאתה תקוע בדיון, בפעם ה8352, קצת קהה חודו.

אני לא מרגיש צורך להוכיח שאני מסוגל להתמודד עם טענות.
אני עונה בפירוט ובענייניות כבר מספר שנים על הודעות, גם שלך וגם של אחרים.

עזוב את הטיעונים בצד, לא נעים להדיין איתך.
ההודעה הזו היא הודעה מגעילה
והיא מגיעה אחרי הודעה דוחה נוספת שכתבת
ואחרי שאוריאל פנה אליך בפרטי, העיר לך על כך
וערך בעצמו את מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 9:48 pm 
Hall of Famer

מניח שהת'רד כבר נהרס, אבל ההודעה הראשונה שלי היתה לגמרי עניינית, הכנסתי בה את המילה "דמגוג" שאפשר היה לוותר עליה, אבל חוץ ממך אני מניח שאף אחד לא היה הולך לבכות עליה לאוריאל בפרטי.

ומה לעשות, אתה מפספס את העקרון של פורום פעם אחר פעם. אתה כותב דברים, שואלים אותך או מעמתים אותך עם עובדות, ואז אתה חוזר על מה שכתבת או מתעלם או כותב שאתה לא מוכן להתדיין עם זה או אחר. לא ככה עושים דיון. כתבת שאף אחד לא צריך אוקאפור ושהליגה השתנתה, שאלתי אז למה הינקי בחר אוקאפור שלישי ומה השתנה תוך שנה. זה התכלס. על התכלס לא ענית, ורק יצרת עוד דרמה סביב משהו אישי שהוא לא אישי.

לבריאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 10:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מניח שהת'רד כבר נהרס, אבל ההודעה הראשונה שלי היתה לגמרי עניינית, הכנסתי בה את המילה "דמגוג" שאפשר היה לוותר עליה, אבל חוץ ממך אני מניח שאף אחד לא היה הולך לבכות עליה לאוריאל בפרטי.

ומה לעשות, אתה מפספס את העקרון של פורום פעם אחר פעם. אתה כותב דברים, שואלים אותך או מעמתים אותך עם עובדות, ואז אתה חוזר על מה שכתבת או מתעלם או כותב שאתה לא מוכן להתדיין עם זה או אחר. לא ככה עושים דיון. כתבת שאף אחד לא צריך אוקאפור ושהליגה השתנתה, שאלתי אז למה הינקי בחר אוקאפור שלישי ומה השתנה תוך שנה. זה התכלס. על התכלס לא ענית, ורק יצרת עוד דרמה סביב משהו אישי שהוא לא אישי.

לבריאות.

לא זה או אחר - איתך.

אם נראה לך שאין לי מה לענות בנוגע לאוקאפור, שחקן שלבטח ראיתי משחק יותר ממך
ויש לי דעה מגובשת וברורה לגביו או לגבי שאר הדברים שאתה מעלה - אני לא יודע מה להגיד לך.

אין לי בעיה שתמשיך לעצום לעיניים ולחשוב שאני מפספס כאן משהו ולא אתה
כל עוד לא תנהל איתי דיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2022 10:37 pm 
Hall of Famer

שוב, הטכניקה מאוסה. אתה מאד אוהב "להתדיין איתי" כשזה קשור בלהתלונן עליי, ולא פעם אתה הוא זה שמייצר את ההתייחסות הראשונית. אתה מאד לא אוהב להתדיין איתי כשאתה מעומת עם עובדות, ואז אתה ישר נעלב ממשהו. אתה יכול להתעלם ממני לגמרי, זכותך, אבל הבכיינות לא ברורה. אתה יכול לטעון שאתה פרופסור למדעי האוקאפור, ועדיין לא ענית על השאלות הפשוטות: אם הוא לא רלוונטי לליגה, למה בחרו אותו שלישי ונתנו לו 30 דקות משחק? ומה ואיך קרה השינוי הדרמטי שקרה בשנה אחת, והיה תלוי רק בו ובמגבלות שלו? אם אתה לא עונה על זה, אתה לא בדיון. אתה מבזבז לכולנו את הזמן בבכיינות ובבלבולי מוח. בדיוק כמו שבמשך שנים אתה מדבר על בנייה מחדש ונגד בנייה מהאמצע, וכשנותנים לך דוגמאות לאלופות מהאמצע ושואלים איזו אלופה נבנתה מחדש על פי "עקרונות מאד ברורים" שאתה טוען להם, אתה נעלם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 1:15 am 
Senior

אטט, אם אתה לא מעוניין להתדיין עם מישהו תתעלם ממנו. להמשיך לכתוב עשרות הודעות על איך אתה לא הולך לדבר עם מישהו זה ספאם מטופש. אף אחד לא מכריח אותך לדבר עם נדב אבל פורום לא עובד ככה שאתה תגיד לו לא לענות לך. לדעתי יש פה פיצ'ר של איגנור, תשתמש בו על כל מי שמציק לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 8:34 am 
Junior

יוב צדק, יש בלוח הבקרה למשתמש משהוא שנקרא חברים ונודניקים. מעתיק את ההגדרה:
נודניקים הם משתמשים אשר אתה מתעלם מהם כברירת מחדל. הודעות אשר נשלחות על-ידי משתמשים אלו לא יוצגו לגמרי. הודעות פרטיות מהנודניקים עדיין מותרות. שים לב שאתה לא יכול להתעלם ממנהלים או מנהלים ראשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itay2, סאבוניס ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה