סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וושינגטון בגדול "מתחרה" על מקומות 8-12 בדראפט (כאשר קפיצה של קבוצות קדימה יכולה לדרדר אותם פוטנציאלית עוד מקום או שניים). אם תשאלו אותי, ההבדל בין המקום ה-8 למקום ה-12 הוא משמעותי, משמעותי מספיק כדי לא לחזק את הקבוצה שלך בוטרן, אחרי שסיימת את העונה.

* סתם כאנקדוטה, הסתכלתי מי הלך במקום ה-8 בדראפט המוצלח האחרון. פרנץ ווגנר.
במקום ה-12 הספרס בחרו את פרימו שאני פחות מכיר אבל הבנתי שיש לו פוטנציאל מעניין.

לגבי אודישן לשנה הבאה -
זה טיעון די משונה. בוושינגטון מכירים את סאטורנסקי היטב (ונדמה לי שברור מי הוא כשחקן, באופן כללי).
ואם לא היו נותנים לו צ'אנס עם המוןןן דקות, אולי היו מצליחים להחתים אותו בקיץ על פחות כסף.
בכל מקרה, מדובר בסיכון נמוך מאוד להחתים אותו לשנה הבאה גם ללא "אודישן".

אני מסכים שכל הדיון סביבו הוא קצת מוגזם אבל זו בכל זאת הקבוצה של אבדיה
ובעיניי המהלך הזה די תמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:40 am 
Senior

סאטו היה אחד השחקנים הכי גרועים בליגה העונה בניו אורלינס. הוא קלע 29% מהשדה, 16% לשלוש ב-32 משחקים. אני מניח שהמטרה הייתה לראות אם הוא עוד שווה משהו כשחקן מחליף. על כמות הנצחונות זה לא ישפיע. זה בהחלט קצת תמוה, לא חושב שיש על זה ויכוח. רק על מידת התמיהות אל מול חוסר החשיבות.

מה שכן תמוה בעיני זה שאתה מייחס כל כך הרבה חשיבות ל'מנטליות' של שחקנים אבל מאוד מתנגד לטיעונים שוטרנים 'חיוביים' משפיעים לטובה על שחקנים צעירים. עכשיו הגישה שלי בגדול דיי איתך ועד שמישהו לא יראה לי נתונים על שיפור 'מנטלי' אני לא ממש אאמין לזה, אבל אתה מדבר על בעיות מנטליות של שחקנים וקבוצות כ"כ הרבה שמוזר לי שדווקא התיאוריה הזו לא מקובלת עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:47 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מה שכן תמוה בעיני זה שאתה מייחס כל כך הרבה חשיבות ל'מנטליות' של שחקנים אבל מאוד מתנגד לטיעונים שוטרנים 'חיוביים' משפיעים לטובה על שחקנים צעירים. עכשיו הגישה שלי בגדול דיי איתך ועד שמישהו לא יראה לי נתונים על שיפור 'מנטלי' אני לא ממש אאמין לזה, אבל אתה מדבר על בעיות מנטליות של שחקנים וקבוצות כ"כ הרבה שמוזר לי שדווקא התיאוריה הזו לא מקובלת עליך.

מרגיש שפספסתי משהו. באיזה הקשר אתה כותב את זה?

מה שאתה כותב לא לגמרי מדויק.
אני לא מתנגד לטיעונים שוטרנים 'חיוביים' משפיעים לטובה על שחקנים צעירים.
אני מתנגד לחשיבות המופרזת שמייחסים לזה וחושב שמע' שבנויה נכון יכולה לכסות בקלות על הפערים האלו.
וכן, שהוטרנים האלו לא שווים את התוספת בניצחונות לקבוצה בבנייה (אלא אם הם שחקן אחד שהרבה אחרי שיאו ומשמש כ-FEEL GOOD STORY ועלה תאנה כמו וינס קארטר באטלנטה).

אני כן אסייג שזה נהפך לפחות משמעותי בליגה של היום לאחר שינוי סיכויי הדראפט.
בעבר זה היה קריטי.

אישית כשאני צופה במשחקים, האופי והפן המנטלי "קופץ" לי הרבה פעמים אבל זה סתם בגלל שככה אני רואה אנשים.
זה לא הופך את זה למרכזי בדרך שבה אני חושב שצריך לקבל החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 8:44 am 
Hall of Famer

מאד יפה איך אנשים מתחברים כאן לאובססיה של אדם אחד על החתמה חסרת משמעות, שחוסר המשמעות שלה כבר הוסבר יותר מבכל במת דיונים אחרת על כדורסל ביקום הידוע.

רק אציין שנאמר כאן "מה OKC עושה בעונות האחרונות", ומה שהת'אנדר עשו במשך 4 עונות עד העונה הקודמת זה לעוף בסיבוב הראשון, בעונה הקודמת הטנקינג שלהם היה מספיק טוב כדי להשיג את גידי ופוקושבסקי, ונראה מה יביא להם הדראפט אחרי העונה הזו, כשהם מותחים את החבל בקרקס. אה כן, הת'אנדר החתימו בתחילת העונה את הוטרן דריק פייבורס. הסבר?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 10:06 am 
Freshman

בהסתכלות על העונה הבאה, מבחינת כישרון נטו- לטעמי יש לוושינגטון קבוצה לא רעה... שלישיה של ביל פורזינגיס וקוזמה, היא לדעתי בטופ 10-15 בליגה מבחינת כישרון אינדווידואלי של שלישייה מובילה. שוב, אני לא מדבר על התאמה ביניהם וכו', אלא על עד כמה כל אחד מ3 השחקנים הבכירים מוכשרים+ זה שהם לא דורכים אחד לשני על העמדות.
גם כשמסתכלים מסביב, על פניו יש מספיק שחקנים סבירים למלא סגל: קולדוול-פופ, גאפורד, קיספרט, האצ'ימורה, אבדיה, סאטו, איש סמית, בראיינט.
לטעמי הם צריכים קודם כל רופא מצויין, ולנהל את העומסים של זינגיס וביל בחכמה.
אני הייתי מנסה להשיג תמורת בראיינט והאצ'ימורה גבוה איכותי הגנתי בעיקר, כי כרגע כל סנטר פיזי די מאמלל אותם בצבע.
מקווה להצליח להנחית פוינט גארד טוב דרך הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 11:30 am 
Junior

Hacohen כתב:
אה כן, הת'אנדר החתימו בתחילת העונה את הוטרן דריק פייבורס. הסבר?

צירפו אותו בטרייד וקיבלו על כך בחירת סיבוב ראשון עתידית של הג'אז. נתנו cash considerations ובחירת סיבוב שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 11:44 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
אם אני זוכר נכון אתה ניבאת שהוא לא יקבל הרבה דקות השנה, וזה יצא לא נכון, כי הקבוצה עברה כל מיני תהליכים, ואפילו שהסגל היה מלא הוא קיבל כמות יפה של דקות.
אי אפשר לדעת מה יקרה שנה הבאה.

נכון, בהחלט טעיתי
אבל:
1. הוא לא מקבל יותר דקות מאשר בעונת הרוקי כמו ש"לכאורה מצופה"
2. מי חשב שהאצ'ימורה ישחק רק חצי מהמשחקים, ורק 20 דקות למשחק, אחרי שקיבל מעל 30 דקות בשתי עונותיו הראשונות בליגה (משהו שספק אם דני יגיע אליו אי פעם)

אספסוף כתב:
בהסתכלות על העונה הבאה, מבחינת כישרון נטו- לטעמי יש לוושינגטון קבוצה לא רעה... שלישיה של ביל פורזינגיס וקוזמה, היא לדעתי בטופ 10-15 בליגה מבחינת כישרון אינדווידואלי של שלישייה מובילה. שוב, אני לא מדבר על התאמה ביניהם וכו', אלא על עד כמה כל אחד מ3 השחקנים הבכירים מוכשרים+ זה שהם לא דורכים אחד לשני על העמדות.
גם כשמסתכלים מסביב, על פניו יש מספיק שחקנים סבירים למלא סגל: קולדוול-פופ, גאפורד, קיספרט, האצ'ימורה, אבדיה, סאטו, איש סמית, בראיינט.
אני הייתי מנסה להשיג תמורת בראיינט והאצ'ימורה גבוה איכותי הגנתי בעיקר, כי כרגע כל סנטר פיזי די מאמלל אותם בצבע.

אם בעמדת הסנטר הם סגורים לשנתיים הבאות עם פורזינגיס וגאפורד (כלומר זאת העמדה הכי טובה שלהם) - אז איך מה שחסר זה דווקא עוד סנטר?
בכל מקרה, בראיינט (ונטו, וסטורנסקי) מסיימים חוזה, ויש להם אופציית קבוצה שאני מניח שתמושש על האצ'ימורה ואבדיה (הודיעו כבר משהו בנושא?).
50 משחקים (בתוחלת) של פורזינגיס לא יכולים לחפות "איכותית" לטעמי על מה שהם איבדו בדרך: דינווידי, ברטנס, הארל וכו', אז לטעמי אלא אם יגיע אליהם רוקי שעדיף בהרבה על מה שהם צירפו בשלוש השנים האחרונות (קיספרט, אבדיה, האצ'ימורה) - הם לא הולכים להשתפר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 5:57 am 
Freshman

shmueliki כתב:
ehud כתב:
אם אני זוכר נכון אתה ניבאת שהוא לא יקבל הרבה דקות השנה, וזה יצא לא נכון, כי הקבוצה עברה כל מיני תהליכים, ואפילו שהסגל היה מלא הוא קיבל כמות יפה של דקות.
אי אפשר לדעת מה יקרה שנה הבאה.

נכון, בהחלט טעיתי
אבל:
1. הוא לא מקבל יותר דקות מאשר בעונת הרוקי כמו ש"לכאורה מצופה"
2. מי חשב שהאצ'ימורה ישחק רק חצי מהמשחקים, ורק 20 דקות למשחק, אחרי שקיבל מעל 30 דקות בשתי עונותיו הראשונות בליגה (משהו שספק אם דני יגיע אליו אי פעם)

אספסוף כתב:

אם בעמדת הסנטר הם סגורים לשנתיים הבאות עם פורזינגיס וגאפורד (כלומר זאת העמדה הכי טובה שלהם) - אז איך מה שחסר זה דווקא עוד סנטר?
בכל מקרה, בראיינט (ונטו, וסטורנסקי) מסיימים חוזה, ויש להם אופציית קבוצה שאני מניח שתמושש על האצ'ימורה ואבדיה (הודיעו כבר משהו בנושא?).
50 משחקים (בתוחלת) של פורזינגיס לא יכולים לחפות "איכותית" לטעמי על מה שהם איבדו בדרך: דינווידי, ברטנס, הארל וכו', אז לטעמי אלא אם יגיע אליהם רוקי שעדיף בהרבה על מה שהם צירפו בשלוש השנים האחרונות (קיספרט, אבדיה, האצ'ימורה) - הם לא הולכים להשתפר.

בחלק של איבדו יותר משקיבלו, מסכים איתך וכתבתי זאת אז. לדעתי בחסות הצורך להתפטר מהחוזה של ברטאנס, יתכן שהסכימו לתת חבילה משמעותית תמורת זינגיס שהוא עצמו עם חוזה מפוקפק לשחקן פציע כל כך. אבל זה עוד טרייד סביר סה"כ ביחס לצעד התמונ של לתת את הולידיי ובעיקר את הארל ( גבוה איכותי עם חוזה טוב, יחסית בשיאו, השתלב יפה בזמנים בהם וושינגטון רצה, בורג משמעותי בקבוצות ווינריות, עם אופי לוחמני ו"מטורף" שוושינגטון האדישה כל כך צריכה, טוב מהספסל וזכה בעבר בשחקן השישי של העונה, לדעתי הוא גם משלים טוב את גאפורד) תמורת כלום, זה פשוט חסר טעם...
בכל מקרה, גם במצב הנוכחי אני חושב שיש קבוצה טובה, שעם אימון וניהול נכונים יכולה לעשות פלייאוף לפחות בעונה הבאה, ולשאוף להתקדם בשנים הקרובות, אבל עם חסרונות ברורים: חסר מאמן שינהל את הקבוצה וישלוט בה ( עם כי המחיקה של נטו ובראיינט והדקות שניתנו במשורה ובהדרגתיות להאצ'ימורה כשחזר הן צעד בכיוון הנכון מבחינתי) חסר רכז איכותי, זינגיס וגאפורד לא מספקים מענה מתאים מול סנטרים פיזיים... שחקנים מהסוג הזה די חוגגים עליהם. גם העובדה שזינגיס פציע ( וגם יכול לתת דקות כ4 אם העמדה פחות עמוסה מהיום עם קוזמה אבדיה והאצ'ימורה), לא מאפשר להשאיר את העמדה רק לגאפורד לכמה עשרות משחקים בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 6:24 am 
Junior

אם אני הייתי המאמן של הויזארדס בעונה הבאה הייתי שם חמישייה של סאטורנסקי, ביל, אבדיה, קוזמה ופורזינגיס - שווה פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 6:42 am 
Freshman

אני חוזר על דעתי שכבר העונה היה שם פוטנציאל פלייאוף, זה התאדה ברגע שהייתה תחושה שהקבוצתיות התפרקה שם לחלוטין ושחקנים מסויימים ( ביל זה הגיוני לכוכב בליגה הזאת, אבל כל מיני ראול נטו וברטאנס ובראיינט והאצ'ימורה פשוט יידו כל כדור שהגיע אליהם ליד, ואף אחד לא עצר את זה) קיבלו אישור ירי חופשי+פטור משמירה בלי תגובה של המאמן וההנהלה.
אם הסוגיה הזו תנוהל טוב יותר, פלוס חיזוקים נקודתיים בעמדת הרכז והסנטר- יש פוטנציאל לא רע בכלל.
שלישיה מובילה של ביל קוזמה וזינגיס היא ממש אחלה, להוסיף סביבם שחקנים כמו האצ'ימורה, אבדיה, קולדוול-פופ, קיספרט, גאפורד, איש סמית סאטורנסקי וגיל- זה בסיס טוב בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 10:45 am 
Junior

נו די,
לוושינגטון יש 4 רכזים:
ראול נטו בן 29, סאטו בן 30, איש סמית בן 33 וקאסיוס וינסטון רוקי שנבחר 53 ואני מציין למרות שהמאמנים לא נותנים לו הזדמנות כדי שאטט יוכל לטעון נגד הספסול הפושע שלו.
למה משנה חלוקת הדקות בין הרביעייה הזו?
כפי שיובל הראה למטה סאטו לא הכי טוב ביניהם, הוא רק הכי טוב בניהול משחק, מה שמאפשר לאבדיה, קיספרט וכו' להראות קצת יותר
Yuval כתב:
סאטו היה אחד השחקנים הכי גרועים בליגה העונה בניו אורלינס. הוא קלע 29% מהשדה, 16% לשלוש ב-32 משחקים. אני מניח שהמטרה הייתה לראות אם הוא עוד שווה משהו כשחקן מחליף. על כמות הנצחונות זה לא ישפיע. זה בהחלט קצת תמוה, לא חושב שיש על זה ויכוח. רק על מידת התמיהות אל מול חוסר החשיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 3:32 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
נו די,
לוושינגטון יש 4 רכזים:
ראול נטו בן 29, סאטו בן 30, איש סמית בן 33 וקאסיוס וינסטון רוקי שנבחר 53 ואני מציין למרות שהמאמנים לא נותנים לו הזדמנות כדי שאטט יוכל לטעון נגד הספסול הפושע שלו.

אפילו לא ידעתי שהוא קיים :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 02, 2022 4:43 pm 
Junior

סאטורנסקי אף פעם לא יהיה קלעי אבל ההגנה שלו מצוינת, אנסלד משחק כל המשחק עם אחד מסאטורנסקי או דני על הפרקט וזה מחזק להם את כל ההגנה. חוץ מזה שהוא גם שחקן חכם מאוד שמקבל החלטות נכונות בהתקפה. בלי ספק תוספת חיובית לקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 12:35 am 
Junior

אז איך אפשר לטעון נגד ההחתמה של סאטו אם זה מול נטו ואיש סמית?
עדיף לראות את קיספרט ואבדיה מנסים לעבור את החצי מול רכזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 1:18 am 
Hall of Famer

לראות אולי לא אבל הם היו מפסידים (כמעט) כל משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 12:42 pm 
Hall of Famer

כי כפי שלמדנו, להושיב את הסגל שלך בטענות רפואיות זה לא ספורטיבי, אבל לייצר קבוצה מפסידה בכל האמצעים, זה כן.

וברור ששיקולי ניהול הם תמיד רק לנסות לשפר בשברירי אחוזים סיכוי תיאורטי בדראפט, ולא לנסות לספק ללקוחות שלך תמורה סבירה לכספם, למכור כרטיסים ולזכות באמונם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 7:52 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כי כפי שלמדנו, להושיב את הסגל שלך בטענות רפואיות זה לא ספורטיבי, אבל לייצר קבוצה מפסידה בכל האמצעים, זה כן.

וברור ששיקולי ניהול הם תמיד רק לנסות לשפר בשברירי אחוזים סיכוי תיאורטי בדראפט, ולא לנסות לספק ללקוחות שלך תמורה סבירה לכספם, למכור כרטיסים ולזכות באמונם.

בהתחשב בכך שכל הקבוצות משחקות מול יריבה ברמה אחידה - בוודאי.

מבחינתי לזכות באמון = לקבל את ההחלטות האסטרטגיות הנכונות עבור עתיד הקבוצה.
קבוצה שאוספת ווטרן במקום לחתור למקום טוב יותר בדראפט אחרי שסיימה מעשית את העונה שלה ומוכנה לתת חוזה סופר מקס לשחקן כמו ביל לא זוכה לאמון שלי.

אני מקווה לטוב עבורם ועבור דני אבל לא הייתי רוצה להיות אוהד שלהם עם קבלת ההחלטות הזו*

* מצד שני, אילולא קבלת ההחלטות הזו, דני לא היה מגיע לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 9:59 pm 
Hall of Famer

רואה עכשיו מחצית שניה של בוסטון-וושינגטון, דני אבדיה נראה כמו הרכז הכי טוב של וושינגטון היום ביי פאר. מצד שני, 43 הפרש לבוסטון אז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2022 10:41 pm 
Hall of Famer

מי היה מאמין שיפסידו ככה עם וטרן שנאסף כשהעונה נגמרה מעשית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 4:35 pm 
Freshman

דני מול מינסוטה עם אחד המשחקים השלמים שלו העונה, 17-8-5-2 עם הגנה טובה ובלוק על KAT. כל העולם ואשתו יודעים שהוא הולך לחדור לימין ועדיין הוא מצליח להגיע לשם בתדירות גבוהה. תארו לכם איזה שחקן הוא יוכל להפוך להיות ברגע שהסוכן שלו יצמיד לו מאמן סקילס מוכח שילטש אצלו את יד שמאל ואת הכדרור.

כאחד שמאמין גדול בדני, מקווה שהוויזארדס ינצלו את העונה הטובה של קוזמה ויעבירו אותו בטרייד כשהערך שלו גבוה. הוא השחקן שהכי דורך לדני על המשבצת והוא לטעמי לא סוג שחקן שעוזר לקבוצה לנצח. מכריח המון זריקות, מפקשש בהגנה ובכל משחק יש לו כמה מהלכים מפגרים. דני והאצ'ימורה, שתי בחירות הלוטרי שלהם, משלימים יותר טוב אחד את השני.

סופר-סקרן לראות איזה שחקן דני הולך לחזור בשנה הבאה אחרי קיץ שלם של אימונים אישיים.

נערך לאחרונה על ידי Capricorn בתאריך ד' אפריל 06, 2022 5:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 4:41 pm 
Senior

דווקא היתה לו כניסה יפהפיה בשמאל ברבע השלישי או הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 5:28 pm 
Hall of Famer

לפחות מהתקציר, יופי של משחק של דני שמקבל ביטחון ואת הכדור כדי ליצור לעצמו ולאחרים.
מיניסוטה ממשיכים להיות flat לגמרי מבחינת אנרגיות. הם כילו את כל הכוחות שלהם על הריצה הבלתי אפשרית למקום השישי ומקרטעים, כנראה כל הדרך להפסד מול הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 5:36 pm 
Senior

אני חושב שמינסוטה יקרטעו כנראה כל הדרך להפסד מול הקליפרס כי הם קבוצה בינונית. בדיוק כמו שניסינו להגיד לך כשחגגת את הריצה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 6:52 pm 
Hall of Famer

אני לא אמרתי שהם לא קבוצה בינונית (מהי קבוצה עם כוכב אחד ובלי סופרסטאר אם לא קבוצה בינונית) אבל אני עוקב מקרוב אחרי מיניסוטה לאורך כל העונה ויש להם לא מעט מה להציע.

הם סוחטים את עצמם לחינם בזמן האחרון, פיזית ומנטלית, במקום להתכונן כמו שצריך לפליי-אין. וחבל כי אני חושב שהיה להם סיכוי מצוין להגיע לפלייאוף
ואני הרבה פחות אופטימי לגבי זה כעת.

הם flat לגמרי בזמן האחרון. מותשים וגמורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 8:12 pm 
Hall of Famer

הניתוחים המנטליים האלה ממרחק של אלפי מיילים, שאלוהים יעזור לי. מאיפה אתה יודע שמינסוטה "סחטה את עצמה מנטלית"? מאיפה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: