סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: וויל סמית' פאנצ'
הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 8:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא צופה באוסקר, אז אין לי מושג, אבל "אלה הבדיחות שמספרים שם" זה טיעון מעגלי. אם פעם נהגו לספר בדיחות על מראה של אנשים, זה לא אומר שזה לא אלים ונמוך. אגב, הבסיס שאני מדבר עליו זה מאפיין גופני, "בחירה אופנתית" ברור שיכולה להיות בסיס לבדיחות אם זה סגנון לבוש או תכשיטים או משהו כזה. אבל אדם שמגלח את הראש שלו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 9:06 am 
מנהל פורום

אני חייב לציין שהייתי צריך ללכת לגוגל כדי להבין לעומק את הבדיחה על G I JANE, סרט מ97 שאני מודה שפספתי עם הדירוג המדהים של 50% ברוטן טומאטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 9:15 am 
Hall of Famer

ראיתי אותו בקולנוע. היה בינוני אבל דמי מור היתה מדהימה פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 10:31 am 
Senior

Hacohen כתב:
אני לא צופה באוסקר, אז אין לי מושג, אבל "אלה הבדיחות שמספרים שם" זה טיעון מעגלי. אם פעם נהגו לספר בדיחות על מראה של אנשים, זה לא אומר שזה לא אלים ונמוך. אגב, הבסיס שאני מדבר עליו זה מאפיין גופני, "בחירה אופנתית" ברור שיכולה להיות בסיס לבדיחות אם זה סגנון לבוש או תכשיטים או משהו כזה. אבל אדם שמגלח את הראש שלו?

למה לגלח את הראש זה מאפיין גופני יותר מאופן הלבוש? במקרה של נשים שאין להן מחלה נדירה כמו אלופיזיה, גילוח של הראש זו בחירה אופנתית, זה לא משהו שאין להן שליטה עליו, זה לא שונה מפירסינג, תכשיטים וגם לא ממש מאופן הלבוש.
אתה יכול להגדיר את זה כאלים ונמוך, אבל אם ככה בעיני כל בדיחה על אדם ספציפי היא אלימה ונמוכה (אלא אם אתה צוחק על ביל קוסבי או משהו, וגם אז יש מי שיאמר, ולא יטעה לגמרי, שזה פוגע בקורבנות), וזה בסדר כי לכל אחד יש את הקריטריון שלו, אבל אני חושב שזה כבר נעשה די קשה להנות מקומדיה כשזה הקריטריון שלך לאלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 11:37 am 
Junior

Hacohen כתב:
ב. אין הומור נמוך מלרדת על מראה של אדם, וגם זה סוג של תוקפנות. לעמוד על הבמה באחד האירועים הנצפים בעולם ולרדת על מראה של מישהו שלא יכול להתגונן? זה לא אלים בעיניכם? עוד לפני המחלה.

לא, זה לא אלים. או יותר נכון להגיד שאם זה הסטנדרט שלנו לאלימות, אז מה שוויל סמית' עשה זה ניסיון לרצח.
מדובר על טקס שבו מפורסמים מגיעים ויודעים שהולכים לצחוק עליהם ושלעיתים זה גם ירד נמוך. זה לא הילד הפופולרי שלועג לחנון השמן מול כל השכבה.
אז נכון, כריס רוק ירד נמוך מדי וזו הייתה בדיחה בטעם רע, אבל להשוות את זה למעשה אמיתי של אלימות שקרה רגעים ספורים אחר כך? לא דומה, לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 30, 2022 12:24 pm 
Hall of Famer

לא השוויתי בין אלימות מילולית לפיזית. רק אמרתי שגם זה סגנון אלים, וזה שנוצר הרגל לסגנון הזה לא הופך את זה לפחות אלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 9:33 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
התותח המפוברק כתב:
אז לשיטתך, אסור לסטנדאפיסט לצחוק על אף תכונה חריגה של אף אדם? בהצלחה עם זה.

כן, כמובן, זה מה שאמרתי. שלסטנדאפיסט אסור לצחוק על תכונה חריגה של אף אדם. מעולם לא הובנתי באופן כה מדויק.

או שאמרתי: לעמוד על הבמה באחד הטקסים הנצפים ביותר בעולם (שהוא, אגב, לא מופע סטנדאפ. סתם ככה להזכיר), ולצחוק על מאפיין גופני של אדם אחר שלא יכול להתגונן, זה אלים ונמוך.

משהו כזה.

Hacohen כתב:
לעמוד על במה ציבורית ולצחוק על מראה של אדם שלא יכול להגיב, זו אלימות מילולית גרידא.

במה ציבורית זה גם הופעה בצוותא. גם הופעה בלייט נייט בטלוויזיה.

וטקס האוסקר הוא אמנם לא סטנדאפ אבל בהתחשב שברוב השנים הנחו אותו קומיקאים, כולל כריס רוק עצמו (שלא הנחה את הטקס השנה, אגב), אפשר להסיק שבכוונת המפיקים שלו לייצר אווירה קלילה ומחויכת. לא הזמינו את כריס רוק כדי להקריא מודעות אבל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 10:15 am 
Junior

נדב, אתה יכול לתת דוגמא לבדיחה על מישהו שהיא לא אלימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 12:41 pm 
Hall of Famer

בדיחה שצוחקת על דעה, על התנהגות פומבית, על גישה...לא חסר. לצחוק על גובה או על שיער זה אינפנטילי, ובאופן שכריס רוק עשה את זה באוסקר, כאמור בעיניי גם סוג של אלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 12:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, אז אילן לוקאץ', סליחה מראש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 1:03 pm 
Hall of Famer

מה שממש משעשע, זה שהיתה פה לפני רגע דוגמה מעולה למה לצחוק על מראה חיצוני זה נמוך ואינפנטילי, אבל נורא דחוף לאנשים שאני בטוח שאפשר לצחוק על כל אחד מהם בנפרד על מאפיין גופני כזה או אחר, שלא לומר להשפיל אותם פומבית מעל אחת הבמות הפופולריות בעולם, להגן על סוג ההומור הזה. אני רק מקווה שראי לא יתחיל פה עוד מניפסט פי.סי, וירוץ לאחסן בכספת מאובטחת בקידוד כפול את כל התכניות שהוא הוריד למחשב בפעם הקודמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 1:14 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
בדיחה שצוחקת על דעה, על התנהגות פומבית, על גישה...לא חסר. לצחוק על גובה או על שיער זה אינפנטילי, ובאופן שכריס רוק עשה את זה באוסקר, כאמור בעיניי גם סוג של אלים.

אגב אלימות, סליחה שאני פותח את זה (לא לצרכי עימות), אבל לדעתי שניים מהאנשים הכי אלימים פה בפורום זה אתה ויובל.
מעניין שדווקא שני אנשים שמצהירים על עצמם כקוסמופולטיים והומניסטים מתנהגים בצורה אלימה פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 1:31 pm 
Hall of Famer

וחבל שאתה טרול. ככה יהוה רצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 2:38 pm 
Junior

Hacohen כתב:

ולמה לצחוק על דעה או התנהגות פומבית זה פחות אלים מלצחוק על אדם שמגלח את השיער שלו או סתם עלה במשקל בצורה ניכרת (נגיד)?

למה תסביך נפשי שגורם למישהו לעלות במשקל או לגלח את השיער זה אסור אבל לצחוק על בן אדם שאתה לא יודע מה גורם לו להתנהג בצורה שהוא מתנהג זה בסדר?

חייב להגיד שאף פעם לא הבנתי את הקו הזה שמראה חיצוני זה אלים אבל דעות והנתנהגות זה לא, זו תפיסה מאוד נפוצה היום שאני לא מבין את המקור שלה. כאילו לצחוק על בנט שהוא בוגד זה אחלה אבל לצחוק עליו שהוא השמין בתפקיד זה באדי שיימינג... שני המקרים אלו החלטות מודעות לחלוטין שבאו כנראה לפצות על משהו ככה שאני לא מבין למה אחד טוב מהשני.

ואם נפנה טיפה לפן האישי - זה אכן משונה שאתה שכל כך תוקפני כלפי אנשים פה ויורד עליהם על הדברים הכי בסיסיים באישיות שלהם כל כך נרתע מבדיחות על גופו של אדם. במה גופו של אדם יותר "קדוש" מהמוח שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 2:49 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

ולמה לצחוק על דעה או התנהגות פומבית זה פחות אלים מלצחוק על אדם שמגלח את השיער שלו או סתם עלה במשקל בצורה ניכרת (נגיד)?

זה באמת נורא פשוט. דעה או התנהגות פומבית זה עניין של בחירה. זה מצריך מחשבה, וגם הבדיחה שכנגד תהיה עם מחשבה נגדית כנראה. אם אתה שמן, גם מבחינת הומור אין בזה שום מחשבה (מה ההבדל בין לצחוק על שמן א' במקום שמן ב'? זו בדיחה כללית על שמנים, ברגע שהדבקת לה שם של מישהו, תקפת אותו אישית), וגם סביר להניח שאתה סובל מזה, שזה קשה לך, שאתה מנסה להיאבק בזה ולא מצליח. זה לא נכון ב100% מהמקרים, אבל נכון במספיק מקרים. אם כבר ראי הזכיר את המראה של אילן לוקאץ', אז זה בנאדם שמצהיר פומבית שהוא נראה ככה כי הוא רוצה, כי הוא בוחר, זה הופך בדיחה על המראה שלו לשונה במקצת, אבל כאמור לדעתי האפשרות להומור חכם ומשעשע לא ממש קיימת גם אם יצחקו עליו. מה כבר יגידו? שהוא נראה כמו בחורה? גיחי גיחי.

ויכול מאד להיות שאני בנאדם אלים כאן בפורום, אומרים את זה מספיק אנשים אז אולי זה נכון. אבל כמה שרבתי עם נורטון או עם ראי, לא צחקתי על המראה שלהם מעולם, אלא על הדעות שלהם. בעיניי זה הבדל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:17 pm 
Junior

Hacohen כתב:
זה באמת נורא פשוט. דעה או התנהגות פומבית זה עניין של בחירה. זה מצריך מחשבה, וגם הבדיחה שכנגד תהיה עם מחשבה נגדית כנראה. אם אתה שמן, גם מבחינת הומור אין בזה שום מחשבה (מה ההבדל בין לצחוק על שמן א' במקום שמן ב'? זו בדיחה כללית על שמנים, ברגע שהדבקת לה שם של מישהו, תקפת אותו אישית), וגם סביר להניח שאתה סובל מזה, שזה קשה לך, שאתה מנסה להיאבק בזה ולא מצליח. זה לא נכון ב100% מהמקרים, אבל נכון במספיק מקרים. אם כבר ראי הזכיר את המראה של אילן לוקאץ', אז זה בנאדם שמצהיר פומבית שהוא נראה ככה כי הוא רוצה, כי הוא בוחר, זה הופך בדיחה על המראה שלו לשונה במקצת, אבל כאמור לדעתי האפשרות להומור חכם ומשעשע לא ממש קיימת גם אם יצחקו עליו. מה כבר יגידו? שהוא נראה כמו בחורה? גיחי גיחי.

מה הכוונה עניין של בחירה? במה זה שונה מהבחירה של מישהו לאכול בצורה לא בריאה ולהשמין?
סיכוי לא מבוטל שגם אילן לוקאץ' מהדוגמא שנתת סובל מבעיה לא קטנה של דימוי עצמי ומפחד שזה מה שמייחד אותו ולכן הוא לא מסתפר. איך אתה יכול לדעת שהסיבה היא באמת בחירה אישית ולא בעיה רצינית של בטחון וערך עצמי? הרי זה הדבר שהכי מזוהה איתו, יותר מכל כתבה או כל דבר שעשה...
נגיד לצחוק על האנגלית של עמיר פרץ זה סבבה? כי זו בחירה שלו לא ללמוד אנגלית, מצד שני זה ברור שיש פה ענין של מזרחי מהפריפריה שהגיע מדור אחר שבו זה היה נדיר יותר...
ולצחוק על ההתנהגות של יאיר נתניהו זה בסדר? יש לך ספק שהוא גדל בסביבה לא יציבה (בלשון המעטה) ושהבית שהוא גדל בו והצורה שהוא גדל בה לא הפך אותו למי שהוא היום? למה שם זה בסדר?

ואם הביקורת שלך היא על זה שההומור לא מצחיק זה משהו אחד וזה כמובן תלוי בבדיחה עצמה. אם הביקורת שלך היא שזה אלים אז אני מנסה בדיוק להבין במה זה יותר אלים מלצחוק על בן אדם עם גישה מסוימת לחיים שאתה לא יודע באמת מה עומד מאחוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:19 pm 
Hall of Famer

כי הרבה מהשמנים, כמו הרבה אנשים אחרים שיש להם מאפיין גופני שמאפשר לצחוק עליהם, לא בוחרים את זה. לא את המבנה, לא את הנטייה, לא את הקשיים שנובעים מזה. אולי בדיחה על שמן שעושה ראיונות ומספר כמה הוא נהנה לאכול ולא דופק חשבון, תשתמע אחרת. אבל אם תצחק על שמן, זה בנאדם שברוב המקרים היה מעדיף (מאד) להיראות אחרת, והוא לא באמת יכול. וגם יש הבדל בין לפגוש חבר שלך במפגש ביניכם ולשאול אותו אם הוא בהריון (נגיד שזו בדיחה), שזה גם יכול להעליב אבל נגיד תלוי בקונסטלציה של היחסים שלכם, לבין לעמוד על במה מול כל העולם ולצחוק על בנאדם שלא יכול להגיב. אם אתה לא מבין את זה, צר לי אבל כשלו כוחותיי מלהסביר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:30 pm 
Junior

מה הכוונה לא יכול או לא בוחרים את זה? לפי דעתי רוב האנשים עם בעיות המשקל הם כאלו שאוכלים בצורה לא בריאה ולא מאוזנת ולא מקפידים על ספורט... אני מניח שרוב האנשים עם המשקל העודף פשוט לא רוצים לעשות ספורט ולאכול בריא כי אין להם זמן וסבלנות ומתבעסים מזה שאין להם אלטרנטיבה לירידה במשקל.
ניקח שוב את דוגמאת בנט - המון ביביסטים צוחקים עליו שהוא העלה הרבה במשקל בתפקיד והרבה רל"בים טוענים שזה בדיחות לגופו של אדם ושזה מתחת לחגורה. למה? זה בנאדם שאו שהלחץ משפיע עליו לרעה או שהוא מנהל רע את הזמן שלו. למה זה אסור לרדת עליו?
ברור שרוב מי ששמן לא רוצה להיות שמן, כמו שברור שיאיר לפיד לא היה רוצה להיות בור ולצטט בצורה לא נכונה אנשים או כמו שברור שגנץ לא היה רוצה להתבלבל במילים כשהוא מדבר.
אגב, אני מניח שגם וויל סמית' לא היה רוצה להיות עם נטיה לאלימות, אז למה בעצם אתה מרגיש בנוח לדבר על הנטיה שלו לאלימות?

ברור שיש מקרים שזה לא ככה ויש אנשים שעברו טראומות או בעלי בעיות נפשיות\פיזיות, אבל כנראה רוב האנשים שאתה מכיר שהשמינו (רוב! לא כל) פשוט הזניחו את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:36 pm 
Hall of Famer

זה באמת ויכוח נורא מטופש בעיניי (מקווה שאתה לא מקבל את זה כאלימות 8) ), יש הרבה אנשים עם "עודף משקל" כזה או אחר, אולי אפילו רוב האוכלוסיה, אלה לא ה"שמנים" שאני מדבר עליהם. אני מדבר על השמנים מהזן המאד-בולט, כאלה שזה מאפיין מספיק בולט שלהם כדי שזה בכלל יהיה נושא לבדיחה. עודף משקל קיצוני זה עניין מסכן בריאות, אני לא רואה את הערך ההומוריסטי בלצחוק על בנאדם שמתמודד עם בעיה כזו. וכאמור רוב האנשים במצב הזה, אם לא כולם, היו בוחרים שלא להיות בו. לרבים מהם זה לא באמת עניין נשלט: הם נולדו עם מבנה כזה, יש להם בעיה בחילוף חומרים, הם סובלים מבעיות אכילה וכו'. אז מה הערך בלצחוק עליהם? כמה אנשים כמו מרלון ברנדו, שהחליט שהוא אוכל את עצמו למוות, יש? ואם ניקח מישהו שסוג של אכל (ועשה סמים) למוות, אלביס. יש לך ספק שהבנאדם הגיע להשמנת היתר שלו בגלל מצוקה נפשית מאד גדולה? זה נושא לבדיחה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:52 pm 
Junior

אני שמח שזה ויכוח נורא מטופש בעיניך, באמת אפשר להפסיק אותו פה.
בעיניך לצחוק על אדם כי בחר לעשות קרחת או כי הוא העלה במשקל זו אלימות אבל לרדת על המהות ותפיסת העולם הכי בסיסית של אנשים (נגיד חרד"לים) זה סבבה לתפיסתך.
אני מדבר על האמירה הזו שלך :
ציטוט:
לעמוד על במה ציבורית ולצחוק על מראה של אדם שלא יכול להגיב, זו אלימות מילולית גרידא. גם כשזו בחירה אופנתית, אבל בעיקר כשאין לך מושג קלוש למה נבחר המראה הזה.

משום מה אתה הולך על דוגמאות הקיצון (אנשים obese או אנשים עם מחלות ) למרות שאני בכל דוגמא פה חוזר למקרים ה"קלים". א

אני חוזר לדוגמאת שנתתי ואתה משום מה לא עונה עליהם ספציפית - לצחוק על בנט שהוא השמין בגלל שהוא ראש הממשלה, אלים או לגיטימי?
מה עם לצחוק על זה שבוז'י נראה כמו מגה חנון והוא לא יכול להיות ראש ממשלה ככה?

אני לא יודע מה היה בדיוק הרקע של אלוויס ככה שקשה לי להגיב ספציפית על המקרה אבל מניח שאם הבדיחה על המשקל שלו או על השימוש שלו בסמים הייתה מצחיקה אז הייתי בסדר איתה לגמרי.

וכן, לגמרי ראיתי בדיחות על גובה שהצחיקו אותי, נגיד היה roast עם כמה בדיחות על הגובה של קווין הארט שדי הצחיקו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 3:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
ויכול מאד להיות שאני בנאדם אלים כאן בפורום, אומרים את זה מספיק אנשים אז אולי זה נכון. אבל כמה שרבתי עם נורטון או עם ראי, לא צחקתי על המראה שלהם מעולם, אלא על הדעות שלהם. בעיניי זה הבדל.

או שסתם לא ראית אותנו מעולם, לפחות לא אותי, אז אתה לא יודע על מה לצחוק.
אז כשירות לציבור, על אף שנדמה לי שהזכרתי את זה פעם, גם אני גלוח ראש וזה התחיל מהתקרחות טבעית, אז כבר השלמתי אותה. מבטיח שזה לא אלים לצחוק על הקרחת שלי, כולם רשאים לעשות את זה וגם אני עושה את זה לפעמים, ואני מבטיח שלא ארביץ לאף אחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 4:09 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:

או שסתם לא ראית אותנו מעולם, לפחות לא אותי, אז אתה לא יודע על מה לצחוק.
אז כשירות לציבור, על אף שנדמה לי שהזכרתי את זה פעם, גם אני גלוח ראש וזה התחיל מהתקרחות טבעית, אז כבר השלמתי אותה. מבטיח שזה לא אלים לצחוק על הקרחת שלי, כולם רשאים לעשות את זה וגם אני עושה את זה לפעמים, ואני מבטיח שלא ארביץ לאף אחד.

אתה באמת חושב שאחרי כלכך הרבה שנים, זהותך לא התגלתה זה-מכבר? כי אם כך אתה חושב, טעות בידך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 4:12 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני שמח שזה ויכוח נורא מטופש בעיניך, באמת אפשר להפסיק אותו פה.
בעיניך לצחוק על אדם כי בחר לעשות קרחת או כי הוא העלה במשקל זו אלימות אבל לרדת על המהות ותפיסת העולם הכי בסיסית של אנשים (נגיד חרד"לים) זה סבבה לתפיסתך.
אני מדבר על האמירה הזו שלך :
ציטוט:
לעמוד על במה ציבורית ולצחוק על מראה של אדם שלא יכול להגיב, זו אלימות מילולית גרידא. גם כשזו בחירה אופנתית, אבל בעיקר כשאין לך מושג קלוש למה נבחר המראה הזה.

משום מה אתה הולך על דוגמאות הקיצון (אנשים obese או אנשים עם מחלות ) למרות שאני בכל דוגמא פה חוזר למקרים ה"קלים". א

אני חוזר לדוגמאת שנתתי ואתה משום מה לא עונה עליהם ספציפית - לצחוק על בנט שהוא השמין בגלל שהוא ראש הממשלה, אלים או לגיטימי?
מה עם לצחוק על זה שבוז'י נראה כמו מגה חנון והוא לא יכול להיות ראש ממשלה ככה?

אני לא יודע מה היה בדיוק הרקע של אלוויס ככה שקשה לי להגיב ספציפית על המקרה אבל מניח שאם הבדיחה על המשקל שלו או על השימוש שלו בסמים הייתה מצחיקה אז הייתי בסדר איתה לגמרי.

וכן, לגמרי ראיתי בדיחות על גובה שהצחיקו אותי, נגיד היה roast עם כמה בדיחות על הגובה של קווין הארט שדי הצחיקו אותי.

ובכן, לצחוק על המשקל של בנט זה לא אלים בעיניי, סתם אידיוטי.

ולצחוק על הגובה של "קווין הארט" (לא יודע מי זה), זה מטופש בקטע אחר. בוא נסכים שעל גובה אין שום השפעה או עניין של רצון, ואין שום הבדל בין לצחוק על הגובה של "קווין הארט" לבין הגובה של "משה מועלם". זה בדיחות על אנשים נמוכים. גיחי גיחי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 4:23 pm 
Junior

Hacohen כתב:

ולצחוק על הגובה של "קווין הארט" (לא יודע מי זה), זה מטופש בקטע אחר. בוא נסכים שעל גובה אין שום השפעה או עניין של רצון, ואין שום הבדל בין לצחוק על הגובה של "קווין הארט" לבין הגובה של "משה מועלם". זה בדיחות על אנשים נמוכים. גיחי גיחי.

טוב אין לי ממש מה להגיד על התגובה המשונה הזאת.
באופן כללי לצחוק על מישהו זה כמו לצחוק על מישהו אחר. זו בדיחה על תכונה כלשהי שיש עוד אנשים בעולם שיש להם אותה. גיחי גיחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 01, 2022 4:26 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

טוב אין לי ממש מה להגיד על התגובה המשונה הזאת.
באופן כללי לצחוק על מישהו זה כמו לצחוק על מישהו אחר. זו בדיחה על תכונה כלשהי שיש עוד אנשים בעולם שיש להם אותה. גיחי גיחי.

אזהו שלא, וזה ההבדל בין מה שהרבה פעמים נחשב ל"הומור נמוך" עד כמעט לא לגיטימי (לצחוק על מאפיין גופני של בנאדם, בטח כזה שהוא סובל ממנו, לדוגמה) ל"הומור איכותי" (שמתייחס למאפייני התנהגות למשל, לדברים שבנאדם אמר, לסיטואציות מהחיים שרלוונטיות לפאנץ'). נפתלי בנט איש חזק שהשמין בתפקיד שלו, אם זה מצחיק מישהו אז לבריאות, אבל גם במקרה שלו אם הוא יישב בקהל של אירוע וקומיקאי יצחק על ההשמנה שלו זה לכל הפחות יהיה לא נעים. ואם לא הצלחת להבין עד עכשיו למה יש משהו אלים באדם שמן שיושב וסופג עלבונות מהבמה בלי יכולת להגיב, אז באמת שאני לא יכול לעזור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: