Hacohen כתב:
נו באמת, הרישא שלך היא כולה אי-הבנת הנקרא ברמה בסיסית של מה שאמרתי. אני אפילו לא מתכוון להגיב על זה, אם תרצה, תקרא שוב את מה שכתבתי ותנסה להבין.
זכותך לחשוב שלצחוק על אנשים מפורסמים שהם שמנים זה אקט לא אלים, ולצחוק על אנשים לא-מפורסמים שהם שמנים זה כן. דעה זה כמו רקטום, אתה יודע. לכולם יש והרבה פעמים זה מסריח. אני רק אניח שלפי אותו עקרון, על סטירה שמחטיף איש מפורסם לאיש מפורסם אחר חלים כללים אחרים, לא?
ולגבי הבנות שלי, אני מניח שתהיה לי הרבה פחות בעיה אם יצחקו על טבעוניותן או שמאלניותן (נניח) ולא על מאפיין גופני כזה או אחר. לי היו בכיתה חבורה של בנות שהיו חברות באחת מתנועות הנוער, ואימצו כל מיני מניירות של התנועה. עד היום נראה לי לגיטימי שצחקנו על זה מדי פעם, ברוח טובה כמובן, אבל לא עלה על דעתי לפחות לצחוק על פנים מחוטטות או מישהי שמנה. אבל כל אחד והטעם שלו, כאמור.
מודה לך על ההפניה לקריאה חוזרת. קראתי והבנתי בקריאה שנית בדיוק מה שהבנתי בקריאה הראשונה.
אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך מה אלים בבדיחות האלו, אבל בכל מקרה ז'אנר האשכנזים ה"תרבותיים" צוחקים על ה"אספסוף הזמרחי" הוא אלים לדעת לא מעט אנשים. מוזמן להסתכל על חלק מהתגובות בפייסבוק\טוויטר פעם הבאה שיצחקו על המזרחי התורן בליכוד (רגב, אמסלם, ביטן, זוהר, דיסטל אטבריאן, אוסנת מארק, מאי גולן וכו')... מוכן להמר שהרבה יותר אנשים נפגעים מהבדיחות על ה"מזרחיות" של הליכודניקים מאשר על בדיחות "ביטן שמן" למניהם.
להגיד משהו בסגנון "צחקתי על זה שהם מתנהגים ככה כדי להשיג קולות והם באמת משיגים קולות כי זו כנראה התנהגות שאהודה על חלק לא קטן בבייס שלהם" זה בדיוק זה.
גם הפסקה השניה שלך לא ברורה לי. אם המנחה צוחק על המשקפיים או על הבגדים של מפורסמים בקהל זה שונה לחלוטין מאשר אם אדם אקראי ברחוב צוחק על איך שאני נראה או מתלבש ברחוב. אני מניח שעבורך ירידות וקללות ברחוב על בחירת הלבוש שלך או סוג המכונית שלך או דברים כאלו זה ממש מצחיק וכיף, אני פחות בקטע.
לגבי השלישי - סבבה. נחכה לשלב שיקראו להן בוגדות ורוצחות ועוד קללות שאתה בטח יודע שמופנות לשמאלנים כדי שתגיד להם תודה שהם לא צחקו על החצ'קון שיצא להן באמצע האף (דבר שאני בטוח שאתה מעולם לא עשית עם חברים מרוב האלימות של הדבר).