סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרעייקרס
הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 4:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי הטרייד היה מצוין גם מבחינת הפליקנס וגם מבחינת הלייקרס.
גם גריפין וגם פלינקה עשו מהלכים מטומטמים ביותר מאז אבל זה לא משנה את הטרייד עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 5:10 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאליפות אחת בארבע שנים של לברון ג'יימס (ואף ריצה גבוהה נוספת) - זה ממש לא משהו מיוחד לאותו הפרנצ'ייז.
מדוע אני חושב כך?
כי מאז המעבר שלו למיאמי ב-2010 (עד אז הוא היה בקבוצה "הקטנה" המקורית שלו, לא ב"קבוצה שהורכבה") הוא זכה טרום תקופת הלייקרס ב-3 אליפויות תוך 8 שנים (בתוספת ל-5 גמרי NBA, נכון "רק מהמזרח"). אמנם הוא הזדקן, אבל לא חושב שזה אמור להיות משמעותי מדי בתמונה הכללית, בטח בפרנצ'ייז שמושך ממילא שחקנים רבים.

האם מעצם העובדה שלברון בקבוצה - זה אוטמטית "כופה" לתת את כל הנכסים שיש תמורת שחקנים כמו דיוויס וווסטברוק (או להבדיל, ברוקלין עבור קיירי, הארדן, ואז סימונס) - על כל בעיותיהם, ורק מעצם היותם "כוכבים"?
סביר מאוד שכן, ואין מניעה מכך
"זאת הכלה"

אני לא טוען אגב שהטרייד הספיציפי הזה היה בהכרח רע ללייקרס, אבל הנרטיב הרגיל (לא זוכר אם דובר על כך גם אז ספציפית) - שאם עבר שחקן שטוב מכל האחרים בטרייד By far - להלן מי שניצח בטרייד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 5:22 pm 
Hall of Famer

אגב, הלייקרס בעונה הבאה ישלמו סכום הזוי של 130M לטריו שלהם
שזה משעשע כי רק סכום זה יציב אותם במקום 20 במשכורות מבין קבוצות הליגה (של השנה הזו)
תוסיפו את הורטון-טאקר על 10M, ונקבל 140M שזה מקום 8 כבר...

2023 ניו-אורלינס יכולה להחליף בחירות סיבוב ראשון (סיכוי לא רע שיהיה רלוונטי)
2024 הבחירה הולכת לניו אורלינס

אוי אברוך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 9:07 pm 
Senior

אני לא חושב שזה אי פעם ייחשב טרייד רע ללייקרס, אבל מסכים שמשוואת ה'הקבוצה שקיבלה את הכוכב מנצחת את הטרייד' מתחילה להתערער קצת בחזרה בשנים האחרונות, ושהטרייד הזה מתחיל להיות דוגמא רלוונטית, לצד הטרייד של הארדן לנטס (שלא היה כזה מדהים בשביל הרוקטס, אבל הוא בוודאי לא הישג גדול של הנטס, בדיעבד), הטרייד של ווסטברוק (שקצת יוצא דופן כי הוא היה טיפשי מלכתחילה) ולכו תדעו - אולי גם הטרייד של הארדן לסיקסרס.

בעידן שבו כוכבים מכריחים את דרכם החוצה בכל עונה, זו תופעה חיובית מאוד בעיני אם הקבוצה שלהם לא מפסידה אוטומטית בסיטואציה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 9:38 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש כאן עניין של אופי השחקן, היותו רעיל או לא...

וגם השאלה החשובה האם הוא עדיין כוכב. במקרה של ווסטברוק התשובה ברורה ובמקרה של הארדן, תכל'ס, מסתמן שלא.

בעיניי הדוגמה של AD לא קשורה לדוגמאות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 10:01 pm 
Senior

טאנקינג, אופי ו'מיהו כוכב'. השילוש הקדוש של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 6:20 am 
Hall of Famer

האמת שמצבם של הלייקרס פשוט מביך. ברמה שאני לא זוכר דבר כזה.
הטרייד הזה סומן כמזעזע מהתחלה.
רציתי ואולי אפתח תרד על האם ראינו לפני כמה ימים את משחקו האחרון של ווסטבריק בנבא. סיכוי טוב לדעתי שהוא ייחתך ולא תיגע בו אף קבוצה. למזלו הוא לא צריך כסף ולא יאלץ להעיף בריקים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 11:59 am 
מנהל פורום

אומרים ששארלוט תקח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 12:55 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
טאנקינג, אופי ו'מיהו כוכב'. השילוש הקדוש של הפורום.

ומסע הצלב העדכני של סטריאני כגלגל עזר. מחכה בהשתוקקות עצומה לת'רד "האם ראינו את משחקו האחרון של ווסטבריק". אנשים יוכלו לכתוב "כן", "לא" או "אולי", וסטריאני יוכל לכתוב בטנטרום "ווסטבריק" מלא פעמים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 2:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא ראיתי כמעט כלום מהעונה הזו ובאמת שאין לי מושג, אבל נראה לי שיש קשר בין ההתרסקות של לברון לזו של מסי. יש כנראה איזשהו גיל שאחריו אתה אולי נראה כמו שחקן על ונשאר במעמד של שחקן על אבל בפועל ההפרש בין מה שמצפים ממך למה שאתה יכול לתת הופך את התרומה שלך לשלילית. הזכיר לי בגלל מה שכתבו כאן על ההגנה הלא קיימת של לברון.

בכל מקרה, אני חושב שאת הקדנציה של לברון ודיוויס בלייקרס אפשר לחלק לשניים - עד אמצע העונה שעברה הם נראו כמו בסיס לשושלת, ואז (אם אני זוכר נכון) שניהם נפצעו והכל התחרבן. לא שאני יודע שום דבר מעבר לזה כי לא ראיתי כמעט אף משחק. אלמלא הפציעות של שנה שעברה הלייקרס לגמרי נראו כמו קבוצה שיכולה לעשות ריפיט. אבל אולי הפציעות הללו היו בלתי נמנעות ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 9:29 pm 
Sophomore

דייוויס זו התעלומה הגדולה של השנה האחרונה,
איך משחקן חמישיית עונה הוא הפך לפצוע כרוני שלא מזכיר את עצמו, והוא גם לא כזה מבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 11:08 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אומרים ששארלוט תקח אותו

נחיה ונראה. אני ממש בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 11:22 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהעונה הזו מדהימה מבחינת כישלון קבוצות כוכבים לצד הצלחה יחסית של קבוצות נטולות כוכבים:
העונות המדהימות של פיניקס וממפיס, לכאורה (ואולי באמת רק לכאורה) ללא אף שחקן באמת מהטופ של הליגה, כאשר בממפיס מוראנט אפילו מפספס שליש עונה, ואילו ברוקס שיחק רק ב-31 משחקים.
מיאמי בהובלת באטלר-אדביו-לאורי (כבר בן 35), אבל המון בזכות Nobody's כסטרוס, קיילב מרטין, גייב וינסנט, וכמובן עומר יורצבן - מגיעה לפסגת המזרח.
דאלאס נתנו ריצה נהדרת לקראת סיום העונה עם ברונסון/דינווידי ככינור שני.
דנבר בפלייאוף בעונה ללא ג'מאל מארי ופורטר-ג'וניור, כלומר עם מונטה מוריס, וויל בארטון, ארון גורדון וג'ף גרין כשחקני חמישייה (אפשר לדמיין ספסל שלא כה רחוק מזה בקבוצות העמוקות...).
הקליפרס מגיעים ל-50% בהובלת רג'י גקסון, טרנס מאן, לוק קנארד, איביצה זובאץ, מרכוס מוריס, אמיר קופי, וניקולה באטום - אלו המובילים העונתיים של הקבוצה בדקות משחק.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 5:41 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
uriel17 כתב:
אומרים ששארלוט תקח אותו

נחיה ונראה. אני ממש בספק

אם הלייקרס יחתכו אותו ויהפכו לשחקן חופשי, הוא יקבל ספוט, כמו שמלו קיבל
עם החוזה שלו? מסכים איתך שאף אחד לא יקח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 7:09 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
דייוויס זו התעלומה הגדולה של השנה האחרונה,
איך משחקן חמישיית עונה הוא הפך לפצוע כרוני שלא מזכיר את עצמו, והוא גם לא כזה מבוגר.

כשהוא משחק הוא בהחלט טוב, אפשר להגיד שאולי לא טוב כמו מאז האליפות, אבל בהחלט גבוה בטופ של הליגה *כשהוא משחק*. הבעיה היא שמאז האליפות הוא שיחק בפחות מחצי מהמשחקים של הלייקרס, אי אפשר לבנות על זה מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 8:58 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
satriani כתב:
uriel17 כתב:
אומרים ששארלוט תקח אותו

נחיה ונראה. אני ממש בספק

אם הלייקרס יחתכו אותו ויהפכו לשחקן חופשי, הוא יקבל ספוט, כמו שמלו קיבל
עם החוזה שלו? מסכים איתך שאף אחד לא יקח אותו

להזכרך מלו ישב תקופה לא קצרה בבית. ווסטבורק במצב יותר גרוע כי הוא מחרב בניגוד למלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 9:18 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
רציתי ואולי אפתח תרד על האם ראינו לפני כמה ימים את משחקו האחרון של ווסטבריק בנבא. סיכוי טוב לדעתי שהוא ייחתך ולא תיגע בו אף קבוצה. למזלו הוא לא צריך כסף ולא יאלץ להעיף בריקים באירופה.

איזה משחק אחרון אני לא מבין.
יש לו אופציית שחקן לעונה הבאה של 47 מיליון דולר. הוא הולך להגיע גם על כסא גלגלים אם הוא צריך כדי לאסוף את הצ'ק הזה בסוף החודש בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 9:18 am 
Hall of Famer

מלו בהחלט חירב לתקופה מסוימת, והוא כן שחקן שלפחות בזמנו, אהב את הכדור ביד.
וכן, בהחלט פחות היום, למד להחזיק את הכדור פחות משלוש שניות בהתקפה, שזה מצוין.
לא יודע אם ווסטברוק יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 10:20 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני חושב שהעונה הזו מדהימה מבחינת כישלון קבוצות כוכבים לצד הצלחה יחסית של קבוצות נטולות כוכבים:
העונות המדהימות של פיניקס וממפיס, לכאורה (ואולי באמת רק לכאורה) ללא אף שחקן באמת מהטופ של הליגה, כאשר בממפיס מוראנט אפילו מפספס שליש עונה, ואילו ברוקס שיחק רק ב-31 משחקים.
מיאמי בהובלת באטלר-אדביו-לאורי (כבר בן 35), אבל המון בזכות Nobody's כסטרוס, קיילב מרטין, גייב וינסנט, וכמובן עומר יורצבן - מגיעה לפסגת המזרח.
דאלאס נתנו ריצה נהדרת לקראת סיום העונה עם ברונסון/דינווידי ככינור שני.
דנבר בפלייאוף בעונה ללא ג'מאל מארי ופורטר-ג'וניור, כלומר עם מונטה מוריס, וויל בארטון, ארון גורדון וג'ף גרין כשחקני חמישייה (אפשר לדמיין ספסל שלא כה רחוק מזה בקבוצות העמוקות...).
הקליפרס מגיעים ל-50% בהובלת רג'י גקסון, טרנס מאן, לוק קנארד, איביצה זובאץ, מרכוס מוריס, אמיר קופי, וניקולה באטום - אלו המובילים העונתיים של הקבוצה בדקות משחק.

הניסיון שלך לקדם את האג'נדה של לא-כוכבים מנצחים משחקים הוא יפה אבל אתה עושה לא מעט שמיניות באוויר כדי להגיע לשם.
כל הקבוצות שהזכרת מלבד מיאמי נמצאות במערב, שמה לעשות חלש מאוד העונה.
במיאמי שכחת בנוחיות להזכיר את טיילר הירו.
הקליפרס בסך הכל הגיעו לפליי-אין. לא הייתי מכתיר כתרים סביבם.
לפיניקס יש 3 כוכבים כך שזה סביר מאוד שיגיעו לצמרת המערב. לא מדובר בהפתעה.
לדנבר, דאלאס וממפיס יש סופרסטארים (או קרוב לכך, תלוי איך מסתכלים על מוראנט) וכאמור, המערב חלש יחסית.
הקבוצות האלו גם מאומנות היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 10:38 am 
Hall of Famer

בעונה שעברה הג'אז סיימו במקום הראשון במערב, עפו בסיבוב השני. את האליפות לקחה מילווקי עם תצוגת על של כוכב על. בבועה הלייקרס לקחו את התואר עם לברון ודיוויס לצידו. לפני 3 עונות הגמר היה בין הוורייירס עם כוכבי על לבין טורונטו שקוואיי לאונרד הראה איך כוכב על אחד משפיע על הקבוצה שלו. על השנים לפני כן שהיו דו קרב בין הווריירס לבין הקאבס של לברון באמת אין צורך לדבר.
בקיצר, תזת הכוכבים לא כאלו משמעתיים שאתה מנסה לקדם עדיין לא הגיעה למציאות, גם אם הסאנס (שאפשר לדבר על כריס פול ודווין ובקר וההשפעה שלהם) או מיאמי (באטלר) הגיעו באופן מקרי לגמר האן.בי.איי.

וגם המחשבה שלך על אליפות בארבע שנים לא ממש מתכתבת עם המציאות. בוא נתחיל מכך שנדבר על 3 שנים, כי בשנה הראשונה לברון הגיע לקבוצה מפסידה, צעירה. למען האמת הם אפילו התחילו את העונה טוב, עד שלברון עצמו נפצע. בשום צורה ואופן הלייקרס של העונה הראשונה היו קונטנדרים למשהו. עונה שניה הסתיימה באליפות ואז היתה את העונה שעברה עם פציעות. מכאן כבר היה את ההימור של ווסטברוק שכשל באופן שאפילו אני, שהייתי מאד שלילי על המהלך ולא ראיתי הצלחה באופק, לא צפיתי. ב-3 עונות ראשונות הלייקרס עשו בערך את מה שציפו מהם. ההמשך כבר יהיה רע בגלל הימור כושל. זה בטח לא קשור לעסקת אנתוני דיוויס שהביאה אליפות. אתה לא יכול להשוות (כלומר בלי להיות דמגוג) את המעבר של לברון ללייקרס לזה שהוא עשה למיאמי ואפילו לא לקאבס. אבל אם רוצים בכל זאת להשוות לקאבס, אז ב-4 עונות בקליבלנד הוא זכה באליפות אחת. בארבע עונות בלייקרס הוא זכה באליפות אחת. והפרנצ'ייז של הלייקרס מושך שחקנים רבים, אבל מאז 2012 הוא כבר לא היה משמעותי עד שלברון הגיע ובארבע השנים עד שלברון הגיע גם לא משך אף אחד, יותר נכון, לא הצליח למשוך אף אחד למרות שאיפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 11:11 am 
Freshman

בעייני זה גם לא מסתדר ברמת הרציונל, כי בסוף לכל סוג של התקפה יש פתרון טקטקי שיכול להפריע לה או לשבש אותה, היא גם תלוית יום וכושר של יותר משחקן אחד בדרך כלל. מצד שני, העקביות של הכוכבים הגדולים בליגה הזו היא מדהימה והיכולת של ההגנה לגרום להם להפסיק לייצר יתרונות היא קטנה עד לא קיימת. לאורך זמן, אתה צריך שחקן כזה כדי להתחרות בקבוצה עם שחקן אחר כזה, אחרת ברוב המקרים פשוט אין לך סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 1:09 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
satriani כתב:

איזה משחק אחרון אני לא מבין.
יש לו אופציית שחקן לעונה הבאה של 47 מיליון דולר. הוא הולך להגיע גם על כסא גלגלים אם הוא צריך כדי לאסוף את הצ'ק הזה בסוף החודש בעונה הבאה.

הוא מדבר על האופציה של חיתוך ווסטברוק ופריסת המשכורת שלו ל3 שנים, מה שיוריד את הלייקרס מתחת למס המותרות
יש גם אפשרות שההורנטס יעשו עליו טרייד בגלל שהחוזה שלו נגמר בזמן נוח מבחינתם

https://www.hoopsrumors.com/2022/04/hor ... brook.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 1:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בשביל מה ההורנטס צריכים את וטסטברוק כשיש להם כבר את לאמלו, רוזייר ובוקנייט בגארדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 1:17 pm 
Junior

sir charles כתב:
בשביל מה ההורנטס צריכים את וטסטברוק כשיש להם כבר את לאמלו, רוזייר ובוקנייט בגארדים?

הרציונל (שאני לא קונה אותו) זה שהם ישלחו ללייקרס את החוזים של רוז'ייר והייוורד, כי ברידג'ס הולך לעלות עבורם הקיץ יותר מכפי שצפו. סיבה נוספת היא שג'ורדן מחזיק מווסטברוק D:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 6:24 pm 
Hall of Famer

ממש תחרות צמודה מי פייק GM גרוע יותר, לברון או ג'ורדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, bill_tipesh, Google [Bot] ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: