סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA בין שישי לשבת
הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 7:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה שכמעט בכל דראפט יש "כוכב ראוי", לא אומר שבהיותך המועדון בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר לבחירה ראשונה, גם תשיג אותו. ואת הדוגמאות הרבות לכך כולם מכירים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 7:42 pm 
מנהל פורום

ותמיד יש הסיכוי שאותו כוכב ראוי לא ממש יצליח להיות כוכב
אני קונה את התיאוריה של עמוס, שהלוטרי הוא אופיום לאוהדי הקבוצות הנחשלות
שהרי התרגשות האוהדים היא זו שמוציאה כסף מכיסם. והכסף מהכיסים של האוהדים היא, היא, הסיבה שלשמה התכנס ה NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 11:26 pm 
Sophomore

המטרה מאחורי סדר בחירות הדראפט הנוכחי הוא לתת אפשרות לקבוצות גרועות להשתפר. זו מטרה חשובה מאוד, ולכן וכל רעיון שמבטל את עיקרון סידור הבחירות על פי המיקום בליגה הוא רעיון רע ששופך את התינוק עם המים.
הבעיה שצריך לפתור היא איך לתת את האפשרות לקבוצות גרועות להשתפר, מבלי לגרום להן להיות גרועות בכוונה.

דרך אחת פשוטה היא, כמו שהזכירו כאן בגרסה מסוימת, לקבוע את סדר הלוטרי ובחירות 1-14 לפי המיקומים באמצע העונה (אחרי 41 משחקים נראה לי סביר לגמרי) ולא בסוף העונה. הקבוצות שישתתפו בלוטרי עדיין יהיו כל הקבוצות שלא עלו לפלייאוף, אבל הסדר שלהם יהיה לפי המיקומים באמצע העונה. זה יבטל לגמרי את הטאנקינג חסר הבושה וההפסדים המכוונים שאנחנו רואים כל סוף עונה. אין לרעיון הזה כמעט חסרונות ולמען האמת אני מופתע שב-NBA לא הלכו על זה מזמן.
עוד פיתרון קטן שאפשר לעשות כדי למנוע טאנקינג ארוך טווח, לדעתי, הוא לבטל אפשרות לעלות בלוטרי (בחירות 1-4) שנתיים רצוף. אם כבר בחרת 1-4 בשנה מסוימת, תירגע, אין סיבה שתבחר עונה אחר כך עוד פעם 1-4.

הפיתרון שה-NBA הלכו עליו - שינוי האחוזים בלוטרי - הוא פיתרון לא טוב, מסיבה פשוטה. גם אם מיקום גרוע נותן לך היום סיכוי פחות גדול מבעבר לבחירה גבוהה, עדיין בהכרח מיקום גרוע יותר נותן לך בחירה גבוהה יותר בתוחלת מסוימת. ומכיוון שאין שום חיסרון לטאנקינג כיום, זה לא משנה שהקטינו את התוחלת הזאת, כי היא לא הקטינה את המוטיבציה. המוטיבציה לקבל בחירה יותר גבוהה ב-2X מקומות בתוחלת היא בדיוק אותה מוטיבציה לקבל בחירה יותר גבוהה ב-X מקומות בתוחלת, אם אין עוד שיקולים במשוואה (ואין כאלה). ועובדתית, הוא לא עובד. קבוצות ממשיכות לעשות טאנקינג (ונראה לי שאפילו יותר מאי פעם).

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 12:48 am 
Hall of Famer

הפיתרון של השוואת האחוזים בין האחרונות בליגה - הוא צעד קטן בכיוון הנכון.
ברור ששינוי של "אחוז לפה, אחוז לשם" לא ישנה גורלות, אבל הוא Nice to have.

הרעיון של לחתוך את המיקום באמצע העונה בהחלט נשמע מעניין.
לחילופין פתאום חשבתי (קצת דומה להצעת "החישוב הרב שנתי" שהעלה עמוס), שאפשר שתוצאות העונה הנוכחית למשל, יהוו את הבסיס להגרלת לוטרי בדראפט 23. אני מניח שאיפשהו בגלל "העדפת הווה", זה גם כן יקטין תמריץ להפסיד עכשיו - כדי שהחל מעוד שתי עונות נרוויח מכך.
בקיצור לטעמי, השיטה של ההסתברות ההדרגתית לחצי השני של הליגה טובה באופן כללי - וצריכה לעבור התאמות בהתאם ל"שיווי משקל" שמתקבע בליגה (השבתת שחקנים באמצע עונה וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 2:05 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
המטרה מאחורי סדר בחירות הדראפט הנוכחי הוא לתת אפשרות לקבוצות גרועות להשתפר. זו מטרה חשובה מאוד, ולכן וכל רעיון שמבטל את עיקרון סידור הבחירות על פי המיקום בליגה הוא רעיון רע ששופך את התינוק עם המים.
הבעיה שצריך לפתור היא איך לתת את האפשרות לקבוצות גרועות להשתפר, מבלי לגרום להן להיות גרועות בכוונה.

דרך אחת פשוטה היא, כמו שהזכירו כאן בגרסה מסוימת, לקבוע את סדר הלוטרי ובחירות 1-14 לפי המיקומים באמצע העונה (אחרי 41 משחקים נראה לי סביר לגמרי) ולא בסוף העונה. הקבוצות שישתתפו בלוטרי עדיין יהיו כל הקבוצות שלא עלו לפלייאוף, אבל הסדר שלהם יהיה לפי המיקומים באמצע העונה. זה יבטל לגמרי את הטאנקינג חסר הבושה וההפסדים המכוונים שאנחנו רואים כל סוף עונה. אין לרעיון הזה כמעט חסרונות ולמען האמת אני מופתע שב-NBA לא הלכו על זה מזמן.
עוד פיתרון קטן שאפשר לעשות כדי למנוע טאנקינג ארוך טווח, לדעתי, הוא לבטל אפשרות לעלות בלוטרי (בחירות 1-4) שנתיים רצוף. אם כבר בחרת 1-4 בשנה מסוימת, תירגע, אין סיבה שתבחר עונה אחר כך עוד פעם 1-4.

מסכים מאוד עם ההתחלה.

לגבי קביעת סדר הלוטרי אחרי 41 משחקים -
בהתחשב בקיומו של הפליי-אין, נראה לי שאפשר לעשות טאנקינג או סמי טאנקינג במשך חצי עונה ואז לעשות ריצה כל הדרך אל הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 3:18 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זהו, הבעייה המרכזית בכל הרעיונות האלו זה שאנשים מחפשים לפתור איתם את הבעייה של היום ולא חושבים על איך הם ישפיעו על ההתנהגות מחר. תשים מטרה באמצע הליגה, תקבל קבוצות שמשחקות עם סגל די-ליג 41 משחקים ראשונים, ויותר מאחת בכל עונה. אני חושב שברב-שנתי יש לזה פחות סיכוי לקרות (אם כי הוא בטח לא 0) כי המטרה היא תמיד יותר מדי בעתיד וקשה לייצר מוטיבציה לעבוד כלפי משהו שרק יתחיל לקרות עוד 6 שנים נניח (הרי גם תצטרך לגדל את הכוכב/ים האלו ויקח איזה 10 שנים בערך עד שתראה את הפירות מהטאנקינג שלך, אם תראה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 9:20 am 
Senior

כרגע גם ככה קבוצות יכולות לשחק עם סגל ג'י-ליג במשך חצי עונה ויותר מזה - הן יכולות לשחק עם סגל כזה כבר מתחילת העונה ולהתחיל לנצח משחקים כשהן צוברות פער גדול מספיק בתחתית, עובדה שהשניי לא קורה יותר מדי.
הרבה יותר קשה להתחיל עונה בטאנקינג, הרבה קבוצות מנסות לפחות לייצר מיצג שווא של איזו תקווה בתחילת העונה - כל הסקרמנטו, אינדיאנה, פורטלנד של העונה הנוכחית, למשל, באמת ניסו להגיע לפלייאוף העונה - הן לא היו מתחילות עונה בטאנקינג. דטרויט, יוסטון ואורלנדו יכלו להתחיל את העונה בטאנקינג כבר ובכל זאת לא עשו את זה עד לשלושה שבועות האחרונים של העונה, אני ממש לא חושב שהן היו הולכות על טאנקינג קיצוני במקרה כזה.
אני חושב גם, שאוהדים יקבלו הרבה פחות בהבנה טאנקינג באוקטובר בשביל הגרלה במאי, מאשר טאנקינג שרלוונטי להגרלה שבעוד חודש, והבעלים והGMים ירגישו את זה.

בקיצור, אני לא חושב שזה פתרון אידיאלי, זה בוודאות עדיף על הפתרון הרב שנתי, בעיני, שמממש ממש ידפוק את כל הקבוצות שהלברונים הבאים יברחו להן וישאירו אותן עיי חורבות ובנוסף יעודד את ההינקים והפרסטים של העולם להעמיד מוצר מזעזע במשך שנים.

והשינוי של השיטה ב2019 כן עשה שינוי חיובי:
את 2018 פיניקס סיימו עם 3 נצחונות ב30 משחקים, ממפיס עם 4 נצחונות מ32 משחקים, עונה לפני כן הנטס עשו בדצמבר-פברואר 4 מ41, עונה קודם לכן קיבלנו את הסיקסרס עם 3 מ34 לסגירת העונה.

בשנתיים האחרונות אני לא מצליח למצוא אפילו קבוצה אחת שהצליחה לסגור חודשיים או שלושה עם יותר מ30 משחקים ופחות מ5 נצחונות.
כלומר, שיטוח הodds עובד לפחות ברמה מסוימת, אולי הפתרון בסוף כן צריך להגיע מהכיוון הזה והמצב היום בהחלט טוב יותר מאשר בתקופה שבה זה נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 9:34 am 
Hall of Famer

בהחלט יש יותר שחקנים היום מאשר בעבר.
והנה העובדות: הרבה יותר שחקנים היום משחקים בקבוצות נ.ב.א מאשר בעבר.

זה בגדול מאד פשוט, כיום יש 13 מסכים ב NBA STATS. (כלומר, 50 שחקנים במסך, וקרוב ל 650 שחקנים בעונה) לפני שנה היו 11 וכך גם בעונות לפני כן, בעונת 16-17 היו 10 מסכים (50 שחקנים במסך אגב). שזה בסדר, כי רק ב 03-04 לפני כן היו 9 מסכים.

נדמה לי שאם נגביל ל 10 מסכים, כלומר 500 שחקנים, כלומר לא יותר מאשר 16.5 שחקנים בקבוצה, זה כבר יקטין את הקשקוש שקורה בשנים האחרונות. או במילים אחרות - אסור לקבוצה להחתים יותר מאשר 17 שחקנים במשך עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2022 7:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה שהליגה לא תקנוס קבוצות שלא משתפות שחקנים עם אחוז מסויים מתקרת השכר למשך תקופה מסויימת? הכוונה היא שאם למשל שג"א לוקח X% מתקרת השכר של OKC והוא לא משותף בY% מהמשחקים אז הקבוצה נקנסת בסכום מסויים בהתאם לנוסחה שיחליטו עליה. כמובן כל עוד השחקנים הנ"ל אינם פצועים באופן שלא מאפשר להם לשחק (וניתן לבדוק זאת).
כמו שחוזרים פה כל הזמן, השורה התחתונה היא כלכלית ובעלים תמיד יעדיפו שלא להפסיד כסף יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 2:34 am 
Senior

אי אפשר לבדוק זאת. אם יש משהו שקבוצות ושחקני NBA טובים בו זה להמציא פציעות שאי אפשר לודא לגמרי אם הן אמיתיות או לא, עם רופאים שתומכים בזה. תנסה לתקוף את זה ארגון השחקנים יאכל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 2:39 am 
Senior

כתבתי על זה, אבל חלק מהבעיה שגם לשחקנים וגם לקבוצות יש אינטרס מסוים בלא לבוא לעבודה. אם יכניסו יותר תמריצים מבוססי סטטיסטיקה כמו בפוטבול לשחקים לא יהיה אינטרס להמציא פציעות. כמובן שלפעמים יהיו דברים מטופשים כמו ג'רו הולידיי עולה לשחק ל-8 שניות היום כדי לקבל בונוס משחקים, אבל אם נניח הבונוס היה על דקות זה היה יותר מעניין.

זה לא איזה פתרון לבעיה הכללית, אבל זה משנה קצת את מאזן האינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 3:10 am 
Senior

יש רק סטטיסיטיקה אחת שהגיוני בעיניי לתמרץ וקוראים לה W. כל סטטיסטיקה אחרת תגרום לעוותים שעלולים להיות יותר גרועים מהבעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 8:12 am 
מנהל פורום

אני לא חושב אבל שטאנקינג זו בעיה גדולה כ"כ :(
כאילו, מה שפילי עשו היה לכאורה נורא*, אבל לפחות שיוויוני, והטאנקינג שקבוצות עושות בסוף עונה? מתקזז עם הטאנקינג שקבוצות צמרת עושות בשביל לא לפגוש קבוצה אחרת.

אבל אם זו בעיה, ויכול להיות שכן למרות דעתי, הפתרון הוא לצמצם כמות משחקים, ככה כל נצחון יהיה חשוב יותר, וקבוצות תחתית שלא מתחילות את העונה בטאנקינג יהיו בתמונה במשך אחוז גדול יותר מהעונה.

* הבעיה של פילי והינקי לא היתה הטאנקינג, אלא השבירה של כל כללי ההתנהגות עם התקשורת והליגה, הערכת שחקנים גרועה, חוסר יכולת לייצר רעיון משלים ל"נביא שחקנים מעולים מהדראפט" וטריידים מחורבנים. אבל בעיקר העובדה שהוא עצבן את כולם ברמה האישית. כי עוד לפניו וגם אחריו עשו דברים דומים, רק בלי לעצבן את כולם. וזו הסיבה שבגללה הוא היה GM מחריד, כי יחסי עבודה ויחסי אנוש זה דבר אמיתי שקורה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 8:25 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
טוב, כאן אנחנו צריכים להכנס למטרה האמיתית של הלוטרי.

המטרה של הלוטרי היא לא לאפשר לקבוצות חלשות להתחזק. כלומר, הוא עושה את זה, לא יותר מדי טוב, אבל זו לא המטרה שלו.

הלוטרי הוא מנגנון ניהול דיסוננסים. המטרה שלו היא לשמר את הנכס הכי יקר שיש לNBA - המחויבות הרגשית של הלקוחות שלו.

אם אתה אוהד של קבוצה ממש גרועה, סביר להניח שהלוטרי זה הדבר היחיד שמחזיק את העניין שלך בקבוצה שלך. ראיתי את זה קורה בפאנבייסים של כל מני קבוצות מזעזעות. כל מה שהאוהדים מדברים עליו זה הלוטרי ופרוספקטים של הדראפט. לא אכפת להם מה קורה על המגרש, לא אכפת להם מהשחקנים הנוכחים, ומנקודה מסויימת הם מעודדים את הקבוצה שלהם להפסיד. ככל שהקבוצה גרועה יותר, ככה הם מושקעים יותר בלוטרי. בערך כמו שככל שמישהו עני יותר ככה הוא יותר מושקע בפיס. וזה מה ששומר עליהם כאוהדי NBA ולא גורם להם לברוח לדברים אחרים, פרודוקוטיביים יותר או פחות.

בגלל זה אני לא חושב שהליגה אי פעם באמת תשנה את השיטה באופן דראסטי. ברמה העסקית הצינית ביותר, זו שאין לה בכלל קשר לספורט, השיטה עובדת מצויין ואין לה שום פגם.

רק היום סיימתי להתעדכן, פחות או יותר, בכל התגובות המעניינות שרצו בדיון המרתק הזה. מסכים מאוד עם התגובה הזאת של עמוס ורוצה להוסיף - זה מעבר למחויבות הרגשית בשלב של אמצע-שלהי העונה שבו מרימים ידיים ומתחילים להתעניין בפרוספקטים, זו גם האפשרות לזכות בפנים החדשות של הפרנצ'ייז, שזה משהו שבדרך כלל חסר יותר לקבוצות הכי גרועות.

ואת הנקודה הזאת אני רוצה לחבר למשהו שחסר פה בדיון על הינקי והפרוסס ועד כמה זה שונה או לא ממה שהולך עם התאנדר בשלהי שתי העונות האחרונות. הפוקוס כאן היה על מה שקורה על המגרש, אבל אחת הבעיות עם הינקי, בעיניי לפחות, היא שאפילו מה שעשה עם הנכסים הנכספים שלו - בדגש על בחירות הטופ 3 בדראפט - נע בין הציניקני למטומטם לגמרי. סאם פרסטי אוגר בחירות, ומנסה למקסם את סיכויי הלוטרי של התאנדר, אבל לפחות הוא משתמש בבחירות האלה בשביל לבנות קבוצה עם זהות מסוימת. יש אומנם מחסור בביגמנים ראויים, אבל הלוטרי הקרוב מסתמן כמענה למחסור הזה.

הינקי, עם הבחירות שלו שלוש שנים ברציפות בנואל, אמביד ואוקאפור, פשוט התנהל כמו המנג'ר המתחכם-מעצבן בפנטזי שמנסה לנצל בהלה לסנטרים/רכזים בכך שבוחר כמה שיותר מהם במחשבה שיצליח לסחור בהם אח"כ. כמובן שבפנטזי זה בדר"כ עובד טוב יותר. איך זה עבד בפילי, ראינו. אפשר להצדיק את הבחירה בנואל, בטח שאפשר להצדיק את הבחירה באמביד שנה לאחר מכן, אבל לקחת את אוקאפור (שלפי דיווחים, השתולל מעצבים לאחר הבחירה של הסיקסרס בו) במחשבה שתצליח לחלוב ממנו איזשהו ערך עתידי כמו עם MCW? פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 8:36 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
* הבעיה של פילי והינקי לא היתה הטאנקינג, אלא השבירה של כל כללי ההתנהגות עם התקשורת והליגה, הערכת שחקנים גרועה, חוסר יכולת לייצר רעיון משלים ל"נביא שחקנים מעולים מהדראפט" וטריידים מחורבנים. אבל בעיקר העובדה שהוא עצבן את כולם ברמה האישית. כי עוד לפניו וגם אחריו עשו דברים דומים, רק בלי לעצבן את כולם. וזו הסיבה שבגללה הוא היה GM מחריד, כי יחסי עבודה ויחסי אנוש זה דבר אמיתי שקורה בעולם.

ציפה, סורי אבל אתה מקשקש.
אני אשמח לשמוע על טרייד שהינקי עשה ואתה חושב שהוא מחורבן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:18 am 
מנהל פורום

ראשית, מקשקשת דודה ש'ך.
שנית, גם אימא ש'ך.
ולבסוף, אין שום סיכוי שאנהל איתך איזשהו דיון אם אתה פותח ככה את הדיון מהצד שלך.
בברכה, ובמלוא העדינות המאפיינת אותי, לך תמצוץ לקפיברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:40 am 
Senior

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:12 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אי אפשר לבדוק זאת. אם יש משהו שקבוצות ושחקני NBA טובים בו זה להמציא פציעות שאי אפשר לודא לגמרי אם הן אמיתיות או לא, עם רופאים שתומכים בזה. תנסה לתקוף את זה ארגון השחקנים יאכל אותך.

נתנו קנס לספרס נראה לי כשהושיבו את כל החמישיה לנוח במשחק צמרת טלויזיוני ואסרו לעשות את זה, תאורטית אפשר גם להמציא פציעה ליום אחד לכל הכוכבים אבל כשיש חוק נגד פחות ילכו על זה.
מה שפורטלנד ואוקיסי עשו השנה אני חושב שיהיה להם קשה להוכיח שזה רפואי (ואוקי סי באמת הלכו הכי רחוק עם לשחק במשחקים האחרונים עם ה6 שחקנים הכי גרועים שלה, כשמלדון ופוקו שחקנים שכרגע על גבול לגיטמיות נבא צעירים שצריכים להוכיח את עצמם, היו טובים מדי כדי לשחק).
אבל גם אם לא יצליחו להוכיח שזה לא סיבות רפואיות וירצו כדי לא לסבך לתת להנות מהספק לפחות שיהיה איזשהו משהו שקצת ירתיע קבוצות ובאמת ידרוש מהם סיבה לגיטמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:15 am 
Sophomore

B.Grant44 כתב:

הינקי, עם הבחירות שלו שלוש שנים ברציפות בנואל, אמביד ואוקאפור, פשוט התנהל כמו המנג'ר המתחכם-מעצבן בפנטזי שמנסה לנצל בהלה לסנטרים/רכזים בכך שבוחר כמה שיותר מהם במחשבה שיצליח לסחור בהם אח"כ. כמובן שבפנטזי זה בדר"כ עובד טוב יותר. איך זה עבד בפילי, ראינו. אפשר להצדיק את הבחירה בנואל, בטח שאפשר להצדיק את הבחירה באמביד שנה לאחר מכן, אבל לקחת את אוקאפור (שלפי דיווחים, השתולל מעצבים לאחר הבחירה של הסיקסרס בו) במחשבה שתצליח לחלוב ממנו איזשהו ערך עתידי כמו עם MCW? פאתטי.

דווקא את זה אין בכלל מה לבקר, הבחירות של אוקאפור ואמביד היו די מובנות מאליהן של הכשרון הכי טוב שיש כרגע בהפרש גדול מהשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 4:53 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראשית, מקשקשת דודה ש'ך.
שנית, גם אימא ש'ך.

התנצלתי מראש :)
ונראה לי שאתה פשוט מתחמק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:32 am 
Junior

kakon3 כתב:
B.Grant44 כתב:

דווקא את זה אין בכלל מה לבקר, הבחירות של אוקאפור ואמביד היו די מובנות מאליהן של הכשרון הכי טוב שיש כרגע בהפרש גדול מהשאר.

מה כ"כ מובן מאליו בלקחת סנטר שנה שלישית ברציפות, כשהראשון רק סיים את עונת הרוקי שלו, השני אומנם היה בדרך לעונה שנייה בחוץ, אבל בכל אופן היה צריך להיות ברור שאפילו החזקה בשניים משלושתם אינה ריאלית ורצויה בטווח הארוך?
גם פורזינגיס היה חתיכת כישרון, ועם כל הכבוד לדיבורים על כך שלא רצה להגיע לפילי, זה לא שתגובתו של אוקאפור לבחירה בו היתה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:37 am 
Hall of Famer

אין לי דרך להוכיח את זה אבל אני די משוכנע שהשמועות נכונות ואוקאפור לא היה בחירה של הינקי (ואם זה נכון, הוא היה צריך להתפטר כבר אז).
בכל מקרה, זו הייתה טעות גדולה, מהרבה בחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 10:16 am 
Junior

דווקא נראית לי כמו בחירה קלאסית שלו. ואיך לא תהיה שלו, אם עדיין ג'יאם באותה תקופה ועם אשראי בלתי מוגבל מהבעלים להמשיך עם בפרוסס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 10:45 am 
Hall of Famer

הוא היה בשלב הזה עם פיחות במעמדו אחרי תקופת הפסדים לא פשוטה.
השמועות מתחברות למסיבת העיתונאים המדכדכת אחרי הבחירה, שהייתה שונה מאוד מזו של העונות שעברו.
הינקי נראה מובס בפעם הראשונה.

שוב, זו הייתה בחירה שלו. אם הופעלו עליו לחצים או נחתה הוראה מגבוה, הוא היה צריך להתפטר.
אני לא באמת יודע מה הלך שם אבל אני לא חושב שזו בחירה שאופיינית לו.
הסנטרים שהוא בחר עד לאותו רגע היו אתלטיים עם אוריינטציה הגנתית חזקה.

כך או כך, זו הייתה ביי פאר ההחלטה הכי פחות טובה שהוא קיבל במהלך 3 השנים שלו בפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:10 am 
מנהל פורום

Att כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראשית, מקשקשת דודה ש'ך.
שנית, גם אימא ש'ך.

התנצלתי מראש :)
ונראה לי שאתה פשוט מתחמק..

"אני מתנצל אבל אתה X" זו לא התנצלות. זה כיסוי תחת, דבר שטיפוסי לזואופילים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, יהיה בסדר, נביא בעירו ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה