סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Yuval כתב:
באיזה מובן גם אדוארדס "אייס" בקלאץ ועוד זה משהו שמאפיין אותו.

הסתכלתי בנתוני הקלאץ' בנבא.קום והוא מדורג 6 הכי גרוע בליגה באחוזי שדה בקלאץ בפילטור קל שעשיתי (20 משחקי קלאץ העונה, לפחות זריקה אחת). רק למלו, אלק ברקס, באדי הילד, קלדון ג'ונסון ו-ויל ברטון גרועים ממנו. 31 אחוז מהשדה, 25 אחוז לשלוש.

https://i.imgur.com/L4J55L1.png

(אני לא מעלה את התמונה פה כי זה תמיד דופק את הנראות של השרשור)

הכוונה שלי לא הייתה לקלאץ' במובן הרגיל של הדקות האחרונות של משחק (למרות שאני מניח שזה ישתפר בהמשך),
את זה לרוב ראסל עושה, אבל אדוארדס בטוח מאוד בעצמו, לוקח על עצמו לא מעט יחסית לגילו ולפחות עד כה, נמצא בשיאו כשהמשחקים חשובים..
גם שתי זריקות העונשין בסוף.. הוא שם אותן כמו גדול.

מה זה קלאץ' במובן הלא-רגיל? איזה מובן נסתר יש לקלאץ'?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:17 am 
Hall of Famer

ראסל נתן ראיון מעניין בסוף המשחק. הוא אמר (להבדיל מהחגיגות שהתנהלו מאחוריו): WE'RE NOT EXCITED.
אנחנו אמורים להיות כאן. הנ.ב.א. החליט על פליי-אין אבל אנחנו אמורים להיות בפלייאוף עם איך שאנחנו משחקים ונשמע שהוא כבר חושב על הסדרה מול ממפיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:17 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
באיזה מובן גם אדוארדס "אייס" בקלאץ ועוד זה משהו שמאפיין אותו.

הסתכלתי בנתוני הקלאץ' בנבא.קום והוא מדורג 6 הכי גרוע בליגה באחוזי שדה בקלאץ בפילטור קל שעשיתי (20 משחקי קלאץ העונה, לפחות זריקה אחת). רק למלו, אלק ברקס, באדי הילד, קלדון ג'ונסון ו-ויל ברטון גרועים ממנו. 31 אחוז מהשדה, 25 אחוז לשלוש.

https://i.imgur.com/L4J55L1.png

(אני לא מעלה את התמונה פה כי זה תמיד דופק את הנראות של השרשור)

הכוונה שלי לא הייתה לקלאץ' במובן הרגיל של הדקות האחרונות של משחק (למרות שאני מניח שזה ישתפר בהמשך),
את זה לרוב ראסל עושה, אבל אדוארדס בטוח מאוד בעצמו, לוקח על עצמו לא מעט יחסית לגילו ולפחות עד כה, נמצא בשיאו כשהמשחקים חשובים..
גם שתי זריקות העונשין בסוף.. הוא שם אותן כמו גדול.

מה זה קלאץ' במובן הלא-רגיל? איזה מובן נסתר יש לקלאץ'?

כל המשחק הזה היה קלאץ'
ומאני טיים של העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:21 am 
Senior

אז איך זה מאפיין אותו? אם המשחק הזה הוא המאני טיים של העונה, זו הפעם הראשונה שהוא משחק במאני טיים (מינסוטה הרי לא הצליחו להגיע למקום השישי ואדוארדס היה הסיבה העיקרית בזמן הזה, אולי בגלל פציעה שהטרידה אותו).

אולי פשוט "איזה משחק נהדר של אדוארדס, הלוואי וימשיך ככה!" ולא "מה שמאפיין אותו זה שהוא ICE בקלאץ"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:22 am 
Hall of Famer

שזה מאפיין בדרך כלל את המשחק של אדוארדס, מנסיונו במשחקים של עונה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 8:25 am 
Hall of Famer

לסיכום אטט, אחלה שמינסוטה בפלייאוף (גם אני מבסוט), התאוריה שלך על שחיקה קרסה, הנתונים האמיתיים (85% סיכוי שיעלו) ניצחו, המצאת תאוריה על אדוארדס ואתה לא מסוגל להודות שהמצאת ושהיא מבוססת על כלום, אז ניסחת מחדש מהו קלאץ', ואפילו את זה לא הצלחת לתקף.

יום טוב ופרודוקטיבי לציבור העובד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:33 am 
Hall of Famer

אדוארדס בן 20 ונתן הרגע משחק גדול במאני טיים של העונה.
זה ממש לא מובן מאליו.
אבל אני לא חושב שזה מפתיע אף אחד שראה אותו לאורך העונה.
יש בו סוג של אדישות חיובית כזו והוא נוהג להתעלות ברגעים החשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:35 am 
Hall of Famer

אבל הוא לא נוהג להתעלות ב"רגעים חשובים", יש לזה סטטיסטיקה. הוא ממש גרוע בקלאץ' בדרך כלל. הלילה הוא היה גדול בקלאץ' וניצח משחק חשוב, כל הכבוד, שימשיך ככה, זה פשוט לא אפיין אותו עד עכשיו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:37 am 
Hall of Famer

רק אציין שיש הבדל גדול בין קלאץ' בעונה הרגילה (לא באמת משמעותי בדרך כלל) לבין קלאץ' בפלייאוף.
גם אציין, שצריך גודל מדגם סביר (N<X) בשביל להסיק משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:47 am 
Hall of Famer

כן ברור, אבל היחיד שהסיק מסקנה לגבי אדוארדס בקלאץ' זה אטט, שכתב שמאפיין אותו אייס בקלאץ. הראו לו במדגם שכן קיים שזה הפוך, אז הוא טען שהוא לא התכוון לקלאץ' הרגיל. היה לאדוארדס משחק אחד בקריירה על עלייה לפלייאוף, איך זה מדגם למשהו? ועכשיו בהודעה האחרונה הוא חזר ל"נוהג להתעלות ברגעים החשובים". מה זה נוהג? באיזה רגעים חשובים? כמה אפשר להיות בלופ של טענה מופרכת?

מהאיש שהביא לנו את השחיקה של מינסוטה, ואת חוסר ההפתעה מאיך שראסל נראה בתחילת המשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:54 am 
Hall of Famer

זה משהו שגם החברים שלו לקבוצה מדברים עליו.. לא זוכר מי הזכיר את זה, אולי בברלי, אבל זה נאמר גם הלילה אחרי המשחק.
אני מקווה שלאדוארדס תהיה קריירה ארוכה וניתן יהיה לדבר גם סטטיסטית על התפקוד שלו במשחקים מכריעים וברגעי מפתח.
כרגע זה ראשוני וזה מתבסס בעיקר על משחקים שראיתי שלו והתגובות שלו על הפרקט.
הוא קר רוח, הוא אוהב את הרגעים האלו..
הוא עדיין לא שומר על יציבות לאורך כל העונה ויש כמה דברים שאני פחות אוהב במשחק שלו (כמו הנטייה שלו לעצור את הכדור)
אבל כשהוא בריא והמשחק חשוב, אפשר לסמוך עליו שיהיה בעניינים.
אני חושב שהוא גילה לא מעט בגרות הלילה ושיחק חכם מאוד.
הוא מאוד COACHABLE ונשמע שהוא מחובר לפינץ' ומעריך אותו.
יהיה לו משחקים יותר טובים ופחות טובים, הקליפרס הלילה לחלוטין לא הצליחו לעצור אותו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אפריל 13, 2022 9:56 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 9:56 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כן ברור, אבל היחיד שהסיק מסקנה לגבי אדוארדס בקלאץ' זה אטט, שכתב שמאפיין אותו אייס בקלאץ. הראו לו במדגם שכן קיים שזה הפוך, אז הוא טען שהוא לא התכוון לקלאץ' הרגיל.

לא הבנתי. אתה חושב שאני משקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 10:22 am 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=hzIw95bNgjs
מדהים כמה מיניסוטה צריכים להתאמץ כדי לקבל סיקור חיובי.
הם מנצחים והסיקור עדיין שלילי, בטח היחס הביקורתי לפינץ'

בארקלי אמר שזו הקבוצה הכי מטומטמת שהוא ראה:
https://www.youtube.com/watch?v=zuPB5zveB8s
ואז משום מה הוא הימר עליהם מול הגריזליס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:05 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
כן ברור, אבל היחיד שהסיק מסקנה לגבי אדוארדס בקלאץ' זה אטט, שכתב שמאפיין אותו אייס בקלאץ. הראו לו במדגם שכן קיים שזה הפוך, אז הוא טען שהוא לא התכוון לקלאץ' הרגיל.

"משקר" זו לא המילה. אני לא חושב, אלא יודע, שאתה עושה פליק-פלאקים בעמדות שלך בכל פעם (ויש מספיק) שמעמתים עם עובדות את התזות שלך. זו היתה דוגמה קלאסית. על אותו משקל, אפשר לשאול אם אתה חושב שכולם מטומטמים. הרי ברור שלא היה לך מושג מה הסטטיסטיקה של אדוארדס במשחקי קלאץ', וסתם זרקת הגיג מבוסס על כלום שהוא מתעלה בקלאץ'. ואז יובל הראה לך שבדרך כלל ממש להיפך, אז זה הפך ל"לא הקלאץ' הרגיל". אבל היה לאדוארדס עד היום משחק אחד על פלייאוף, אז מה זה לא הקלאץ' הרגיל?

בקיצור, כרגיל במקום להודות שהמצאת משהו ("מינסוטה מותשת מנטלית ופיזית"), אתה מושך לדיון עקר. אז אתה חושב שאנחנו מטומטמים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:06 pm 
Senior

חייב לומר שאם אני אוהד מינסוטה, המשחק הזה מוריד לי לא מעט מהתקווה המחודשת שהייתה לי לגבי טאונס.
איזו הופעת בלהות שלו, אבל אחת שלא נבעה מיום קליעה גרוע או חוסר מזל, אלא בעיקר מחוסר בגרות, טמטום והתמודדות גרועה עם תסכול. טוב שיש לו עוד סדרה שלמה לתרגל התמודדות עם אתגרים גדולים, ואני חושב שאפילו יהיה לו טוב שזה יהיה מול קבוצה טובה יותר מהוולבס, עם הגנת פנים נהדרת, אבל באותה מידה- אני לא אופתע אם נראה שוב מחזות דומים למה שהיה איתו הלילה.

הוא יהיה חייב לשלוט ברגשות שלו קצת ולא להתחיל לעשות שטויות כשקצת פיזיים איתו בצד השני. הוא צריך לגרום לקו קדמי כמו של הקליפרס להראות חסר אונים, במקום שזה יהיה ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:29 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הוא יהיה חייב לשלוט ברגשות שלו קצת ולא להתחיל לעשות שטויות כשקצת פיזיים איתו בצד השני. הוא צריך לגרום לקו קדמי כמו של הקליפרס להראות חסר אונים, במקום שזה יהיה ההפך.

מזל שהסדרה מול ממפיס תפגיש אותו מול סטיבן אדמס שנוהג לשחק קצת בפיזיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:30 pm 
Senior

Att כתב:
ראסל נתן ראיון מעניין בסוף המשחק. הוא אמר (להבדיל מהחגיגות שהתנהלו מאחוריו): WE'RE NOT EXCITED.
אנחנו אמורים להיות כאן. הנ.ב.א. החליט על פליי-אין אבל אנחנו אמורים להיות בפלייאוף עם איך שאנחנו משחקים ונשמע שהוא כבר חושב על הסדרה מול ממפיס.

שזה עוד יותר קלישאתי ופחות אמין מלהגיד שההנהלה 'נותן גב מלא למאמן', באותו ערב שבו הוא מפוטר, בהתחשב בעובדה שהטימברוולבס חגגו את הניצחון כאילו הם זכו באליפות, כולל שמפניות בחדר ההלבשה והשמעת השיר We are the champions בסוף המשחק. ::facepalm::

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:31 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

"משקר" זו לא המילה. אני לא חושב, אלא יודע, שאתה עושה פליק-פלאקים בעמדות שלך בכל פעם (ויש מספיק) שמעמתים עם עובדות את התזות שלך. זו היתה דוגמה קלאסית. על אותו משקל, אפשר לשאול אם אתה חושב שכולם מטומטמים. הרי ברור שלא היה לך מושג מה הסטטיסטיקה של אדוארדס במשחקי קלאץ', וסתם זרקת הגיג מבוסס על כלום שהוא מתעלה בקלאץ'. ואז יובל הראה לך שבדרך כלל ממש להיפך, אז זה הפך ל"לא הקלאץ' הרגיל". אבל היה לאדוארדס עד היום משחק אחד על פלייאוף, אז מה זה לא הקלאץ' הרגיל?

בקיצור, כרגיל במקום להודות שהמצאת משהו ("מינסוטה מותשת מנטלית ופיזית"), אתה מושך לדיון עקר. אז אתה חושב שאנחנו מטומטמים?

הבנתי אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:32 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
stavs כתב:

מזל שהסדרה מול ממפיס תפגיש אותו מול סטיבן אדמס שנוהג לשחק קצת בפיזיות.

כתבתי על זה.
אני חושב שבטווח הארוך זה עשוי להיות לטובתו שאדאמס ירביץ לו והוא יצטרך לגבור עליו ועל שומר אדיר כמו JJJ, בסוף האתגרים האלו (ובמידה מסוימת גם כשלונות) הם טובים לשחקן, כי רק ככה אפשר לעשות שיפורים מסוימים, אבל זה בהחלט עלול להיות מכוער עם טאונס בסדרה הקרובה, אם הוא לא ייקח את עצמו בידיים ברגעים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:33 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

שזה עוד יותר קלישאתי ופחות אמין מלהגיד שההנהלה 'נותן גב מלא למאמן', באותו ערב שבו הוא מפוטר, בהתחשב בעובדה שהטימברוולבס חגגו את הניצחון כאילו הם זכו באליפות, כולל שמפניות בחדר ההלבשה והשמעת השיר We are the champions בסוף המשחק. ::facepalm::

צחקו עליהם לא מעט על זה.
הם באמת השמיעו את השיר או שזו הייתה פרודיה של espn?
בכל מקרה, הם עשו עונה מצוינת ומגיע להם לחגוג, גם אם קצת נסחפו.
אני קניתי את מה שראסל אמר. אני חושב שהוא לא שותף לחגיגות הגדולות ושזה בעיקר היה אדוארדס ובברלי, שהרגיש שהוא הוכיח את עצמו ונקם בקליפרס שלא רצו לשלם לו את מה שחשב שמגיע לו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אפריל 13, 2022 12:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:35 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
חייב לומר שאם אני אוהד מינסוטה, המשחק הזה מוריד לי לא מעט מהתקווה המחודשת שהייתה לי לגבי טאונס.
איזו הופעת בלהות שלו, אבל אחת שלא נבעה מיום קליעה גרוע או חוסר מזל, אלא בעיקר מחוסר בגרות, טמטום והתמודדות גרועה עם תסכול. טוב שיש לו עוד סדרה שלמה לתרגל התמודדות עם אתגרים גדולים, ואני חושב שאפילו יהיה לו טוב שזה יהיה מול קבוצה טובה יותר מהוולבס, עם הגנת פנים נהדרת, אבל באותה מידה- אני לא אופתע אם נראה שוב מחזות דומים למה שהיה איתו הלילה.

היה שלב בעונה שבו נראה שיש שיפור מסוים בתחום הזה אבל בגדול, זו בעיה שמלווה את טאונס גם לאורך העונה הזו והוא לא התגבר עליה.

אני מאמין שיהיה לו דווקא יותר פשוט מול ממפיס.
לא בטוח שהוא מסוגל לשחק גרוע יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 4:18 pm 
Junior

ירון טלפז הזכיר לקראת סוף המשחק שלוק קנארד לא שיחק, אם הוא כשיר זה פשוט לא מובן. שחקן כל כך טוב.
ממפיס-מינסוטה תהיה סדרה כיפית ומגניבה וגם לא כזאת שתיגמר בנוקאאוט לדעתי, יהיה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Yuval כתב:
אני בעדם כיף לראות קבוצה שמגיעה לפלייאוף אחרי שנים מחוץ. פשוט קיוויתי שהמצב רוח הטוב וזה שטעית בכל הערכה שלך תכניס לך קצת צניעות לגבי הידיעה המוחלטת על איך בונים קבוצת נבא, כמו שאף אחד אחר חוץ ממך לא בטוח בעצמו בזה.

רצית צניעות? קיבלת:
Att כתב:
רואים שהשדרנים לא ראו את מיניסוטה כמעט בכלל העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 6:52 pm 
Junior

sir charles כתב:
Yuval כתב:
אני בעדם כיף לראות קבוצה שמגיעה לפלייאוף אחרי שנים מחוץ. פשוט קיוויתי שהמצב רוח הטוב וזה שטעית בכל הערכה שלך תכניס לך קצת צניעות לגבי הידיעה המוחלטת על איך בונים קבוצת נבא, כמו שאף אחד אחר חוץ ממך לא בטוח בעצמו בזה.

רצית צניעות? קיבלת:
Att כתב:
רואים שהשדרנים לא ראו את מיניסוטה כמעט בכלל העונה

לא כזה מופרך, מינסוטה לא קבוצה שמשדרים הרבה (לא יודע כמה פעמים שודרה העונה ב-ESPN, מישהו מהאנאליסטים בעיניי עצמם מוזמן להוכיח לי שאני טועה), ויש הרבה אמריקאים מהחוף המזרחי שפשוט לא צופים במשחקים שמשוחקים ומשודרים מהחוף המערבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:07 pm 
Hall of Famer

והפוך. בתור אדם עובד שגר בסיליקון וואלי, קשה לי לראות משחקים מהחוף המזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר