אני מתנצל על טרחנותי אבל גם אחרי ההסבר שלך, לא הצלחתי להבין.
זו הייתה ההודעה המקורית שלא הבנתי:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
דוראנט, דרוזן, קוואי, לברון, פול ג׳ורג׳, ג׳יילן בראון, באטלר, אינגרם, קליי, ג׳וליוס רנדל, מיילס ברידג׳ס, אנתוני אדוארדס, גורדון הייוורד, אוברה
המודגשים ברשימה הזו+דוראנט ולברון (שלהערכתי פשוט לא יהיו זמינים לנבחרת) רק מוכיחים את הנקודה שלי, יש חוסר בכישרון ברמות הגבוהות באמת או בזמינות של שחקנים בעמדה הזו. ברור שהאמריקאים הכי עמוקים בה, כי הם פאקינג האמריקאים, אבל ווינגים זו עמדה מאד דלה בכשרון ברמה העולמית היום.
ואז הסברת כך:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
חלק מהשמות שם (בוא נגיד רנדל, בוא נגיד אוברה, בוא נגיד אדוארדס, יש עוד כל מיני שמות, אבל לא משנה) הם לא באמת שחקנים טובים כ"כ, לא כרגע לפחות, וחלק מהשחקנים לא באמת זמינים אז זה משונה לספור אותם כאן בעיני.
כך או כך, הטענה שלי הנוספת שלי היתה שגם אם יש לאמריקאים איזשהו חוסר כלשהו בווינגים, הרי שלשאר העולם יש חוסר רציני יותר.
יותר מזה אין לי מושג איך להסביר פרט ללצטט את עצמי.
עכשיו, אני לא חכם גדול ומנסה להבין את מה שאני קורא. אם אתה כותב "המודגשים ברשימה הזו" (מודגשים שכוללים את קוואי, פול ג'ורג' ודרוזן), מוכיחים שאין כישרון, הדעת נותנת שלדעתך
א) הם פחות מוכשרים מאלו שלא הדגשת
ב) הם כשרוניים פחות ממה שמקובל בנבחרת האמריקאית.
אני הקטן והלא מיוחד, נוטה לחשוב שקוואי ופול ג'ורג' הם לכל הפחות ברמת הכשרון ה"מסורתית" של נבחרת ארה"ב בעמדה הזו ולבטח לא פחות מוכשרים מאלו שבחרת לא להדגיש כמו נגיד ג'יילן בראון, מיילס ברידג'ס ואינגרם. אוסיף גם שאני לא חושב שאני בכזאת מין דעת מיעוט איזוטרית בעמדה הזו.
גם העובדה שדוראנט ולברון לא יהיו זמינים, לא מתחברת לי לטענה שלך שיש מחסור עולמי בכשרון בווינגים. איך זה שדוראנט זמין או לא זמין לאולימפיאדה קשור למצאי הכשרון? נעזוב רגע בצד את זה שאתה מתיחס לשחקן שהוא כנראה די קונצנזוס לאחד הגדולים בעמדה שלו בכל הזמנים ובאותה נשימה טוען שרמת הכשרון יורדת.
בסך הכל אני מתרשם שאפשר להסביר טוב יותר את מה שכתבת גם בלי לצטט את עצמך.
תשמע, בסך הכל זה לא כזה אסון גדול אם לא מבינים אותך. לפעמים זה בגלל שהקוראים לא מאוד אינטיליגנטים ולפעמים סתם בגלל שקורה שאפשר להתנסח בצורה קצת יותר ברורה. הבחירה שלך לתקוף את מי ששואל בטענה של אי קריאה (שלרוב מרמזת על אי הבנת הנקרא), מעבר לזה שהיא הטריק הישן ביותר בספר הגדול של כל מיני, גם לא ברור לי בדיוק את מה היא באה לשרת.