סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 8:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כן, אני מסכים שבהנתן בנתונים זה היה מהלך בסדר גמור בסה"כ. אני רק חושב שניתן היה, מתישהו בתחילת העונה הקודמת כשחיפשו מאמן והתחילו לאמן את הקבוצה לייצר מצב שבו היו שם עוד רעיונות.

אני באמת לא מצליח להבין איך זה מהלך בסרט גמור. מסכים שזה היה מהלך צפוי מאוד.
אבל פיק'נ'רול הם עשו מאה פעם, גם להניע כדור הם עשו 100 פעם.
זה שבאופן פאבלובי הם רואים באזר וכל אחד רוצה להוכיח למי יש יותר גדול זה סבבה, אבל קיירי מנסה לכדרדר את כל השעון על שני שחקנים ודוחף כדור לדוראנט (מסירה לא טובה בכלל, אין לי מושג מה אתם מדברים, כדור נמוך הצידה שמנותק מכל תנועה של דוראנט או מכל יכולת להרים זריקה) שעולה לחצי פייד מהשלוש על טייטום זו לא זריקה טובה.

כאילו אפשר להציג את זה כמו נדב בצורה של - "קיירי בג'אמפר מהעונשין זה לא סבבה?" או "דוראנט עולה לשלשה זה לא החלטה טובה?" אבל האמת היא שקיירי אכל את השעון ולא הגיע אפילו לחצי מצב ותקע את דוראנט בזריקה סופר קשה.

ברור שזה יכול להכנס... גם פלואטר מהלוגו יכול להכנס וגם פייד מהשלוש על 3 שחקנים יכול להכנס (וראינו לא מעט כאלו).
זה עדיין לא הופך את זה לזריקה סבירה, בטח לא סבירה יותר מכל זריקה גרועה שיכולה להכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 8:44 pm 
Hall of Famer

איזה כיף זה להקצין. פלואטר מהלוגו, פייד מה3 על שלושה שחקנים. יש עוד דוגמאות קונקרטיות למהלכים דומים?

קיירי לא רק היה השחקן הלוהט של הנטס, הוא גם מוביל הכדור שלהם. שמרו עליו הגנה מופתית. המשימה הראשונה שלו, והחשובה ביותר, היתה לא לאבד כדור. הוא עמד בה, "הכדרור האינסופי" שלו נועד גם לשמור את הכדור בידיים שלו, בתור המכדרר הכי טוב בקבוצה. תוך כדי שהוא מחזיק את הכדור, ואני אזכיר שהנטס מובילים בשלב הזה אז יש גם אינטרס להוריד שעון, הוא חיפש לעצמו זריקה ולא מצא. אז הוא עבר לאחד הסקוררים הגדולים בעולם, מסר לו בלי לאבד, ודוראנט לקח זריקה שהוא קלע אינספור פעמים בקריירה. שוב, הגנה מופתית של הסלטיקס אז דוראנט לא היה פנוי, אבל בשביל זה יש לו את הידיים הכי ארוכות בהסטוריה של שחקן חוץ, והוא הוציא זריקה סבירה לגמרי בהתאם לנסיבות.

להשוות את המהלך הזה לקשקושים כמו פלואטר מהשלוש או פיידאוואי על שחקנים, להתעלם מההגיון בהחזקת הכדור של קיירי ומי לקח את הזריקה, ולפנטז פה על פיקנרולים שלא קרו כל המשחק ובקלות יכלו להגמר באיבוד, זה באמת לקשקש בקטע אחר. אלי סהר היה מתמוגג פה מהחסידים שלו.

מה שכן על הנטס זה איך שהם שמרו את הפוזשן האחרון, אבל לך תבנה על קבוצה שמאמן סטיב נאש שהיא תשמור היטב פוזשן חשוב במשחק פלייאוף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 9:20 pm 
Hall of Famer

שקי - זה מהלך בסדר בשביל קבוצה שבנויה על שני שחקנים. זה לא סותר שההגנה של בוסטון הייתה טובה במהלך, וגם לא סותר את זה שקיירי כדרר יותר מדי והשאיר לדוראנט זריקה קשה במעט זמן.

ולא הבנתי כ"כ את הביקורת על נאש. בפעם האחרונה שבדקתי, בשנתיים שהוא מאמן יש לו מאזן ליגה די מרשים, ובעונה שעברה היה רחוק כמה מילימטרים מגמר אן בי איי.
העונה - דוראנט שיחק 55 משחקים, להארדן נשבר ה-*** אז עשה שביתה איטלקית, קיירי שיחק 29 משחקים כי קורונה זה שקר, ג'ו האריס גמר את העונה. שני שחקנים בכל הסגל שיחקו מעל 70 משחקים. לא יודע מה בדיוק אתם מצפים או חושבים עליו, אבל אני לא רואה יותר מדי מאמנים באן בי איי אם בכלל שהיו מוציאים יותר מסגל שבקושי שיחק ביחד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 9:27 pm 
מנהל פורום

יאללה תשאירו כמה עמודים למשחקים הבאים בסדרה
אל תהיו אמוציונליים לדעה שלכם.
בין אם אנחנו מודעים לזה ובין אם לא אנחנו מפוצצים בהטיות ודעות קדומות
תשחררו
מה הולך להיות במשחק 2?
אני אומר בוסטון קל, מהסיבה שכתבתי בעמוד הראשון
המאמן, הפער שם כל כך גדול, כל כך.
אם בעונה שעברה היה מאסטר העונה לשם ד'אנטוני, העונה לא זיהיתי דמויות מוכרות על הספסל ליד נאש

תותח
את המקום השביעי הוא קושש בגלל השאריות של דוראנט, הארדן וקיירי ולא בגלל שעשה טיירון לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 9:29 pm 
Hall of Famer

אין שום סיבה שבהתקפה הנטס יהיו בנויים על שני שחקנים בלבד.
יש להם את קארי שהוא אחלה שחקן חמישייה + אולדריג' שבפעם האחרונה שראיתי אותו משחק, צלף מיד-ריינג'ים בכיף שלו.

לגבי המהלך, לא באמת היה כאן "מהלך".
היה כאן כדרור מתמשך של קיירי מול שני שחקנים (שעליו צריך לשבח אותו כי הוא לא איבד את הכדור) ואז זריקת סוף שעון של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 9:37 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יאללה תשאירו כמה עמודים למשחקים הבאים בסדרה

תותח
את המקום השביעי הוא קושש בגלל השאריות של דוראנט, הארדן וקיירי ולא בגלל שעשה טיירון לו.

1. צודק 100%.
2. לא הבנתי אם זה לחיוב או לשלילה.
3. אפרופו הטרייד על הארדן, הדבר האחרון שמאמן צריך עכשיו באמצע סדרת פלייאוף זה גם להתעסק תוך כדי עם סיפורי בן סימונס כן או לא רוצה לשחק כדורסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 18, 2022 9:37 pm 
Hall of Famer

אם מאן דהוא מתקשה להבין שביתרון נקודה, במשחק חוץ, מול ההגנה הטובה בליגה, כשיש זמן לפוזשן אחד לכל קבוצה, המשימה הכי חשובה שלך היא לא לאבד כדור, אזי הוא אינו מבין מאומה במשחק עליו הוא מתיימר לכתוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 19, 2022 2:05 am 
Hall of Famer

אני לא יודע מה המילה שאמורה לתאר את זה, אבל סטיב נאש מאמן קבוצה שהמהלך הכי שכיח זה שחקן מכדרר, מכדרר, אולי מביא שחקן אחר לפיק אנד רול ואז זורק זריקה קשה, זה בטוח איזושהי מילה עם הגדרה מעניינת.

מעבר לכך, הויכוח על המהלך האחרון ממש מתאים לפורום סלניוז. התקפה נוראית של קיירי, הגנה מעולה של בוסטון, מסירה קשה, זריקה קשה עם סיכוי קטנטן להיכנס.
להגנתו של קיירי, זה בערך כל מה שהוא עשה ברגעים שהוא היה חם. כדרר, מצא את הדרך לפנות את עצמו לזריקה או מדי פעם מסירה. הוא האמין שזה מה שיקרה גם הפעם. ההגנה של בוסטון לא נתנה לו את זה. משם זה כבר היה אלתור נוראי, מסירה כאמור לא טובה, למרות שהגיעה לדוראנט ואז זריקה עם אחוזים נמוכים להיכנס (וזה שדוראנט החטיא הרבה זריקות לפני כן לא מעלה את הסבירות לקליעה להיכנס, אם כבר הפוך גוטה).

לגבי סופרסטארים וטיעון מעגלי, זה מעין תנועת מטוטלת. בהתחלה היה את Att ודיבורי הטופ 5 על כל דבר, אז עכשיו הבון טון החדש זה טענה שאין דבר כזה סופרסטארים וכנראה שהרוברט הורי של העולם חשובים לא פחות מהמייקל ג'ורדן של העולם. בוודאי שיש מעמד של שחקנים שהם אלו שנותנים סיכוי לקבוצה שלהם לקחת אליפות, כשהם השחקנים המובילים. לא יודע לתת הגדרה קשיחה, גם לא תמיד אנחנו מזהים את זה בזמן אמת. אבל אם תסתכל על מכנה משותף אחד לרוב קבוצות האליפות, זה לא משחק פנים דומיננטי, זה לא גארדים מדהימים, לא התקפה זורמת או הגנה חונקת, אלא שחקן אחד, שמתעלה על כל היריבים וסוחב את הקבוצה לאליפות, גם אם פעם אחת במשחק הקובע ג'ון פקסון לקח את הזריקה האחרונה (והוא הסתפק רק ב-33 נק') או פעם אחרת סטיב קר שם את הסל הקובע בסדרה (וההוא עם 39 נק' בלבד).

ודבר אחרון, נחמד שהסלטיקס משחקים כמעט חצי משחק עם 2 גבוהים. אם הם יזכו במקרה באליפות, אז אפשר יהיה לדבר על הכדורסל המודרני שבו אין גבוהים. מה שהורפורד עשה הגנתית הלילה פשוט לא יאמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 19, 2022 2:25 am 
Junior

משחק פלייאוף כיפי. תצוגה ענקית של קיירי שלא ראה בעיניים. סמארט אכל ממנו קש.
טייטום ודוראנט התחילו חלש את המשחק אבל טייטום התעורר, ודראנט חצי קלאץ'.
גם קלקסטון וגם דראגיץ' הביאו ערך טוב, אבל רואים את המגרעות שלהם בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 19, 2022 2:29 am 
Hall of Famer

מה שבאמת מרשים בפורום זה היכולת של אנשים לבנות אנשי קש, ולצאת מולם לקרב. "הבון טון החדש זה שאין סופרסטארים, וכנראה הרוברט הורי של העולם חשובים לא פחות מהמייקל ג'ורדן של העולם" זה ממש משהו שאף אחד לא התקרב לטעון, לכל אורך הדיון. שחקנים טובים בכדורסל זה הגורם הכי חשוב לאליפות, וכמה שיש לך יותר כאלה, מצבך טוב יותר. כמו בכוחות ביסודי. רק הראנו שזה שיש לך "סופרסטאר" (מונח לא מוגדר שכל אחד רואה כראות עיניו הסובייקטיביות) לא מבטיח לך להיות קונטנדר, וגם כשיש לך כמה ביחד מול קבוצה שיש לה פחות זה לא מבטיח לך. חשוב שהקבוצה תהיה מאומנת, חשוב מלוכדת, חשובה הרמה של השחקנים המשלימים, חשובים עוד כמה דברים.

ו"אלתור נוראי" עאלק. אפשר לחשוב שקיירי כדרר מעבר לקווי המגרש או משהו. הבנאדם בבירור החזיק כדור כדי לא לאבד, להוריד שעון ולמצוא בתור השחקן הלוהט של הערב את הזריקה שלו. "מסירה לא טובה" זו מסירה לאיבוד, מה שכמובן לא היה קורה אם הנטס היו הולכים לפיקנרול שהם כלכך ידועים בו וביצעו אותו כל המשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 19, 2022 11:00 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה שבאמת מרשים בפורום זה היכולת של אנשים לבנות אנשי קש, ולצאת מולם לקרב. "הבון טון החדש זה שאין סופרסטארים, וכנראה הרוברט הורי של העולם חשובים לא פחות מהמייקל ג'ורדן של העולם" זה ממש משהו שאף אחד לא התקרב לטעון, לכל אורך הדיון.

אז זהו, שהיה פה מישהו שבדיוק טען את זה בדיון הנוכחי.

yoya כתב:
ממש לא נכון. השחקנים הנוספים חשובים לא פחות מהסופרסטארים, כשממילא הם הופכים לסופר סטארים רק בדיעבד אחרי שהם לקחו את האליפות.
בלי ריי אלן בלי רוברט הורי בלי פקסון, בלי מרקוס סמארט, כל הדרוגים היו נראים אחרת

Hacohen כתב:
ו"אלתור נוראי" עאלק. אפשר לחשוב שקיירי כדרר מעבר לקווי המגרש או משהו. הבנאדם בבירור החזיק כדור כדי לא לאבד, להוריד שעון ולמצוא בתור השחקן הלוהט של הערב את הזריקה שלו. "מסירה לא טובה" זו מסירה לאיבוד, מה שכמובן לא היה קורה אם הנטס היו הולכים לפיקנרול שהם כלכך ידועים בו וביצעו אותו כל המשחק.

הבן אדם בבירור לא החזיק בכדור כדי לא לאבד. המהלך הלך כך. 39 שניות לסוף המשחק הסלטיקס הורידו לנק'. דוראנט העביר את החצי בעצלתיים (לא ברור למה, אם תמהר, תוכל אפילו להשיג 2 פוזשנים). 31 שניות לסוף המשחק, 16 שניות על שעון ההתקפה דוראנט מסר את הכדור לאירווינג באזור הלוגו של חצי המגרש. בין 3 ל-4 שניות אירווינג החזיק בכדור מול סמארט ואז החל לעבוד בלהשיג לעצמו את הזריקה. עזרה חזקה של הורפורד באזור השלוש, הטעיה של אירווינג כשהוא מגיע לאזור קשת השלוש ב-45 מעלות, כשהורפורד נשאר מאחור. עוד הטעיה על סמארט וכניסה לאזור קו העונשין, וזה כבר היה האלתור, כי הורפורד חזר לעזור. כאן כבר הורפורד באמת הראה למה הוא שחקן מדהים והצליח להישאר עם אירווינג ולא לתת לו מבט פנוי. אירווינג נאלץ להפסיק את הכדרור ומייד סמארט הצטרף לדאבל טים אגרסיבי כשנותרו פחות מ-5 שניות על שעון הזריקות (כלומר התקפה שהחלה למעשה 16 שניות לסוף שעון השניות, כשאירווינג מחזיק 11 שניות מתוכן). מסירה קשה לדוראנט על הרצפה כשהוא מול טייטום, לא בעמדת זריקה. דוראנט כדרר מול טייטום, הצליח להשיג קצת מרחב ועלה לשלשה קשה בפיידאוויי, צעד מאחורי קשת השלוש. זה לא נכנס. זה לא תיאור של התקפה סבירה ולא תיאור של החלטות טובות או אפילו סבירות.

יובל, אשמח לשמוע את דעתך. אני מאמין שכדורסל הוא המשחק שבו לשחקן בודד יש את ההשפעה הכי גדולה. זה מעלה את החשיבות של הכוכבים הגדולים ביותר. הטענה שלי היא שאם תיקח 2 קבוצות עם סך כישרון דומה (אם תוכל איכשהו למדוד את זה), אבל באחת מהן הכישרון מחולק באופן יחסי דומה. אין פער גודול בין השחקנים, ואילו בשניה יש שחקן אחד שהוא מרכז הקבוצה והשחקן החמישי הוא רול פלייר מזדמן, אז העדיפות תהיה של הקבוצה עם הכוכב הגדול ולא של זאת המאוזנת ובעיני גם בצורה ברורה. אתה מאמין שליוטה יש סיכוי טוב לקחת אליפות? מי הקבוצה שהיית מהמר עליה?

אם רוצים לחפש איזה שהוא סממן לסופרסטאר, אז אפשר להתחיל בתואר ה - MVP. מאז 1980 (ההגעה של לארי ומג'יק לליגה, תחילת האן.בי.איי המודרני בעיני), רק 4 וחצי זוכים בתואר ה - MVP לא הצליחו להגיע לגמר האן.בי.איי כשחקנים המובילים בקבוצה שלהם (האדמירל שהגיע לגמר כסייד קיק מובהק, סטיב נאש, ג'יימס הארדן שנראה מה יהיה איתו העונה, יוקיץ' וחצי ווסטברוק כי הוא היה מאד משמעותי בריצת הת'אנדר לגמר). מבין האלופות רק הפיסטונס בשתי הקדנציות, מיאמי של ווייד וטורונטו לא החזיקו MVP עדיין בשיאו או קרוב לשיאו כשחקן המוביל בקבוצה ואנחנו מדברים על 42 קבוצות אלופות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 1:50 am 
Hall of Famer

עוד ועוד סימנים שסימונס יחזור בשלב כלשהו בסדרה מול הסלטיקס.
לדעתי, הוא יפתיע וישתלב יחסית במהירות.
אני חושב שברוקלין גם מאוד זקוקה לסקיל-סט הייחודי שלו, גם בצד ההתקפי וגם בצד ההגנתי.
בהנחה שהוא בכושר סביר (וזו ההערכה שלי), הוא ישדרג אותם משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 5:38 pm 
מנהל פורום

זהו, ניקיתי לכם את הפתיל, דיר בלאק ללכלך שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 5:40 pm 
Junior

Att כתב:
אני חושב שברוקלין גם מאוד זקוקה לסקיל-סט הייחודי שלו, גם בצד ההתקפי וגם בצד ההגנתי.

בסדרה כל כך צמודה הוא יכול בהחלט לעשות אימפקט משמעותי. השאלה היא גם מתי יחזור ומה תהיה התוצאה כשזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 6:38 pm 
Hall of Famer

בפעם האחרונה שסימונס שיחק בסדרת פלייאוף, האימפקט היה שלילי חזק. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 6:45 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בפעם האחרונה שסימונס שיחק בסדרת פלייאוף, האימפקט היה שלילי חזק. רק אומר.

זה נכון אבל היה עליו הרבה יותר לחץ והוא היה צריך לעשות דברים שהוא פחות טוב בהם.
אני לא סגור מה יקרה אבל אם ימקדו אותו בלעצור את טייטום
וקצת להוביל כדור, להאיץ את קצב המשחק ולחדור כשיש לו OPENING, אני מאמין שהוא יסתדר היטב.
לסימונס יש דברים שבהם הוא מצוין והוא עושה אותם מתוך שינה (בין השאר כי הוא לא מוכן לצאת ממקום הנוחות שלו).
נדמה לי שאלו הדברים שהנטס זקוקים להם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 6:48 pm 
Hall of Famer

כל עוד, הדברים האלה קורים רק בשלושת הרבעים הראשונים של המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 6:53 pm 
Junior

אבל זה בדיוק העניין, הוא לא יצטרך אפילו לגעת בכדור ברבע הרביעי, יוכל להביא את הערך המוסף ב-3 הרבעים הראשונים ומקסימום לתת גוף על טייטום. במשחק ה-1, אם היה משחק ברבע ה-3 יכול להיות שהיו נכנסים לרבע האחרון בשוויון ואז ההצגה של קיירי הייתה יוצרת פער שלא ניתן היה למחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 6:54 pm 
מנהל פורום

לא יודע אם נורטון רציני, אבל אני בטוח שכל בר דעת שרוצה בטובת ברוקלין מייחל להצטרפותו
ראינו מה אמביד עשה בלעדיו בפלייאוף שלפני זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:13 am 
Freshman

Att כתב:

ATT, גם אם היפותטית סימונס חוזר למשחק הבא בלי מגבלות רפואיות רשמיות - בהתקפה אתה בונה את התזה שלך על זה שקיירי אירווינג (!) יוותר מרצונו על חלק ניכר מזמן החזקת הכדור שלו (!!) לטובת שחקן טעון הוכחה בכושר לא ידוע, באמצע סדרת פלייאוף...

בהגנה - מסכים שהוא משפר אותם (ועוד על טייטום במיוחד), אבל תיאום הגנתי אמיתי לוקח זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:23 am 
Junior

קיירי ממש לא שחקן אנוכי. הוא אמנם מכדרר המון, אבל אין לו בעיה לשחק המון אוף דה בול. כשהארדן הגיע הוא ישר אמר שהארדן ירכז.
אני גם לא חושב שהם צריכים שסימונס ירכז פול טיים. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:30 am 
Junior

קרב בושידו.
תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:42 am 
Junior

הגנת בוסטון עובדת מאוד קשה כדי שכולם חוץ מקיירי ודוראנט יזרקו. הבעיה היא שהשחקנים המשלימים של ברוקלין לא מחטיאים בינתיים וברוס בראון כבר עם 12.
מהצד השני בוסטון מחטיאים לא מעט זריקות פנויות.
בהתחשב בכל זה מצבם של בוסטון לא רע. רק פיגור 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:46 am 
Senior

טוב קיירי שיחק על בטן ריקה עד עכשיו. מסתבר שהוא מוסלמי היום ששומר רמדאן וסימנו לו שהשמש שקעה אז הוא הלך לחדר ההלבשה לאכול ולשתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 21, 2022 2:49 am 
Hall of Famer

לגבי סימונס
זו סיטואציה בלתי אפשרית עבורו לדעתי
שחקן שממילא סובל מבעיות ביטחון ו/או מנטליות ו/או רפואיות, וחוזר אחרי קרוב לשנה ללא כדורסל, לבמה הגדולה והמלחיצה ביותר
זה יכול להיות מאוד מאוד טראמוטי
הרי הוא עולה לשחק, פוזשן ראשון נותנים לו 3 מטר לקחת שלשה - זה כבר "מחזיר את כל הסרטים" לראש
פוזשן אחרי מרכוס סמארט זורק לו איזה טראש-טוק
קל לא יהיה לו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: