סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 5:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
sir charles כתב:
למרות שאני מעדיף את הסלטיקס הייתי רוצה שהסדרה תחזור לבוסטון לפחות למשחק אחד, רק בשביל קבלת הפנים שבן סימונס יקבל מהקהל הבוסטוני.

וואו אתה איש רע

למה רע? אני דוקא אלטרואיסט. אין סיבה שרק קיירי יהנה מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

הוא די בבירור, הפורוורד השני בטיבו בליגה במשך איזה עשור. זה די הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 5:45 pm 
Junior

לא טופ 20? אה? אני מתלבט אם הקרירה בokc לבד מספיקה. וגם אם לא בסוף מדובר בשחקן שב15 שנה הגיע ל3 גמרים ו 5 גמרים אזוריים. מספרים נפלאים. מופ. זה לבד הרבה יותר ממה שעשו גארנט רובינסון דרקסלר. זה בערך מה שעשו מאלון ובארקלי, למעשה קצת יותר אבל נניח שזה קשור לצוות טוב מסביבו.

דוראנט מוסיף 2 אליפויות עם כוכבית ענקית, ועדיין 2 מופ גמר מרשימים מאוד במצאפ מול לברון. גם אם זה מוסיף רק מעט לרפרטואר, הוא ללא ספק טופ 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 7:07 pm 
Senior

זו גם שאלה של מה הקריטריונים לדירוג, כמה נותנים חשיבות להישגים, כמה ליכולת בשיא, כמה לסטטיסטיקה מצטברת ביחס לממוצעים וכו'.
מבחינת יכולת, בעיני הוא בודאות בחמישייה וכנראה הרביעייה המובילה פוסט-ג׳ורדן.
מבחינת הישגים, נראטיב, עמידה בפני אתגרים, אולי יש מי שישים את ווייד, קארי, או אפילו נוביצקי לפניו, למרות שאני משוכנע שבשיאו הוא טוב משלושתם.

והנה אנחנו חוזרים שוב לכמה שהדירוגים האלו שרירותיים והויכוחים עליהם יכולים להיות מטופשים, בעיקר אם לוקחים אותם ממש ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 7:37 pm 
Hall of Famer

המקבילה הסלניוזית לחוק גודווין זה הגידול בסיכוי לדיוני טופ כארכו של ת'רד NBA נתון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 7:42 pm 
Junior

Finals MPV זו לדעתי אינדיקציה חזקה מאד. אמנם פה ושם יש הבלחות לא מייצגות (איגואדלה במקום קרי) אבל באופן כללי זה די פוגע. לא סתם ג'ורדן מקום 1 ולברון אחריו ומג'יק שאק ודאנקן אחריהם (לדעתי בירד היה צריך גם להיות עם 3). לא סתם שאק עם 3 וקובי עם 2. אז זה די מייצג, ולא סתם דוראנט אחד מ-12 שחקנים שזכו פעמיים או יותר (אז לא הבלחה חד פעמית כמו איגואדלה או צ'אנסי בילאפס).
לדעתי דוראנט בעשירייה השנייה. עם עוד אליפות ו-FMVP (וב-OKC או בנטס האליפות הייתה הכי ללא כוכבית שאפשר) הוא היה במקום בטוח בעשירייה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 11:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מבחינתי שתי האליפויות ושני הFMVP של דוראנט הם עם כוכביות ענקיות. לא זכור לי עוד סופרסטאר בשיאו שפשוט הצטרף לקבוצה הכי טובה בליגה (וארגואבלי אי פעם) בגלל שלא הצליח לנצח אותה. הדוגמא הכי קרובה היא אולי ווילט צמברליין שעבר מפילדלפיה לאל איי ב-68 כאשר הלייקרס של ווסט וביילור היו הסגנית הנצחית של בוסטון, וגם אז זו היתה הצטרפות ליריבה של הקבוצה הטובה בליגה כדי לנסות לנצח אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 24, 2022 11:53 pm 
Junior

לא מתרשם מה2 fmvp של דוראנט. הצטרף לקבוצת על הסטוריית, כל התקופה שלו בווריורס היא חור שחור מבחינתי. ובכלל, ממתי fmvp הפך להיות חשוב יותר מmvp? בעיניי זה לבל מתחת.
בעיניי דוראנט פספס את ההזדמנות שלו להיות טופ 20 ברגע שהצטרף לווריורס. ניחא אם היה מוביל את הנטס לאנשהו אבל לא נראה שזה כבר יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 12:27 am 
מנהל פורום

עונה הבאה עם מאמן נורמלי ובן סימונס בריא, היא מועמדת לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 12:59 am 
Hall of Famer

למען האמת חשבתי לפתוח טרייד שלם על "דוראנט ומעמדו ההיסטורי", ואפילו ממזמן.

אני כבר כמה שנים לא ממש מבין את האזכורים המאוד מרובים וחיוביים של דוראנט כ"שחקן היסטורי" (במובן ההישגי והאיכותי של המילה, לא "היסטורי כקיירי - מבחינת כישרון גרידא").
משחקן בקליבר היסטורי גבוה - אני מצפה לכמה וכמה עונות בקריירה בהן אתה יכול להגיד "בואנה, הוא הוביל את הקבוצה שלו להישג מאוד מאוד מרשים - לא חייב להיות אליפות - ולצורך העניין הישג גדול יותר מאשר אם אותו השחקן היה מוחלף בשחקן אולסטאר ממוצע באותה העמדה".
(אפשר כמובן להתווכח על הפרספקטיבה הזאת, אבל אני חושב לא אחת כך על הדברים)

לצורך העניין "במקומו" של דוראנט - אפשר לחשוב על אנתוני דיוויס של השנים האחרונות, או משהו בסגנון בלייק גריפין של לפני איזה 5 שנים (כי שחקנים במימדים ובסגנון של דוראנט בדיוק - כידוע אין ממש).

האם גולדן סטייט לוקחת 2 אליפויות בשלוש שנים (זה שפעמיים הוא החמיץ שם משחקים בפלייאוף - עומד לרעתו קצת, אין מה לעשות) עם נניח בלייק גריפין דאז? הגיוני מאוד שכן
האם אוקלהומה מגיעה לפחות לאורך אותן שנים? יכול מאוד להיות, לא חושב שאפשר להגיד זאת בפסקנות (כי לך תדע איך זה היה משפיע על התרומה של הארדן וכו').
על הנטס בינתיים אין מה להרחיב בשנתיים הללו - פשוט מבחן התוצאה (הגם שלא בהכרח באשמתו העיקרית)

מנגד למשל, קוואי יכול להציג לראווה אליפות בטורונטו (שסביר מאוד שלא הייתה נלקחת עם נניח ג'ימי באטלר במקומו), אליפות בספרס (שזה קצת מערכת שונה מבחינת ההסתכלות הפשטנית עליה - מסכים), והיות שהם פחות או יותר חופפים בתקופה, בהישגים, בעמדה, ובפציעות... אז אני יכול בפה מלא להגיד שמבחינתי אני מדרג את קוואי מעליו.
קארי יכול להציג את העונות בגולדן-סטייט טרום דוראנט (שלא היו קורות עם גארדים אולסטארים אחרים במקומו), ואולי גם את העונה הנוכחית (עוד נראה לאן יגיעו ומה הוא יתרום).
לברון להבדיל יכול להציג את כל השנים בקליבלנד פחות או יותר...
במובן מסוים גם כל פעם שכריס פול מגיע לקבוצה עם X ניצחונות, והופך אותה כבר בעונה העוקבת לקבוצה טובה עם עשרות אחוזים יותר בניצחונות (ובהמשך לשיאי פרנצ'ייז של ניצחונות וכו') - זה מבחינתי "משהו להצהיר".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 1:20 am 
Junior

בן סימונס נלחץ מהאפשרות לשחק כדורסל, חטף כאבי גב ולא ישחק במשחק #4.
כמו שביל סימונס כתב - בן סימונס בודק את האפשרות לשחק במשחק #7 או #8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 1:48 am 
מנהל פורום

אפרופו הבריאות של סימונס
לפני משחק שלוש הוא השתתף בחימום, בבוקר שאחרי משחק שלוש, הוא התעורר עם כאב גב.
High maintenance הסימונס הזה
אולי הוא מנסה לזכות בתביעה מול פילי ולהראות שהוא באמת נדפק מנטלית
לא יודע, אבל העתיד של הפרויקט הזה תלוי לגמרי בו
ברור שקיירי ודוראנט לא לא מספיקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 3:40 am 
Hall of Famer

לא יודע, אני די בטוח שכמעט בכל שנה בעבר, אף GM לא היה מסכים לסטרייט טרייד אפ, בו הוא מעביר את קיי.די תמורת לאונרד.
אני חושב שלאונרד הוא ווינר עצום, אבל בסופו של דבר, כשחקן הוא רמה מתחת לדוראנט. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 4:06 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני חושב שלאונרד הוא ווינר עצום, אבל בסופו של דבר, כשחקן הוא רמה מתחת לדוראנט. עם כל הכבוד.

לא ראיתי את KD עושה את מה שקוואי עשה עם טורונטו.
אני פחות מאמין בו כשחקן מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 7:26 am 
מנהל פורום

צעד ראשון וחשוב בבואך להיות שחקן מרכזי זה להיות שחקן זמין. מה לעשות וקוואי לא שחקן זמין במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 7:45 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
צעד ראשון וחשוב בבואך להיות שחקן מרכזי זה להיות שחקן זמין. מה לעשות וקוואי לא שחקן זמין במיוחד.

בדיוק זה. אם קוואי ייתן עכשיו 2-3 עונות רצופות שבהן הוא נראה כמו השחקן שהיה לפני הפציעה האחרונה, משחק 70+משחקים בעונה ובריא בפלייאוף, אז אפשר יהיה לחזור להשוות אותו עם דוראנט. אני כן חושב שהפיק של לאונרד באמת יותר מרשים מזה של דוראנט, אבל לקריירה שלו חסר מספיק "בשר", כלומר מספיק זמן שבו הוא היה בטופ של הליגה, כדי לדרג אותו גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 7:52 am 
Hall of Famer

איזה כיף יהיה אם יהיה ת'רד אחד בן 824962 עמודים על דיוני טופ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 4:36 am 
Hall of Famer

אז הסוויפ היחיד קרה במה שנחשב לסדרת המוות
דראגיץ' וגריפין ניסו להשאיר את הנטס בתמונה ושניהם עדיין ממזרים לא קטנים אבל זה לא מספיק, לא מול הרגליים הצעירות של בוסטון ולא מול מרקוס סמארט שהוא הבן זונה הכי קשוח שמשחק בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:02 am 
Hall of Famer

בוסטון קבוצה מרשימה ומאוזנת ומאומנת יותר ובסופו של דבר, גם השחקן הכי טוב בסדרה משחק אצלה.
טייטום היה טוב יותר מדוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 5:05 am 
מנהל פורום

לגמרי הסדרה המפתיעה של הסיבוב
וסמארט באמת נתן הרבה יותר מהסטט שלו
לגבע ברוקלין.
לא הייתי סוגר עניין על הפרויקט, נשארו לדוראנט עוד שנתיים בערך לרמות האלה. אליפות אחת משתי הענות הקרובות, וברוקלין תוכל להגיד לעצמה עם טיפטיפה הונאה עצמית שהפרויקט הצליח
חייבים לחזק את הבורג המשוחרר של סימונס, ולהחליף מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:17 am 
מנהל פורום

איך אליפות באחת משתי העונות הקרובות? אני חושב שיש לנו כאן כבר הצטברות ראיות די מרשימה לזה שקבוצה עם קיירי כיום כבר לא באמת יכולה להגיע ממש רחוק, עם כל הכבוד לאליפות אז עם לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 6:47 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
איך אליפות באחת משתי העונות הקרובות? אני חושב שיש לנו כאן כבר הצטברות ראיות די מרשימה לזה שקבוצה עם קיירי כיום כבר לא באמת יכולה להגיע ממש רחוק, עם כל הכבוד לאליפות אז עם לברון

נראה לי שעצם העובדה שלברון הצליח לקחת אליפות עם קיירי הופכת לאט לאט מ-"הוא לא כזה גדול כי הוא היה צריך את קיירי כדי לקחת אליפות" ל-"הוא כזה גדול שהוא הצליח לקחת אליפות למרות שהיה לו את קיירי".

ולעצם הסדרה-אחרי משחק ראשון שיכל ללכת לכל כיוון, בוסטון פשוט השתלטה לגמרי על הסדרה החל מהמשחק השני ואפילו ברביעי כשהכל הסתדר לברוקלין, משחק בית, דוראנט במשחק טוב (אבל אחוזים לא משהו), קיירי לא נחנק לגמרי, קיבלו גם משחק טוב של קארי ונקודות קלאץ' של דראגיץ', טייטום יצא ב-6 עבירות איזה 3 דקות לסוף, המומנטום היה לגמרי בצד שלהם, ועדיין בסוף בוסטון הובילה במשחק מקצה לקצה וניצחה בצורה משכנעת. אני בכלל לא אתפלא אם הניסוי הולך ונגמר בברוקלין, הם ינסו שוב בעונה הבאה, אבל משהו שם שבור ואלא אם כן הם מצליחים איכשהו לקבל את סימונס במוד אולסטאר והברגים בראש של קיירי נופלים למקום הנכון, זה יגמר בערך כמו שזה נגמר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 7:09 am 
מנהל פורום

הסלטיקס לא באמת התאמצו במיוחד היום, גם כשהנטס צימצמו. זה הרגיש ממש כמו לא כוחות.

ולסדרה הבאה, אני מניח שמול הבאקס, אלא אם יקרו דברים מטורפים שם בסדרה שלהם, אני לא חושב שיכולת התקפית כזו תספיק מולם. מצד שני, רוב וויליאמס חוזר, והוא משנה את המשחק ההתקפי של הסלטיקס לגמרי, רק הנוכחות שלו פותחת את המשחק לטייטום ובראון בצורה מפחידה, וטייטום נתן עכשיו איזה 30 למשחק וזה בלי שהוא קולע טוב במיוחד, או פנוי במיוחד.
בהגנה, ואללה, יאניס טוב יותר מדוראנט וקיירי ביחד. אז נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:20 am 
Hall of Famer

אז כמה שבעיניי הסלטיקס היו פייבוריטים, 0-4 זה מהדהד, חזק ועוצמתי. יש כאן את התמה הנדחפת בכח של "השחקן הטוב בסדרה", אבל זה שולי לחלוטין. אין לי מושג אם טייטום "טוב מדוראנט", בכמה ובמה (אני בטח יותר אוהב ומעריך אותו). ברור שהכשרון המצטבר של דוראנט וקיירי יותר גבוה מה"כוכבים" של הסלטיקס, שזה נגיד טייטום ובראון (?). מרקוס סמארט בכלל היה מהחשובים ביותר בסדרה. מה שמשנה, קבוצה ניצחה אסופת כוכבים. קבוצה עם הגנה מתואמת, קבוצה שהשחקנים העיקריים שלה רצים כמה שנים ביחד, בתיאום, בשכל, עם שיטה. מול אסופה נטולת נשמה וחיבור של כשרון, זה הסיפור של הסדרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:24 am 
Junior

shmueliki כתב:
למען האמת חשבתי לפתוח טרייד שלם על "דוראנט ומעמדו ההיסטורי", ואפילו ממזמן.

אני כבר כמה שנים לא ממש מבין את האזכורים המאוד מרובים וחיוביים של דוראנט כ"שחקן היסטורי" (במובן ההישגי והאיכותי של המילה, לא "היסטורי כקיירי - מבחינת כישרון גרידא").
משחקן בקליבר היסטורי גבוה - אני מצפה לכמה וכמה עונות בקריירה בהן אתה יכול להגיד "בואנה, הוא הוביל את הקבוצה שלו להישג מאוד מאוד מרשים - לא חייב להיות אליפות - ולצורך העניין הישג גדול יותר מאשר אם אותו השחקן היה מוחלף בשחקן אולסטאר ממוצע באותה העמדה".
(אפשר כמובן להתווכח על הפרספקטיבה הזאת, אבל אני חושב לא אחת כך על הדברים)

לצורך העניין "במקומו" של דוראנט - אפשר לחשוב על אנתוני דיוויס של השנים האחרונות, או משהו בסגנון בלייק גריפין של לפני איזה 5 שנים (כי שחקנים במימדים ובסגנון של דוראנט בדיוק - כידוע אין ממש).

האם גולדן סטייט לוקחת 2 אליפויות בשלוש שנים (זה שפעמיים הוא החמיץ שם משחקים בפלייאוף - עומד לרעתו קצת, אין מה לעשות) עם נניח בלייק גריפין דאז? הגיוני מאוד שכן
האם אוקלהומה מגיעה לפחות לאורך אותן שנים? יכול מאוד להיות, לא חושב שאפשר להגיד זאת בפסקנות (כי לך תדע איך זה היה משפיע על התרומה של הארדן וכו').
על הנטס בינתיים אין מה להרחיב בשנתיים הללו - פשוט מבחן התוצאה (הגם שלא בהכרח באשמתו העיקרית)

מנגד למשל, קוואי יכול להציג לראווה אליפות בטורונטו (שסביר מאוד שלא הייתה נלקחת עם נניח ג'ימי באטלר במקומו), אליפות בספרס (שזה קצת מערכת שונה מבחינת ההסתכלות הפשטנית עליה - מסכים), והיות שהם פחות או יותר חופפים בתקופה, בהישגים, בעמדה, ובפציעות... אז אני יכול בפה מלא להגיד שמבחינתי אני מדרג את קוואי מעליו.
קארי יכול להציג את העונות בגולדן-סטייט טרום דוראנט (שלא היו קורות עם גארדים אולסטארים אחרים במקומו), ואולי גם את העונה הנוכחית (עוד נראה לאן יגיעו ומה הוא יתרום).
לברון להבדיל יכול להציג את כל השנים בקליבלנד פחות או יותר...
במובן מסוים גם כל פעם שכריס פול מגיע לקבוצה עם X ניצחונות, והופך אותה כבר בעונה העוקבת לקבוצה טובה עם עשרות אחוזים יותר בניצחונות (ובהמשך לשיאי פרנצ'ייז של ניצחונות וכו') - זה מבחינתי "משהו להצהיר".

שים את קוואי בריא במקום לברון, הוא מגיע כמעט לאותם השגים.
3 אליפויות. בכיף.
פחות אליפות מול ג"ס, פחות הסדרה מול דטרויט ב07.
חוץ מזה , הוא היה מגיע לכל הגמרים, עם כל הכבוד (שאין) לאינדיאנה ואטלנטה הם לא היו מתמודדות מול סוללת כוכבים עם כזו הגנה.
הוא גם היה לוקח אליפות עם AD עם כל הכבוד לג'ימי באטלר.

שים את קוואי בריא במקום דוראנט, אני מניח שקרוב לודאי שההשגים היו דומים. 2 אליפויות בgs, עוד גמר, עוד כמה גמרי מערב. הגיוני.

אבל קוואי לא הרכיב קרירה של 15-18 שנה בכזו רמה. אפילו לא חצי מזה. אם הוא היה, הוא באמת היה ברמתו של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], picknroll ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: