סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 10:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אחלה סידרה! אני נהנה ממש, במיוחד כשהוולבס מפסידים.
פטריק בברלי וקא"ט שני שחקנים שאני כל כך נהנה לראות אותם מפסידים... אם אצל בברלי עוד ברור לי למה אז קא"ט אין לי הסבר אפילו. אני פשוט לא אוהב את השחקן הזה ואת הדמות שלו על המגרש.

ג'ה מוראנט השחקן הכי מגניב שראיתי מזה המווווון זמן.
דאנק פסיכי לגמרי. אחד הגדולים שראיתי.
התקפה אחרי זה היה עוד ניסיון לדאנק (טיפה פחות מרשים) פוסטר שלא צלח לו. זה היה יכול להיו B2B מרשים מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 10:23 am 
Hall of Famer

ואז זה היכה בי-מי שדזמונד ביין הכי מזכיר לי אותו, יותר מקליי, ובטח שיותר מווייד, זה פול פירס. אבל זה לא פירס הרזה והאתלט המצוין של תחילת הקריירה אלא פירס העבה והביריון של השנים המאוחרות יותר. כן, ביין טיפה יותר נמוך וברור שיש כל מיני הבדלים, ועדיין, זה השחקן שהוא הכי מזכיר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 10:26 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כיפית בהחלט אבל מבחינת רמת כדורסל וול זה לא היה משחק מוצלח במיוחד. וגם נגמר בשטות הגנתית של אדוארדס.

לגבי ג'ה, אני לא יכול לחשוב על דאנק פלייאוף יותר מרשים מזה אם כי בטח היה מתישהו.

https://www.youtube.com/watch?v=VXrdy37zSV8
https://www.youtube.com/watch?v=pCTfxOrX4k8
https://www.youtube.com/watch?v=xtOUpybXmzo
https://www.youtube.com/watch?v=oVcSndz52DE
https://www.youtube.com/watch?v=-jsM-lVfFyg
https://www.youtube.com/watch?v=YWYrjqfZqA8

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 10:52 am 
Senior

רשימה טובה שרק מוכיחה את הנקודה, הדאנק של ג'ה מרשים יותר מכל אלו בעיני, לפחות ברמה הויזואלית (המהלך כולו של ג'ורדן מול הניקס כנראה מרשים יותר כי הוא התגבר שם על קבוצה שלמה, אבל מבחינת הדאנק עצמו זו לא אותה רמה בכלל).

הדאנק של קמפ על אלסטון ליסטר, אולי הדאנק המגניב בהיסטוריה, היה גם כן בפלייאוף:
https://www.youtube.com/watch?v=l2GaAWdHwsw

ואם כבר הדאנק של ד"ר ג'יי - בWinning Time עשו שיחזור די משולם שלו בפרק האחרון, מבחינה ויזואלית, אבל לא מבחינה עובדתית - שם דר ג'יי (שנראה מישהו מה כמו בחור נמוך, בן 50 ועם כרס קטנה) מטביע על מג'יק המפוחד, וזה קורה כבר ב1980, במפגש הראשון ביניהם (ולא ב83, דרך אגב - לא במשחק פלייאוף כמו שעמוס רשם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:02 am 
Senior

אני לא חושב שהדאנק של דוקטור ג'יי היה בפלייאוף. מאוד אסתטי אין ספק, אבל כן אף אחד לא מתקרב לשילוב של אתלטיות עוצמה ויומרה של ג'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:04 am 
Hall of Famer

לטעמי האישי הדאנק של ג'ה לא נופל מאף אחד מהדאנקים מהרשימה שעמוס הביא, אולי רק מהדוקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:23 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני לא חושב שהדאנק של דוקטור ג'יי היה בפלייאוף. מאוד אסתטי אין ספק, אבל כן אף אחד לא מתקרב לשילוב של אתלטיות עוצמה ויומרה של ג'ה.

הדאנק של הדוקטור היה בסדרת הגמר של 83.
הדאנק של הדוקטור היה יחודי, כי זה היה בערך הפוסטרייז הראשון שקיבל כזאת תהודה. מה שעושה את הדאנק הזה לכזה אייקוני זה לא הדאנק עצמו של הדוקטור שהיה מאד אסטתי ועוצמתי, היו לו כאלו לא מעט, אלא התגובה של קופר עם כיסוי הראש והבהלה שראו עליו.
הדאנק של קיי.ג'יי מקבל נק' בונוס כי הוא בוצע על הפרצוף של האקים וגם כי קיי.ג'יי לא באמת הטביע יותר מדי במשחקים.
הדאנק של פיפן מקבל בונוס, כי הוא פשוט היה תצוגה של מאנו א מאנו ושהסתיימה בזה שפיפן דרך מטאפורית ומעשית על פטריק יואינג.
לא עשיתי דירוג דאנקים, כי כרגע לדרג משהו בפורום זה תהליך מגונה, וסתם כי זה באמת לא מעניין ולא מוריד מהדאנק של מוראנט, אלא סתם הבאתי דאנקים אייקוניים בפלייאוף מהזכרון שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:28 am 
Senior

האינטרנט לא מסכים איתך. הדאנק היה ב-5 לינואר 83, במשחק השני בין הקבוצות בעונה הרגילה. אין ספק שהאסתטיקה של הדאנק הזה ייחודית.

"Rock the Baby" dunk over Michael Cooper
Another of Erving's most memorable plays came in the final moments of a regular-season game against the Los Angeles Lakers in 1983. After Sixers point guard Maurice Cheeks deflected a pass by Lakers forward James Worthy, Erving picked up the ball and charged down the court's left side, with one defender to beat—the Lakers' top defender Michael Cooper. As he came inside of the 3-point line, he cupped the ball into his wrist and forearm, rocking the ball back and forth before taking off for what Lakers radio broadcaster Chick Hearn best described as a "Rock the Baby" slam dunk: he slung the ball around behind his head and dunked over a ducking Cooper. This dunk is generally regarded as one of the greatest dunks of all time

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:56 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
רשימה טובה שרק מוכיחה את הנקודה, הדאנק של ג'ה מרשים יותר מכל אלו בעיני, לפחות ברמה הויזואלית (המהלך כולו של ג'ורדן מול הניקס כנראה מרשים יותר כי הוא התגבר שם על קבוצה שלמה, אבל מבחינת הדאנק עצמו זו לא אותה רמה בכלל).

ואם כבר הדאנק של ד"ר ג'יי - בWinning Time עשו שיחזור די משולם שלו בפרק האחרון, מבחינה ויזואלית, אבל לא מבחינה עובדתית - שם דר ג'יי (שנראה מישהו מה כמו בחור נמוך, בן 50 ועם כרס קטנה) מטביע על מג'יק המפוחד, וזה קורה כבר ב1980, במפגש הראשון ביניהם (ולא ב83, דרך אגב - לא במשחק פלייאוף כמו שעמוס רשם).

הדאנק של קמפ היה בפלייאוף? חשבתי שהוא היה בעונה הרגילה. אז גם הוא ברשימה. אחד המגניבים אי פעם.

לגבי הסדרה על הלייקרס, זה לא אי הדיוק ההיסטורי הראשון שיש בסדרה. הם מטפלים בכפפות של נייר שיוף מהדרגה הגבוהה ביותר בכל דמות בערך. באס לצד השאפתנות שלו, מוצג כנלעג. אני לא יודע אם זה נכון (זה כן נכון שהוא החליף בחורות כמו גרביים באותם ימים), ג'רי ווסט מצוייר כמאני דיפרסי תקוף התפצרויות זעם (והוא כבר שלח מכתב איום ל - HBO על הדרך בה הוא מוצג בסדרה), מג'יק מוצג כאחד שחושב דרך הזין שלו בלבד (לא שהוא לא היה אקסטרא פעיל, אבל הם מאד מצמצמים את הדמות שלו ומה שמניע אותה), פול ווסטהאד בכלל מוצג כנלעג. אין לי מושג כמה טוב הוא היה כמאמן, אבל הוא בהחלט לא היה סתם חבר של מקיני שלימד שייקספיר בקולג'. במשך 9 שנים הוא היה המאמן של אוניברסיטית לה סאל עם רקורד לא רע בכלל לאוניברסיטה בסדר גודל של לה סאל. במקביל הוא גם שימש פרופסור לאנגלית באוניברסיטה. בכל מקרה להראות אותו כאחד שאין לו ממש מושג מה זה כדורסל היה רחוק מהמציאות. מה שכן, הוא ומקיני באמת היו החברים הכי טובים. הוא גם היה עוזר של מקיני במכללת סיינט ג'וזף במשך שנתיים. אפרופו מקיני, אז הוא ירש את תפקיד מאמן סיינט ג'ו כשג'ק רמזי פרש מאימון המכללה. הקפיצה הגדולה של מקיני הייתה כשאותו ג'ק רמזי לקח אותו ב-77 להיות עוזר מאמן של הבלייזרס. אותה עונה הסתיימה באליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:58 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
האינטרנט לא מסכים איתך. הדאנק היה ב-5 לינואר 83, במשחק השני בין הקבוצות בעונה הרגילה. אין ספק שהאסתטיקה של הדאנק הזה ייחודית.

"Rock the Baby" dunk over Michael Cooper
Another of Erving's most memorable plays came in the final moments of a regular-season game against the Los Angeles Lakers in 1983. After Sixers point guard Maurice Cheeks deflected a pass by Lakers forward James Worthy, Erving picked up the ball and charged down the court's left side, with one defender to beat—the Lakers' top defender Michael Cooper. As he came inside of the 3-point line, he cupped the ball into his wrist and forearm, rocking the ball back and forth before taking off for what Lakers radio broadcaster Chick Hearn best described as a "Rock the Baby" slam dunk: he slung the ball around behind his head and dunked over a ducking Cooper. This dunk is generally regarded as one of the greatest dunks of all time

אתה צודק, איפשהו היה נדמה לי שראיתי שמדובר בדאנק בגמר 83. טעות שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 3:53 pm 
Hall of Famer

מאכזב מאוד. הרגשתי שלמיניסוטה יש עוד הילוך והם לא הגיעו אליו.

וגם - חסר היה לי במחצית השנייה עוד דקות של כלי התקפי. ביסלי או נוואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 7:02 pm 
Junior

אני ראיתי את המשחק הזה בלייב כולל הדאנק ונהניתי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 9:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
stavs כתב:

הדאנק של קמפ היה בפלייאוף? חשבתי שהוא היה בעונה הרגילה. אז גם הוא ברשימה. אחד המגניבים אי פעם.

לגבי הסדרה על הלייקרס, זה לא אי הדיוק ההיסטורי הראשון שיש בסדרה. הם מטפלים בכפפות של נייר שיוף מהדרגה הגבוהה ביותר בכל דמות בערך. באס לצד השאפתנות שלו, מוצג כנלעג. אני לא יודע אם זה נכון (זה כן נכון שהוא החליף בחורות כמו גרביים באותם ימים), ג'רי ווסט מצוייר כמאני דיפרסי תקוף התפצרויות זעם (והוא כבר שלח מכתב איום ל - HBO על הדרך בה הוא מוצג בסדרה), מג'יק מוצג כאחד שחושב דרך הזין שלו בלבד (לא שהוא לא היה אקסטרא פעיל, אבל הם מאד מצמצמים את הדמות שלו ומה שמניע אותה), פול ווסטהאד בכלל מוצג כנלעג. אין לי מושג כמה טוב הוא היה כמאמן, אבל הוא בהחלט לא היה סתם חבר של מקיני שלימד שייקספיר בקולג'. במשך 9 שנים הוא היה המאמן של אוניברסיטית לה סאל עם רקורד לא רע בכלל לאוניברסיטה בסדר גודל של לה סאל. במקביל הוא גם שימש פרופסור לאנגלית באוניברסיטה. בכל מקרה להראות אותו כאחד שאין לו ממש מושג מה זה כדורסל היה רחוק מהמציאות. מה שכן, הוא ומקיני באמת היו החברים הכי טובים. הוא גם היה עוזר של מקיני במכללת סיינט ג'וזף במשך שנתיים. אפרופו מקיני, אז הוא ירש את תפקיד מאמן סיינט ג'ו כשג'ק רמזי פרש מאימון המכללה. הקפיצה הגדולה של מקיני הייתה כשאותו ג'ק רמזי לקח אותו ב-77 להיות עוזר מאמן של הבלייזרס. אותה עונה הסתיימה באליפות.

מה שמדהים בדאנק של הדוקטור זה שהוא בעצם סוג של האט בדרך לסל עם הערסול של הכדור ותנועת הווינדמיל בשביל להטביע על הראש של קופר. למעשה אם לא היתה את הרשת שהאטה את תנופת הכדור הוא היה חובט בראש של קופר.

לגבי ווינינג טיים, זה ברור שהם לוקחים חירות אומנותית מבחינת אפיון הדמויות ומה מניע אותן בשביל אפקט דרמטי.
מעניין שהם לא הזכירו כלל את העובדה שמקיני היה עוזר המאמן של מילווקי בחלק מהתקופה של קארים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 9:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
ואז זה היכה בי-מי שדזמונד ביין הכי מזכיר לי אותו, יותר מקליי, ובטח שיותר מווייד, זה פול פירס. אבל זה לא פירס הרזה והאתלט המצוין של תחילת הקריירה אלא פירס העבה והביריון של השנים המאוחרות יותר. כן, ביין טיפה יותר נמוך וברור שיש כל מיני הבדלים, ועדיין, זה השחקן שהוא הכי מזכיר לי.

לי ביין מזכיר קצת את מיץ' ריצ'מונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 10:01 pm 
Hall of Famer

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 7:06 am 
מנהל פורום

ממפיס הייתה צריכה יום חלש של ג'ה בשביל לגמור את הסדרה
מיני יכולה להיות מבסוטה מהסידרה, למרות ההפסד
היא הובילה ב10 הפרש ברבע הרביעי, אפשר להגיד לוזרים שאיבדו את היתרון אפשר להגיד גיבורים שהגיעו למצב הזה
אבל שורה תחתונה סידרה צמודה יותר וחזקה יותר ממה שציפינו
פינץ' הוא האדם הנכון במקום הנכון, קאט השתפר והסתגל למעמד תוך כדי הסדרה
יהיה מעניין בקיץ הזה במיני, בעיקר בגיזרת ראסל להערכתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 7:55 am 
Hall of Famer

לא יודע איך מיני יכולה להיות מרוצה, ואיך הם גיבורים. בשני המשחקים האחרונים הם התפרקו ברבע הרביעי, וזה מה שהעיף אותם מהסדרה. נכון שבאו כאנדרדוגס על הנייר, בפועל יצאו לוזרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 8:09 am 
מנהל פורום

זום אאוט, על הסדרה, התחרותיות, ההפרשים, 2 נצחונות אחד מהם בחוץ
זה בהחלט מעבר לציפיות ממיני לסדרה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 8:40 am 
מנהל פורום

אני מקווה שמה שראינו ממיני העונה זה לא הסוף. כמו שכתבתי פעם, ראינו את הקבוצות האלו שנותנות עונה טובה פתאום ואז נעלמות עונה אח"כ, ויש לוולבס הרבה מהמאפיינים של קבוצות כאלו, וגם ה"עונה הטובה" שלהם היא כולה מקום 7 במערב, כן?
אבל אם זה סימן לבאות, והלוואי שכן, בשביל פינץ' וקאט, ההפסד הזה ממש מבאס, נכון, אבל קבוצות צריכות לעבור את זה. זה סוג מההפסדים בסדרה ששולח אותן לעונה הבאה עם תוכנית פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:17 am 
Hall of Famer

מיניסוטה איבדה את המשחק הזה ולפחות עוד משחק אחד (נדמה לי שניים) על טעויות מנטליות.
ממפיס נראתה כמו הקבוצה הבוגרת והמנוסה יותר.
במשחק הזה, הם פתחו את הרבע ה-4 ביתרון 10 (ובכלל, הובילו לאורך רוב דקות הסדרה)
ומיניסוטה פשוט עשו שטויות. עבירות טיפשיות, מהלכי אחד-על-אחד..
וגם פינץ' עם חמישייה משונה מאוד לסיום המשחק, שכוללת את מקלאקלן ופט בברלי בקו האחורי (בלי די-לו, בלי ביזלי).
מקלאקלן קיבל החלטות טובות לאורך רוב המשחק אבל בקושי קיבל את הכדור גם כך בדקות האלו
וזה פשוט לא מספיק פייר פאואר. הם היו צריכים ללכת על JJJ שוב ושוב במטרה להוציא אותו ב-6 עבירות ולא עשו את זה.

בצד השני, ביין פשוט מעולה.
לברוקס היה משחק טוב מאוד הלילה.
קלארק כרגיל יעיל מהספסל (לא ברור לי האם זו חולשה של מיניסוטה בעמדה 4 שהוא מנצל או שהוא פשוט ממש אחלה, כנראה שניהם).
זו קבוצה עמוקה, מאוזנת, מאומנת היטב.
לא התרשמתי שמוראנט בדרך להיות סופרסטאר של ממש אבל ההגנה של מיניסוטה התמקדה בו והוא כן בחר את הבחירה הנכונה לרוב וזה לזכותו.
אולי הוא ייראה טוב יותר בסדרה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:27 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני מקווה שמה שראינו ממיני העונה זה לא הסוף. כמו שכתבתי פעם, ראינו את הקבוצות האלו שנותנות עונה טובה פתאום ואז נעלמות עונה אח"כ, ויש לוולבס הרבה מהמאפיינים של קבוצות כאלו, וגם ה"עונה הטובה" שלהם היא כולה מקום 7 במערב, כן?
אבל אם זה סימן לבאות, והלוואי שכן, בשביל פינץ' וקאט, ההפסד הזה ממש מבאס, נכון, אבל קבוצות צריכות לעבור את זה. זה סוג מההפסדים בסדרה ששולח אותן לעונה הבאה עם תוכנית פעולה.

זו שאלה טובה.
נדמה לי שהם יהיו בסדר גם בעונה הבאה.

ג'יידן מקדניאלס נתן משחק טוב וזה מעודד.
הוא ואדוארדס "אחראיים" על האפסייד של הקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:29 am 
מנהל פורום

אם ג'יידן מקדניאלס אחראי על האפסייד של הקבוצה הזו אני מציע לאדוארדס וטאונס לחפש קבוצה אחרת, כי אחרת הם לא יראו אף פעם ריצת פלייאוף ארוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:39 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהאפסייד של הקבוצה הזו מרהיב.
הוא בעיקר תלוי באדוארדס, כמובן.
הוא צריך להיהפך לאחד מהשחקנים הטובים בליגה כדי שזה יקרה.

במשחק הזה, הוא התחיל חזק מאוד (16 נק' אאל"ט ברבע הראשון)
אבל פינץ' שרף אותו יותר מדי זמן על הפרקט. הוא ירד לנוח אחרי מספר החטאות.
הוא חזר והיה בסוף הכל טוב אבל שיחק יותר מדי אחד-על-אחד לאחר מכן ובעיקר התקשה לסיים את החדירות לסל (בתוך היער של ממפיס) עם עבירות או נק' או אסיסטים.
כל עוד הוא יהיה בריא (ברכיים וכו'), אני מאמין שהוא ימשיך להשתפר וללמוד.
מה שהייתי רוצה לראות ממנו זה מהלכי ג'ימי באטלר. שילמד להאט את המשחק, לשחק במיד ריינג' ולחדור משם.. סחיטת עבירות חכמה..
השאלה אם הוא יצמח להיות אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה או כוכב.. נדמה לי שכוכב אבל קשה לדעת כרגע ועל זה האפסייד של מיניסוטה באמת יוכרע.
טאונס לא ייקח אותם לריצות פלייאוף ארוכות בכוחות עצמו, זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:45 am 
Senior

קוראים לו גורדן מקלפלין. מאיפה הגעת למקלקן שאתה כותב תמיד? זה אפילו לא קרוב לאותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 30, 2022 10:45 am 
מנהל פורום

לא דואג לאדוארדס במיוחד, וגם לא לטאונס. הבעיות של מיניסוטה מתחילות הרבה לפני שמסתכלים על מה הכוכבים שלה מביאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: יואי ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: