סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי הוא פשוט השתגע, אפשר היה להבין את זה כבר במשחק ההדחה מול אטלנטה, כשלא הטביע כשהיתה לו הזדמנות. תמיד היו בליגה משוגעים - ורנון מקסוול, דניס רודמן, רון ארטסט. עכשיו סימונס משוגע (לא בקטע חיובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:09 pm 
Senior

אני לא יכול שלא לתהות איזה מין דיון היה מתנהל פה אם בן סימונס היה מוכנס לרשימת הפצועים אחרי שקיבל מכה בראש
האם היה נמצא כאן מי שימליץ על ניקוז הנוזל התוך גולגלתי? האם הייתם מתווכחים אם עדיף נקז קבוע או חד"פ? יכול להיות שהיה מתפתח דיון אם עדיף קודם כל MRI ברמה של 6T כדי לאבחן אפשרות של מפרצת? אולי היה נמצא הגולש שהיה קובע באופן חד משמעי (אך לא נחרץ כמובן) שיש לתת לו מניטול כדי להפחית את הנפיחות? ואולי היה מי שיציע גם שתלים עצביים שימנעו נזקים ארוכי טווח?

יש לכם מושג כמה משונה (שלא לומר הזוי) נשמע דיון על אדם שהצלחתם לאבחן את מצבו הנפשי דרך פרסומים בתקשורת ושכולל גם הצעות לטיפול מפי אנשים שלמיטב ידיעתי אין להם הכשרה מיוחדת בטיפול בבעיות נפשיות?
אני מתפלא בכלל שצריך להגיד את זה אבל זה אחד מ(תתי) הדיונים הכי משונים שהתנהלו בסלניוז אבר ואלוהים יודע שהתנהלו פה כבר כמה שגירדו טוב טוב את המעטפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:19 pm 
Hall of Famer

לא ברור לי במי הדיון פוגע.
אני מעריך שהמצב הנפשי של סימונס והסיכוי שלו לחזור לשחק באופן מקצועי מדרדר ככל שהוא יושב בחוץ.
אני כותב את זה ממה שאני מכיר ויודע.
יכולהיות שזה שטות.
לא נורא בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:36 pm 
Senior

לא פוגע באף אחד ובטח שלא נורא, סתם ממש ממש מגוחך, זה הכל.

אין לך שום מושג מה מצבו של סימונס, אין לך גם שום מושג כיצד מטפלים במצבים שונים, אפילו מה שכתבת כאן (שמצבו מתדרדר אם הוא לא משחק) נכתב ללא בסיס או שמץ הבנה ובכל זאת אתה דן בזה נרחבות. זה פשוט... ובכן, מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:41 pm 
Senior

אם מה שכתבתי כאן התפרש כהמלצות לטיפול נפשי בבן סימונס שנתתי לו אבחנה פסיכולוגית מעמיקה, אני מתנצל, לא הייתה לי שום כוונה לעשות את זה, ואני אשמח אם אף אחד לא יפתח בטיפול שמתבסס על זה.
אני כן חושב שאם מישהו פירש את זה ככה, חלק מהבעיה נובע כנראה מהפרשנות היצירתית שלו, (ואני מציע שלא ילך לנזוף במי שמעלה רעיון לטרייד על איך הוא מעיז ככה להעביר שחקן שרק לפני כמה חודשים רשם את הילדים לגן במקום המגורים) אבל נעזוב את זה.
אפשר לסיים את ה'דיון'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:49 pm 
Hall of Famer

אין צורך בפאסיב-אגרסיב, דיוני טריידים היפותטיים זה שעשוע מקובל בפורום כדורסל, שבדרך כלל מתבסס על ידע בסיסי רלוונטי (צרכים של קבוצות, יכולות של שחקנים, חוזים וכו').

זה נכון שאטט, שאנו מגלים שלצד גדולתו כיועץ אסטרטגי ראשון במעלה הוא גם מומחה לבריאות הנפש ויועץ מנטלי בכיר, הוא זה שנתן את מירב ההמלצות. ובכל זאת ניפקת את הטקסט הזה:

stavs כתב:
ההשערה שלי היא שסימונס לאט לאט מפתח פוביה מלשחק כדורסל מול קהל, וככל שהוא נמנע מזה זה הולך ומחריף אצלו וגם אצל הקהל שמאבד אליו סבלנות.
זה נכון שהדרך היחידה לפתור את זה תהיה כנראה טיפול בחשיפה, הוא פשוט יצטרך לעלות על הפארקט ולהתמודד, אבל כמובן שממש קל להגיד ופי מאה יותר קשה לעשות.

הפשטנות שזה אטט מתייחס להתמודד עם התקפי חרדה לעומת זאת, היא די on brand.

יש כאן השערה על מצב מנטלי, על הפרוגרסיביות של התדרדרות המצב והכי יפה: מסקנה על הדרך היחידה לפתור את זה (!!!).

כמו שאמר תומר, זה בעיקר מאד מוזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:51 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
לדעתי הוא פשוט השתגע, אפשר היה להבין את זה כבר במשחק ההדחה מול אטלנטה, כשלא הטביע כשהיתה לו הזדמנות. תמיד היו בליגה משוגעים - ורנון מקסוול, דניס רודמן, רון ארטסט. עכשיו סימונס משוגע (לא בקטע חיובי).

מקסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 27, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
לא פוגע באף אחד ובטח שלא נורא, סתם ממש ממש מגוחך, זה הכל.

אין לך שום מושג מה מצבו של סימונס, אין לך גם שום מושג כיצד מטפלים במצבים שונים, אפילו מה שכתבת כאן (שמצבו מתדרדר אם הוא לא משחק) נכתב ללא בסיס או שמץ הבנה ובכל זאת אתה דן בזה נרחבות. זה פשוט... ובכן, מוזר.

מאיפה אתה יודע אם זה נכתב ללא בסיס או שמץ הבנה מבלי להתיימר להבין בנושא הזה בעצמך?

שחקן כדורסל מקצועי מפורסם שמוטחות בו ביקורות ללא הרף
שלא מסוגל לבצע את הפעילות שעבורה משלמים לו
קובע לעצמו יעדים, מייצר ציפיות ואז לא עומד בהם.. וזוכה לעוד קיתונות של בוז וביקורת.
אין בזה שום דבר שיכול לעזור לשפר את תחושת הערך העצמי שלו או את מצבו הנפשי.

באופן כללי - ככל שהימנעות נמשכת היא נוטה להתגבר וקשה יותר לצאת ממנה.

אפשר לסגור את הדיון גם מבחינתי. חבל לי שזה מה שקורה איתו
וחבל לי שהוא לא משחק כדורסל. מדובר בשחקן מצוין, גם אם לא שלם.
אני מקווה שהוא יחזור בתחילת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:01 am 
Hall of Famer

כי משפטים כמו "אם זו פוביה אז הדרך היחידה להתמודד היא חשיפה" או "מבחינתי שיעלה ויחטוף התקף חרדה" או "זה נשמע כאילו עושים הכל כדי לתמוך בהימנעות ולא בהחלמה שלו" יכולים להיכתב רק על ידי אדם שמחזיק בשילוב מרהיב של בורות ויהירות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:02 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
B.Grant44 כתב:

מקסים.

חכה שתשמע על המודל ההסתברותי לאיתור משוגעים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:02 am 
Senior

Hacohen כתב:
אין צורך בפאסיב-אגרסיב, דיוני טריידים היפותטיים זה שעשוע מקובל בפורום כדורסל, שבדרך כלל מתבסס על ידע בסיסי רלוונטי (צרכים של קבוצות, יכולות של שחקנים, חוזים וכו').

זה נכון שאטט, שאנו מגלים שלצד גדולתו כיועץ אסטרטגי ראשון במעלה הוא גם מומחה לבריאות הנפש ויועץ מנטלי בכיר, הוא זה שנתן את מירב ההמלצות. ובכל זאת ניפקת את הטקסט הזה:

stavs כתב:
ההשערה שלי היא שסימונס לאט לאט מפתח פוביה מלשחק כדורסל מול קהל, וככל שהוא נמנע מזה זה הולך ומחריף אצלו וגם אצל הקהל שמאבד אליו סבלנות.
זה נכון שהדרך היחידה לפתור את זה תהיה כנראה טיפול בחשיפה, הוא פשוט יצטרך לעלות על הפארקט ולהתמודד, אבל כמובן שממש קל להגיד ופי מאה יותר קשה לעשות.

הפשטנות שזה אטט מתייחס להתמודד עם התקפי חרדה לעומת זאת, היא די on brand.

יש כאן השערה על מצב מנטלי, על הפרוגרסיביות של התדרדרות המצב והכי יפה: מסקנה על הדרך היחידה לפתור את זה (!!!).

כמו שאמר תומר, זה בעיקר מאד מוזר.

'השערה על מצב מנטלי', כאילו שסימונס עצמו לא אומר פחות או יותר את אותם דברים.
אני מתנצל על זה שכתבתי 'פוביה', אבל לסימונס יש איזה מחסום מנטלי שמונע ממנו לעלות על מגרש כדורסל, אפילו אפשר לומר כמעט בודאות שהוא מפחד לעלות על מגרש כדורסל. במצב כזה הימנעות רק מחמירה את המצב, זה לא אני אומר, זה עולם המדע אומר, אם תרצה אני מביא לכאן המון המון תמיכה אמפירית לזה. אני במקרה כן יודע על מה אני מדבר כאן.

הכוונה שלי ב'דרך היחידה לפתור את זה' היא שאין לזה שום פתרון שלא יכלול לעלות על המגרש ולהתמודד. ברור שזה לא הכול, אין לי מושג מה באמת יש לסימונס, אז כמובן שאני לא יודע אם הוא צריך טיפול ןאיזה, אבל גם ברור במאה אחוז שמה שיש לו לא ייפתר עד שהוא לא יעלה על המגרש. כמה שהוא לא ינסה להתמודד עם זה נחוץ למגרש, הוא לא יעלה עליו בפעם הבאה 'בריא' לגמרי. הוא יצטרך את החשיפה ורק אז היא יוכל לעשות התקדמות עם זה.
אבל זהו, מבטיח לא להמשיך כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:06 am 
Hall of Famer

סתיו, אם התמצית של הטיעון שלך היא שבשלב מסוים סימונס צריך לשחק כדורסל במסגרת הנסיון שלו להתמודד עם הבעיה המנטלית שלו בלשחק כדורסל, אז כנראה שאין על זה ויכוח.

היומרנות של אטט לקבוע באיזה מצב הוא נמצא כרגע, מה הוא צריך לעשות בכל מחיר ("שיחטוף התקף חרדה על המגרש"), וכמה הקבוצות שלו טועות איתו ("תומכות בהמנעות ולא בהחלמה"), נותרה מוזרה להפליא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:10 am 
Senior

אני לא רואה סיבה להמשיך לדבר על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:10 am 
Junior

stavs כתב:
זה לא מה שאמרתי.
אני חושב שאלא אם יסתבר בסוף שהוא סוחב איזו פציעה, היה פה משהו מנטלי, אולי הידרדרות מסוימת בעקבות הגיל, אבל זה לא שהוא כבר בבת אחת רחוק מלהיות השחקן שהוא היה.
הוא לא רק חדר פחות טוב בסדרה הזו, הוא גם ניסה לחדור הרבה פחות, נראה הרבה יותר מהוסס והרבה פחות מפוקס מהרגיל. אני לא רואה סיבה לא לקרוא להופעה הזו צ'וק-ג'וב של שחקן שלאורך העונה היה נראה כאילו הוא צריך לפחות להשתוות לטייטום בסדרה ובפועל היה נראה רמה אחת מתחתיו.

האמת שהוא נראה כמה רמות מתחתיו.

למעשה לאורך 15 שנה, דוראנט נתן קריירת פלייאוף די מטורפת עם 29.5 נק' למשחק ב48% מהשדה. 8 רב' 4 אס'. מעל חטיפה מעל חסימה למשחק.

אחרי 28 סדרות פלייאוף ו150 משחקי פלייאוף, פתאום דוראנט נזכר להיחנק בפלייאוף? רק שנה שעברה דוראנט פירק את טייטום עם כמעט 33 נק' ב55% , אחכ 35 -10 - 5 ב50% מול ג'יאניס, והשנה נראה פשוט עלוב ככה לפתע?

אחרי כל סדרות העל לאורך עשור וחצי, שהפציץ בגמרים מול מיאמי וקליבלנד, המטיר על הספרס שנה אחרי שנה, על כל יריבה בעצם. אף אחת לא הצליחה לעצור או לגרום לדוראנט לסדרה רעה (אפילו לא זוכר סדרה בינונית שלו). הפעם היחידה שאני זוכר אותו משחק רע זה מול הלייקרס ב2010 כשהוא היה עדיין רזרוז בסדרה הראשונה שלו. פתאום ב2022 הוא דופק צ'וקינג?

לי הוא נראה עייף, מותש, חסר אנרגיות, חסר דרייב ואינטנסיביות. לא אותו שחקן. הבחור בקרוב בן 34. קורה שבן אדם פשוט מותש, בטח בגיל כזה. לא ראיתי צ'וקינג, פשוט דוראנט 3 רמות מתחת למה שהיה שנה שעברה מול אותו טייטום ומול מילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:16 am 
Hall of Famer

התייחסתי כבר ל"שיחטוף התקף חרדה" כאמירה מוקצנת ולא נכונה.
לא קבעתי באיזה מצב הוא עכשיו בשום שלב.
מעצם זה שהוא חשב לעלות לשחק במשחק מס' 4,
נראה היה שהוא עצמו חושב שהוא מסוגל לחזור ולשחק (אפילו במשחק מכריע - מה שאולי היה יכול להיות טו מאצ' עבורו).

ולגבי הקבוצות, אני התרשמתי שפילי עטפה אותו מאז שהגיע לליגה באופן שלא בהכרח שירת אותו.
במהלך המשבר, ההתנהלות שלו מול פילי והשחקנים בקבוצה שלו הייתה לא בוגרת ולא מקצועית
וכעת הוא תובע את הקבוצה כדי לקבל את השכר שלו, למרות שלא שיחק העונה.
הוא מצליח לעורר לא מעט אנטגוניזם.

אני לא חושב שהמשך ההימנעות משרתת את הבריאות הנפשית שלו או את הסיכוי שלו לחזור
אבל זו הערכה בלבד מרחוק. יכול להיות שאני טועה.

מה שנותר בגדר תעלומה זה הסיפור עם הגב שלו. אני לא יודע מה הולך שם.
אם זה סיפור מומצא, אם זה קשור למצב הנפשי ומתעורר בעקבות זאת, אם זה מצב רפואי נפרד, אין לי מושג.

מעבר לזה אני לא אגיב. נדב, אתה מוזמן להגיב, לרדת עליי עוד ולצאת מרוצה מעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 12:56 am 
Hall of Famer

כן חרדה, לא חרדה. כן טיפול, לא טיפול.
הבן אדם מקבל עשרות מיליוני דולרים וכבר זיין שתי קבוצות. אז או שהוא יטפל בעצמו (בעזרת הקבוצה כמובן) וימצא דרך ביי הוק אור ביי קרוק לחזור לשחק, או שיתכבד ויפרוש. אחרת, אני לא יודע אם הוא יוצא משוגע, אבל הוא בטוח יוצא חרא בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 7:01 am 
Hall of Famer

ומי תוקע לידך שהוא לא מטפל בעצמו (בעזרת הקבוצה כמובן)? ומנסה בכל דרך סבירה לחזור לשחק? אגב, פילדלפיה גם קצת "זיינה" אותו, אפשר לחלוק על דרך התגובה שלו, אבל זה לא שהוא זכה ליחס עוטף ומכיל בסיקסרס (לא שהם חייבים, אבל מה שאתה זורע זה מה שאתה קוצר).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 7:07 am 
Hall of Famer

עם זה אני לא מסכים בכלל. הוא הרס להם את הפלייאוף בידיו. אשמתו או לא, הוא הרס את זה ואני לא רואה איך אוהדי קבוצה יכולים לקבל משהו כזה.
ולטפל זה יפה, אבל הוא צריך לשחק, ואם הוא רואה שהוא לא יכול, מכל סיבה שלא תהיה, כאמור יתכבד נא האוסטרלי ויפרוש. שודד בטרנינג.

שוב, אין לי מושג אם הוא חולה בראש או לא, אני לא פסיכולוג (למרות שלי דווקא יש תואר ראשון בפסיכולוגיה) וזה לא מעניין אותי. אבל כרגע מצטייר שהוא חתיכת חרא של בן אדם, וכל דולר שהוא לוקח זה דולר גנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 8:11 am 
Senior

Hacohen כתב:
סתיו, אם התמצית של הטיעון שלך היא שבשלב מסוים סימונס צריך לשחק כדורסל במסגרת הנסיון שלו להתמודד עם הבעיה המנטלית שלו בלשחק כדורסל, אז כנראה שאין על זה ויכוח.

היומרנות של אטט לקבוע באיזה מצב הוא נמצא כרגע, מה הוא צריך לעשות בכל מחיר ("שיחטוף התקף חרדה על המגרש"), וכמה הקבוצות שלו טועות איתו ("תומכות בהמנעות ולא בהחלמה"), נותרה מוזרה להפליא.

אני בסה"כ ניסיתי לטעון כאן שתי נקודות, וכל הודעה שכתבתי אמרה בדיוק את אחת משתי הנקודות האלו:
האחת היא שבן אם סימונס סובל ממצב קליני שמונע ממנו לשחק (ואני יוצא מנקודת הנחה שלא, כי אני לא יודע אם הוא סובל ממצב כזה ואין איזו עדות מאוד מוצקה לזה, אז אין סיבה שאניח הנחה כזו) ובין אם הוא סובל מקושי מנטלי או פחד מסוים מלעלות על הפארקט (וברור לגמרי שיש משהו כזה ובגללו הוא לא שיחק עונה שלמה שב90% ממנה הוא ההי כשיר פיזית, הוא עצמו אומר את זה), בכל מקרה כדי להתגבר על זה הוא יצטרך, בין היתר פשוט לשחק, כל זמן שהוא לא עושה את זה מחזק את הנטייה להימנעות אצלו ומחזק את הבוז של אוהדים כלפיו, שזה כנראה חלק מהפחד שיש לו, אז נוצר פה מעגל בעייתי. זה מה שניסיתי לומר בעיקר בהודעה הראשונה.

הטענה השנייה הייתה שATT מסתכל על התמודדות עם חרדה בצורה פשטנית מדי וזה יותר מורכב ממה שהוא אומר. גם אם חשיפה זה הטיפול הכי יעיל לזה (וזה הכי יעיל בעיקר לפוביות, הפרעת חרדה זה משהו יותר מורכב וכרוני, אפשר 'להחלים' מפוביה, מהפרעת חרדה לא באמת, לפי מה שאני יודע), זה לא שפשוט עושים טיפול בחשיפה וזהו, בעיקר לא במקרה מורכב כמו שזה עשוי להיות אצלו. טיעון היפותטי לגמרי על מה קורה אם אכן מדובר בשחקן עם קושי נפשי אמיתי בלעלות לפארקט וכל הטענה הייתה שזה לא פשוט כמו שיוזר כאן מציג את זה (ונראה בדיעבד שהוא כן מודע לזה ולא התכוון להציג את זה בכזו פשטות).

זה בשום שלב, לפחות מהצד שלי, לא היה ניסיון לאבחן את סימונס או להמליץ לו על הליך פסיכולוגי או פסיכיאטרי. עדיין קצת מוזר לי שההודעות שלי קוטרגו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 9:03 am 
Hall of Famer

נדב, איפה פילי "זיינה" את סימונס?
להגדיר אותו כחרא של בן אדם, זה שוב להתעלם לחלוטין ממה שעובר עליו. יכול להיות שהוא ילד מפונק שלא מעניין אותו מה קורה מסביב ורק הוא והקשיים שלו, שהוא יכול לפתור אותם, אילו רק היה מגלה אחריות ובגרות. אבל גם יכול להיות שיש לו באמת בעיה שהוא מתמודד איתה וכרגע נכשל בהתמודדות, ואז למה זה עושה אותו חרא? אנחנו יודעים באמת מה עובר על סימונס?

אבל רק דבר אחרון, דגלים אדומים לגבי המחוייבות שלו כבר הונפו בקולג', בעיקר שבמשחק האחרון בעונה הסדירה או בטורניר הקונפרנס (כבר לא זוכר) כש - LSU יכלה להבטיח מקום בטורניר המכללות, סימונס שמר כאילו זה משחק קדם עונה. הטייגרס הפסידו והעונה נגמרה, כשנראה היה שלסימונס לא באמת אכפת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 9:37 am 
Hall of Famer

הוא חרא כי הוא לוקח עשרות מיליונים על זה. זאת הבעיה הגדולה
כמו שאמרתי, לא הולך לו? הסייקי לא מצליח? סבבה, אני מבין את זה, יתכבד נא האוסטרלי ויפרוש, וכך ייתן כסף לנטס לעשות דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 9:51 am 
Junior

היישר ממעוז הפרוגרסיביות, אתה מפגין פה גישה מאוד משונה ומיושנת לבריאות הנפש. בהנחה שאנחנו מקבלים את התסריט לפיו הוא סובל מאיזשהי בעיה פסיכולוגית שמונעת ממנו לשחק כרגע, מה פתאום הציפייה ממנו היא לפרוש? במה זה שונה מפציעה פיזית? אם הוא היה קורע את המניסקוס גם היית מדבר על חרא של בנאדם שמקווה להחלים ומקבל בינתיים את מה שמגיע לו לפי החוזה? או שהטענה היא ספציפית כלפי זה שהוא לא הולך לטיפול, כי אם בזה מדובר אז אני מסכים עם נדב שאתה עושה פה קצת יותר מדי הנחות. שברוקלין תהנה מכספי הביטוח וכשייגמר החוזה שלו הוא יצטרך לשכנע קבוצה אחרת לשלם לו כסף עבור השילוב של פוטנציאל אדיר עם חרדה משתקת כזו. מן הסתם, אם הוא ירצה לעשות את זה, הוא יצטרך להתפשר על הרבה פחות כסף. מפה ועד "חרא של בנאדם" נראה לי שהמרחק מאוד גדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 10:09 am 
Hall of Famer

מה שקצת אירוני בדיון על קיירי, הוא שרק בחודשים האחרונים קיבלנו השתפכויות על "כישרונו" שלא ממש זכורות לי לגבי אף שחקן במעמדו - ואף תוך כדי עונה סדירה.
דוגמאות (ממועדים שונים בעונה) שנמצאו תוך שניות של גיגול:

https://sports.walla.co.il/item/3482138
https://sports.walla.co.il/item/3494943

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 10:29 am 
Junior

עמוס לב כתב:
נדב, איפה פילי "זיינה" את סימונס?
להגדיר אותו כחרא של בן אדם, זה שוב להתעלם לחלוטין ממה שעובר עליו. יכול להיות שהוא ילד מפונק שלא מעניין אותו מה קורה מסביב ורק הוא והקשיים שלו, שהוא יכול לפתור אותם, אילו רק היה מגלה אחריות ובגרות. אבל גם יכול להיות שיש לו באמת בעיה שהוא מתמודד איתה וכרגע נכשל בהתמודדות, ואז למה זה עושה אותו חרא? אנחנו יודעים באמת מה עובר על סימונס?

אבל רק דבר אחרון, דגלים אדומים לגבי המחוייבות שלו כבר הונפו בקולג', בעיקר שבמשחק האחרון בעונה הסדירה או בטורניר הקונפרנס (כבר לא זוכר) כש - LSU יכלה להבטיח מקום בטורניר המכללות, סימונס שמר כאילו זה משחק קדם עונה. הטייגרס הפסידו והעונה נגמרה, כשנראה היה שלסימונס לא באמת אכפת.

בדיוק עלה לי מהעבר פוסט שהעליתי בקבוצת NBA בפייסבוק, לקראת דראפט 2016, שבו העליתי לדיון את האפשרות שכדאי לסיקסרס לקחת את אינגרם ולא את סימונס. פתחתי אותו בציטוט מטור של ג'ונתן גבעוני באותו נושא:
"ג'ונתן גבעוני מדראפט אקספרס היה הראשון להביא את הבשורה במדיה. אם לתקצר מתוך הטור המצורף שלו: סימונס הציג חוסר תחרותיות בטורניר המכללות, כזה שלא ראינו אפילו מצד ביזלי בזמנו; נראה שהוא רודף אחר צבירת סטטס; מאמץ הגנתי לוקה חסר; מוטת זרועות קצרה יחסית, לא פריק אתלטי כמו גריפין, לא ספצימן פיזי כמו החדגבה ובטח שלא כמו לברון; אין לו ג'אמפ שוט, יהיה בעייתי לצוות אותו עם גארד או סנטר דומיננטי; עדויות על אופי בעייתי מנבחרת אוסטרליה ומהשנה האחרונה והיחידה שלו בלואיזיאנה, עד כמה הוא coachable? אומרים גם שהוא וסוכנו ריץ' פול רוצים לנווט את דרכו אל הלייקרס."

מדהים כמה מהנקודות שהוא העלה קיבלו משנה תוקף מהדהד בפרק זמן כה קצר (מזכיר שעד לאחרונה, הטיים ליין של superstar acting out היה כשנתיים לקראת תום הארכת החוזה שלו, בעוד שזו של סימונס רק החלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 28, 2022 10:31 am 
Junior

Yuval כתב:
B.Grant44 כתב:

מקסים.

מה, לא הייתי רגיש ופי.סי מספיק? אני לגמרי מקווה שסימונס ימצא בית בברוקלין נטס. אבל אם הוא לא מוכן לשחק גם בעונה הבאה, מקומו בבית משוגעים, לא בליגה.
חוץ מזה, שגם כולנו כאן די משוגעים (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: