סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מרץ 11, 2025 10:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 6:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא טענתי שיש קונספירציות. פשוט לא שורקים לו וזה לא רק הערב. תקרא לזה יחס מועדף של כוכב.
הסיפור של תוקף יכול להיות מורכב במקרים מסויימים כמו שחקן שבא מהצד ולא מעמד בזמן. לא במקרים הערב. הוא פשוט רץ קדימה ודורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 8:45 am 
Senior

satriani כתב:
אז אנטטקומבריק שהוא ווסטבריק גבוה עם תצוגת לבנים של 1-10 מהשדה כאשר הסל היחיד זה דאנק...לזה הכוונה שהוא יחסית מוגבל ביחס לנגיד דורנט. הוא מנסה רק דרך כח ומול הגנה ממושמעת זה נראה גרוע.

פחחחחחח... זהכבר מתחיל להרגיש כמו פארודיה עליך.
אשכרה חיכית 90 משחקים מאז מה שהוא עשה בפלייאוף הקודם, כולל גמר שבו אם היית צובע אותו בלבן ובלונד, אנשים היו מדברים בו על הנוביצקי החדש הזה שגם יודע להטביע, עד למשחק הכי גרוע שלו בשנה כדי לכתוב את השטות הזו. איזו הודעה תלושה, יא אללה.

ויחד עם זאת, יאניס (וכל מילווקי) היה רע הלילה, וממש זוועה במחצית הראשונה. זה הרגיש כאילו הוא חווה רגרסיה ליאניס של פעם, שלוקח את הזריקות שההגנה רוצה שהוא תיקח ולא שהוא רוצה לקחת.
אני גם לא מבין את בודנהולצר שלא השתמש בו כחוסם בפיקנרול עד שכמעט נגמר המשחק, או למה מילווקי שיחקו כאילו זה משחק פרי-סיזן עד לאמצע הרבע הראשון.

ואחרי כל זה, תצוגה מדהימה של בוסטון, טייטום ובראון היו אדירים התקפית, הורפורד, גראנט וויליאמס ושאר החבורה עשו עבודה נהדרת בצבע.
בלי מידלטון, אני חושב שזה ילך עם הסלטיקס, הרבה יותר קל לשמור את מילווקי ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 8:52 am 
Senior

אני כן חושב שלא יהיה עוד משחק בסדרה שבו בוסטון יקלעו 17 שלשות יותר ממילווקי בסדרה ואולי גם ב5 שנים הקרובות, אבל כל עוד הבאקס ייתנו אותן ככה,דברים לא רחוקים מזה עוד יקרו.
אני מבין שזו אסטרטגיה הגנתית, אבל היא בוצעה רע במשחק 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 11:36 am 
Hall of Famer

אבל אבל אבל רק לפני איזה שבועיים סטריאני היה צריך להסביר איך "יאניס המוגבל" מהסיבוב הראשון נגד מיאמי בעונה שעברה "שייגמר בסוויפ להיט" לקח אליפות, ומאז נראה שחקן בלתי עציר. הוא אמר שיאניס שיפר את הסקילס. ושוב תוך משחק אחד שחקן משנמך את מעמדו ל"בריק". איזה עולם דינמי.

רק הבעיה היא שעכשיו כשדוראנט עבר את השיא ויאניס חזר להיות מוגבל ביותר, אין שחקנים טובים יותר בליגה. רק נשאלת השאלה למה סטריאני ממשיך לסבול בלראות משחקים, ואנחנו צריכים לסבול בלקרוא אותו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 12:35 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נו, שחרר כבר את המטה, נדב. מסעי הצלב שלך על משתמשים מסויימים גורמים יותר סבל מאשר המשתמשים עצמם ומטביעים כל דבר של טעם שיש לך אשכרה להגיד. אני מסכים איתך ב99% על ההודעות על סטריאני וב-50% בערך מההודעות שלך על ATT ואני עדיין לא רוצה לקרוא את ההודעות האלו כי הן בסופו של דבר סתם ביצ'ינג. די. יש אנשים (כולל אני) שיש להם דעות מאד מוזרות על כל מני דברים, אפשר להתעלם מהן או אפשר להתווכח איתם עניינית בלי להפוך את זה לונדטה, ובמקרה הכי קיצוני לכלוא את הדברים האלו בת'רדים יעודיים כמו שקורה כרגע עם אהוד. כל הפורום הופך לרפש עם הסגנון הזה.

(וכן, אני מודע לכך שההודעה הזו היא מטה-מטה. I'm so meta even this acronym).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 1:49 pm 
Sophomore

כמו שרשמתי לפני יומיים, המפתח העיקרי של הסלטיקס לנצח את הסדרה היא לא להגביל את יאניס כי אותו בלתי אפשרי לעצור - גם ע"ח זה שהוא יקלע 50 נק' בממוצע בסדרה. הם צריכים לנסות להגביל את הצוות המסייע, שזה אומר בלי דאבל טימים מיותרים על יאניס, דאבל טימים שיאניס יודע בקלות לנצל ע"מ למצוא את אחד מקלעי השלשות שם לזריקות פנויות שלרוב גם נכנסות ואז גם הרול פליירס נכנסים למשחק ומכאן הדרך לבלו אאוט קצרה. הלילה הסלטיקס עשו זאת מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 6:15 pm 
מנהל פורום

כדברים כדורבנות עמוס גואטה.
מצטרף לבקשה שלו מנדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 6:21 pm 
מנהל פורום

לעניין הקליעה של אטנטקואמפו
מבין שחקני העל שיש בליגה
אמביד, יוקיץ' לוקה, ובטח שקארי ומורנט
הוא עם הקליעה הכי פחות יציבה, בטח בטווחים של יותר מ5 רגל מהסל.
זאת לכשל עצמה היא עובדה שמגובה בסטט בסיסית
אבל כמות הכלים ההתקפיים שלו, כמו כיווץ הגנה, ניצול שמירה כפולה וכו, היא עצומה. הוא איום התקפי בליגה של הגדולים באמת
וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה
ועוד לפני שדיברנו על אישיות נוחה ומכילה שמקלה מאוד על הנהלה בצירוף או בשיחרור שחקנים

מת עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 7:38 pm 
Hall of Famer

אני מחלק את אהדתי לשחקנים בדרך כלל לשלושה מרכיבים.
א. אישיות (כן, קשה לדעת. אבל כן אפשר לדעת שיאניס הוא יותר בן אדם מאשר מאלון).
ב. אסתטיקה
ג. יכולת (כי אסתטיקה זה לא הכל).

אם נניח שכל אחד מאלה מקבל מספר בין 1-10, אז הנה מה שאני חושב על כמה שחקנים, ומה הבעיה שלי עם יאניס.

לברון: אישיות - 4 (הבן אדם דוש), אסתטיקה - 6 (מוסר יפה, אבל בסופו של דבר המשחק שלו מבוסס על כוח), יכולת 10.
סטף קרי - אישיות - 8 (אין לי ספק שהוא אחלה בן אדם, בדיוק כפי שאין לי ספק שהוא משעמם בטירוף עם כל הדת שלו). אסתטיקה - 10, יכולת - 9
יאניס - אישיות - 9 או 10, יכולת 9-10, אבל האסתטיקה שלו.... אני תמיד אומר שאם יש שחקן אחד בהיסטוריה שקולע מיליון נקודות ואני לא מרגיש אפילו אחת מהן (טוב, חוץ מאיזה דאנק מהדהד פה ושם) זה יאניס.
ובתור אוהד, זה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 8:04 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
נו, שחרר כבר את המטה, נדב. מסעי הצלב שלך על משתמשים מסויימים גורמים יותר סבל מאשר המשתמשים עצמם ומטביעים כל דבר של טעם שיש לך אשכרה להגיד. אני מסכים איתך ב99% על ההודעות על סטריאני וב-50% בערך מההודעות שלך על ATT ואני עדיין לא רוצה לקרוא את ההודעות האלו כי הן בסופו של דבר סתם ביצ'ינג. די. יש אנשים (כולל אני) שיש להם דעות מאד מוזרות על כל מני דברים, אפשר להתעלם מהן או אפשר להתווכח איתם עניינית בלי להפוך את זה לונדטה, ובמקרה הכי קיצוני לכלוא את הדברים האלו בת'רדים יעודיים כמו שקורה כרגע עם אהוד. כל הפורום הופך לרפש עם הסגנון הזה.

(וכן, אני מודע לכך שההודעה הזו היא מטה-מטה. I'm so meta even this acronym).

לא מסכים להגדרה, אין כאן שום "מטא-דיון". פאתטי ככל שזה, זה מה שסטריאני מביא לפורום. קמתי בבוקר, נכנסתי לפורום לקרוא הודעות על משחק שלא ראיתי, וכל מה שיש זה סטריאני חוגג את שובה של מוגבלותו של יאניס. "מטא-דיון" זה דיון על סגנון הדיון או על הצורה שלו, כאן עניתי בדיוק לטענה של סטריאני, שאמנם היא פאתטית, אבל זה מה יש אצלו. הבנאדם טען במשך שני סיבובים של הפלייאוף הקודם שיאניס מוגבל, ניבא שהבאקס יעופו בסוויפ בסיבוב הראשון, נעלם אחרי שיאניס הוביל לזכיה באליפות, טען לרגע בסיבוב הקודם שיאניס "שיפר את הסקילס", וכמו שסתיו אמר חיכה 90 משחקים למשחק פלייאוף חלש אחד כדי לטעון שהוא צדק ויאניס הוא "בריק". אתה יכול להגיד לי בחיאת נדב, האיש מקרה מנטלי לא פשוט, שחרר אותו מתוך חמלה. יש בזה טעם. אבל תגובה למה שהוא טוען זו תגובה למה שהוא טוען, זה לא מטא-דיון.

וכנ"ל באטט. הויכוחים הם עם מה שהוא טוען. זה הקטע של פורום, לא?

יכול להבין את הטיעון על מטא-דיון, כשאני קובל על התכנסות כל ת'רד NBA נתון לדיוני טופ. מה יותר מעצבן, שאני מעיר על זה או שזה קורה, זה כבר עניין של טעם אני מניח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 8:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הסיפא של ההודעה שלך היא לגמרי מטה. אם אתה לא רוצה לקרוא את סטריאני דלג (לא משנה שאתה דוקא כן רוצה לקרוא את ההודעה שלו כדי שתוכל להכנס בו עוד קצת). לא יודע אם אתה חסר מודעות עצמית או עושה את עצמך, ולא לגמרי אכפת לי. יאללה סיימתי את המטה בריבוע, סליחה אנשים. אתה רוצה להמשיך ככה, תמשיך ככה. אין חוק נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 8:48 pm 
Hall of Famer

נכון, זה מה שאמרתי, שהסיפא של ההודעה שלי היא מטא.

אל תנסה להתנשא, זה לא יפה לך וגם לא כל-כך מוצלח במקרה זה. אתה לא עושה לאף אחד טובה כשאתה מעיר לי, ו"חוסר מודעות עצמית" זה לא שייך למשהו בדיון הזה כאן. לא אמרתי שהודעות זבל של סטריאני ותגובות שלי שמראות שזה זבל, זה פסגת הכתיבה על כדורסל בעברית. איך אמר מישהו? "אתה לא רוצה לקרוא, דלג". אבל מה שסטריאני ואטט כותבים זה את הדעות שלהם, ומה שאני עונה זה לדעות שלהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 9:05 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא מרגיש שאתה מתייחס לדעות שלי
אלא סתם מחפש סיבות להתנגח
להוריד, להקטין
ועוד שלל דברים רעילים.

ואני לא מסכים איתך, גואטה.
צריך להיות חוק נגד זה.
בשביל זה יש מנהלים לפורום (ובכלל),
כדי שלא הכל ייהפך לרפש.

אתם בוחרים שוב ושוב להתעלם
במקום פשוט להזהיר
ולהרחיק אם צריך, לטובת כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 9:11 pm 
Hall of Famer

מחכה להרחקה, ועוד יותר יותר מזה: לדוגמאות שאטט יצטרך להביא לכך שהקטנתי, הורדתי והרעלתי בלי קשר לדברים שהוא כתב. יהיה כיף :men:

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 9:14 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מחכה להרחקה, ועוד יותר יותר מזה: לדוגמאות שאטט יצטרך להביא לכך שהקטנתי, הורדתי והרעלתי בלי קשר לדברים שהוא כתב. יהיה כיף :men:

אתה אשכרה חי מהדברים האלו :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 9:18 pm 
Hall of Famer

מטיעונים, עובדות, דוגמאות ואסמכתות? כן, אוהב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 04, 2022 9:24 pm 
Hall of Famer

כמו שגואטה כתב, חוסר מודעות עצמית
מעבר לזה, אני לא אוסיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 2:40 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מבין שחקני העל שיש בליגה
אבל כמות הכלים ההתקפיים שלו, כמו כיווץ הגנה, ניצול שמירה כפולה וכו, היא עצומה. הוא איום התקפי בליגה של הגדולים באמת
ועוד לפני שדיברנו על אישיות נוחה ומכילה שמקלה מאוד על הנהלה בצירוף או בשיחרור שחקנים

מת עליו

ברור שהוא איום. זה מגובה במספרים. אבל הכל יחסי. אני כותב ביחס לכוכבים אחרים. שאתה מבוסס רק על יכולת פיזית ולא על קליעה, תמיד יכלו להאט אותך והנה הבחור קולע באחוזים מזעזעים. שאתה עם יד קטלנית, אם זה שלשות או פיידאוויי גאמפר, אתה פחות עציר.
לכן שחקנים כאלו חוגגים בעונה הרגילה ובפלייאוף ההגנה חזקה יותר ומותר לשחק פיזי אותם שחקנים יורדים ביעילות (דש להרדן).
האם הוא כוכב? ברור. האם יותר קל לעצור אותו מאשר דורנט או לברון בשיאם? כן. זו דיעה רווחת שרק השבוע שמעתי שחקנים לשעבר אומרים (והם קצת יותר מבינים) שליאניס יש פחות סקיל מאשר דורנט או לברון.
הוא יגמור כמו ווסטברוק בעוד כמה עונות כאשר היכולת האתלטית הנדירה שלו תעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 2:50 am 
Senior

Att כתב:
כמו שגואטה כתב, חוסר מודעות עצמית
מעבר לזה, אני לא אוסיף

כתבת פה 3 הודעות כולן רפש על נדב בלי טיפת תוכן ועם האימוג'יז המביכים שלך ואז התקרבנת. זה מצטרף לאיזה 20 הודעות כאלו בשבוע האחרון.

אתה האדם הכי חסר מודעות בפורום הזה ביי פאר ובכל פעם שחושפים את זה שאתה בסופו של דבר לא מבין כלום ממה שאתה מדבר עליו (בכדורסל, כמובן) אתה עובר להתבכיינות. כתבתי לך כבר להתעלם מנדב אם הוא מפריע לך. מאז אתה לא מפסיק להעיר לו על כל הודעה. אם יש מנהלים בפורום הזה, לטובת כולם, היית צריך לקבל השעיה זמנית ובתקווה תפסיק. אף אחד לא מעוניין בביקורת ההודעות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 3:25 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
uriel17 כתב:
מבין שחקני העל שיש בליגה

מת עליו

ברור שהוא איום. זה מגובה במספרים. אבל הכל יחסי. אני כותב ביחס לכוכבים אחרים. שאתה מבוסס רק על יכולת פיזית ולא על קליעה, תמיד יכלו להאט אותך והנה הבחור קולע באחוזים מזעזעים. שאתה עם יד קטלנית, אם זה שלשות או פיידאוויי גאמפר, אתה פחות עציר.
לכן שחקנים כאלו חוגגים בעונה הרגילה ובפלייאוף ההגנה חזקה יותר ומותר לשחק פיזי אותם שחקנים יורדים ביעילות (דש להרדן).
האם הוא כוכב? ברור. האם יותר קל לעצור אותו מאשר דורנט או לברון בשיאם? כן. זו דיעה רווחת שרק השבוע שמעתי שחקנים לשעבר אומרים (והם קצת יותר מבינים) שליאניס יש פחות סקיל מאשר דורנט או לברון.

ליאניס יש גם סייז, שאקיל למשל היה קלע פחות טוב ממנו, והיה אפקטיבי עד גל מאוחר. מודעות עצמית זה הבון טון עכשיו, אז אגיד שליאניס יש טונות מזה בעוד לווסטברוק, אין.
לכן ההשוואה ביניהם מופרכת מיסודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 3:36 am 
Senior

לפחות אתה השתמשת ב'מודעות עצמית' בצורה נכונה, בניגוד לרוב הדוברים הקודמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 4:22 am 
מנהל פורום

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 7:18 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
satriani כתב:
uriel17 כתב:
מבין שחקני העל שיש בליגה

מת עליו

ליאניס יש גם סייז, שאקיל למשל היה קלע פחות טוב ממנו, והיה אפקטיבי עד גל מאוחר. מודעות עצמית זה הבון טון עכשיו, אז אגיד שליאניס יש טונות מזה בעוד לווסטברוק, אין.

שאק היה מפלץ אתלטי. אבל שאק שיחק לחוזקות שלו. הבחור עמד בטבעת. לא התחיל לחפור מקו העונשין.
יאניס משחק כווינג. הבחור אשכרה ממקם את עצמו במקום גרוע מבחינתו. הוא עומד על השלוש ועובד קשה בשביל להגיע לטבעת. כתבתי זאת כבר לפני שנתיים בערך. זו אשמת המאמן. שום דבר חדש פה. אותה חומה בנו מולו ההיט בבועה.
אם אתה נגר הדבר הכי גרוע שתעשה מול השומר שלך זה ללכת אחד על אחד מהשלוש. אתה רק מקל את החיים על המגן שלך. אם כל המשחק שלך בנוי על להגיע לטבעת, תתקרב לטבעת ותקבל כדור קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 8:23 am 
Hall of Famer

זאת עמדה מוזרה מעט. יאניס בשיאו לא בפוסט מתחת לסל, אלא בניצול מיס מאצ'ים וכל טעות זעירה שבזעירות בהגנה, עם המהירות שלו לחדור לסל ולסיים שם.
אז נכון, יש פחות מיס מאצ'ים וטעויות זעירות שכאלה, ועדיין איכשהו הוא נותן משחקים של 30 נקודות דרך קבע, אז כנראה שהמצב לא נורא כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 8:49 am 
Senior

satriani כתב:
uriel17 כתב:
satriani כתב:
uriel17 כתב:
מבין שחקני העל שיש בליגה

מת עליו

שאק היה מפלץ אתלטי. אבל שאק שיחק לחוזקות שלו. הבחור עמד בטבעת. לא התחיל לחפור מקו העונשין.
יאניס משחק כווינג. הבחור אשכרה ממקם את עצמו במקום גרוע מבחינתו. הוא עומד על השלוש ועובד קשה בשביל להגיע לטבעת. כתבתי זאת כבר לפני שנתיים בערך. זו אשמת המאמן. שום דבר חדש פה. אותה חומה בנו מולו ההיט בבועה.
אם אתה נגר הדבר הכי גרוע שתעשה מול השומר שלך זה ללכת אחד על אחד מהשלוש. אתה רק מקל את החיים על המגן שלך. אם כל המשחק שלך בנוי על להגיע לטבעת, תתקרב לטבעת ותקבל כדור קרוב

אבל ההודעה הזו היא, אולי, הודעה שהייתה נכונה ב2020, וגם אז כנראה הייתה מתלהמת יותר ממדויקת.

ראית משחק אחד בפלייאוף הקודם מאז שדוראנט הודח? את סדרת הגמר? כי אין בהודעה שלך משפט אחד שמתאר נכון את ההתנהלות של יאניס במשחקים האלו. בעצם היא אפילו לא מתארת נכון את איך שיאניס שיחק מול דוראנט עצמו.
זה טייק שאולי היה נכון פעם, היום הוא בדיוק מבדיל אתר הרון קופמנים של העולם ממי שבאמת רואה משחקים ומנסה ללמוד ממה שקורה על המגרש, במקום לדבוק באיזה נראטיב מתלהם.

ואני אומר את זה מתוך הסכמה שאת משחק 2 הוא פתח בצורה טיפשה ושיחק כמו פעם. במשחק מספר 1 הוא היה מעולה והראה כמה סקילז יש לו, הוא פשוט סיים גרועה מסביב לטבעת, בצורה מאוד לא אופיינית, שאולי אפילו קצת נבעה מעייפות בגלל האנרגיה שהוא השקיע בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, d.k., G, Google [Bot], אבו שוקרי, נביא בעירו ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: