Amos Gueta כתב:
תפתח ת'רד אם בא לך, אבל אתה לא יודע מתי התחילה בעיית הגב. הוא נשלח בטרייד ב-10 פברואר, לא שמענו שום דבר על הגב עד אמצע מרץ בערך. יש המון סוגים של תסריטים במקרים האלו, כמו למשל, אם תמיד היתה לו בעיית גב אבל החליט להציף אותה עכשיו, או שעצם הפסקת החיים שלו כספורטאי מקצועני ואז נסיון לחזור גרם לפציעה. או שהעניינים המנטליים יצרו בעיות פיזיות כמו שהשחקן עצמו אמר. לנסות לנתק את זה מהעונה בפילי ולסכם את זה ב"אנחנו יודעים מה באמת מנע ממנו" הוא לא רציני. אתה עדיין לא יודע. אין לך מושג איפה הפסיק מה שיש לו בראש (קליני או לא) והתחיל מה שיש לו בגב.
אה, וסתם כי מעניין אותי, ההתנהגות שלו בפילי נראית לך..המממ..."ספורטיבית"?
וואלק, אין לי מושג מה אתה רוצה ועל מה אתה יוצא. אני לשניה אחת לא התיימרתי לנתח את מצבו המנטלי או הפיזי של סימונס, למעט הידוע לכל. זה ברור שהיה לו משבר מנטלי בסוף התקופה בפילדלפיה, ושהוא משך אותו גם לנטס. מה מהות המשבר? איך מטפלים בזה? אין לי מושג. רק טרחתי לכתוב לכל המאבחנים והמטפלים אד-הוק שנולדו לנו בפורום, שגם להם אין מושג.
עניתי לסתיו לגבי ה"מנטלי שהפך לפיזי". קודם כל זה לא ציטוט ישיר של סימינס, אז אין פה ממש "הודאה" במשהו. אבל אני מתקשה לחשוב על מצב מנטלי שגורר צורך לניתוח בגב והחלמה של 4 חודשים. אז אולי גם אתה תפסיק להתיימר להבין במה שאתה לא מבין, ותחכה לדעת קצת עובדות?
ולשאלתך "האם זה ספורטיבי", כאמור: אין לי מספיק מידע על מה שקרה לסימונס בסוף התקופה בסיקסרס, על היחסים בינו לבין החברים לקבוצה והצוות המקצועי, ובינו לבין ההנהלה. יש המון תסריטים שיכולים להיות, וכל אחד מהם מוביל לתשובה שונה. נראה שאתה, כמו אחרים כאן, להוט לקבע את הנראטיב של "מפונק ששודד כסף שלא מגיע לו ומתנהג בחוסר מקצוענות". לא חותם על זה על עיוור.