סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סלטיקס-נטס, הסדרה
הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:07 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תפתח ת'רד אם בא לך, אבל אתה לא יודע מתי התחילה בעיית הגב. הוא נשלח בטרייד ב-10 פברואר, לא שמענו שום דבר על הגב עד אמצע מרץ בערך. יש המון סוגים של תסריטים במקרים האלו, כמו למשל, אם תמיד היתה לו בעיית גב אבל החליט להציף אותה עכשיו, או שעצם הפסקת החיים שלו כספורטאי מקצועני ואז נסיון לחזור גרם לפציעה. או שהעניינים המנטליים יצרו בעיות פיזיות כמו שהשחקן עצמו אמר. לנסות לנתק את זה מהעונה בפילי ולסכם את זה ב"אנחנו יודעים מה באמת מנע ממנו" הוא לא רציני. אתה עדיין לא יודע. אין לך מושג איפה הפסיק מה שיש לו בראש (קליני או לא) והתחיל מה שיש לו בגב.

אה, וסתם כי מעניין אותי, ההתנהגות שלו בפילי נראית לך..המממ..."ספורטיבית"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סתיו, כפי שאמרתי קודם, זה אכן לא סותר שלשחקן יש גם בעיות מנטליות וגם בעיות גב. מה שאתה, אטט, גראנט ונורטון אמרתם כתוב בצורה די ברורה, מה שאמרו לכם מנגד זה שאתם לא יודעים על זה שום דבר באמת וגם אין לכם שום הכשרה בבריאות הנפש, כך שהדיאגנוזות, הפתרונות והכינויים שמו את העניין בספוט מגוחך.

אגב, תרשה לי לפקפק בהנחה שבעיות גב שנובעות ממצב מנטלי מצריכות ניתוח ותקופת החלמה של 4 חודשים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:17 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
תפתח ת'רד אם בא לך, אבל אתה לא יודע מתי התחילה בעיית הגב. הוא נשלח בטרייד ב-10 פברואר, לא שמענו שום דבר על הגב עד אמצע מרץ בערך. יש המון סוגים של תסריטים במקרים האלו, כמו למשל, אם תמיד היתה לו בעיית גב אבל החליט להציף אותה עכשיו, או שעצם הפסקת החיים שלו כספורטאי מקצועני ואז נסיון לחזור גרם לפציעה. או שהעניינים המנטליים יצרו בעיות פיזיות כמו שהשחקן עצמו אמר. לנסות לנתק את זה מהעונה בפילי ולסכם את זה ב"אנחנו יודעים מה באמת מנע ממנו" הוא לא רציני. אתה עדיין לא יודע. אין לך מושג איפה הפסיק מה שיש לו בראש (קליני או לא) והתחיל מה שיש לו בגב.

וואלק, אין לי מושג מה אתה רוצה ועל מה אתה יוצא. אני לשניה אחת לא התיימרתי לנתח את מצבו המנטלי או הפיזי של סימונס, למעט הידוע לכל. זה ברור שהיה לו משבר מנטלי בסוף התקופה בפילדלפיה, ושהוא משך אותו גם לנטס. מה מהות המשבר? איך מטפלים בזה? אין לי מושג. רק טרחתי לכתוב לכל המאבחנים והמטפלים אד-הוק שנולדו לנו בפורום, שגם להם אין מושג.

עניתי לסתיו לגבי ה"מנטלי שהפך לפיזי". קודם כל זה לא ציטוט ישיר של סימינס, אז אין פה ממש "הודאה" במשהו. אבל אני מתקשה לחשוב על מצב מנטלי שגורר צורך לניתוח בגב והחלמה של 4 חודשים. אז אולי גם אתה תפסיק להתיימר להבין במה שאתה לא מבין, ותחכה לדעת קצת עובדות?

ולשאלתך "האם זה ספורטיבי", כאמור: אין לי מספיק מידע על מה שקרה לסימונס בסוף התקופה בסיקסרס, על היחסים בינו לבין החברים לקבוצה והצוות המקצועי, ובינו לבין ההנהלה. יש המון תסריטים שיכולים להיות, וכל אחד מהם מוביל לתשובה שונה. נראה שאתה, כמו אחרים כאן, להוט לקבע את הנראטיב של "מפונק ששודד כסף שלא מגיע לו ומתנהג בחוסר מקצוענות". לא חותם על זה על עיוור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ה' מאי 05, 2022 9:18 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:18 pm 
Senior

אני בעצמי כתבתי שעכשיו אפשר להבין שזה לא היה פשוט עניין מנטלי, אבל יום לפני הדיון הזה יצא דיווח שסימונס עצמו משער שאולי זה ההסבר.
אני אישית בעיקר אמרתי לאטט שהדברים שהוא אומר פשטניים מדי, כי במקרה כן יש לי הכשרה מסוימת בבריאות הנפש ורציתי להעיר שמה שהוא כותב לא מדוייק.

גם כתבתי שכנראה יש לו פחד או קושי מנטלי לעלות על מגרש כדורסל (וקראתי לזה 'פוביה' כסלאנג, לא כאבחון קליני), שזה בערך מה שסימונס עצמו אמר שיש לו, ושהפחד הזה לא יוכל לעבור לגמרי בלי שהוא יעלה על מגרש שוב. אני עומד מאחורי זה, אפשר לחשוב כמה ידע על המצב שלו צריך כדי לקבוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:20 pm 
Hall of Famer

כן, גם אני לא התקשיתי להסכים איתך שחלק חשוב בנסיון של בן סימונס לחזור לשחק כדורסל, יהיה לנסות לשחק כדורסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 9:55 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:

כל מילה. הבחור התנהג באופן לא מקצועי, הציע את מיטת הסדום שלו והלך לישון בה. אפילו כביטוי מטאפורי, זה משהו שנשמע מכאיב לגב.
אני לא יודע אם הוא באמת משוגע, רק ניסיתי להכניס זווית נוספת לדיון במנטליות שלו. לא מבין מה יש להזדעזע ולגלגל עיניים. זכור לי שאחרי סאגת העונה האחרונה של קוואי עם הספרס, נורטון תייג אותו בדירוג השנתי שלו בתור "הד קייס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 10:02 pm 
Hall of Famer

זה ממש מצחיק, כי אין לכם מושג איך נראה יום בחייו של סימונס בימיו ה"לא מקצועיים". התאמן? כמה ואיך התאמן? מי ליווה אותו? מי טיפל בו פיזית ומנטלית? אתם יודעים כלום, ומתבטאים כאילו יודעים הכל. ידוע שהוא לא שיחק כדורסל כל העונה ושיש עניין מנטלי, אלה בעיות שאף אחד לא הכחיש. מכאן ועד מה שהלך כאן בדיאגנוזות, בפתרונות ובכינויים, המרחק גדול.

גראנט, תנוח דעתך, אף אחד לא "הזדעזע" ממך, דעתך לא כלכך חשובה. גם לא הכנסת שום זווית לדיון. כתבת הודעה אינפנטילית על כך ש"סימונס פשוט השתגע", וענו לך בערך את מה שההודעה שלך היתה שווה. מה שכן, נמסר ממקורביו של השחקן שהוא מאד מתרגש מכך שאתה שוקל לחזור בך מאבחנתך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 10:16 pm 
Junior

Hacohen כתב:
זה ממש מצחיק, כי אין לכם מושג איך נראה יום בחייו של סימונס בימיו ה"לא מקצועיים". התאמן? כמה ואיך התאמן? מי ליווה אותו? מי טיפל בו פיזית ומנטלית? אתם יודעים כלום, ומתבטאים כאילו יודעים הכל. ידוע שהוא לא שיחק כדורסל כל העונה ושיש עניין מנטלי, אלה בעיות שאף אחד לא הכחיש. מכאן ועד מה שהלך כאן בדיאגנוזות, בפתרונות ובכינויים, המרחק גדול.

גראנט, תנוח דעתך, אף אחד לא "הזדעזע" ממך, דעתך לא כלכך חשובה. גם לא הכנסת שום זווית לדיון. כתבת הודעה אינפנטילית על כך ש"סימונס פשוט השתגע", וענו לך בערך את מה שההודעה שלך היתה שווה. מה שכן, נמסר ממקורביו של השחקן שהוא מאד מתרגש מכך שאתה שוקל לחזור בך מאבחנתך.

קצת לא עקבי כאן, אבל סבבה. לא חושב שזה כ"כ אינפנטילי לתת את כל האמת לפנים בצירוף השוואות היסטוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 10:18 pm 
Hall of Famer

יובל כבר אמר מספר פעמים שאתה גיבור, בכיר בצבא האמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 05, 2022 11:42 pm 
Hall of Famer

יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה

בכל מקרה, הנה העניין..כמו שהכהן אמר , אף אחד כאן לא באמת יודע
ויותר מכך, אף אחד לא חידש, כי אנחנו ניזונים מהשאמסים והווז'ים של העולם, וגם שמעתי מספיק שעות רדיו על סימונס בשנה האחרונה
מה שאנחנו אומרים הוא הנרטיב שבקונצנזוס. לא הרבה יותר או הרבה פחות, והאמן לי שברדיו מתבטאים באופן חמור הרבה יותר (רק אתמול, אחד הדברים, ג'ו שאסקי כמדומני, הטיל ספק באמיתות בעיית הגב ואמר שזו קונספירציה)

אז כאמור, אף אחד כאן לא מחדש מעבר להרטיב הקלאסי והמקובל , והנרטיב הזה אומר שסימונס הוא אישיות בעייתית מאד (כמובן מבלי להיכנס לאבחנה מדויקת כי אין לי מושג)
החרא פה, היא שאם הנרטיב בקונצנזוס נכון, העובדה שהוא רוצה על זה כסף, היא מחורבנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 06, 2022 12:44 am 
Senior

לול אני מקווה שגרנט הזה עושה פה דמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 11:29 pm 
Junior

ואני חשבתי לתומי שכאב הגב התחיל כשהוא התחיל לחזור לכושר. לדעתי תופעה ידועה אחרי הפסקה ארוכה מפעילות גופנית.

אם יורשה לי לשער למרות שאין לי שום הסמכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 362 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, רואה שחורות ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: