סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 3:35 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
קראתי פה את ההודעות לפני שפתחתי את המשחק והייתי בטוח שמיאמי מובילים ב-30 הפרש ולא שפילי עצרו אותם על 34 נק' במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:13 am 
Sophomore

טאקר פיתח מנטליות של ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:29 am 
מנהל פורום

פילי ינצחו את זה, בטוח
השאלה על כמה תעצר מיאמי, כרגע הם על 74
4:30 דקות לסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:33 am 
מנהל פורום

דני גרין!, גבירותי ורבותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:46 am 
Sophomore

דני גרין במשחק חייו, אבל כשמיאמי חזרה מקסי התעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 5:20 am 
מנהל פורום

79 נק למשחק שלם של 48 דקות, זה נורא נמוך, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 2:08 pm 
Hall of Famer

וזה כשבאטלר במשחק נהדר..
אמביד לא חזר לעצמו בהתקפה אבל רק הנוכחות שלו בהגנה שווה המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 3:43 pm 
Hall of Famer

יהיה קרב לא פשוט במשחק מס' 4
אבל אני שמח בשביל פילי שיש לה סיכוי ושהיא נלחמת.
לסיים את העונה בלי אמביד ועם סוויפ ממיאמי
היה יכול להותיר טעם רע מאוד לעונה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:05 pm 
Hall of Famer

או שלא יהיה קרב לא פשוט במשחק 4. עם הביתיות ואמביד, פילי להערכתי לא תתקשה הרבה יותר ממה שקרה הלילה. הערכתי שהאלופה תבוא מהמזרח ותהיה בוסטון או פילי, ואני דבק בהערכה הזו.

אגב, הטיעון "החלק הקל של הבראקט" שנטען כדי לכסות על "פילדלפיה תתקשה מאד בפלייאוף", לחלוטין לא תקף אחרי הפציעה של מידלטון. אם פילי תעיף את מיאמי אחרי שני משחקים ראשונים בלי אמביד ונגד הביתיות, זה לכשעצמו יהיה הישג נאה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:30 pm 
Hall of Famer

מסכים שזה יהיה הישג נאה לכשעצמו אבל אני לא מתלהב ממיאמי
וזה לא משהו שהמצאתי כדי לגרום לבראקט של פילי להיראות קל יותר.
מילווקי, בוסטון וברוקלין היו כולן בבארקט אחד ואני חושב שהוא חזק יותר משמעותית מהמקביל לו.

אני מאמין יותר בבוסטון אבל אני אשמח להיות מופתע לטובה בהקשר של פילי (גמר נ.ב.א. מול בוסטון בריאה בהחלט תהיה הפתעה לטובה מבחינתי).
בנוגע למי תזכה באליפות, אין לי מושג. לא מרגיש שאני מכיר מספיק טוב את הצד של המערב.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' מאי 07, 2022 4:33 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:32 pm 
Hall of Famer

גם אני לא חושב שמיאמי תיקח אליפות, אבל היא קבוצה קשוחה וטובה מאד שהגיעה למקום הראשון במזרח בזכות, אמרת בהתחלה שלפילי יהיה מאד קשה בפלייאוף ואז התחלת לדבר על הצד הקל יותר בבראקט, על אף שמילווקי בלי מידלטון. יאללה סבבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 4:34 pm 
Hall of Famer

אמרתי שלפילי יהיה קשה מאוד בפלייאוף וכשרצית להתערב על כך, אמרתי שזה מאוד תלוי מול מי תתחרה בפלייאוף.
מיאמי היא קבוצה ללא סופרסטאר, ללא ספק קבוצה טובה וקשוחה, אבל הסטאר פאוור הוא לטובת פילי במקרה הזה (בהנחה שאמביד בריא, כרגע לא ברור לי עד הסוף למה אפשר לצפות ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 5:53 pm 
Hall of Famer

כן, אבל אתה מבין שלהכריז שלפילי יהיה קשה מאד בפלייאוף ואחר כך להגיד שזה מאד תלוי במי היא תתחרה, זה חסר משמעות? לא שנורא בא לי להתווכח על זה, סתם מתודה. אני חושב שזה היה במסגרת הכללית של ההנמכה שלך את פילי, שדווקא אתה בתור מי שסוגד ל"סופרסטארים" צריך לקחת אותה מאד ברצינות, כי אמביד הוא כזה מובהק והכשרון לצדו (הארדן, האריס, מקסי) הוא כנראה הכי משמעותי במזרח, בטח בהינתן הפציעה של מידלטון. גם חפרת הרבה על "היעדרו של הסנטר ההגנתי המחליף" שזה נושא שולי לגמרי, והפרזת קשות ביכולותיו של סת' קארי (שאחרי שהנטס הובסו ללא תנאי, פתאום נשכח ממצבת הכשרון שלהם).

אבל כאמור יאללה סבבה. שאמביד ישאר בריא, ונראה מה יהיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 6:04 pm 
Senior

על ארבע אובריאקציות של אוהדים דיברה התורה:
על הצלחת העונה הסדירה בעונה הראשונה של ת׳יבודו בפרנצ׳ייז, על השבוע הראשון של העונה, על הכיסוח/ניצחון האנדרדוג במשחק הראשון בסדרת פלייאוף ועל הניצחון של הקבוצה שחוזרת הביתה למשחק מספר 3.

או במילים אחרות, אמביד שממביד, בואו נראה את פילי לוקחת עוד משחק קודם, אני אישית עדיין סקפטי למדי לגבי הסיכוי שלהם לעבור את מיאמי, שהיא בעצמה בעיני אנדרדוג נגד הסלטיקס והבאקס כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 6:35 pm 
Hall of Famer

אמביד שממביד? סירייסלי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 6:39 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
על ארבע אובריאקציות של אוהדים דיברה התורה:
על הצלחת העונה הסדירה בעונה הראשונה של ת׳יבודו בפרנצ׳ייז, על השבוע הראשון של העונה, על הכיסוח/ניצחון האנדרדוג במשחק הראשון בסדרת פלייאוף ועל הניצחון של הקבוצה שחוזרת הביתה למשחק מספר 3.

או במילים אחרות, אמביד שממביד, בואו נראה את פילי לוקחת עוד משחק קודם, אני אישית עדיין סקפטי למדי לגבי הסיכוי שלהם לעבור את מיאמי, שהיא בעצמה בעיני אנדרדוג נגד הסלטיקס והבאקס כרגע

חוץ מאמביד שממביד, אני נוטה להסכים עם סתיו.

כדאי לחכות ולראות האם פילי יעשו מזה סדרה
(תלוי בעיקר בעיניי ביכולת של אמביד לחזור לשחק כמו סופרסטאר עם המסיכה ואחרי שבוע שבו לא עשה כמעט דבר).

כל החולשות של פילי עדיין במקומן.
אני יותר מאמין במילווקי ובבוסטון.
כאמור, אם פילי תגיע לגמר הנ.ב.א. אחרי ניצחון על אחת מהן (בייחוד כשהיא בריאה), אני אשמח להודות שטעיתי.
לפני כן, ממש לא. עוד לא קרה שום דבר שהפתיע אותי בהקשר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 7:02 pm 
Junior

כל הסיפור עם אמבייד קצת משכיח את הארדן. מדהים איך תוך שנתיים הוא ירד ממעמד של כוכב על (טופ 5 או אפילו יותר). מבחינת מספרים הוא נותן פלייאוף רע מאד, דווקא כשאמבייד לא משחק באופן קבוע. אם חשבו שזו קבוצה של שני סופסטארים זה ממש לא המצב. לדעתי טעות ענקית של מורי שלא זיהה את הירידה ביכולת, יכל כנראה לקבל הרבה יותר תמורת סימונס, לדוג' מקולום (ובלי לתת את קרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 7:37 pm 
Senior

Hacohen כתב:
אמביד שממביד? סירייסלי?

שום זלזול באמביד, הכוונה הייתה שאיתו ובלעדיו, אני נוטה להמר על מיאמי ב5 או 6 יותר מכל כל תוצאה אחרת.
כלומר, למרות שמגיע לו קרדיט גדול על השינוי ממשחקים 1-2 למשחק 3, חלק מהקרדיט מעל ללכת פשוט לשינוי באנרגיה שמגיע עם החזרה לפילדלפיה, עם נפילת מתח קטנה אצל ההיט מזה שהם עשו את שלהם בשמירה על נביתיות, אל מול תחושת urgency של הסיקסרס.

אני לא חושב שאמביד חסר חשיבות או אפילו אוברייטד, סתם שאני בהחלט רואה מצב שהנוכחות שלו לא תשנה מאוד את התוצאה הסופית של הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 7:59 pm 
Hall of Famer

אז אני אומר שהנוכחות שלו משנה הרבה מאד, והיא ההבדל העיקרי בין 2 הפסדים ללא תנאי ל20 הפרש של אתמול, וזה כשהוא עוד כמובן לא בכשירות מלאה וגם לא יהיה בפלייאוף הזה.

אטט, כרגיל הוצאת אותי מבולבל, כי אתה כל הזמן מנסה להגיד את כל הדברים, גם כשהם סותרים. התחלת בלפילדלפיה יהיה קשה מאד בפלייאוף, ובדיעבד עברת לתלוי מול מי הם מתמודדים, ושהבראקט שלהם חלש משמעותית. אתה מתעלם מזה שמילווקי בלי מידלטון, ומתייחס למיאמי שהיתה הכי טובה ויציבה במזרח כאל קבוצה שרחוקה מלהיות מתאימה למיקום שלה. ברוקלין, שחטפה סוויפ ואז טענת בדיעבד שהיא בעצם לא ממש מוכשרת (ובכך סתרת את התעופה הגבוהה שלך על סת' קארי לאחר הטרייד), פתאום שוב שייכת לצד החזק משמעותית של הבראקט. ולצד זה שאתה מסכים שאם פילי תגיע לגמר מזרח בתנאי הפתיחה הלא פשוטים של הסדרה מול ההיט, מה שירשים אותך זה רק אם הם יגיעו לגמר הליגה אחרי שינצחו את בוסטון הבריאה לחלוטין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 8:20 pm 
Senior

ברור שהוא משנה מאוד את יחסי הכוחות והוא ללא ספק השחקן הכי משמעותי לסדרה הזו, אני פשוט חושב שזה היה ניצחון שהוא חלקית החזרה של אמביד וחלקית פשוט דינמיקה טיפוסית של סדרה שבה לקבוצה החזקה יותר יש ביתיות. אני לא מסיק מהמשחק הזה יותר מדי לגבי הסיכויים של פילי לקחת את הסדרה, הם עדיין לא כאלו גבוהים בעיני, אפילו עם אמביד.
אבל אין פה באמת יותר מדי על מה לדון, פשוט נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 10:22 pm 
Hall of Famer

אגב אטט, עוד דבר שדיברת עליו זה צפי לקושי של טוביאס האריס לבוא לידי ביטוי בהרכב עם הארדן. האריס נראה עד כה מצוין בפלייאוף, עם 18.2 נקודות למשחק ב58% אפקטיבי מהשדה. האמת היא שעם אמביד, פילי היא הקבוצה המוכשרת ביותר במזרח עם 4 שחקני חמישייה שיכולים לקלוע 20+ במשחק פלייאוף בלי שזה יפתיע מישהו, וזה בלי לדבר על דני גרין. יש לה לפחות 3 שחקני הגנה ברמה גבוהה עד גבוהה מאד (אמביד, גרין, ת'ייבול). היחס שלך אליהם הוא שילוב מוגזם וסותר של הנמכה והמצאת בעיות (יתקשו מאד בפלייאוף, האריס יתקשה, אין סנטר הגנתי מחליף) יחד עם ציפיות מוגזמות (הישג הוא הגעה לגמר לאחר נצחון על בוסטון בריאה לחלוטין).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 11:45 pm 
Junior

אם אני מדרג את הקבוצות שנותרו לפי מי לדעתי הכי טובה:
מילווקי
פיניקס
גס
בוסטון
ממפיס
מיאמי
פילי
דאלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 11:58 pm 
Hall of Famer

מילווקי בלי מידלטון ראשונה?
מעניין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 08, 2022 12:08 am 
Junior

בהנחה שמידלטון חוזר.
גם בלעדיו אני מאמין שהם ינצחו אצ בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 08, 2022 12:12 am 
Junior

5 השחקנים הכי טובים שנותרו:
יאניס
פול
קרי
אמביד
טייטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: