סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מייקל בריסקר לנבחרת?
הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 1:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בריסקר בעשרת המשחקים האחרונים של העונה (25 דקות למשחק; 7 ניצחונות): 16 נקודות, 2.5 אסיסטים, 1.5 חטיפות

אבל זה בעיקר האחוזים האדירים: 49% משלוש (48% לעונה כולה) עם ווליום גבוה (6.2 זריקות למשחק), 94% מהעונשין, ו-75% טרו שוטינג (67% לעונה).

מזמן לא היה לנו קלעי ברמה כזו. לא ראיתי את הגלבוע מספיק השנה -- איך הייתה ההגנה שלו? כי אם הוא יכול להחזיק מעמד מול גארדים גבוהים יותר, הוא שווה סגל נבחרת וגם דקות באליפות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 2:04 pm 
Senior

לדעתי כן (ואם לא לנבחרת אסתפק בגליל)
לא שראיתי אותו המון השנה אבל ממה שראיתי הוא יכול להוסיף ובתנאי שהגארד השני שישחק איתו יהיה מספיק גדול (כלומר לא מדר או בלאט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 2:36 pm 
Sophomore

אני בעד.

השאלה רק במקום מי בסגל של ה-12.

כרגע נראה לי בטוחים שם:
ים מדר, ג'ייק כהן, גינת, מנקו, זוסמן, אבדיה, זלמנסון, סורקין, תמיר בלאט.

נשארו 3 מקומות ( אחד לגבוה כנראה טיג'יי ליף או טיג'יי קליין או שילכו על פניני / נמרוד לוי /בלייזר ועוד 2 לגארדים)
ויהיה לו קרב רציני עם :
גל מקל, יפתח זיו, בר טימור, אדם אריאל, גולן גוט, נועם דוברת, שון דוסון, מקס היידיגר/ ג'ון די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 5:12 pm 
Sophomore

nba_fan כתב:
אני בעד.

השאלה רק במקום מי בסגל של ה-12.

כרגע נראה לי בטוחים שם:
ים מדר, ג'ייק כהן, גינת, מנקו, זוסמן, אבדיה, זלמנסון, סורקין, תמיר בלאט.

נשארו 3 מקומות ( אחד לגבוה כנראה טיג'יי ליף או טיג'יי קליין או שילכו על פניני / נמרוד לוי /בלייזר ועוד 2 לגארדים)
ויהיה לו קרב רציני עם :
גל מקל, יפתח זיו, בר טימור, אדם אריאל, גולן גוט, נועם דוברת, שון דוסון, מקס היידיגר/ ג'ון די.

שאלה טובה. האמת, לא בטוח לגבי רשימת ה"בטוחים". בעיקר כי אם אבדיה שם בעמדה 4 (ואולי אפילו סמול-בול סנטר במידת הצורך), אז לא בטוח שצריך עוד 4 שחקני פנים (כהן, גינת, סורקין וזלמנסון). זלמנסון בעיקר, בעונה בינונית ומטה בהפועל (וכושר חלש בחודש-חודשיים האחרונים) וניידות מוגבלת נראה גבולי למדי. הייתי מביא במקומו את נמרוד לוי ומשאיר מקום לעוד שלושה גארדים. מקל עם הניסיון לדעתי יהיה שם. זיו די מיותר עם שלושה רכזים לפניו (בלאט, מדר ומקל). דוברת עם עונה חלשה, אחרי פציעה וחסר ניסיון. אריאל, גוט ודוסון בעיני צעד מאחור ובכושר בינוני. נשארנו עם היידיגר/ג'ון די, בריסקר, ובר-טי לעמדת הסקנד/קומבו גארד. אפשר שלושה גארדים או פניני לעוד סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 10:08 pm 
Sophomore

דווקא גולן גוט בכושר טוב
קלע השבוע 8-11 לשלוש במשחק האחרון של נס ציונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 10:45 pm 
Junior

עונה ביפולרית משהו של גוט כמו כל נס צי, משחק לפני לדעתי לא קלע כלל.

לגבי בריסקר, אחלה עונה ולגמרי רמת זר התקפי. אבל לא אמור להריח את הנבחרת בקרוב. היידגר שתי רמות מעליו ועל אותו שטיק.

מה שיותר הלהיב אותי השנה אלה כניסות וירטואזיות לסל. לא ברור לי רק הרוטציות המוזרות של קפלן, לא צריך לראות פחות מ30 דקות למשחק. אגב, גם נראה לפרקים לא רע בכלל כרכז, במקומו הייתי מתנה עונה שנייה בגליל רק בהבטחה להרצה כבדה בעמדה הזאת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 10:57 pm 
Freshman

החתול יובב כתב:

לגבי בריסקר, אחלה עונה ולגמרי רמת זר התקפי. אבל לא אמור להריח את הנבחרת בקרוב. היידגר שתי רמות מעליו ועל אותו שטיק.

מה שיותר הלהיב אותי השנה אלה כניסות וירטואזיות לסל. לא ברור לי רק הרוטציות המוזרות של קפלן, לא צריך לראות פחות מ30 דקות למשחק. אגב, גם נראה לפרקים לא רע בכלל כרכז, במקומו הייתי מתנה עונה שנייה בגליל רק בהבטחה להרצה כבדה בעמדה הזאת.

הוא לא צריך להישאר בגליל...הוא עשה את הפריצה ועכשיו הזמן שלו לצעוד את הצעד הבא, תודעתית ותקציבית.
מתי בעשור האחרון היה לך ישראלי בעמדה מס' 2 שנותן מספרים ויכולת של זר כמוהו? דעתי ירושלים עם הסגל הישראלי הבינוני שלה, תפורה עליו. הוא יכול להיות הישראלי הבכיר שלה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:12 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:

היידגר באמת עם עונה אדירה בגרמניה (18 נקודות ו-4.5 אסיסטים למשחק). אבל נראעה לי שהוא יותר רכז/קומבו ופחות קלעי טהור כמו בריסקר. בקולג' (סנטה ברברה) היו לו שתי עונות של 20% משלוש ועוד שתיים של סביבות ה-35%-40%, בלי הרבה יציבות. השנה הוא קולע לא רע מאחורי הקשת (37%), אבל זה לא ברמות של בריסקר (כאמור 48% בווליום טוב). גם מהעונשין הוא קלע רק ב-66%. בקיצור, נראה לי שהוא יותר מתחרה על המקום/דקות עם שלושת הרכזים, או אולי עם ברטי. כאמור, אפשר גם וגם אם רוצים, ובעיני בריסקר מביא קליעה ברמה אחרת ויכול לשנות משחקים מהספסל ביום טוב ולרווח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:15 pm 
Junior

ירושלים בית קברות לשחקנים ישראליים. חוצמזה יש להם את דוברת, יקיפו אותו באוגדת זרים ובריסקר לא יבוא להיות עמית גרשון.

בהנחה שמכבי לא אופציה וזה שהוא לא יחזור בחיים לרמי כהנים, זה משאיר רק את חולון או חו"ל. הייתי נשאר בגלבוע לבדוק אם הוא יכול להשתלט על עמדת הרכז לפרקים ארוכים. זה ממש יזניק את הקריירה שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:22 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה הרבה קשור לסוגיית המתאזרח
היידגר הרי אמור להיות שחקן די דומה - סקורר לא פיזי שיכול לייצר נקודות מבחוץ בעצמו
להחזיק שחקן אחד כזה בסגל זה מצוין, שניים (בטח בסגנון הכדורסל הישראלי הטיפוסי) - פחות

מה עם ג'ף וויטי, אולי מישהו ירים כבר את הכפפה?
העונה בבילבאו (קבוצת מרכז טבלה בספרד) - 6.5 נקודות, 5 ריבאונדים, 1.2 חסימות, ב-17 דקות למשחק בלבד.
הוא פשוט כשחקן 2.13 נותן דברים כל כך אחרים (לטוב ולרע) משאר השחקנים שלנו.
ראיון עדכני איתו - https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/10635759

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:24 pm 
Hall of Famer

לגבי היעד של בריסקר
מעניין לראות מה יהיה בחולון
הרי הקבוצה כבר לגמרי צריכה להרגיל עצמה להיערך לעונה ארוכה בשני מפעלים עם סגל רחב
בורדיון מהווה חיסרון כי לא נחשב מקומי בליגת האלופות
משגב היה נהדר, אבל נפצע
אז יכולה להיות שם לטעמי איזו התפתחות בגזרת הגארדים המקומיים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:28 pm 
Junior

אין שום טעם בוויטי הזקן, שייתנו את כל הדקות לצ'אצ'א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2022 11:54 pm 
Hall of Famer

השאלה היא האם את מה שהוא ששכח - בחורינו ילמדו אי פעם?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2022 10:11 am 
Senior

החתול יובב כתב:
...במקומו הייתי מתנה עונה שנייה בגליל רק בהבטחה להרצה כבדה בעמדה הזאת.

גלבוע זה לא גליל (חוזר: לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2022 12:01 pm 
Junior

כן..כן התעצלתי לתקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 1:40 pm 
Sophomore

מעניין מי יהיה המתאזרח בנבחרת אם בכלל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 9:56 am 
Sophomore

סאבוניס כתב:
בריסקר בעשרת המשחקים האחרונים של העונה (25 דקות למשחק; 7 ניצחונות): 16 נקודות, 2.5 אסיסטים, 1.5 חטיפות

אבל זה בעיקר האחוזים האדירים: 49% משלוש (48% לעונה כולה) עם ווליום גבוה (6.2 זריקות למשחק), 94% מהעונשין, ו-75% טרו שוטינג (67% לעונה).

מזמן לא היה לנו קלעי ברמה כזו. לא ראיתי את הגלבוע מספיק השנה -- איך הייתה ההגנה שלו? כי אם הוא יכול להחזיק מעמד מול גארדים גבוהים יותר, הוא שווה סגל נבחרת וגם דקות באליפות אירופה.

בריסקר יגיע לנבחרתת במוקדם או במאוחר אבל לדעתי בר טימור צריך להיות באליפות אירופה הקרובה בתור שחקן ספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 162 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה