סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2022 4:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
המקס למקסי:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 3:10 am 
Hall of Famer

עם כל ההתלהבות (הלא לגמרי ברורה) מפילי, היא עדיין נגד הביתיות בסדרה של הטוב מ-3
לא יודע מה יהיה בהמשך אבל היא פתחה את המשחק החמישי באינטנסיביות של משחק עונה סדירה מפוהק.
אצל מיאמי באטלר מוביל וכל מטאטא יורה (הגיוני במגרש הביתי).
מנגד, לא הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 4:28 am 
Junior

eliar1989 כתב:
picknroll כתב:
כן. כדורסל משחקים בשני צדי המשחק. ולמרות המשחק החלש שלו היום, טייטום בגדול יותר טוב.

במה הוא יותר טוב?

חדירה לסל, קליעה (גם אחוזי 3 וגם עונשין), הגנה אחד על אחד, עזרה בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 4:36 am 
Junior

אנחנו ב29 הפרש למיאמי, 4 דק' אחרי המחצית. משחק טוב של כל הסגל הרחב של מיאמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 5:01 am 
Junior

החבר'ה הריצו את השעון מפה. נגמר 35 הפרש 120-85.
הארדן ואמביד במשחק סביר סך הכל. קיבלו את מלוא תשומת הלב של ההגנה, דאבל טים על הארדן, מניעת כדור מאמביד. תצוגת נפל של מקסי, ניאנג והאריס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:43 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עוד הוכחה לעוצמת הכשרון ההתקפי בסיקסרס. מאד לא פשוט לנצח סדרה מול קבוצה עם 4 סקוררים ברמה גבוהה.

עוצמת הכישרון ההתקפי בסיקסרס הגיעה היום ל-85 נק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:47 pm 
מנהל פורום

בארקלי אמר שאמביד היה בדיכאון מהעובדה שהוא לא MVP וזה חירבן לו את המשחק
לא הייתי פוסל על הסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:54 pm 
Hall of Famer

ואם היה קולע 50 נק', היה אומר שהוא היה עצבני על זה שהוא לא MVP
ולכן נתן משחק גדול..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 4:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
עוד הוכחה לעוצמת הכשרון ההתקפי בסיקסרס. מאד לא פשוט לנצח סדרה מול קבוצה עם 4 סקוררים ברמה גבוהה.

לא נמאס לך עם הפארודיה על עצמך? אחרי משחק הנפל הזה, שהיה הכי חלש התקפית של הסיקסרס בפלייאוף הזה, אמביד עם 24 נקודות למשחק, מקסי עם 20.8, הארדן עם 19.3 והאריס 17.2. שחקנים שיודעים לייצר נקודות מבפנים, מבחוץ, מהמקום, מכדרור. ניים איט.

מה המשמעות של ההודעה שלך בכלל, חוץ מנסיון מעפן לניטפוק פאתטי? יש לך טענה? אתה חושב שהסיקסרס לא מוכשרים התקפית? טענת את זה גם אחרי שהם נתנו על הראש של טורונטו 2 משחקים של מעל 130 נקודות? טענת את זה אחרי המשחק הקודם כשהם הביסו את ההיט ב20 הפרש והשאירו אותם על 79?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 5:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

לא נמאס לך עם הפארודיה על עצמך? אחרי משחק הנפל הזה, שהיה הכי חלש התקפית של הסיקסרס בפלייאוף הזה, אמביד עם 24 נקודות למשחק, מקסי עם 20.8, הארדן עם 19.3 והאריס 17.2. שחקנים שיודעים לייצר נקודות מבפנים, מבחוץ, מהמקום, מכדרור. ניים איט.

מה המשמעות של ההודעה שלך בכלל, חוץ מנסיון מעפן לניטפוק פאתטי? יש לך טענה? אתה חושב שהסיקסרס לא מוכשרים התקפית? טענת את זה גם אחרי שהם נתנו על הראש של טורונטו 2 משחקים של מעל 130 נקודות? טענת את זה אחרי המשחק הקודם כשהם הביסו את ההיט ב20 הפרש והשאירו אותם על 79?

אני חושב שיש לפילי לא מעט בעיות בהתקפה
ושהניסיון להכתיר אותם כקבוצה הכי מוכשרת התקפית בפלייאוף הזה
או להתלהב מעוצמת הכישרון ההתקפי שלהם
מראה בעיקר שלא ראית מספיק משחקים שלהם.

פילי היא קבוצה עם בעיות מסוימות בהתקפה שנחשפות באופן טבעי מול הגנות חזקות מאוד.
הבעיות הן לא חמורות כפי שהיו עם סימונס בחמישייה אבל הן עדיין שם.

אתה יכול לשלוף ממוצעים של נק' של 4 השחקנים המרכזיים, כמו שעשית,
אבל זה מבחינתי נימוק שמתאים לשנות השמונים ולא לדיון סביר על כדורסל.

הבעיה הראשונה היא שהשחקן ההתקפי הטוב ביותר שלה הוא אמביד
והוא סנטר וככזה אפשר לצופף, למנוע ממנו את הכדור, לעשות דאבל עליו וכו'.
בנוסף, הוא גם פצוע (שתי פציעות שונות) וקשה להעריך כמה זה מפריע לו. אני מניח שלא מעט...

מה שמעצים את הבעיה זה הריווח של פילי שהוא לא מיטבי
וזה שאמביד מתאים את עצמו לצורת המשחק של הארדן
במקום שזה יהיה הפוך.
המקומות והדרכים שבהם אמביד מקבל את הכדור מאז שהארדן הגיע הם שונים מאוד.

כמו כן, לפילי אין לצערי יוצר ברמה גבוהה מאוד מכדרור,
כלומר, שחקן שאפשר לתת לו את הכדור מהפרימטר ולתת לו ליצור באחד-על-אחד.
זה מוזר קצת להגיד את זה כי עד לא מזמן הארדן היה אחד הטובים בעולם בזה
אבל הוא כבר לא שם...

אז כן, מדי פעם הוא מבליח עם קליעות על הראש משלוש אבל זה קורה לעתים רחוקות
ואי אפשר לבנות על זה.

לפילי יש בעיות גם בהגנה. הם לא מצליחים לעצור את באטלר בסדרה הזו ב-כ-ל-ל.
ת'ייבול שאמור לעשות את העבודה בקושי משחק בגלל שהוא ליאביליטי גדול בהתקפה.

במלים אחרות, ההופעה הזו לא מקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 5:14 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

לא נמאס לך עם הפארודיה על עצמך?

מה המשמעות של ההודעה שלך בכלל, חוץ מנסיון מעפן לניטפוק פאתטי?

אתה לא מגיב טוב למה שאתה עצמך עושה לכולם כאן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 8:35 pm 
Hall of Famer

ואחרי זה תלך לבכות למנהלים שלוקחים אותך אישית. פאתט.

לעניין טיעוניך:

1) לפילדלפיה יש עוצמת כשרון התקפי גבוהה מאד. עובדתית, היא לא ההתקפה הכי טובה וזה לא נטען. יש הבדל בין כשרון לבין יעילות, ואם היית מבין טיעונים זה היה עוזר לך בחיים.

2) לאור העובדה שיש בחמישייה שלה הרבה כשרון התקפי והוא מגוון, יש לה הרבה כלים במשחק נתון לעשות נקודות. זה לא אומר שהיא תצליח בכל משחק, אבל לצאת מהחור אחרי המשחק ההתקפי הכי חלש של הקבוצה ולבנות תיאוריה על הקושי בריווח בגלל אמביד שמתאים את עצמו להארדן, זה בולשיט. כמו שהחיזוי שלך שהאריס ייעלם בגלל השילוב של אמביד והארדן, התבסס על כלום.

3) מה זה "הופעה לא מקרית"? ככה פילדלפיה נראית כל הפלייאוף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 9:34 pm 
Hall of Famer

גם סתיו וגם אני כתבנו שיש אפשרות שכך ייראה המשחק הזה..
יש להם חסרונות והם נחשפו במשחק הזה.
זו המשמעות של הופעה לא מקרית.

נימקתי גם לפני וגם כעת
למה אני חושב שפילי פגיעה מבחינת התקפה.
כרגיל לא התמודדת עם הטענות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 9:43 pm 
Sophomore

אני חושב שגם הכהן וגם אטט צודקים. אפשר להסתכל על כל דבר במשקפיים כאלו או כאלו.

למשל,
מצד אחד אטט צודק שהארדן מזדקן. מצד שני הכהן צודק שעדיין הארדן זה כישרון התקפי עצום.

מצד אחד הכהן צודק שעם שחקן עם יכולות עצומות כמו אמביד בהתקפה, אתה באמת אחת הקבוצות המוכשרות. מצד שני אם אכן הארדן כופה משחק
שהוא פחות מיטבי עבור אמביד ואם לא מצופפים נכון בהתקפה (לא יודע לא בדקתי) אז אפשר לראות בהתקפה דברים בעייתיים, אז גם יש נקודת אמת בדבריו של המתקרא "Att"

מצד אחד מקסי והארדן הם באמת כישרון התקפי עצום, מצד שני אפשר להסתכל שאולי באמת יש טובים מהם מבחינת יצירה מכדרור (ג'ה, קארי, יאניס).

אז אפשר לומר ששניכם צודקים.
אצלנו הדתיים קוראים לזה "אלו ואלו דברי אלוקים חיים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 9:47 pm 
Hall of Famer

אהוד = תשבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 12:34 am 
Hall of Famer

Att כתב:

נימקתי גם לפני וגם כעת

אולי כתבת שיש אפשרות שכך יראה המשחק הזה, אבל כמו שהראיתי באחת ההודעות במעלה הת'רד, אתה תמיד כותב את כל הדברים והיפוכם. יש אפשרות שכך יראה המשחק וגם יש אפשרות שלא, אם הוא נראה לא טוב אז זה "לא מקרי" אבל במשחקים האחרים שפילדלפיה קלעה הרבה מה זה? אתה מבין בכלל את המשמעות של "לא מקרי"? זה שיש חסרונות ש"נחשפו במשחק הזה" (לקח להם כמה משחקים "להיחשף"), לא הופך את זה לטייפ של פילדלפיה. היא לא נתקעת התקפית בדרך כלל. לא היתה לה בעיה בסדרה מול טורונטו, ולא היתה לה בעיה במשחק הקודם נגד מיאמי כשהיא שיחקה בהרכב מלא. מדגם של משחק אחד לא מוכיח שום דבר, חוץ מזה שלא מדובר בקבוצה מושלמת, מה שאף אחד לא חשב.

אני "כרגיל לא התמודדתי עם הטענות"? שוב אתה פארודיה על עצמך? מה הבולשיט הזה שהבעיה של פילדלפיה זה שהשחקן הכי טוב שלה זה אמביד? אתה מדבר על תפישות מיושנות של המשחק ומה שיש לך זה "הוא סנטר שקל לצופף עליו"? אם קל לעצור אותו איך הוא קולע 24 נקודות ב59% לשתיים והולך קרוב ל10 פעמים למשחק לקו? כשעושים דאבל, אתה יודע, מישהו פנוי. וזו המשמעות של חמישייה שיש בה 4 שחקנים שיכולים לקלוע 20+ במשחק, שהמישהו הפנוי הזה יכול לעשות הרבה נקודות. ואולי אין יוצר "ברמה גבוהה מאד" מכדרור (מה זה אומר, רמת סטף וג'ה? אין. אבל רמה גבוהה בהחלט יש, אפילו האריס לוקח בכיף שחקנים מהפרימטר לסל), אבל להגיד שאין שחקנים שיכולים לקחת באחד על אחד זה פשוט בולשיט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 2:56 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

נימקתי גם לפני וגם כעת

אני "כרגיל לא התמודדתי עם הטענות"? שוב אתה פארודיה על עצמך? מה הבולשיט הזה שהבעיה של פילדלפיה זה שהשחקן הכי טוב שלה זה אמביד? אתה מדבר על תפישות מיושנות של המשחק ומה שיש לך זה "הוא סנטר שקל לצופף עליו"? אם קל לעצור אותו איך הוא קולע 24 נקודות ב59% לשתיים והולך קרוב ל10 פעמים למשחק לקו? כשעושים דאבל, אתה יודע, מישהו פנוי. וזו המשמעות של חמישייה שיש בה 4 שחקנים שיכולים לקלוע 20+ במשחק, שהמישהו הפנוי הזה יכול לעשות הרבה נקודות. ואולי אין יוצר "ברמה גבוהה מאד" מכדרור (מה זה אומר, רמת סטף וג'ה? אין. אבל רמה גבוהה בהחלט יש, אפילו האריס לוקח בכיף שחקנים מהפרימטר לסל), אבל להגיד שאין שחקנים שיכולים לקחת באחד על אחד זה פשוט בולשיט.

פשוט אי אפשר לנהל איתך דיון.
מעבר לתדהמה הרגילה שאתה מביע מזה שמישהו הביע עמדה מסוימת שאינה העמדה שבה אתה מחזיק
ולכן היא כמובן מטומטמת להחריד (כמו שעמוס גואטה היטיב לתאר),
אתה מעוות כרגיל את מה שכתבתי
ואז מתקיף את העמדה שהמצאת.

לא כתבתי שהבעיה של פילי היא שהשחקן הכי טוב שלה הוא אמביד.
כתבתי שהבעיה של פילי היא שהשחקן ההתקפי הכי טוב שלה הוא סנטר
ופרטתי גם למה..
אם היית רואה את המשחק, היית שם לב שפילי ממש התקשתה להכניס לתת לאמביד את הכדור.

לא כתבתי גם שאין שחקנים שיכולים לקחת באחד על אחד
אבל אם האריס זו הדוגמה שלך ליוצר ברמה גבוהה מכדרור אז נראה לי שהבעיה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 5:55 am 
Hall of Famer

הארדן שחקן התקפי מהטובים/יעילים בדור האחרון? נכון, לא בשיאו, ועדיין יש לו לא מעט
אמביד סנטר מהמגוונים ודומיננטיים התקפית אי פעם אולי?
שחקנים 3-4 בהיררכיה ההתקפית הם מקסי והאריס - שניהם קולעים העונה 17 נקודות למשחק (והאריס 5 עונות רצוף היה שחקן של 18-20 נקודות למשחק).
גם דני גרין (שמשלים מעולה את הרביעייה הנ"ל מבחינת עמדה, תכונות וכו') עומד העונה על 38% מבחוץ, ובינתיים בפלייאוף הוא על 2.7 שלשות למשחק ב-40% - כך שהוא שחקן משלים מצוין ומנוסה.
מבחינת הפרמטרים "כישרון, כוח אש וגיוון התקפי" זו אולי על הנייר הקבוצה הטובה בליגה כעת, ואני חושב שגם ברמה רב-שנתית היא תמיד תהיה בצמרת הגבוהה מאוד.

מטבע הדברים, כשמרכזים שחקני התקפה - חלקם שומרים פחות טוב (הארדן), כעושים טרייד של 3 שחקנים על אחד - יש בעיות עומק (פול ריד כגבוה המחליף היחידי), יש בעיות סייז (האריס "משחק סנטר" כשאמביד מחסיר משחקים, ניאנג הוא 2.00 ומשחק כ-4 המחליף וכו'), אבל התקפית פרופר מצבה של הקבוצה הזאת אמור להיות מצוין בהשוואה לקבוצות האחרות (שלחלוטין לא מושלמות בעצמן - מילווקי בלי מידלטון, מיאמי בלי כוכב התקפי מובהק לכאורה וכו' וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 1:07 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הארדן שחקן התקפי מהטובים/יעילים בדור האחרון? נכון, לא בשיאו, ועדיין יש לו לא מעט
אמביד סנטר מהמגוונים ודומיננטיים התקפית אי פעם אולי?
שחקנים 3-4 בהיררכיה ההתקפית הם מקסי והאריס - שניהם קולעים העונה 17 נקודות למשחק (והאריס 5 עונות רצוף היה שחקן של 18-20 נקודות למשחק).
גם דני גרין (שמשלים מעולה את הרביעייה הנ"ל מבחינת עמדה, תכונות וכו') עומד העונה על 38% מבחוץ, ובינתיים בפלייאוף הוא על 2.7 שלשות למשחק ב-40% - כך שהוא שחקן משלים מצוין ומנוסה.
מבחינת הפרמטרים "כישרון, כוח אש וגיוון התקפי" זו אולי על הנייר הקבוצה הטובה בליגה כעת, ואני חושב שגם ברמה רב-שנתית היא תמיד תהיה בצמרת הגבוהה מאוד.

מטבע הדברים, כשמרכזים שחקני התקפה - חלקם שומרים פחות טוב (הארדן), כעושים טרייד של 3 שחקנים על אחד - יש בעיות עומק (פול ריד כגבוה המחליף היחידי), יש בעיות סייז (האריס "משחק סנטר" כשאמביד מחסיר משחקים, ניאנג הוא 2.00 ומשחק כ-4 המחליף וכו'), אבל התקפית פרופר מצבה של הקבוצה הזאת אמור להיות מצוין בהשוואה לקבוצות האחרות (שלחלוטין לא מושלמות בעצמן - מילווקי בלי מידלטון, מיאמי בלי כוכב התקפי מובהק לכאורה וכו' וכו').

אני לא חושב שזה רלוונטי מה מעמדו של הארדן בדור האחרון.
בפועל, כשמשווים את האופציות של יצירת מצבים באחד-על-אחד בין הקבוצות, באטלר טוב ממנו בסדרה הזו.
שוב, המצב טוב יותר משנה שעברה אבל עדיין יש להם בעיה של גו-טו-גאי ובפלייאוף מול קבוצות הגנה חזקות זה קריטי.

יש להם עדיין סיכוי לשרוד את מיאמי
אבל התצוגה הזו של 85 נק' לא הגיעה משום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 1:58 pm 
Hall of Famer

באטלר מתעלה השנה בפלייאוף באופן בלתי צפוי, אבל זה עדיין לא מדגם עצום.
בסוויפ שמיאמי חטפו בשנה שעברה ממילווקי (4 משחקים, כשליש מהמדגם של הפלייאוף הנוכחי), הוא תרם 14.5 נקודות ב-31% מזעזעים לשתיים.
בשלוש העונות הסדירות האחרונות הוא תורם חצי שלשה למשחק ב-23-24%, אבל בפלייאוף מעלה רמה לרוב.

לא הייתי הופך אותו לאיזו מפלצת התקפית, ובכל מקרה בוא נזכור שהוא האופציה הראשונה by far בהתקפת מיאמי כעת (אדביו הוא הקלעי השני בפלייאוף שם עם ממוצע של 15 נקודות, מעט יותר ממחצית מבאטלר), בעוד הארדן הוא כרגע אופציה שנייה-רביעית בלבד בפילי מבחינת ייצור נקודות לעצמו.
עוד דרך להסתכל על זה - האריס (הקלעי הרביעי בטיבו בפילי בפלייאוף) קולע 2 נקודות יותר מאדביו בפלייאוף הזה.

אז אפשר להגיד שמיאמי קבוצה יותר קשוחה, יותר מנוסה, יותר עמוקה, יותר מחוברת, סביר ששומרת טוב יותר, אבל לא שיש להם יתרון בכישרון ההתקפי לעומת פילי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 2:16 pm 
Junior

Att כתב:
הבעיה הראשונה היא שהשחקן ההתקפי הטוב ביותר שלה הוא אמביד
והוא סנטר וככזה אפשר לצופף, למנוע ממנו את הכדור, לעשות דאבל עליו וכו'.

יכול לפרט למה זה בעייתי?
השוט צ'ארט של אמביד די דומה לשל יאניס, מה ההבדל המהותי בעצם?
בעונת 2020 באליפות של הלייקרס דיוויס היה הקלע המוביל בפלייאוף (בפער זניח אומנם) ועדיין הלייקרס סיימו אלופה כשדיוויס רוב מוחלט מהזמן משחק כסנטר.

מה בתכלס הבעייתיות בזה שהשחקן ההתקפי הכי טוב שלך הוא סנטר, במיוחד כזה שזרק 3.7 שלשות למשחק ב37.1% מהשדה ( בערך אחוז וחצי מעל הממוצע בליגה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 5:09 pm 
Hall of Famer

חבל שאין שוט צ'ארט עם שובל שמראה את התנועה של השחקן עם הכדור לפני הזריקה, כי אז היית רואה הבדל משמעותי בין היווני לקמרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 5:11 pm 
מנהל פורום

בתחילת הקריירה, דובר עליו כעל רכז בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 5:16 pm 
Junior

לא טענתי שהם משחקים דומה אלא שעקב זה ששניהם מסיימים במקומות די זהים אני לא מבין את ההבדל הגדול למה א' הוא לא בעייתי וב' כן מבחינת היותם אופציה ראשונה בהתקפה.

המשפט של אטט לא דיבר על סגנון משחק אלא על עמדה ולכן אני מנסה להבין את ההבדלים.

בניגוד למקרי עבר זה לא לצרכי ויכוח, פשוט מסקרן אותי מה הרקע לאמירה הקטגורית לגבי סנטר כשחקן התקפי מוביל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 8:57 pm 
Junior

picknroll כתב:
אם אני מדרג את הקבוצות שנותרו לפי מי לדעתי הכי טובה:
מילווקי
פיניקס
גס
בוסטון
ממפיס
מיאמי
פילי
דאלאס

אם יורשה לי לצטט את עצמי, אני מאמין שגס, פיניקס ומילווקי ינצחו במשחק 6 ובסדרה, ומיאמי תנצח או ב6 או ב7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: