סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 11:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
המגבלות של פילי בהתקפה, קשורות לדוק ריברס ופחות להרכב השחקנים הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 1:30 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
אני מצטער אבל זה לא ניטפוק בשלב הזה.
לקלוע 85 נק' ואז 90 נק' במשחק מכריע בבית = בעיה בהתקפה.

אבל מה עושים עם הבעיה הזאת
להביא את הארדן במקום סימונס נשמע כמו צעד שאמור היה לעזור התקפית...
הרי אי אפשר כעת לצאת בקריאות "להביא צלע חמישית!" כשיש לך 4 צלעות, ו-3 מהן ממש יקרות
ספק גם מה הערך בשוק של הארדן והאריס (כלומר, אולי "שלילי") ומה אפשר להביא תמורתם

אני במקום פילי מנסה להביא בכל צורה שהיא גבוה מחליף כמה שיותר טוב - ופשוט מוריד עומסים מאמביד לאורך השנה, ובתקווה שהוא יגיע כשיר לחלוטין לפלייאוף - כי אם זה לא קורה, אז כל השאר לא משנה פשוט.
אני לא בטוח מה יהיה בשוק, אבל בשוק הגבוהים יש המון פעמים "אנומליות" של שחקנים בהחלט תורמים (אבל בעייתיים מבחינת סגנון כדורסל מודרני וכו') שאף אחד לא רוצה ואפשר להביא פתאום בגרוש וחצי. אם ג'וואל מגי קיבל 16 דקות למשחק בקבוצה שקרעה את הליגה בעונה הסדירה, אז אין סיבה שבפילי לא תהיה מקבילה לכך, ואף ביתר שאת (כי אמביד לא עמיד כמו אייטון).
40 דקות פלייאוף להארדן במשחק, ו-38.5 דקות לאמביד (ועוד עם פציעה!) נשמע לי פשוט יותר מדי.

מבחירות דראפט כנראה לא תבוא הישועה, השנה אין להם בחירת סיבוב ראשון, כמו גם ב-2025 ו-2027.

אני לא בטוח שיש להם מה לעשות עם המצב כרגע.
מה שאתה מציע הוא שיפור בקצוות שזה נחמד וחשוב אבל סביר שלא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 1:48 pm 
Hall of Famer

בסוף הכל זניח לעומת אמביד
אם הוא מסיים סדרה בה גם החמיץ 2 משחקים, וגם באלו ששיחק תרם רק 20 נקודות ב-43% מהשדה - אז מטבע הדברים פילי צפויה להיות בנחיתות מול כל קבוצה אחרת מהעילית של הליגה, כי זה לוקסוס גדול מדי לקבל תרומה שכזאת משחקן שאפשר להתווכח האם הוא הטוב בליגה בהינתן שהוא בכשירות מלאה.
לכן לא הייתי מחפש עוד "גארד יוצר מהספסל" (מילטון לא מדהים, אבל בסדר), ולא עוד קלעי מעמדות הווינגים, אלא עומק בגבוהים כדי לעזור לאמביד במשך כל העונה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 1:59 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הוא שבר את הפרצוף. זו פציעה טראומטית ולא פציעת מאמץ. לא יודע אם עוד גבוה בסגל היה מונע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 3:01 pm 
Hall of Famer

הפעם זה הפרצוף, אבל כל פעם זה משהו אחר
"סטטיסטית" אני מאמין שכל משחק בעונה הסדירה שהוא כל מקבל מנוחה (או סתם יורד בכמות הדקות הממוצעת) - חשוב להם הרבה יותר מאשר מנוחה מקבילה שמקבלים יאניס, טייטום, קארי וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 3:28 pm 
Hall of Famer

אני הראשון שכתבתי שדיאנדרה ג'ורדן הוא לא מחליף סביר
ושחשוב מאוד שלפילי יהיה מחליף טוב לאמביד כדי לא לשחוק אותו
וכדי שהרמה לא תרד משמעותית כשהוא נעדר..
אבל זו לא הסיבה שבגללה הם הפסידו למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 4:27 pm 
Hall of Famer

המשחק הזה הוא ללא ספק כשלון של פידלפיה, אבל התמונה היא יותר מורכבת.

ראשית, מיאמי לא במקרה סיימה במקום הראשון במזרח. נוח לאג'נדת ה"סופרסטאר" להגיד שאין שם סופרסטארים אז היא לא שווה מקום ראשון, אבל היא ללא ספק קבוצת כדורסל טובה, קשוחה, מאומנת ומלוכדת. עם כל העיסוק שלנו בפילי, צריך בראש ובראשונה לתת את הקרדיט לספולסטרה ולקבוצה שלו, הישג מאד מרשים לסיים במקום הראשון את הסדירה ולהגיע ראשונים לגמר הקונפרנס.

אני לא חושב ולא מאמין שיש בעיה עם זה שהכוכב של פילדלפיה הוא סנטר, אמביד שחקן מדהים שלגמרי יכול להוביל אלופה ברמת היכולות. העניין הבריאותי שלו הפך להיות סוג של קללה. זה היה ברור שבלעדיו בשני המשחקים הראשונים זה לא כוחות, וזאת שאלה פתוחה עד כמה השפיעה עליו הפציעה במשחקים ששיחק. השחקן המאכזב ביותר בפלייאוף הזה מבחינת פילדלפיה הוא כמובן ג'יימס הארדן. כפי שכתבתי במעלה הת'רד, אין לצפות ממנו לאקספלוסיביות של ימיו הגדולים, כן היה לצפות מנסיונו הרב שיידע להפוך לשחקן יעיל גם כשהפורטה שלו השתנה. זה ממש לא קרה. זה הפלייאוף הראשון מזה 10 שנים ומהעונה השלישית שלו בליגה שהוא לא הגיע ל20 נקודות למשחק, הוא איבד הרבה יותר כדורים מאשר בפלייאוף הקודם על אותו מספר אסיסטים, ובניגוד לפלייאוף הקודם שהוא העביר את עיקר המשקל ההתקפי שלו לשלשות, הפעם הוא אפילו זרק יותר ל2 וזה למרות שהשלשות נפלו באחוזים טובים. הארדן, דוק שקיבל נוקאאוט מספולסטרה והפציעה של אמביד, אלה עיקרי העניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 6:10 pm 
Hall of Famer

בהחלט מיאמי ראויה לכל ברכות, והסדרה הזו בדיוק מוכיחה את הגדולה שלה

בלי לאורי במשך 4 משחקים, בלי דאנקן רובינסון (מרצון)
מי היה מאמין שמקס סטורס ישחק 31 דקות למשחק בסדרת פלייאוף, גייב וינסנט 23
אולדיפו "חוזר מהמתים"

באטלר הוביל את מיאמי בדקות, נקודות, ריבאונדים (בצוותא עם אדביו), אסיסטים, חטיפות, ובלוקים (שוב, בצוותא עם אדביו)

ויש להם בהחלט עוד "הילוך להעביר"
עוד לאורי כמובן
קלעו כקבוצה רק 30% משלוש (מי אמר דאנקן רובינסון)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 7:04 pm 
מנהל פורום

היכולת שלהם בזיהוי כישרונות ושילוב שלהם ברמות הגבוהות, מעוררת הערצה
סטורס ווינסנט מרוויחים ביחד בערך 3 מיליון לעונה, שתי שחקני חמישיה בפיינליסטית המזרח
דאנקן רובינסון עולה באיזור ה10 מיליון, ויושב על המשבצת של סטרוס ווינסנט
אין לי פרשנות על זה, רק מביא עובדות יבשות לשולחן המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 8:46 pm 
Hall of Famer

סטרוס שחקן הגנה טוב מרובינסון, חודר טוב ממנו (לא בהרבה), אבל בעיקר סטריקי פחות. כלומר, הוא כנראה לא יקלע 9 שלשות במשחק כמו רובינסון, אבל גם לא יחטיא 8, אחת אחרי השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 12:49 am 
Junior

uriel17 כתב:
היכולת שלהם בזיהוי כישרונות ושילוב שלהם ברמות הגבוהות, מעוררת הערצה
סטורס ווינסנט מרוויחים ביחד בערך 3 מיליון לעונה, שתי שחקני חמישיה בפיינליסטית המזרח
דאנקן רובינסון עולה באיזור ה10 מיליון, ויושב על המשבצת של סטרוס ווינסנט
אין לי פרשנות על זה, רק מביא עובדות יבשות לשולחן המערכת

דאנקן על 18 לעונה ל-3 שנים נוספות (באחרונה אפשר לתת לו 10 ולחתוך אותו)
חוזה מזעזע, יחד עם ברטאנס על בוא ניתן חוזה מנופח על עונת קליעה.
גו האריס טיפה מעליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 1:02 am 
Junior

uriel17 כתב:
זה מה שמצאתי באנגלית, תואם את העברית
אמביד סיבך את עצמו ואת פילי במתח בין שני השחקנים הכי חשובים בארגון

Obviously, I'm sure since we got him, everybody expected the Houston James Harden, but that's not who he is anymore," Embiid told reporters. "He's more of a playmaker. I thought, at times, as with all of us, could've been more aggressive."
עוד משהו, על הסדרה, באטלר היה אפילו יותר טוב ממה שבאטלר בדרך כלל.
אולי זה שפילי ויתרה עליו, תדלק אותו
אוהבים לדבר על החוזה מקס שנתנו להאריס במקום לבאטלר
אבל לא מן הנמנע שהסיבה האמיתית לזה שבאטלר לא בפילי, הוא דווקא בן סימונס
שניהם צריכים כדור ביד רוב הזמן
בזמנו היה הגיוני שפילי העדיפו לשים את הכדור ביד של סימונס ולא באטלר

https://www.one.co.il/Article/410474.ht ... t=internal
אמביד גם קצת זורק את המשרד הקידמי מתחת גלגלי האוטובוס. הוא לא מבין איך אידו את באטלר....
נראה שדוק ואבמיד שומרים אחד על השני, בכיף, אני מאחל להם הרבה שנים ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 1:29 am 
Hall of Famer

אין לי מושג איך אמביד אפשר לכל הבלגאן הזה להתרחש סביבו.
עד שמוריי הגיע, פילי הייתה עם 3 GMים קלולסים לחלוטין (שאחד מהם ממש תקף את אמביד)
שקיבלו החלטות לא נכונות אחת אחרי השנייה ובזבזו נכסים.
אני במקומו הייתי עוזב לארגון אחר מיד אחרי הנפוטיזם האומלל של משפחת קולאנג'לו.

לא שאני חושב שזה חכם להתראיין בצורה הזו.
הוא עשה משהו דומה בעונה שעברה עם סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 5:21 am 
Senior

Att כתב:
אין לי מושג איך אמביד אפשר לכל הבלגאן הזה להתרחש סביבו.

טוב, יש לו 200 מיליון סיבות לאפשר את זה. מסתבר שסופרמאקסים זה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 8:39 am 
Hall of Famer

טוב, זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 9:05 am 
Junior

בואנה נראה שלאמביד יש קצת בעיות מודעות עצמית (ובעיות קולגיאליות).

זה התחיל שנה שעברה כשלא הייתה לא בעיה לזרוק את מלא חרא על סימונס בתקשורת וממשיך השנה כשהוא מלכלך על הארדן והפרונט אופיס.

בנתיים בסדרה שבה הם הודחו הוא הפסיד 2 משחקים וב4 הנותרים הוא היה עם 19.8 נק' ב42.6% מהשדה. אם הוא היה מגיע בכושר שקרוב לכושר בעונה הסדירה שלו הם כנראה היו עוברים...
מניח שהתירוץ יהיה פציעה, אבל זה התירוץ שלו כל פלייאוף. המצב התמידי שלו בפלייאוף זה פצוע ככה שאני לא רואה סיבה לתת לזה משקל, זה המצב של אמביד בפלייאוף תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:03 am 
Hall of Famer

לא נכנס ל"3 הג'יאמים הקלולסים", אבל רגע: ה-מהלך של מוריי היה הטרייד להביא את הארדן. עובדתית נכון להיום מהלך כושל. למה הוא לא מצטרף לקלולסים, חוץ מזה שקוראים לו מוריי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:34 am 
Senior

השאלה היא מה הוא היה יכול לקבל יותר והאם הוא שלח יותר ממה שקיבל. סימונס היה משכורת ריקה. הבחירת דראפט הקרובה לא כל כך משמעותית (ולפי שיטתך שלך אי אפשר להעריך אותה בכלל עד שנדע מה יצא ממנה). זו של 2027 מוגנת טופ 8(וכנ"ל). האם סת' קארי+דראמונד > מהארדן במצבו הנוכחי ? חוצמזה יכול להיות שהארדן דובר אמת והוא לא בריא ב100% ונראה ממנו יותר שנה הבאה. לא הייתי שם על זה כסף אבל נחייה ונראה. בוודאי מוקדם מדי להעריך את הטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:43 am 
Hall of Famer

אני חושב שעל פניו הטרייד היה הוגן בנקודה שבה הוא נעשה. אני גם חושב שהפרמטרים שלפיהם אטט שופט ג'יאמים של פילדלפיה שאינם הינקי או מוריי הם מחמירים בהרבה ממה שהוא שופט אותם (היי, מי נתן את ג'רו על נרלנס נואל ובחירת דראפט, וכו').

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:45 am 
Hall of Famer

אגב, ניהול זה גם התמודדות עם משברים פנימיים, לא רק לעשות טריידים. למרות שמפילים הכל על סימונס, אי אפשר לתת ציון טוב להנהלת הסיקסרס על המצב מולו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:59 am 
Senior

Amos Gueta כתב:
השאלה היא מה הוא היה יכול לקבל יותר והאם הוא שלח יותר ממה שקיבל. סימונס היה משכורת ריקה. הבחירת דראפט הקרובה לא כל כך משמעותית (ולפי שיטתך שלך אי אפשר להעריך אותה בכלל עד שנדע מה יצא ממנה). זו של 2027 מוגנת טופ 8(וכנ"ל). האם סת' קארי+דראמונד > מהארדן במצבו הנוכחי ? חוצמזה יכול להיות שהארדן דובר אמת והוא לא בריא ב100% ונראה ממנו יותר שנה הבאה. לא הייתי שם על זה כסף אבל נחייה ונראה. בוודאי מוקדם מדי להעריך את הטרייד הזה.

יכול היה לתת פחות ולקבל סי ג׳יי (וכבר בזמן אמת היו פה שאמרו שזה היה עדיף להם), הקינגס נתנו את האליברטון והילד על סבוניס, לא היו נותנים משהו דומה תמורת סימונס, בלי שפילי תוסף בחירות, דראמונד וקארי?

לא שזה היה טרייד גרוע בעיני, אני אישית לא הבנתי בשום שלב למה הערך של סימונס לא ברצפה, ומגיע למורי קרדיט על זה שהצליח למכור אותו שלא ממש בזול, אבל זו ממש לא בהכרח הייתה האופציה הכי טובה שלהם. וזה גם לא שהארדן היה נראה קרוב לשיא בחצי הראשון של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 11:02 am 
Senior

אפשר להתחיל לעשות טאבולציה של המהלכים של כל אחד אם בא לך, בסופו של דבר נראה לי יצא שאטט צודק כאן, ואילו רק בגלל נקודת הפתיחה שבה הינקי חתום על סופרסטאר ואת מוריי מוקדם מדי להעריך כקלולס או גאון בקדנציה הנוכחית. ה3 האחרים לא קידמו את המועדון במקרה הטוב או חיבלו במקרה הרע.

והמשבר מול סימונס זה..די על דוק. ואני חושב שאכן מורי יצטער על זה אם ישאיר אותו עוד שנה. מהמאמנים היותר אוברייטד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 11:08 am 
Senior

ואגב סימונס (לא מוצא את הדיון הקודם, אז נכניס לפה) שמעתי לפני כמה ימים את גילברט ארינאס, אמנם לא אורתופד אבל בהחלט מישהו שמבין בפציעות ומבין במשכורות, והוא טוען שכל עניין הגב של סימונס זה חלק ממהלך לנסות להוציא מפילי את המשכורת של שנה שעברה. כלומר הוא היה צריך לייצר נארטיב לבוררות שבו לפחות חלק מההעדרות שלו היתה רפואית, וחלק מייצור הנארטיב זה לא לשחק אף משחק בנטס ולהמציא פציעה עמומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 11:20 am 
Hall of Famer

גואטה, אין לי בעיה עם הטענות על הג'יאמס של הסיקסרס בתקופת הביניים, כלומר ברור לי שהן מוקצנות ובאות מפוזיציה רגשית, אבל זה לא נושא שמעניין אותי מספיק כדי לעלות על בריקדה. מה שיש זה מחלוקת עקרונית על הינקי שנטחנה עד דק (כן, אמביד זה לזכותו. הרבה דרעק אחר זה לרעתו) וההנחה העצומה שמוריי מקבל כגורו, למרות שהמהלך הגדול שלו עד כה נראה ככשלון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 11:34 am 
Senior

טוב, אני לא רוצה לפתוח פה עוד דיון טאנקינג, אבל המחלוקת העקרונית על הינקי היא על השיטות שלו ולא על התוצאות, האם הוא פגע בערכי ספורטיביות/בליגה עצמה וכו'. מנקודת מבט אנוכית של הסיקסרס בלבד הוא הוציא אותם מעידן של בינוניות מייאשת.

ומוריי צריך לקבל הנחה כי אימפקט של GM נמדד בעיקר בדיעבד ועל תקופות ארוכות. הוא עדיין לא שם מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יציע שמבן ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: