סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 11:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חולק גם על מסקנת התוצאות של הינקי, אבל באמת לא מעוניין לפתח את הדיון המיליון בנושא.

העניין כאן זה מוריי, ואין לי בעיה "לתת לו הנחה" (כאילו שהוא צריך ממני), אבל היו ג'יאמס של פילי שהותקפו על ידי אטט שניה אחרי שמונו, וכל מיקרו-פעולה שלהם נותחה כאילו הם מביאים אסונות על המועדון. לעומת זאת מוריי, עשה מהלך מאד משמעותי שמזוהה איתו לגמרי-הארדן והוא זו מערכת יחסים קרובה, כידוע-שנגמר כרגע בהדחה בסיבוב השני כשהשחקן הכי משמעותי לרעה זה אותו הארדן. אני מנחש שאף ג'יאם אחר לא היה "מקבל הנחה" מאטט במצב כזה, בטח לא אחד מ"שלושת הקלולסים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 12:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא מעוניין במטה של תהליכי המחשבה של אטט ומה הוא אמר בכל נקודת זמן. בסיכומו של עניין הם היו אכן די קקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 12:17 pm 
Hall of Famer

שוב, אין לי בעיה עם זה שהם היו די קקה, רק מה גורם להם להיות די קקה ולמורי לא להיות די קקה? בטח במבחן התוצאה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 12:17 pm 
Senior

כי מורי עדיין בתוך מערכת העיכול והם כבר יצאו ממנה, בוודאות קקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 12:43 pm 
Senior

אני חשבתי בזמן אמיתי שהטרייד של הארדן היה מעולה. קיבלו אותו תמורת קארי ודראמונד (סימונס לא היה משחק במילא וערכו הנקוב היה בקאנטים).
אז נכון שאני לא ג'יאם ונכון שאני לא חייב בדין וחשבון על הטעויות שלי כמו מורי אבל למרות שזה אולי לא היה קונצנזוס בזמנו, עדיין, אם אני זוכר נכון, הדיעה הרווחת הייתה שזה מהלך טוב (להבדיל מהטרייד על פולץ למשל).

האם זה היה טרייד גרוע בדיעבד? אני לא חושב שיש מישהו שיודע במאה אחוז.
אני לא חושב שאפשר לבסס עליו טענה שמורי כשל כאן כג'יאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 1:00 pm 
Sophomore

ואת קארי ודארמונד מוריי השיג. וגם בחר במקסי ובניאנג.
הייתי נותן לו ציון 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 1:29 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני חשבתי בזמן אמיתי שהטרייד של הארדן היה מעולה. קיבלו אותו תמורת קארי ודראמונד (סימונס לא היה משחק במילא וערכו הנקוב היה בקאנטים).
אז נכון שאני לא ג'יאם ונכון שאני לא חייב בדין וחשבון על הטעויות שלי כמו מורי אבל למרות שזה אולי לא היה קונצנזוס בזמנו, עדיין, אם אני זוכר נכון, הדיעה הרווחת הייתה שזה מהלך טוב (להבדיל מהטרייד על פולץ למשל).

האם זה היה טרייד גרוע בדיעבד? אני לא חושב שיש מישהו שיודע במאה אחוז.
אני לא חושב שאפשר לבסס עליו טענה שמורי כשל כאן כג'יאם.

גם אני חשבתי שזה טרייד נכון, אבל בשורה התחתונה הוא נגמר בהופעה לא טובה של הארדן בפלייאוף ובהדחה בסיבוב השני. זה היה מהלך כדי לנסות להגיע לאליפות, וזה נגמר רחוק מזה. זה נכון שפילדלפיה עדיין קבוצה עם בסיס ראוי, ושיש לה לא מעט קלפים לסחור בהם וכמובן סופרסטאר אחד, אבל בינתיים במבחן התוצאה הטרייד על הארדן הוא כשלון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 3:58 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני חולק גם על מסקנת התוצאות של הינקי, אבל באמת לא מעוניין לפתח את הדיון המיליון בנושא.

העניין כאן זה מוריי, ואין לי בעיה "לתת לו הנחה" (כאילו שהוא צריך ממני), אבל היו ג'יאמס של פילי שהותקפו על ידי אטט שניה אחרי שמונו, וכל מיקרו-פעולה שלהם נותחה כאילו הם מביאים אסונות על המועדון. לעומת זאת מוריי, עשה מהלך מאד משמעותי שמזוהה איתו לגמרי-הארדן והוא זו מערכת יחסים קרובה, כידוע-שנגמר כרגע בהדחה בסיבוב השני כשהשחקן הכי משמעותי לרעה זה אותו הארדן. אני מנחש שאף ג'יאם אחר לא היה "מקבל הנחה" מאטט במצב כזה, בטח לא אחד מ"שלושת הקלולסים".

לא כאילו הם מביאים אסון על המועדון.
הם אכן הביאו אסון על המועדון.
אני לא תקפתי באופן רגשי אלא ניתחתי באופן מושכל.
צדקתי לאורך כל הדרך ואתה כמובן לא מסוגל להודות בכך.

אני חושב שהעבודה של מוריי בפילי עד כה היא בינונית במקרה הטוב
אבל יש הבדל משמעותי בין עבודה בינונית לבין עבודה קטסטרופלית/חובבנית.

בניגוד ל-GMים חסרי המושג שפילי העסיקה, מוריי (שאני אישית לא מאוהדיו הגדולים ביותר) הוא GM מקצועי וראוי
ובהתאם לכך גם המהלכים שלו בפילי.
יש למוריי בפילי בחירות טובות שהוא קיבל ויש בחירות פחות טובות שהוא קיבל.
It's a mixed bag. כמו ביוסטון.

אם הוא היה מקבל את הקבוצה במקום קולאנג'לו
או אפילו במקום ברנד או בראון, סביר שהוא היה מצליח להצעיד אותה לאליפות.
לצערי ולצערו, הוא קיבל את הקבוצה במצב משמעותית פחות טוב, עם נכסים מדוללים וקלף אחד עיקרי איתו הוא יכול לשחק, סימונס.

מסתמן שבבחירות החשובות יותר הקשורות אליו - האם ומתי לשלוח אותו בטרייד ועבור מי הוא טעה
ועל זה סביר שהוא יימדד בהמשך.

אבל כמו שגואטה כתב, אולי הוא עוד יצליח לשנות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 5:53 pm 
Hall of Famer

אני אשמח לקרוא תיאור מושכל של האסון שהם הביאו על המועדון. בלי ציניות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 2:04 am 
Hall of Famer

אז תעשה חיפוש בפורום
או תחפש את הסגל של פילי ואת הנכסים שהיו ברשותה ביום שהינקי התפטר ותשווה לתוצאה.

אחרת ניכנס לעוד דיון על הינקי ועל התהליך
ואיכשהו אני בספק אם תחשוב שהוא gm הטוב ביותר בשלוש השנים של התהליך (דבייטבל אבל ממש לא דעה לא פופולארית) או שמי שהגיעו אחריו היו גרועים ביותר בעבודתם (קונצנזוס מוחלט בשלב הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 2:19 am 
Hall of Famer

יש לי שאלה אטט
בוא נצא מתוך נקודת הנחה שהינקי היה גאון ביצירת נכסים
מתי אי פעם הוא הוכיח את עצמו בתור מישהו שיודע לממש אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:09 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אז תעשה חיפוש בפורום
או תחפש את הסגל של פילי ואת הנכסים שהיו ברשותה ביום שהינקי התפטר ותשווה לתוצאה.

אחרת ניכנס לעוד דיון על הינקי ועל התהליך
ואיכשהו אני בספק אם תחשוב שהוא gm הטוב ביותר בשלוש השנים של התהליך (דבייטבל אבל ממש לא דעה לא פופולארית) או שמי שהגיעו אחריו היו גרועים ביותר בעבודתם (קונצנזוס מוחלט בשלב הזה).

עזוב את ההתחמקויות הרגילות. אמרת משהו, טפחת לעצמך על השכם (אולי בצדק) על דבר שאתה טוען שכתבת לאורך הזמן וצדקת, אשמח להבין מה אתה אומר. בהן צדק שאין לי כוונה לעורר דיון הינקי, זה נלעס ונמאס מכל זווית. אני מדבר על האסונות שהביאו שלושת הג'יאמס. מהלך אחד של הטרייד טייטום-פולץ מכירים. מה עוד נחשב לאסון?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 8:01 am 
Junior

לא שאני נהנה מהויכוחים שלכם, אבל 30 ומשהו מליון לטוביאס האריס זה קטסטרופה לא קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 8:24 am 
Hall of Famer

האמת שאני לא בפוזיציה של ויכוח בכלל. לא עקבתי יותר מדי אחרי המהלכים של אותם ג'יאמס, ואני לא מייצג אותם. שואל מתוך עניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 5:12 pm 
Junior

הארדן שחקן שלא יודע להעביר הילוך וזו הבעיה

מ2012 עד 2022
עונה רגילה. סקנד על
28.2 נק 7.5 אס 6 רב 44.7% שדה 36.4% מה3

פלייאוף. ירידה חדה
25 נק 6.7 אס' 5.6 רב 42.4% שדה 33.7% 3

והירידה הזו מתרחשת בעקביות כל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 6:10 pm 
Junior

Att כתב:

מסתמן שבבחירות החשובות יותר הקשורות אליו - האם ומתי לשלוח אותו בטרייד ועבור מי הוא טעה

מוזר לי לשמוע את הדברים האלה ממך.
להזכירכם, מוריי ירש קבוצה שנבנתה סביב סימונס-ריצ'ארדסון-טוביאס-הורפורד-אמביד. חמישייה שהרכיבה פיי רול מנופח וספייסינג בעייתי ביותר.
הטריידים שלו על הורפורד תמורת דני גרין, וריצ'ארדסון תמורת קארי, שיפרו משמעותית את מצב הפיי רול, את הספייסינג כמובן, אפילו את התפוקה של טוביאס שחזר למשבצת המתאימה יותר עבורו כ4.
הוא גם פגע בול עם מקסי בדראפט. אז איפה פה בדיוק ה"בינוניות במקרה הטוב"?

דבר שני, כולם פה חכמים בדיעבד (או שטיפשים בהווה) על הטרייד סימונס-הארדן. מזכיר איך נראה אקורד הסיום של סימונס בפילי. מזכיר איך הסיטואציה נראתה בקיץ האחרון, וככל שהעונה התקרבה ונפתחה. מוריי המתין עד שתגיע העסקה הטובה ביותר, והיא אכן באה. זה מאוד ישראלי ורון-קופמני לומר "במבחן התוצאה הטרייד נכשל", כשהארדן משחק במדי הסיקסרס מזה שלושה חודשים בלבד. ברור שפילי ואמביד רוצים להגיע רחוק יותר מחצי גמר המזרח. אבל אין דין הדחה במעמד זה מול הבייבי הוקס כדין הדחה מול מיאמי. וגם אם הארדן של הסיקסרס הוא כבר לא הארדן של הרוקטס, אלא יותר פליימייקר מאשר סקורר עבורם, עדיין מדובר בפליימייקר עם סייז שמסוגל לשחרר זריקה מבחוץ.

ואם האלטרנטיבה מבחינתכם היא קבוצה היפותטית שבה מקולום מצוות למקסי/קארי בקו האחורי, ודראמונד נותר כגיבוי לאמביד הפציע, אז מה אני אגיד לכם...מעריך מאוד את התרומה של מקולום בשנותיו כבלייזר, ואת הבוסט שנתן לפליקנס מקבוצת לוטרי לפלייאוף. עדיין, קו אחורי זערורי עם הגנה מפוקפקת זה לא מה שהיה מביא את הסיקסרס לגמר המזרח ומעבר, בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 6:37 pm 
Hall of Famer

קודם כל יש הבדל בין להיות "חכם בדיעבד" (לטעון שהיה צריך לעשות משהו אחר, כשבזמן אמת לא טענת זאת) לבין להכיר בכך שתוצאת ההחלטה לא היתה טובה, AKA הדיון המוכר על החלטות נכונות וטובות. אני חשבתי שההחלטה היתה נכונה מצד פילדלפיה בהתחשב בתנאים שהיו בזמן אמת, במבחן התוצאה היא לא טובה בינתיים. הארדן היה חלש יחסית בפלייאוף ולא נתן את התפוקה. גם אי אפשר להגיד שלא היו כאלה שציינו שהארדן רחוק משיאו, כבד ולא אקספלוסיבי. אין שום דבר "ישראלי ורון קופמני" בעמדה הזו, הארדן הובא לטווח קצר של שני פלייאופס עם חוזה עצום כדי לדחוף את הקבוצה לאליפות, ואת הפלייאוף הראשון הוא כבר סיים רע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 6:41 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

מוזר לי לשמוע את הדברים האלה ממך.
להזכירכם, מוריי ירש קבוצה שנבנתה סביב סימונס-ריצ'ארדסון-טוביאס-הורפורד-אמביד. חמישייה שהרכיבה פיי רול מנופח וספייסינג בעייתי ביותר.
הטריידים שלו על הורפורד תמורת דני גרין, וריצ'ארדסון תמורת קארי, שיפרו משמעותית את מצב הפיי רול, את הספייסינג כמובן, אפילו את התפוקה של טוביאס שחזר למשבצת המתאימה יותר עבורו כ4.
הוא גם פגע בול עם מקסי בדראפט. אז איפה פה בדיוק ה"בינוניות במקרה הטוב"?

דבר שני, כולם פה חכמים בדיעבד (או שטיפשים בהווה) על הטרייד סימונס-הארדן. מזכיר איך נראה אקורד הסיום של סימונס בפילי. מזכיר איך הסיטואציה נראתה בקיץ האחרון, וככל שהעונה התקרבה ונפתחה. מוריי המתין עד שתגיע העסקה הטובה ביותר, והיא אכן באה. זה מאוד ישראלי ורון-קופמני לומר "במבחן התוצאה הטרייד נכשל", כשהארדן משחק במדי הסיקסרס מזה שלושה חודשים בלבד. ברור שפילי ואמביד רוצים להגיע רחוק יותר מחצי גמר המזרח. אבל אין דין הדחה במעמד זה מול הבייבי הוקס כדין הדחה מול מיאמי. וגם אם הארדן של הסיקסרס הוא כבר לא הארדן של הרוקטס, אלא יותר פליימייקר מאשר סקורר עבורם, עדיין מדובר בפליימייקר עם סייז שמסוגל לשחרר זריקה מבחוץ.

ואם האלטרנטיבה מבחינתכם היא קבוצה היפותטית שבה מקולום מצוות למקסי/קארי בקו האחורי, ודראמונד נותר כגיבוי לאמביד הפציע, אז מה אני אגיד לכם...מעריך מאוד את התרומה של מקולום בשנותיו כבלייזר, ואת הבוסט שנתן לפליקנס מקבוצת לוטרי לפלייאוף. עדיין, קו אחורי זערורי עם הגנה מפוקפקת זה לא מה שהיה מביא את הסיקסרס לגמר המזרח ומעבר, בעיניי.

חייו של GM אינם הוגנים.

הוא עשה כמה מהלכים מצוינים (ריצ'רדסון תמורת קארי זו הברקה בעיניי, למשל),
אבל כשל בכל מה שקשור לסימונס.
ומה לעשות שזה הנכס המרכזי שעמד לרשותו.

אני חשבתי (וגם כתבתי) שסימונס צריך להישלח בטרייד מזמן (לפני מספר שנים, למעשה)
ואני חושב שמוריי היה צריך לפעול מוקדם יותר, מבלי לחכות לפיאסקו הלא בלתי צפוי בפלייאוף.

אבל כאמור, בניגוד לליצנים שהיו לפניו, למוריי לצערי אין יותר מדי מרווח לטעות.
הוא מנסה "לבנות" או להתחזק מהאמצע שזה ממש קשה
והוא מוריי אז הוא לוקח הימורים גדולים.
לפעמים זה עובד ולפעמים לא..

אני יכול להבין את ההימור על הארדן אבל זה ללא ספק הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 6:49 pm 
Junior

Hacohen כתב:
קודם כל יש הבדל בין להיות "חכם בדיעבד" (לטעון שהיה צריך לעשות משהו אחר, כשבזמן אמת לא טענת זאת) לבין להכיר בכך שתוצאת ההחלטה לא היתה טובה, AKA הדיון המוכר על החלטות נכונות וטובות. אני חשבתי שההחלטה היתה נכונה מצד פילדלפיה בהתחשב בתנאים שהיו בזמן אמת, במבחן התוצאה היא לא טובה בינתיים. הארדן היה חלש יחסית בפלייאוף ולא נתן את התפוקה. גם אי אפשר להגיד שלא היו כאלה שציינו שהארדן רחוק משיאו, כבד ולא אקספלוסיבי. אין שום דבר "ישראלי ורון קופמני" בעמדה הזו, הארדן הובא לטווח קצר של שני פלייאופס עם חוזה עצום כדי לדחוף את הקבוצה לאליפות, ואת הפלייאוף הראשון הוא כבר סיים רע.

אוקיי, מקבל את הרוב. עדיין, לכתוב "במבחן התוצאה מדובר בכישלון" נראה לי קצת מופרז. כי את שאלת ההצלחה/כישלון/משהו באמצע יש לבחון כנגד האלטרנטיבות, כולל זו של המשך ההחזקה בסימונס עד לקיץ (ומה כבר היה משתנה עד אז?).

אני מודע לכך שהיו לא מעט אנשים שלא עפו על הטרייד הזה עבור פילי כבר בזמן אמת, כולל כאן בפורום, אבל לי אישית זה נראה תמוה מאוד בהינתן האופציות הריאליות שנידונו עבור סימונס - וכבר התייחסתי לאופציה ריאלית "המוחמצת" של מקולום. גם הטריידים עם סקרמנטו לא נראים לי כעדיפים (ולא, הליברטון לא היה זמין בהם...מוריי דרש לכלול גם אותו, זה כן).

לגבי טווח הבאתו של הארדן, נחכה ונראה אם יחתום מחדש בפילי לטווח הרחוק - שזו אופציה שלגמרי יכולה להיות חלק מהדאונסייד של עסקת הבאתו. עדיין, מאמין שהארדן-אמביד זה צמד שיכול להביא אליפות, תלוי בין היתר במה שמוריי יצליח לעשות בנוגע לצוות המסייע שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 6:54 pm 
Junior

Att כתב:
אני חשבתי (וגם כתבתי) שסימונס צריך להישלח בטרייד מזמן (לפני מספר שנים, למעשה)
ואני חושב שמוריי היה צריך לפעול מוקדם יותר, מבלי לחכות לפיאסקו הלא בלתי צפוי בפלייאוף.

אני יכול להבין את ההימור על הארדן אבל זה ללא ספק הימור.

אוקיי...רק מזכיר שמוריי מונה לנשיא הסיקסרס בנובמבר 2020, כלומר לקראת תחילת העונה הקודמת. לא יודע עד כמה הביקוש לסימונס היה גבוה בהרבה אז, בעיצומה של עונת קורונה דחוסה ומקוצרת. בכל אופן, "לפני מספר שנים" זו תקופה שחורגת מעבר לתחילת הקדנציה של מוריי.

בעצם, נזכרתי הרגע שמוריי מן הסתם ניסה לסחור בסימונס כבר אז בשלהי 2020, כשהארדן של יוסטון נהיה זמין...שחקן פרנצ'ייז וסקורר מוביל בליגה, בן טיפוחיו של מוריי מזה כעשור, לא בדיוק מה שהייתי מכנה "הימור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:25 pm 
Hall of Famer

העניין עם הארדן הוא שמוריי מכיר (או אמור להכיר) אותו יותר טוב מכולם
ולדעת באיזה מיינדסט הוא, איזו מורכבות הוא מביא ואילו יכולות עדכניות יש לו..
כך שאם המהלך לא מצליח, טבעי שהביקורת על ההימור של מוריי תהיה גדולה יותר מזו שהייתה מופנית כלפי GM אחר.

לגבי העיתוי, אני חושב שהערך של סימונס היה גדול בהרבה גם בנובמבר 2020 וזה היה הזמן המתאים לשלוח אותו בטרייד,
בהנחה שלהחזיר את הזמן אחורה לא אפשרי מבחינת פילי.
אתה צודק שמוריי לא אשם בכך שלא שלחו את סימונס קודם לכן
אבל הוא כן "אשם" בכך שלא שלח את סימונס בטרייד מיד כשהגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:31 pm 
Hall of Famer

אטט, יש לך את העניין הזה עם "אמורים להכיר הכי טוב", שקצת מסיט אותך מעובדה מציאותית חשובה: בכל החלטה יש אלמנט של הימור, וכל החלטה נשענת גם על עמדה רגשית או "אידאולוגית". רוצה לומר, מורי הביא את הארדן כי הוא חשב שהוא יועיל לפילדלפיה להתמודד על אליפות, אבל אין לו וגם לאף אדם אחר יכולת לדעת (לכל היותר להעריך) איך זה יראה בפועל, ואין ספק שההחלטה גם נשענה על סנטימנט חיובי של המנהל לשחקן. החלטה על טרייד היא תוצאה של הערכה, לא של ידיעה. והערכות, מטבען, הן שגויות לעתים.

הסיפור הזה של "למה לא שלחו אותו בטרייד קודם" הוא פשוט לא ואלידי. היו סיבות טובות בכל נקודת זמן למה לא לשלוח את סימונס בטרייד, ופשוט אין לך שום יכולת להעריך בלי מידע זמין ומהימן מתי "היה צריך לשלוח אותו". יכול להיות שמורי מאד רצה לשלוח את סימונס "עם הגעתו", אבל מה אתה יודע על האפשרויות שעמדו על הפרק?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:34 pm 
Senior

ממה שהבנתי (ויש לזה ביסוסים די טובים) הארדן לא היה המטרה הראשונה של פילי בכלל. אמביד דחף בכלל להביא את ביל והיה רצון בפרונט אופיס ללכת על זה, אבל ביל החליט בסוף לעשות ניתוח על המפרק וזה המהלך שנשאר להם לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אטט, יש לך את העניין הזה עם "אמורים להכיר הכי טוב", שקצת מסיט אותך מעובדה מציאותית חשובה: בכל החלטה יש אלמנט של הימור, וכל החלטה נשענת גם על עמדה רגשית או "אידאולוגית". רוצה לומר, מורי הביא את הארדן כי הוא חשב שהוא יועיל לפילדלפיה להתמודד על אליפות, אבל אין לו וגם לאף אדם אחר יכולת לדעת (לכל היותר להעריך) איך זה יראה בפועל, ואין ספק שההחלטה גם נשענה על סנטימנט חיובי של המנהל לשחקן. החלטה על טרייד היא תוצאה של הערכה, לא של ידיעה. והערכות, מטבען, הן שגויות לעתים.

הסיפור הזה של "למה לא שלחו אותו בטרייד קודם" הוא פשוט לא ואלידי. היו סיבות טובות בכל נקודת זמן למה לא לשלוח את סימונס בטרייד, ופשוט אין לך שום יכולת להעריך בלי מידע זמין ומהימן מתי "היה צריך לשלוח אותו". יכול להיות שמורי מאד רצה לשלוח את סימונס "עם הגעתו", אבל מה אתה יודע על האפשרויות שעמדו על הפרק?

תודה שאתה מסביר לי את המובן מאליו.

הערך של סימונס צנח בין הגעתו של מוריי לבין הטרייד.
אם מוריי היה נחוש לשלוח אותו בטרייד, הוא היה מוצא את העסקה הנכונה מבחינתו. היא חיכה וההמתנה התבררה (לא באופן מפתיע) כשגויה ויקרה. כשהוא שלח אותו בטרייד, זה היה עם הגב לקיר, בסיטואציה הגרועה ביותר האפשרית, כשסימונס נחשב לבאסקט קייס וכשכולם יודעים שאין למוריי ברירה אלא לשלוח אותו בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:58 pm 
Hall of Famer

זה מצחיק שמצד אחד אתה מדבר על מובן מאליו, ומצד שני ממשיך להציג תפישת עולם פשטנית להפליא, ילדותית ממש.

Amos Gueta כתב:
ממה שהבנתי (ויש לזה ביסוסים די טובים) הארדן לא היה המטרה הראשונה של פילי בכלל. אמביד דחף בכלל להביא את ביל והיה רצון בפרונט אופיס ללכת על זה, אבל ביל החליט בסוף לעשות ניתוח על המפרק וזה המהלך שנשאר להם לעשות.

קראת?

לכל עסקה יש כמה צדדים, והרבה מורכבות, ולחשוב שאתה יכול להרעם בדיוק את הטרייד שאתה רוצה בדיוק בזמן שאתה רוצה, זה...פשטני וילדותי. ממש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, רואה שחורות ו 100 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: