סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 25, 2022 11:13 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
59 מכות לשער היו נדמה לי בסוף השליש השני, הנתון הזה עוד יתעדכן :) ותוך כדי זה שאני כותב את זה הנתון התעדכן ל 84 מכות של קרואטיה לעומת 22 של ישראל.
ניר תיכון באמת עצר כמעט כל מה שעף לכיוון שלו, אבל קשה לשחק ככה כשאין לך הגנה, מחר מול סין יהיה לא נעים לפי דעתי.
שרבטוב כמובן היה הכי בולט, היו לו עוד כמה הזדמנויות מצוינות להבקיע והאמת לעוד כמה שחקנים(פרנקל, ואביב מילנר) היו מצבים טובים אבל ניצול הזדמנויות על הפנים מהצד שלנו, ככה זה כששאר השחקנים הם שחקני סוף שבוע באייס פיקס בחולון.
בגדול לפי מה שאני מבין, הרבה מהשחקנים בסגל נמצאים שם כי הם מקושרים או פוליטיקה כזו או אחרת וזה דיי באסה האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 12:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעבר לידע כללי על הסכסוך אני לא מספיק מכיר את ה-pool של ההוקי בישראל כדי לשפוט אם באמת יש מי שמסוגל להחליף את הקשישים שכיכבו בנבחרת בתקופת הזוהר שלה לפני 15-20 שנה. אני חושש שלא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 10:57 am 
Freshman

אז היום בשעה 18:00 שעון ישראל פוגשים את סין, שהגיעה כאמור עם רוב הסגל מהאולימפיאדה.
באתר של Elite Prospects אפשר לראות את הסגל עם השמות המקוריים ולא החירטוט הסיני שהם קיבלו - https://www.eliteprospects.com/team/4481/china#players
לשחק מול שחקנים ששיחקו 48 משחקים ב KHL העונה הולכת להיות חוויה לא נעימה ככל הנראה, אני מקווה לאיזה גול או שניים של שרבטוב, ויום טוב של השוער שלנו ושהספיגות ישארו על חד ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 7:43 pm 
Hall of Famer

לא נעים, לא נעים... אך צפוי למדי.
10:0 באמצע השליש השלישי.
ולא, לא לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 8:09 pm 
Hall of Famer

נגמר 14:1. איליה ספקטור, אחד הקשישים, עם הגול הישראלי.
המשחק הבא מחרתיים מול הולנד, עוד משחק שבו צפוי הפרש דו ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 26, 2022 9:23 pm 
Freshman

ספקטור בן 27 משהו כזה, לא הייתי אומר שהוא קשיש :)
מה שכן, הוא יכול להגיד שאחרי שרבטוב ולוין, הוא הישראלי השלישי שמצליח להכניע שוער KHL, סיפור לא רע לספר לנכדים בעתיד.
אני חושב שזו הנבחרת הכי איכותית ששיחקנו מולה מאז גרמניה ב 2006, אם הסינים היו מתאמצים, בכיף היו יכולים להגיע לתוצאה לא הגיונית.
ביררתי קצת לגבי הסגל ו ה- pool שיש להציע, מצב לא מזהיר בלשון המעטה, זה באמת הסגל הכי טוב שאפשר היה להרכיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 29, 2022 6:15 pm 
Freshman

טוב, ישראל החזיקו מעמד יפה בשליש הראשון, היו כמעט שווים לספרדים שהם גם לא כאלה טובים, 40 שניות לסיום ספגנו את הראשון וזהו, בשליש השני התפרקות ובסיום השליש השני התוצאה 5-0 לספרדים.
אם אלה באמת השחקנים הכי טובים שיש בישראל, המצב שלנו על הפנים.
יורדים בחזרה לדרג II B, באסה.

עדכון: נגמר 6-2, שני גולים של ישראל בשליש האחרון נתנו קצת הרגשה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 06, 2022 10:39 pm 
Hall of Famer

הייתי בחו"ל וקצת מנותק, מחר אני מקווה להתחיל לתת פה את התקצירים שאני נותן מפלייאוף ה-NHL שכבר התחיל. תוך כדי זה אני גם אעדכן במצב הסדרות, שהלילה ארבע מהן יקיימו את המשחק השלישי שלהן.
בינתיים עדכונים מהירים מעונת אליפויות העולם:
אז ישראל כאמור ירדה בחזרה למקומה הטבעי, הדרג החמישי (2B). מי שעלתה במקומה זו נבחרת איסלנד.
את האליפות שישראל שיחקה בה לקחה נבחרת סין, שעלתה לדרג 1B - הדרג השלישי.
אליפות הדרג השלישי כבר הסתיימה, פולין שאירחה את הטורניר היא העולה המאושרת לדרג 1A, ומי שירדה לדרג 2B ותחליך את סין שם היא סרביה. נבחרת אוקראינה השתתפה בטורניר הזה וקיבלה הרבה סימפטיה כמובן.
אליפות דרג 1A, הדרג השני, נמצאת לקראת סיום ומתקיימת בסלובניה. היום סלובניה הביסה את הונגריה 5:1 והבטיחה את הכרטיס הראשון לדרג העליון ב-2023, אליפות שלא ברור היכן תתקיים - הייתה אמורה להיות ברוסיה. גם הונגריה עצמה קרובה להבטיח את הכרטיס השני, אם תנצח במשחק האחרון שלה את המועמדת לירידה, רומניה, מה שכנראה יקרה. רומניה משחקת לראשונה בתולדותיה בדרג הזה אחרי שעלתה שני דרגים בשתי האליפויות האחרונות - הישג נדיר כשלעצמו, אבל דרג 1A גדול עליה.

אליפות העולם של הגדולים, עם צרפת ואוסטריה במקום רוסיה ובלארוס המושעות, תתחיל בשישי הבא בפינלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 07, 2022 12:27 pm 
Hall of Famer

טוב, לא יהיה היום אוסף תקצירים וסיכומים.
אז בקיצור: שלוש סדרות שהגיעו למשחק 3 בספליט חזרו ליתרון ביתיות של הבכירות אחרי נצחונות חוץ. אדמונטון כיסחה 8:2 בלוס אנג'לס, טורונטו עם 5:2 (אם כי שני שערים לרשת ריקה) אצל האלופה המחפשת ת'ריפיט טמפה ביי, גם מינסוטה חזרה עם נצחון גדול 5:1 מסנט לואיס. בוסטון היחידה שניצחה בבית, את קרוליינה, 4:2, אבל ההוריקנס עדיין מובילים בסדרה 2:1.
הלילה משחק מס' 3 בארבע הסדרות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 08, 2022 1:09 pm 
Hall of Famer

סיכום ותקצירים של הלילה:

[3 מטרופוליטני] פיטסבורג - [2 מטרופוליטני] ניו יורק ריינג'רס, משחק 3
אחרי שהפינגווינס לקחו את הביתיות עם ספליט במדיסון דקוור גארדן, משחק משוגע בפיטסבורג הלילה. הפינגווינס עלו ל-4:1 מהיר בשליש הראשון, אבל הריינג'רס לא נשברו והשוו ל-4:4 עוד בשליש השני. הריינג'רס לחצו, אבל הפינגווינס היו אלה שכבשו 8:58 לסיום ועלו ל-5:4, לפני שהוסיפו עוד שני גולים לרשת ריקה לקראת הסיום. 7:4 ו-2:1 לפינגווינס בסדרה.
מה לראות בתקציר? קודם כל הרבה גולים. שווה לראות שני מקרים של שערים שאושרו למרות שהשער יצא מהעוגנים שלו לפני שהפאק נכנס - השופטים קבעו שהפאק כבר היה בדרך לשער והיה נכנס בכל מקרה. הראשון של הפינגווינס (0:17) והשוויון של הריינג'רס (5:49ׂ). וכמובן, המסירה בין הרגליים של סידני קרוסבי בגול האחרון (8:30).

[ויילד קארד מערב 2] נאשוויל - [1 מרכזי] קולורדו, משחק 3
אחרי שני נצחונות, אחד גדול והשני קשה בהארכה, הקבוצה עם המאזן הטוב במערב, קולורדו אוולאנש הגיעה לנאשוויל והפעילה את הפאוור פליי היעיל מאד שלה כדי להוביל 2:0 ואחר כך 3:2. הפרדטורס עוד השוו, אבל מכאן זה היה הכל אוולאנש. דקה וקצת החזיק השוויון, והאוולאנש שטפו את הקרח בדרך ל-7:3 ו-3:0 בסדרה.
למה לשים לב בתקציר? הגול השישי של האוולאנש (7:36), תפסו את הפרדטורס באמצע חילוף שחקנים והמבקיע נשאר לבד באגף הרחוק.

[ויילד קארד מזרח 2] וושינגטון - [1 אטלנטי] פלורידה, משחק 3
אחת הסדרות המעניינות, הפנתרס שבפעם הראשונה סיימה את העונה הרגילה במאזן הטוב ביותר בליגה, מול הקפיטלס המנוסים של אלכס אובצ'קין.
אחרי ספליט בפרברי מיאמי הן הגיעו לקפיטל ואן ארינה, לקח לפנתרס 2:45 לעלות ליתרון. אז איך נגמר? שישיה בצד השני... 2:1 לקפיטלס בסדרה, מעניין מאד. שניים של אובצ'קין, מה חדש.
מה שווה לראות בתקציר? הצלה מדהימה של סרגיי בוברובסקי, השוער הכוכב הרוסי של הפנתרס (1:45) כשהפנתרס עוד הובילו. לא עזר לו בהמשך.

[ויילד קארד מערב 1] דאלאס - [1 פסיפי] קלגרי, משחק 3
עוד סדרה שהגיעה למשחק 3 בספליט. הסטארס הובילו ראשונים, הפליימס הפכו ל-2:1, אבל הסטארס צחקו אחרונים, ניצחו 4:2 ושמרו על הביתיות שלקחו בקלגרי. שני גולים לג'ו פבלסקי הוותיק - שחקן בן 37 שהגיע לסטארס לפני 3 עונות אחרי 12 עונות בקבוצה איתה הוא היה מזוהה, סן חוזה שארקס, אותה הוא הוביל כקפטן לגמר הסטנלי היחיד שלה.
מה שווה לראות? הגול הראשון של הסטארס עם הסטת הפאק באוויר, משהו שאני תמיד אוהב לראות (0:45). הגול הראשון של הפליימס (1:53) כשלפניו מחלוקת חוקית - האם השחקן הפריע לשוער בתוך הרחבה שלו? בדיקה בוידאו הראתה שהשחקן ניסה להתחמק מהמגע והשוער הוא זה ששלח רגל מחוץ לרחבה שלו, ולכן השער אושר. רואים את זה מצוין בהילוכים החוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 08, 2022 4:05 pm 
Hall of Famer

רק הסבר לגבי שיטת הפלייאוף שתסביר את הדירוגים שאני כותב בסוגריים המרובעים.
יש ב-NHL שני קונפרנסים, מזרח ומערב, כמו בליגות אחרות. בכל קונפרנס יש שני דיוויז'נים - במזרח יש את המטרופוליטני, של הקבוצות ממרכז החוף המזרחי (ניו יורק, וושינגטון, הקבוצות מפנסילבניה וכו') והאטלנטי שלוקח את הקבוצות מהצפון והדרום של החוף המזרחי (החוף המזרחי של קנדה ואזור בוסטון בצפון, פלורידה בדרום, למשל). במערב יש את המרכזי והפסיפי, לפי חתך אורך, כמו ב-NBA.
שיטת הפלייאוף מבוססת יותר על דיוויז'נים מאשר על קונפרנס. שלוש הראשונות בכל דיוויז'ן עולות לפלייאוף, ואת שני הכרטיסים הנותרים בכל קונפרנס משלימות הויילד קארד - שתי המדורגות הגבוהות בקונפרנס מהקבוצות שנשארו (כלומר יכול להיות שמדיוויז'ן אחד יהיו 5 קבוצות ומהשני 3).
בסיבוב הראשון, השנייה והשלישית בכל דיוויז'ן נפגשות זו עם זו. אלופות הדיוויז'נים משחקות נגד הויילד קארדים - המדורגת ראשונה בקונפרנס משחקת נגד הויילד קארד הנמוכה יותר, אלופת הדיוויז'ן השנייה משחקת נגד הויילד קארד הגבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2022 1:45 am 
Hall of Famer

לא נתתי סיכום של משחקי הלילה הקודם, וכבר עוד מעט מתחילים משחקי הלילה הזה...
יאללה לעבודה.
[מרכזי 3] סנט לואיס - [מרכזי 2] מינסוטה, משחק 4
שליש ראשון בעליונות של הבלוז, 18:5 במכות לשער, אבל רק 1:1 בגלל שוער הרכש של הויילד - מרק אנדרה פלרי הוותיק, אחרי קריירה אדירה בפיטסבורג ולאס ווגאס ותקופה קצרה בשיקגו הגיע לויילד טרייד דדליין. אבל בשליש השני גם הוא לא יכל לעשות יותר מדי והבלוז עלו ל-3:1. המשחק התאזן, הויילד צמצמו, אבל בסיום הבלוז הוסיפו גול לרשת ריקה ועוד אחד שפלרי היה צריך לעצור. 5:2 בסיום, 2:2 בסדרה.
מה שווה לראות? את העצירות של מרק אנדרה פלרי בשליש הראשון.

[מטרופוליטני 1] קרוליינה - [ויילד קארד מזרח 1] בוסטון, משחק 4
הברואינס פיגרו פעמיים, אבל חזרו פעמיים ובשליש השלישי צחקו אחרונים. מצב של 5 על 3 - פאוור פליי כפול - נטצל היטב והברואינס עברו ליתרון ולא הסתכלו אחורה. בין השליש השני לשלישי הם החזיקו את ההוריקנס 14 דקות בלי מכה לשער. 5:2 בסיום ו-2:2 בסדרה גם כאן.
מה לראות? הרביעי של הברואינס (7:36), תנועה נהדרת ישר מפייס-אוף ליד השער של ההוריקנס. דויד פסטרנק, הכוכב הצ'כי של הברואינס, נע מצוין בלי הפאק ומיד אחרי הפייס-אוף מתמקם לקבלת מסירה וכובש.

[פסיפי 3] לוס אנג'לס - [פסיפי 2] אדמונטון, משחק 4
בשני המשחקים הקודמים האוילרס וכוח האש ההתקפי שלהם כבשו 14 גולים - שישיה ושמיניה. והפעם? אפסיה... ג'ונתן קוויק הוותיק עמד מול מקדייויד ודרייסייטל וכל השאר בקריפטו.קום, ובאופו כללי הקינגס מימשו יתרון גדול של 46:31 במכות לשער, וזה נגמר 4:0 חד משמעי. גם כאן, מה תגידו, 2:2 בסדרה. חוזרים לקנדה.
מה שווה לראות? אחת ההצלות של ג'ונתן קוויק (4:52), הצלה כפולה אדירה, הוא מאבד את הכפפה שלו ומנסה לעצור את הפאק עם יד חשופה, למזלו הפאק לא פגע בה... הגול השלישי של הקינגס (7:11), מתפרצת של קרל גרונדסטרום השבדי שמוכשל לפני השער, אבל דוחק את הפאק פנימה. מה שהשופטים בודקים זה האם הוא השתמש במקל או ביד? שער שמובקע בתנועה מכוונת ביד הוא לא חוקי. בסוף נקבע שהמקל דחק את הפאק פנימה, שער חוקי.

[אטלנטי 3] טמפה ביי - [אטלנטי 2] טורונטו, משחק 4
בדיוק דקה אחת לקח לאלופה לעלות ליתרון עם הקפטן שלה סטיבן סטאמקוס, שפתח ערב ארוך מאד עבור המייפל ליפס... 8 דקות מהפתיחה כבר היה 3:0, פחות מ-6 דקות בתוך השליש השני כבר 5:0 עם חמישה מבקיעים שונים. זה נגמר 7:3, ומה תגידו, גם פה 2:2 בסדרה... זה הולך להיות סיבוב ראשון ארוך..........
מה יש לראות? את שני השלישים הראשונים ומשחק ההתקפה של הלייטנינג. מי יודע, אולי בכל זאת יהיה ת'ריפיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2022 10:01 am 
Hall of Famer

משחקי הלילה:
[מטרופוליטני 3] פיטסבורג - [מטרופוליטני 2] ניו יורק ריינג'רס, משחק 4
שליש שני מפלצתי של 5 גולים, שני הראשונים בתוך 24 שניות, הביא לפנגוויונס שביעיה שנייה ברציפות על הריינג'רס המסכנים, שחוזרים מוכים וחבולים למנהטן עם 7:2 ופיגור 3:1 בסדרה. סידני קרוסבי עם גול ושני אסיסטים.
מה כדאי לראות? פשוט להנות מהאווירה בפיטסבורג. עיר של הוקי.

[ויילד קארד מזרח 2] וושינגטון - [1 אטלנטי] פלורידה, משחק 4
הפנתרס עם המאזן הטוב בליגה הגיעו במצוקה מול הקפיטלס המנוסים, תקפו ותקפו (32:16 במכות לשער) אבל איליה סמסונוב הרוסי בשער של הקפיטלס הציל והציל, והמשחק התקרב לסיום כשהקפיטלס מובילים 2:1, אבל שוויון דרמטי 2:04 לסיום, עם מחליק שישי במקום השוער, הביא את המשחק להארכה, וקרטר ורהייגי עם גול שני במשחק ניצח אותו לפלורידה, שמשווה את הסדרה ל-2:2 וחוזרת ליתרון ביתיות כשהסדרה חוזרת לפרברי מיאמי.
מה כדאי לראות? את ההצלות של סמסונוב, בעיקר בשליש הראשון. המתפרצות הקטלניות של וושינגטון. כדאי לראות מהלך שמראה מצב מעניין ומיוחד שיכול להיות מסוכן - מתפרצת של הקפיטלס (4:23) שחקן שבדיוק סיים פנלטי יוצא חזרה אל הקרח, הוא כאילו לא שייך למערך והוא לבד, מיד מוסרים לו את הפאק כשהוא לבד מול השוער. במקרה הזה השוער - סרגיי בוברובסקי המצוין - עצר. הגול השני של הקפיטלס, שוב מתפרצת אחרי תיקול קשוח במיוחד... יבגני קוזנצוב עם הרבה מיומנות וסבלנות נותן לבוברובסקי להשתטח ומקפיץ מעליו, קלאסי.

[ויילד קארד מערב 1] דאלאס - [פסיפי 1] קלגרי, משחק 4
הפליימס התנפלו על הסטארס מהתחלה, 53:35 במכות לשער, ויצאו עם 4:1 משכנע. 2:2 בסדרה, הפליימס חוזרים הביתה עם יתרון ביתיות מחודש.
מה כדאי לראות? הצלות מדהימות של שני השוערים בשליש השני. הגול השני של הפליימס (5:54), פנלטי שוט - הפנדל של ההוקי - מבוצע בצורה מושלמת. בהוקי היתרון בפנלטי שוט הוא דווקא של השוער, אבל הפעם השחקן המבצע יצא גדול.

[ויילד קארד מערב 2] נאשוויל - [מרכזי 1] קולורדו, משחק 4
מה יש לומר, האוולאנש כל העונה הראו כושר אדיר, והקבוצה הטובה במערב מסיימת עם 5:3 וסוויפ בסדרה, חד משמעי עם 21 גולים - יותר מ-5 למשחק. הפעם התקשו קצת יותר, היו צריכים לחזור מפיגור 3:2 ועשו את זה כמו גדולים. האוולאנש יחכו למינסוטה או סנט לואיס בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:50 am 
Hall of Famer

שיאן המשחקים של ה-NHL בכל הזמנים, פטריק מרלו, הודיע על פרישה בגיל 42.
מרלו פורש עם 1779 משחקי NHL בקריירה שנמשכה על פני 23 עונות. בתוך השיא הזה יש עוד הישג יוצא דופן, רצף של 910 משחקים - כלומר אזור ה-10-11 עונות כולל פלייאוף - בהן מרלו לא החסיר ולו משחק אחד (בתחום הזה הוא חמישי בהיסטוריה של הליגה).
הוא שיחק במועדון שבחר אותו בדראפט (בחירה שנייה ב-1997), סן חוזה שארקס, במשך 21 עונות. מתוכן, השארקס עלו לפלייאוף ב-17 עונות כולל פעם אחת עד סדרת הגמר - אבל למרבה הצער פרלו פורש בלי זכייה בסטנלי. הוא מחזיק בשיאי כל הזמנים של השארקס במשחקים, בשערים ובנקודות גם בעונה הרגילה וגם בפלייאוף. אחרי כן עשה סטינטים קצרים בטורונטו ובפיטסבורג, אבל העונה כלל לא שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 12:59 pm 
Hall of Famer

מה היה לנו הלילה?
[אטלנטי 2] טורונטו - [אטלנטי 3] טמפה ביי, משחק 5
הסדרה שעוררה הכי הרבה ציפיות לא מאכזבת. הלייטנינג שחולמים על ת'ריפיט עלו ל-2:0 תוך פחות מדקה בשליש הראשון, המייפל ליפס שחולמים על סטנלי ראשון מאז 1967! השוו ל-2:2 בתחילת השלישי וגם עלו ל-3:2 מהיר מיד אחרי זה. הלייטנינג השוו, אבל אז בא גול נצחון של הכוכב הגדול של הליפס, אוסטון מתיוס, 6:04 לסיום. 4:3 ו-3:2 בסדרה למייפל ליפס.
מה שווה לראות בתקציר? את כולו... לא רק הרבה גולים יפים, בכלל משחק התקפי שוטף עם אוסף הצלות של השוערים, אנדריי וסילבסקי של הלייטנינג וג'ק קמפבל של הליפס. אם בא לכם מהלך אחד יפה, שימו לב לגול השני של הליפס (5:44), בעיקר לאסיסט של הקפטן ג'ון טווארס - סיבוב מהיר זורק את המגן שלו והוא מוצא את המבקיע חופשי מול וסילבסקי.

[מרכזי 2] מינסוטה - [מרכזי 3] סנט לואיס, משחק 5
2:2 בכניסה לשליש השלישי, ואז בא ולדימיר טרסנקו, מגיבורי האליפות ההיסטורית של הבלוז ב-2019. תוך 2 דקות כבר עם צמד, עוד אחד להשלים שלושער בהמשך, והבלוז מנצחים במינסוטה 5:2 ויכולים לקחת את הסדרה המשחק 6 בבית. בצד השני היה כוכב רוסי אחר, קיריל קפריזוב שכבר כתבתי עליו, המבקיע הגדול בתולדות הויילד גם הפעם הגיע עם צמד.
מה לראות בתקציר? הגול השני של הויילד (2:26), ביצוע מבריק מבחינה טכנית של קפריזוב, העברה מבקהנד לפורהנד ומכה בתנופה קצרה והכל במהירות שלא השאירה סיכוי למגינים לכסות אותו. הגול השני של הבלוז (5:26), ברנדון סאד עם redirect מדהים, זמן תגובה אפסי וקואורדינציית יד-עין אינסופית תחת שמירה.

[פסיפי 2] אדמונטון - [פסיפי 3] לוס אנג'לס, משחק 5
שני גולים של הכוכב הגרמני לאון דרייסייטל תוך פחות מ-3 דקות בשליש השלישי החזירו את האוילרס מפיגור 4:2 להארכה, אבל לא לקח הרבה זמן בהארכה - דקה וקצת - והקינגס עקצו ולקחו את הסדרה בחזרה לקריפטו.קום עם אפשרות לבזבז לאוילרס עוד שנה בעידן כשרונות העל מקדייויד-דרייסייטל.
מה כדאי לראות? הראשון של האוילרס (1:18) קונור מקדייויד משכיב את השוער ג'ונתן קוויק, עובר מסביב לשער ומוצא את זאק קסיאן מול שער ריק. טעות של קוויק שנשכב מאד בקלות והפקיר את השער. הרביעי של האוילרס, השני של דרייסייטל (7:09), פאוור פליי של האוילרס. עבודה גדולה של קונור מקדייויד שמושך אליו שלושה שחקנים ומוצא את דרייסייטל לבד בצד השני. גול הנצחון של הקינגס בהארכה (8:26), אדריאן קמפה מתגבר על מגן ונכנס לפניו, מושך את הפאק לצד השני של השוער ושם את זה בפנים - הוקי קלאסי.

[מטרופוליטני 1] קרוליינה - [ויילד קארד מזרח 1] בוסטון, משחק 5
זה היה הכל קרוליינה מהתחלה. 4:0 בתחילת השליש השלישי ויכל גם להיות 10:0 אם לא ההצלות של ג'רמי סוויימן בשער של הברואינס. נגמר 5:1, ההוריקנס מובילים 3:2 בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2022 1:56 pm 
Hall of Famer

הגרלת הדראפט הייתה אתמול, והזוכה המאושרת היא מונטריאול קנדיאנס שזוכה בבחירה הראשונה. רוב המוק דראפטים מנבאים שהבחירה הראשונה יהיה שיין רייט, חלוץ קנדי שמשחק ב-OHL, ליגת המייג'ור ג'וניור שדוד לוין שיחק בה, יחי ההבדל. אבל אותי השם המסקרן הוא יוראי סלפקובסקי, הילד שכיכב במדי סלובקיה באולימפיאדת בייג'ינג, והמוקים מדברים על בחירה שנייה עד רביעית. שיין רייט, שאותו לא ראיתי משחק, צריך להיות ממש ממש טוב כדי להיבחר לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2022 6:46 pm 
Hall of Famer

שלושה משחקי 5 בשאר הסדרות היו הלילה.

[מטרופוליטני 2] ניו יורק ריינג'רס - [3 מטרופוליטני] פיטסבורג
הסדרה חזרה למדיסון סקוור גארדן כשהריינג'רס עם הגב לקיר, והגב רק נצמד יותר לקיר כשהם נקלעו לפיגור 2:0 בתחילת השני. הם ענו כמו גדולים ב-3 שערים, אבל ספגו לקראת סיום השליש ואל השלישי המשחק נכנס ב-3:3 - כל ארבעת השערים האלה היו ב-5 הדקות האחרונות של השליש השני. לא לקח הרבה זמן לפני שהצ'כי פיליפ חיטיל העלה את הריינג'רס ל-4:3 וזה נגמר רק בעוד גול לרשת ריקה בסיום. הריינג'רס נשארים בחיים והסדרה חוזרת למשחק 6 בפנסילבניה.
מה לראות? השני של הפנגווינס (2:52), מתפרצת כמו שכתוב בספר יחד עם ירידה גרועה להגנה של הריינג'רס. השלישי של הריינג'רס (5:15), מבצע אישי מדהים של המגן ג'ייקוב טרובה. החמצה גדולה של הריינג'רס בהתקפה של 4 על 1! לואי דומינג בשער של הפנגווינס לוקח את זה (7:38)

[אלטנטי 1] פלורידה - [ויילד קארד מזרח 2] וושינגטון
די דומה למשחק בניו יורק ואפילו עוד יותר. 3:0 הובילו הקפיטלס בשליש השני וזה נראה הולך לכוון שלהם, איך נגמר? 5:3 לפנתרס שעולים ל-3:2 בסדרה. הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה ממשיכה לחלום על סטנלי ראשון אחרי משחק שני רצוף שהיא הופכת מפיגור. קרטר ורהייגי שכבש צמד במשחק הקודם עם עוד צמד.
מה לראות? הראשון של וושינגטון, טי ג'יי אושי - אחד מכוכבי הסטנלי ב-2018 - עומד מול השוער ומוריד לו את הפאק באוויר לתוך השער. ההילוכים החוזרים (1:07) מראים את זה יפה, איזה ביצוע.

[פסיפי 1] קלגרי - [ויילד קארד מערב 1] דאלאס
משחק של שני שוערים, ג'ייק אוטינג'ר של הסטארס סגר את השער שני שלישים מול אלופת הבית הפסיפי, יאקוב מרקסטרום השבדי שהגיע לפני שנתיים מונקובר הכושלת חטף רק אחד מהצד השני, וגם זה במזל רע - הדיפה שלו פגעה בחבר לקבוצה ונכנסה. אבל בשליש השלישי גם אוטינג'ר לא יכל לעשות כלום מול יתרון של 31:20 במכות לשער, הוא ספג שניים והפליימס הוסיפו שלישי לרשת ריקה בסיום כדי לנצח 3:1 ולעלות ל-3:2 בסדרה.
מה לראות? קודם כל את ההצלות של השוערים לאורך התקציר. את הקהל בקלגרי כולל עשרות האלפים מול המסך הענק בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 8:17 am 
מנהל פורום

כדאי שהריינג'רס ינצחו איכשהו בפיטסבורג, אולי אספיק לראות אותם ב MSG
מי שסובל מסדרה חלשה בריינג'רס זה פנארין הרוסי, או אולי הרוסי לשעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 8:58 pm 
Hall of Famer

רוסי לשהווה, לא שמעתי שהחליף מדינה.
הלילה האחרון:
[3 פסיפי] לוס אנג'לס - [2 פסיפי] אדמונטון, משחק 6
עם הגב לקיר ובדרך לבזבז עוד עונה של מקדייויד ודרייסייטל, הגיעו האוילרס לקריפטו.קום, ופחות משתי דקות לקח להם לכבוש אחד. בשליש השני לקח להם פחוץ משתי דקות לכבוש עוד אחד. הקינגס לא נכנעו, השוו ל-2:2 בתחילת השלישי, אבל האולירס צחקו אחרונים. 4:2 בסיום והולכים לאדמונטון למשחק 7. כאילו אין להם מספיק כוח אש, האולירס מציגים בפלייאוף את חלוץ הרכש איוונדר קיין - אחד השחקנים הכי בעייתיים בליגה מבחינה משמעתית, סיםורים מפה ועד אדמונטון. אבל הוא נותן עבודה, אתמול עם צמד ובסך הכל כבר 7 גולים בסדרה.
מה כדאי לראות? הראשון של האוילרס (0:40), קונור מקדייויד עם מהלך קלאסי - מגיע מצד אחד של השער, עובר מהר מאחוריו ודוחק לפינה השנייה. בהוקי זה נקרא wraparound. תגובה איטית למדי של ג'ונתן קוויק בשער של הקינגס, יש לומר. כמעט תפסו את קוויק בעוד wraparound אחד (2:47) ולמזלו של קוויק זה פגע בקורה.

[אטלנטי 3] טמפה ביי - [אטלנטי 2] טורונטו, משחק 6
שליש שני מצוין של כוכבי טורונטו, גול של אוסטון מתיוס ושני גולים של הקפטן ג'ון טווארס בדקה האחרונה של השליש, הביאו את המייפל ליפס ליתרון 3:2 ושוב נראה שחלום הת'ריפיט הולך ומתרחק ממפרץ טמפה. אבל כוכבי עונות האליפות לא מוותרים מהר - ניקיטה קוצ'רוב השווה בשלישי במצב של פאוור םליי כפול - 5 על 3, מצב שקשה מאד להגן נגדו, בריידן פוינט הכריע לקראת סוף ההארכה, וגם פה הולכים למשחק 7.
מה לראות? השני של הלייטנינג (2:19) פאוור פליי של טורונטו, אנתוני סירלי חוטף את הפאק ושחקן של המייפל ליפס יורד איתו להגנה. עצירה וסיבוב מהיר זורק את המגן, ומכה לשער בין הרגליים של השוער. איזה ביצוע ואיזה גול, לא צריך להיות גאון הוקי להעריך את זה. הראשון של המייפל ליפס (3:23) הסטת פאק מהאוויר של אוסטון מתיוס.

[3 מרכזי] סנט לואיס - [2 מרכזי] מינסוטה, משחק 6
בחירה מוזרה מאד של הויילד, במשחק על כל העונה הם בוחרים לספסל את שוער הרכש מרק אנדרה פלרי, שהובא במיוחד בטרייד דדליין, והולכים עם הוותיק השני קאם טלבוט של ראה קרח בסדרה הזו. וזה עולה להם ביותר, 5:1 והעפה הביתה. איזו אכזבה לויילד אחרי עונה רגילה מרשימה ורכש משמעותי לקראת הפלייאוף. גמר הבית המרכזי נקבע - קולורדו נגד סנט לואיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2022 9:00 pm 
Hall of Famer

ויש לציין שהיום גם מתחילה בפינלנד אליפות העולם. השלב הראשון הוא שני בתים בשיטת ליגה, עם 3 נקודות בכל משחק - 3 נקודות למנצחת בזמן החוקי, משחק שמוכרע בהארכה או שוטאאוט נותן 2 נקודות למנצחת ונקודה למפסידה. אני לא ארחיב על השלב הראשון אם לא יהיה משהו יוצא דופן לדווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 14, 2022 10:53 pm 
Hall of Famer

[מטרופוליטני 3] פיטסבורג - [מטרופוליטני 2] ניו יורק ריינג'רס, משחק 6
הריינג'רס היו חייבים לנצח בפיטסבורג ולשרוד בסדרה, כי אוריאל ממש ביקש. זה היה נראה קצת מורכב כשחטפו שניים תוך כדקה וחצי בשליש הראשון, אבל בשליש השני קמו מהקרח כמו גדולים, הפכו ל-3:2 ולא נבהלו גם כשהפנגווינס עוד השוו זמנית. זה נגמר בדרמה גדולה כשכבר היה נראה שהולכים להארכה, 5:3 משני גולים בדקה וחצי האחרונות של המשחק, ואוריאל קיבל מה שביקש - משחק 7 במדיסון סקוור גארדן, בלילה בין ראשון ושני.
מה לראות? הראשון של הריינג'רס (3:23). גול בפאוור פליי תוך 5 שניות, אבל מה שמעניין זה מה הביא לפאוור פליי הזה, את זה רואים בהילוך חוזה מיד אחרי השער. הוקי זה משחק של יצרים אבל צריך לדעת מתי לכבוש אותם... שימו לב למס' 9 של הפנגווינס, קוראים לו איוון רודריגז. הוא חוטף קרוס-צ'ק, מכה עם מקל מוחזק בשתי ידיים, קרוב לשער שלו; יכול להיות שהיה צריך לשרוק פנלטי על זה, אבל בלי קשר, רודריגז עסוק בלהחזיר לשחקן שפגע בו במקום לטפל בפאק שנמצא ממש לידו. צריך לדעת גם מתי להחזיר, ולא פלא שהמאמן שלו כועס עליו. השלישי של הריינג'רס (5:22), מומלץ במיוחד - תראו תראו את המסירה של השוער הרוסי של הריינג'רס, איגור שסטיורקין, לא כל יום רואים שוער מוסר על כל הקרח ומעמיד שחקן לבד מול השוער השני. השלישי של הפנגווינס (6:09) יבגני מלקין חוטף את הפאק, ותראו את המהירות והשליטה שלו מול שסטיורקין. הרביעי של הריינג'רס (7:23), אנחנו 1:28 לסיום, טעות קשה של לואי דומינג בשער של הפנגווינס - השוער האלמוני שהיה עד עכשיו הפתעה נעימה בסדרה עולה לקבוצה שלו במשחק הפעם.

[ויילד קארד מזרח 2] וושינגטון - [אטלנטי 1] פלורידה, משחק 6
יום של גיבורים בקפיטל ואן ארינה. 1:03 לסיום הגיבור של הקפיטלס בסדרה, טי ג'יי אושי, עם גול שישי בסדרה השווה ל-3:3 ושמר על הקפיטלס בחיים. אבל כמו במשחק 3, כבר בתחילת ההארכה הפנתרס צחקו אחרונים, והגיבור שלהם, גם הוא עם גול שישי בסדרה - קרטר ורהייגי, שלח את אובצ'קין והחברים הביתה. הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה מחכה למנצחת במשחק 7 הלילה בין טמפה ביי וטורנטו, ומי שלא יבוא - וואו, איזו סדרה אדירה זו הולכת להיות.

[ויילד קארד מערב 1] דאלאס - [1 פסיפי] קלגרי, משחק 6
אם כבר גיבורים, מה דעתכם על מישהו שקוראים לו גיבור? הירו הייסקינן הפיני של דאלאס סטארס שבר שוויון 2:2 בסוף השליש השני, הסטארס מנצחים 4:2 וגם הסדרה הזו הולכת למשחק 7.
מה לראות? השני של הסטארס (3:00), הצלה אדירה של יאקוב מרקסטרום, שוער הרכז השבדי של הפליימס, עם קצה הרגל - אבל לרוע מזלו חברו לקבוצה כריסטופר טאנב נופלת מאבד שליטה, ועם היד דוחק את הפאק לתוך השער. הראשון של הפליימס (3:52) מבצע קבוצתי יפה, פשוט כך, מצד אחד של הקרח לצד שני, שובר נסיון של הסטארס לעצור את ההתקפה עוד במרכז הרינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 7:32 pm 
Hall of Famer

שלושה משחקי 7 לוהטים היו בלילה האחרון.

[2 פסיפי] אדמונטון - [3 פסיפי] לוס אנג'לס
במשחק השביעי העדיפות של האוילרס בכוח אש התקפי באה לידי ביטוי, 41:29 במכות לשער, וזה נגמר 2:0. האוילרס ישחקו בסיבוב הבא מול המצנחת בין קלגרי לדאלאס במשחק 7 שלהן שיהיה הלילה.
מה לראות? את ההצלות של השוערים, מייק סמית של האוילרס ששמר על רשת נקייה, ג'ונתן קוויק שעמד עד כמה שניתן בכוח ההתקפי של האוילרס. ויש גם משהו שלא רואים כל יום - הצלה של שחקן מהקו, כמו בכדורגל (2:48), אנדראס אתנאסיו של הקינגס מציל אחרי שקוויק כבר נכנע ומונע מאיוונדר קיין את הגול.

[2 אטלנטי] טורונטו - [3 אטלנטי] טמפה ביי
משחק 7 בסקוטיה-בנק מול הקהל הכי נאמן בספורט הצפון-אמריקאי, קהל שרובו לא היה בחיים כשהמייפל ליפס זכו בסטנלי האחרון שלהם לפני 55 שנה. מה צריך לבקש יותר? לא להיות לוזרים, זה מה שצריך... גיבור לא צפוי, ניק פול, חלוץ ממעמקי הקו השני והשלישי של הלייטנינג, כובש פעמיים ומנצח את המשחק 2:1. הקהל של המייפל ליפס יחכה עוד שנה... וחלום הת'ריפיט של הלייטנינג חי וקיים, הם הולכים שנה שנייה ברציפות לסדרה חמה של דרבים פלורידיאנים נגד פלורידה פנתרס, הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה. יהיה אש. יתרון ביתיות לקבוצה של מיאמי.
מה לראות? אפשר ללמוד קצת חוקה (4:31). 1:0 ללייטנינג, הקפטן של המייפל ליפס ג'ון טווארס במבצע אישי יפה חושב שהוא משווה. אישי אמרנו? לא ממש, כי שחקן אחר של המיפל ליפס נכנס במגן ששומר על טווארס, כניסה כזו בשחקן שלא מחזיק את הפאק היא אסורה. זה פנלטי שנקרא interference, לא רק שהגול נפסל אלא שהשחקן שחסם יוצא ל-2 דקות והקבוצה נשארת בחסרון מספרי. גול השוויון (החוקי) של המייפל ליפס (5:50), מבצע קבוצתי לתפארת.

[מטרופוליטני 1] קרוליינה - [ויילד קארד מזרח 1] בוסטון
גם במשחק הזה גיבור לא צפוי ממעמקי הקווים האחוריים של ההוריקנס - מקס דומי, חלוץ שהגיע כסותם חורים במהלך העונה מקולומבוס ולא כבש אף פעם בקריירה גול בפלייאוף, עם צמד ועוד אסיסט שמסדרים להוריקנס 3:2 ועלייה לסדרה, עם ביתיות, מול המנצחת במדיסון סקוור גארדן הלילה - ניו יורק ריינג'רס או פיטסבורג (אוריאל כבר מתכונן).
מה לראות? את ההצלות של אנטי ראנטה, השוער הפיני של ההוריקנס. היו כמה ממש מדהימות. השלישי של ההוריקנס, השני של דומי (6:47), סנטימטרים שקובעים הרבה - התקפה של הברואינס נגמרת במכה לקורה, התקפה מהירה בצד השני נגמרת במסירה לדומי שכובש בלי לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 5:03 am 
מנהל פורום

3:3
אנחת רווחה
הארכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 5:16 am 
מנהל פורום

ריינג'רס!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 11:30 am 
Hall of Famer

החבר שלך ארטמי פנארין עם גול הנצחון.
אני אסכם את שני המשחקים הלילה מאוחר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: