סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 8:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה בדיוק חלק מסיטואציית הגב-אל-הקיר שאליה מוריי נקלע.
הוא היה יכול להימנע מזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 9:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה בדיוק חלק מסיטואציית הגב-אל-הקיר שאליה מוריי נקלע.
הוא היה יכול להימנע מזה..

צר לי, זה קשקוש שנובע מחוסר הבנה ונסיון מינימלי בניהול מעשי. זה ברמה של להכין מטוס מנייר ולחשוב שאתה מפקד טייסת. בח"מ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 9:25 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מצחיק קצת שעשית סוג של 180, עכשיו אתה יוצא על ATT על שהוא נותן למורי פחות מדי קרדיט, וקודם יצאת עליו זה שהוא נותן לו יותר מדי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 9:50 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
מצחיק קצת שעשית סוג של 180, עכשיו אתה יוצא על ATT על שהוא נותן למורי פחות מדי קרדיט, וקודם יצאת עליו זה שהוא נותן לו יותר מדי....

חשבתי שאטט נותן קרדיט והנחה למורי, הוא הסביר שלא, הכל טוב. ביקשתי שיראה את האסונות של הג'יאמס הקודמים, הוא בחר שלא, גם הכל טוב.

אבל ההודעה הזו לא קשורה למורי, היא קשורה לבנאדם שמדבר על נושא שהוא לא מבין בו בכלל. אי אפשר לדבר כלכך הרבה על ניהול כשאתה בייסיקלי מבין שום דבר בניהול. כלומר אפשר, אבל אז זה נראה ככה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 10:42 pm 
Hall of Famer

מי אתה שתיתן לי ציונים בניהול? :)
אתה מומחה לניהול? עוסק בניהול ביום יום שלך?

בסופו של דבר, האלגוריתם שלך תמיד תמיד מוביל לאותו דבר.
אתה הופך כל דיון לפרסונלי ומשתמש בפורום כדי לזלזל ולהקטין.
פשוט רעל טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 10:43 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:

כי זה מה שמעניין אותו
אני זה הנושא האמיתי כאן..
ואפילו לא אני, פשוט לקחת יוזר ולרדת עליו.
בכלל לא מעניין את נדב איך מוריי מתפקד
או האם טעה או לא טעה בנוגע לסימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מי אתה שתיתן לי ציונים בניהול? :)
אתה מומחה לניהול? עוסק בניהול ביום יום שלך?

בסופו של דבר, האלגוריתם שלך תמיד תמיד מוביל לאותו דבר.
אתה הופך כל דיון לפרסונלי ומשתמש בפורום כדי לזלזל ולהקטין.
פשוט רעל טהור.

אני בטוח לא "מומחה", אבל בהחלט מנהל. עסק לא קטן בתחום העיסוק שלי. אבל זו לא תחרות בינינו, זה פשוט חוסר היכולת שלך להגיד משהו בעל משמעות על ניהול, משהו שהוא לא קלישאה ריקה ברמה של תלמיד בית ספר יסודי. זה כמו ש"לאמן" זה "תעלו על המגרש ותהיו טובים".

ויאללה תתקרבן. בזה אתה דווקא טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:19 pm 
Hall of Famer

הייתי מציע לך לדלג על ההודעות שלי כיוון שאין בהן ערך עבורך
לטובתי ולטובת הפורום
אבל שנינו יודעים שזה לא אתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:25 pm 
Hall of Famer

יאללה, חג הקורבן נגמר. תכתוב דברים מעניינים ומהותיים ולא קלישאות ריקות, יהיה כיף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

אני לא מצפה או רוצה שתכתוב דברים מעניינים ומהותיים.
יהיה נחמד אם לשם שינוי תתעלה על עצמך ותכתוב דברים שאשכרה קשורים לכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2022 11:33 pm 
Hall of Famer

בלה בלה בלה. אתה לא מסוגל אפילו לדייק בתיאור של יוזר. אשאיר לך דפי A4 ותכין כמה מטוסי נייר. ביי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:14 am 
Junior

Att כתב:
הערך של סימונס צנח בין הגעתו של מוריי לבין הטרייד.
אם מוריי היה נחוש לשלוח אותו בטרייד, הוא היה מוצא את העסקה הנכונה מבחינתו. היא חיכה וההמתנה התבררה (לא באופן מפתיע) כשגויה ויקרה. כשהוא שלח אותו בטרייד, זה היה עם הגב לקיר, בסיטואציה הגרועה ביותר האפשרית, כשסימונס נחשב לבאסקט קייס וכשכולם יודעים שאין למוריי ברירה אלא לשלוח אותו בטרייד.

אבל מוריי מצא, בסופו של דבר, את העסקה הנכונה מבחינתו. באזור נובמבר-דצמבר 2020, כשלטענתך ערכו של סימונס היה בשיאו (לפחות בתקופתו של מוריי כמקבל ההחלטות בפילי), מוריי ניסה לסחור בו מול יוסטון בתמורה להארדן. הרוקטס, לפי דיווחים, רצו לקבל גם את מקסי ותייבול, שזה היה דיל ברייקר מבחינת מוריי. נריץ קדימה 14 חודשים, ומוריי מצליח להשיג את הארדן תמורת סימונס, אומנם זה עולה לו גם בקארי, דראמונד ובחירת דראפט עתידית, אבל זה מחיר שהוא ראה כנסבל בעבור השדרוג (וזה ללא ספק שדרוג, אפילו אם הארדן לכאורה איבד צעד).

מה שהדגשתי בתגובה שלך נכון, אבל רק חלקית. אין ספק שסאגת הטרייד על סימונס התמשכה לה עוד ועוד, מכיוון שערכו צנח מאז הסדרה מול אטלנטה וכל הסאגה שהתפתחה מאז. אבל...המגבלות של סימונס היו ידועות ומוכרות כבר בנובמבר 2020. כבר היו לו ברזומה כמה סדרות פלייאוף שהמחישו את הבעייתיות שבהיעדר הקליעה שלו מבחוץ והפאסיביות ההתקפית. אנחנו כן יודעים שלא מעט קבוצות הביעו בו עניין, והגישו הצעות קונקרטיות, גם לאחר אותו פיאסקו מול אטלנטה והתנהלות בעייתית מול הסיקסרס. אנחנו בקושי יודעים מה היה ערכו באותו "שיא זמני" של נובמבר 2020. הרוקטס, כאמור, לא הסתפקו רק בו ובבחירות דראפט תמורת הארדן. מינסוטה, לפי דיווחים, ניסתה להשיג אותו תמורת הבחירה הראשונה בדראפט וחוזים מסתיימים. אבל אדוארדס ולאמלו לא נחשבו למניות ודאיות, בטח לא מהסוג שמצדיק ציוות של רוקי עם כוכב בשיאו כמו אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:25 am 
Hall of Famer

אם פילי קיבלו הצעה של הבחירה הראשונה תמורת סימונס ומוריי לא הלך על זה אז אני לא יודע מה לומר.
בעיניי זו החלטה נוראית.
בין אם רצו את אחד משני הפרוספקטים המובילים או להיעזר בבחירה בטרייד.

וגם לכאורה טעות אפשרית קשה של רוסאס.

בכל מקרה, אני מקווה שברור לשנינו שהערך של סימונס הדרדר באופן משמעותי.
זה שהערך של הארדן הדרדר במקביל לא מעיד אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:27 am 
Junior

שתי נקודות נוספות לגבי עסקת סימונס-הארדן, הלכאורה "מאוחרת מדי ולא טובה מספיק מבחינת ואליו לסיקסרס":

1. אחד הגורמים שזיהיתי בזמן אמת כמקשים על מציאת טרייד על סימונס, מעבר לערכו הלא ברור בשל מגבלותיו הידועות, הוא שפילי נבנתה במידה מסוימת סביב הסקיל סט הייחודי שלו: קארי (ובהמשך מקסי) בפוינט, למרות ששניהם לא ממש רכזים טהורים. ויתור על סימונס, בין אם בטרייד או בהשבתה שלו, משמעותו גריעה מהליין אפ של פורוורד פותח עם יכולות הגנה ופליימייקינג חשובות. הבאת הארדן במקומו סידרה את הסיקסרס עם פריימרי גארד בעל סייז, שהוא גם הפליימייקר המוכשר ביותר בסגל. אפילו אם הוא כבר מעבר לפריים שלו...
כך שעם כל הכבוד לביל ולדיבורים על כך שהנהלת הסיקסרס רצתה בו, אני חושב שמבחינת סקיל סט הארדן עדיף על פניו עבור הסיקסרס. כולל מבחינת הנכונות שהפגין להיות כינור שני לצד דוראנט וכעת לצד אמביד.

2. אפשר לצייר תרחיש שבו מוריי מסכים לתת לנטס את סימונס ומקסי תמורת הארדן, ושחמישיית קארי-הארדן-גרין-טוביאס-אמביד מצליחה להדיח את הבאקס בגמר המזרח ולקחת אליפות מול פניקס. אבל אין ספק שמבחינת מיקסום VALUE, שזה הרי מה שמעניין את אטט (וגם את מוריי), ההתעקשות השתלמה - הן ההתעקשות שלא לתת את מקסי בנוסף לסימונס תמורת הארדן, והן ההתעקשות בדרישה על ערך מלא עבור סימונס, והשבתה שלו כל עוד זה לא קורה, עד שההזדמנות שמוריי חיכה לה הגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:35 am 
Junior

Att כתב:
אם פילי קיבלו הצעה של הבחירה הראשונה תמורת סימונס ומוריי לא הלך על זה אז אני לא יודע מה לומר.
בעיניי זו החלטה נוראית.
בין אם רצו את אחד משני הפרוספקטים המובילים או להיעזר בבחירה בטרייד.

וגם לכאורה טעות אפשרית קשה של רוסאס.

בכל מקרה, אני מקווה שברור לשנינו שהערך של סימונס הדרדר באופן משמעותי.
זה שהערך של הארדן הדרדר במקביל לא מעיד אחרת.

ומה מבטיח שהיו מצליחים "להיעזר בבחירה בטרייד"? הטרייד המתבקש יכול היה להיות הבחירה הראשונה לוושינגטון, ביל לסיקסרס, סימונס למינסוטה. אבל בשלב זה כבר ברור לכולם שלא היה רצון מצד הוויזארדס לוותר על ביל.

עובדתית, הוולבס עדיין רצו בסימונס. לפי דיווחים, היו מוכנים לתת רק את ראסל ובחירות דראפט עבורו. אתה יכול לראות בכך עדות תומכת לכך שערכו של סימונס "התדרדר משמעותית", אבל ניתן לראות זאת גם כך: ערכה של הבחירה הראשונה עבור הוולבס היה סוג של unknown commodity, או לפחות undesired commodity, לפחות בהשוואה לרצון לצרף טאלנט מוכח (ועדיין צעיר, בערך אותו גיל כמו טאונס וראסל) כדי לצמצם משמעותית את מרחב הדאון סייד ולעשות פלייאוף במידי. אך מרגע שאדוארדס החל להראות מה הוא שווה, באימונים ובשלבים המתקדמים של עונת הרוקי שלו, הוא כבר הפך לאנט-אצ'בל מבחינת הוולבס, לפחות בכל הנוגע לטרייד עבור סימונס.

אני גם לא יודע אם נכון לומר "הערך של הארדן התדרדר במקביל". הסטטוס העתידי שלו עם הנטס נהיה בלתי ודאי מבחינתם, הם הגיעו למצב שלא מפיקים ממנו את המקסימום בהווה ומסתכנים בעזיבה שלו ללא כל תמורה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:34 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
2. אפשר לצייר תרחיש שבו מוריי מסכים לתת לנטס את סימונס ומקסי תמורת הארדן, ושחמישיית קארי-הארדן-גרין-טוביאס-אמביד מצליחה להדיח את הבאקס בגמר המזרח ולקחת אליפות מול פניקס. אבל אין ספק שמבחינת מיקסום VALUE, שזה הרי מה שמעניין את אטט (וגם את מוריי), ההתעקשות השתלמה - הן ההתעקשות שלא לתת את מקסי בנוסף לסימונס תמורת הארדן, והן ההתעקשות בדרישה על ערך מלא עבור סימונס, והשבתה שלו כל עוד זה לא קורה, עד שההזדמנות שמוריי חיכה לה הגיעה.

אני כל כך לא מתחבר לפסקה הזאת. זאת פסקה של מי שמשחק מונופול. יוג'ירי עשה טרייד על דרוזן. מה שהוא קיבל זאת שנה אחת בלבד של קוואיי לאונרד. אין לי ספק שהוא לא מיקסם את ה - value של דרוזן. אז המהלך של יוג'ירי לא השתלם?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:25 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:

אני כל כך לא מתחבר לפסקה הזאת. זאת פסקה של מי שמשחק מונופול. יוג'ירי עשה טרייד על דרוזן. מה שהוא קיבל זאת שנה אחת בלבד של קוואיי לאונרד. אין לי ספק שהוא לא מיקסם את ה - value של דרוזן. אז המהלך של יוג'ירי לא השתלם?

רק שיוג'ירי סה"כ ויתר על דרוזן ופולטל. הוא גם עשה זאת לאחר שנים של הדחות בפלייאוף שהבהירו היטב את תקרת הקבוצה עם דרוזן ולאורי כמוביליה. מה גם שאני לא יודע מאיפה מגיע חוסר הספק שלך, כי ממש לא ברור מה היה ערכו של דרוזן באותן שנים.

דרך אחרת להסתכל על מה שחורה לך בפסקה שכתבתי - מוריי לא הסכים לוותר על תייבול, מומחה הגנה שצריך רק לשפר עוד ועוד את היד משלוש בשביל להפוך לאס שמנצח סדרות פלייאוף. אולי גם את מקסי הוא ראה כפרוספקט שיכול לתרום מוקדם מן המאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:57 pm 
Hall of Famer

יוג'ירי לקח שחקן שהוא איבד אותו אחרי עונה אחת בלבד. כלומר הוא העביר את דרוזן ופלוטל (שהפך לסנטר רוטציה סביר באן.בי.איי) תמורת שנה אחת של שחקן. איפה פה מקסום הערך? אתה לא רוצה לפחות לקבל שחקן לאורך החוזה של דרוזן? אולי בחירות דראפט? אני בטוח שהם יכלו לקבל משהו כזה. במקום זה הם קיבלו שחקן פציע, שלא ידוע מה הסטטוס הרפואי שלו וגם הנפשי. חרא עסקה לפי המודל שהצגת בפסקה שלך.
בתכלס פילי קיבלה את הארדן של הנטס, עם עודף משקל, 2 עונות לא משהו, כשהירידה ביכולת נראית לעיני כל ואחרי שביתה איטלקית. בנובמבר 2020 היא הייתה אמורה לקבל שחקן שאמנם עשה שביתה איטלקית והעלה במשקל, אבל עונה קודם הוא סיים עם 34.3 נק' ולא נראה בכלל בירידה. מעמד אחר לגמרי של שחקן. הערך של הארדן בנובמבר 2020 היה שונה מאד מהערך שלו בפברואר 2021.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 1:14 pm 
Junior

קודם כל, לא הצגתי שום "מודל", אלא גישה של איפכא ומסתברא. יכולתי פשוט להרים למוריי על מקסום הערך, מבלי לציין את התרחיש ההיפותטי של טרייד על סימונס, מקסי ותייבול שמסתיים באליפות ספקולטיבית.

לדעתי אתה משווה בין תפוזים ותפוחים. יוג'ירי ניהל את הרפטורס כבר כמה שנים, ודובר די בתחילת דרכו שם על רצונו ללכת לבנייה מחדש. אלא שהצלחת הקבוצה שנבנתה סביב לאורי ודרוזן דחתה את התכנית הזאת שוב ושוב. אבל היה לו ברור שמדובר בקבוצה עם תקרה דומה לזו שבנה בדנבר לאחר הטרייד על מלו, אפילו שלאורי-דרוזן סיפקו יותר סטאר קווליטי.
כך שמעבר להימור על קוואי ואליפות, שאכן צלח, יוג'ירי מבחינתו הוציא לפועל מהלך שהדאון-סייד שלו היה נמוך: לוותר על סנטר מחליף "שהפך לסנטר רוטציה סביר", כשממילא יש לך את יונאס ואיבקה בקבוצה; ולוותר על דרוזן, שאומנם סחב את הקבוצה בעונה הסדירה, אבל לא תפקד באותה רמה בפלייאוף, ועל החוזה שלו. כך שלקבל שחקן על חוזה באותו אורך ממש לא שיחק כאן תפקיד.

מוריי, מנגד, מנהל קבוצה שכבר החזיקה בשחקן פרנצ'ייז בלתי מעורער ובעוד כמה קלפים, מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. ועם פיי רול הרבה פחות גמיש. כך שצעירים כמו מקסי ותייבול, אם אתה רואה בהם מה שמוריי ראה בהם (וכנראה שגם בן טיפוחיו ביוסטון, שכן הוא דרש אותם לצד סימונס), קריטיים מאוד לבנייה.

דבר שני, מוריי ידע באותה נקודת זמן שהארדן חתום עד קיץ 2023 עם אופציית שחקן לקיץ שלפני. הוא ידע שיש לו ולבעלי הסיקסרס ערוץ תקשורת פתוח עם הארדן. כך שהוא ידע שאין צורך לשלם מחיר מופרז עבור הארדן, אלא לשחק את משחק ההמתנה. מבחינתו, סימונס ככוכב צעיר שחתום לטווח ארוך, פלוס בחירת דראפט או שניים, היה צריך להיות די והותר עבור הארדן.

לגבי הנרטיב המוצג עכשיו סביב הארדן - לא קונה את זה. הוא נראה בסדר גמור במדי הנטס אשתקד. מן הסתם ירד בממוצעי הקליעה שלו, אבל תפקד כפליימייקר הראשי שלהם. הפציעות כן מדאיגות, אבל הן היו שם גם אשתקד (ובכך היו מונעות את תרחיש האליפות הספקולטיבי של פילי עם הארדן-אמביד, כשבדרך לגמר יש את יאניס, מידלטון והולידיי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 1:49 pm 
Hall of Famer

אז לא הצגת מודל. הצגת איזה שהיא הצדקה ותשבוחות למורי על המהלך שלו. מה שניסיתי להראות זה שעניין מיקסום ערך כאספקט בודד בפני עצמו לא רלוונטי (אייזיאה תומאס ניצח בכל עסקה שהוא ערך כג'י.אם של הניקס מבחינת כישרון, ובדרך דרדר את הניקס לתהומות). בסופו של דבר מה שקובע זה מה קרה על המגרש עצמו ולא איזה ערך דמיוני ספקוליטיבי לחלוטין (אני בטוח שבדצמבר 2020 אם היו שואלים את מורי על הסירוב לעסקה על הארדן, הוא לא היה אומר - "חכו חכו לפברואר 2022").
אני מאד מקווה בשביל פילדלפיה שהארדן ימצא את המוטיבציה להגיע לעונה הבאה במשקל המתאים ובכושר המתאים לפתיחת העונה. יש לי הרגשה שזה גם יעזור לפציעות שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:04 pm 
Junior

אוקיי, אבל אי אפשר לנתק את מה שקורה על המגרש ממה שקורה עם הסגל והפיי רול.
או שמוריי כבר בדצמבר 2020 ראה במקסי ובתייבול שחקני חמישייה/רוטציה קריטיים להצלחת הפרנצ'ייז.
או שהוא רצה לשמור את מקסי כנכס להמתקת חוזהו הגרוע של טוביאס, במהלך המשך להחלפת סימונס (ובחירות) בהארדן.

כמו שאמרתי במקום אחר, נראה לי כאן בת'רד, מוריי ירש סגל בעייתי מאוד, לפחות בכל הנוגע לשיטתו. לא הוא מי שהחתים וצירף את הורפורד, טוביאס וריצ'ארדסון. כנראה שגם מסימונס לא ממש החזיק, שזה רק הגיוני כשמדובר באחד ממבשרי מהפכת השלשות.

אולי טעיתי בכך שייחסתי "מיקסום ערך" למוריי, במקום להפנות זאת רק לאטט. לא חושב שהוא רואה בכך אספקט בודד בפני עצמו. הוא פשוט סוחר ממולח ושחקן פוקר טוב מאוד. הוא לא היה אומר "חכו חכו לפברואר 2022, הארדן יהיה זמין שוב" (אם לכך התכוונת). הוא היה אומר, שערכו של סימונס מספיק גבוה בשביל להניב כוכב אחר בתמורה, מבלי שיהיה צורך לשדך לו צעירים תורמים ומבטיחים על חוזי רוקי. שהוא לא מוכן להיסחט ע"י רפאל סטון הטירון, כשם שלא היה מוכן לקבל הצעות לואו-בול עבור סימונס בהמשך הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:55 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אוקיי, אבל אי אפשר לנתק את מה שקורה על המגרש ממה שקורה עם הסגל והפיי רול.
או שמוריי כבר בדצמבר 2020 ראה במקסי ובתייבול שחקני חמישייה/רוטציה קריטיים להצלחת הפרנצ'ייז.
או שהוא רצה לשמור את מקסי כנכס להמתקת חוזהו הגרוע של טוביאס, במהלך המשך להחלפת סימונס (ובחירות) בהארדן.

כמו שאמרתי במקום אחר, נראה לי כאן בת'רד, מוריי ירש סגל בעייתי מאוד, לפחות בכל הנוגע לשיטתו. לא הוא מי שהחתים וצירף את הורפורד, טוביאס וריצ'ארדסון. כנראה שגם מסימונס לא ממש החזיק, שזה רק הגיוני כשמדובר באחד ממבשרי מהפכת השלשות.

אולי טעיתי בכך שייחסתי "מיקסום ערך" למוריי, במקום להפנות זאת רק לאטט. לא חושב שהוא רואה בכך אספקט בודד בפני עצמו. הוא פשוט סוחר ממולח ושחקן פוקר טוב מאוד. הוא לא היה אומר "חכו חכו לפברואר 2022, הארדן יהיה זמין שוב" (אם לכך התכוונת). הוא היה אומר, שערכו של סימונס מספיק גבוה בשביל להניב כוכב אחר בתמורה, מבלי שיהיה צורך לשדך לו צעירים תורמים ומבטיחים על חוזי רוקי. שהוא לא מוכן להיסחט ע"י רפאל סטון הטירון, כשם שלא היה מוכן לקבל הצעות לואו-בול עבור סימונס בהמשך הדרך.

מוריי ללא ספק ירש סגל בעייתי מאוד.
אחד הדברים המשונים בפילי הוא נוכחותו המתמשכת של אלטון ברנד
שאחראי באופן ישיר לסגל הבעייתי הזה (אם כי אולי היה לא הרבה יותר מבובה על חוט)
שכלל גם מספר חוזים מהגרועים בליגה.

אני חושב שמוריי עשה לא מעט מהלכים טובים
הקיף את אמביד בקלעים איכותיים,
נפטר מחלק מהחוזים הבעייתיים שלו,
גיבש ספסל (מעט) יותר טוב ממה שהיה
ומצא את מקסי בבחירה 22.

אבל כן יש לי ביקורת על משחק הפוקר כמו שאתה קורא לו בעניין סימונס.
ברגע שאתה מאבד חצי מהערך של סימונס (נכס שערכו הלך וירד גם בשנים שלפני כן)
לפני שאתה עושה עסקה, זו מטבע הדברים טעות. סביר שגם מוריי יודה בכך בין דלתות סגורות.
השאלה הגדולה היא האם יכול היה לדעת שהערך של סימונס ידרדר כך.
האם זו טעות שהוא יכול היה לצפות מראש ולהיערך בהתאם.
לדעתי כן..

אני יכול להבין גם את מי שחושב שלא
אבל לטעון שסימונס לא איבד מערכו זה קצת משונה..

אגב, אני כן מעריך את מוריי על זה שברגע שהתפוצצה הפרשה עם סימונס והערך שלו צלל,
הוא לא התפשר וחיכה וחיכה וחיכה,
תוך כדי שסימונס יושב לו בחוץ ומתייבש ואוהדי הנ.ב.א. מחכים גם הם לפתרון הסכסוך.
הוא ניהל את המו"מ הזה בצורה טובה.

כמו שכתבתי קודם לכן, אפשר לחשוב עליו מה שרוצים,
הוא לפחות מקצוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 3:24 pm 
Junior

שוב, איך מוריי "איבד חצי מהערך של סימונס", אם בדצמבר 2020 התבקש לצרף אליו את מקסי ותייבול תמורת הארדן, בעוד שבפברואר 22 הצליח להשאיר אותם?

משחק הפוקר התנהל רק החל מהקיץ האחרון, אתה בעצמך הגבת להצעות טריידים שהעליתי כאן, ולא כללו סופרסטארים, ב"אם זה כל מה שפילי יכולה לקבל על סימונס, כבר עדיף שתשאיר אותו ותחכה לטרייד הנכון". דווח שהסיקסרס הכינו רשימה של 30 שחקנים שהם מוכנים לתת את סימונס עבורם. אני בטוח שהארדן נכלל בה, ואף דורג גבוה למדי ברשימת המשאלות של מוריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 8:57 pm 
Hall of Famer

"איבד חצי מהערך על סימונס". איזה סימן היכר זה השימוש במושגים כמותיים נחרצים על דעה חסרת ביסוס. ועוד מורי בטח מודה בזה בדלתיים סגורות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 4:23 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
שוב, איך מוריי "איבד חצי מהערך של סימונס", אם בדצמבר 2020 התבקש לצרף אליו את מקסי ותייבול תמורת הארדן, בעוד שבפברואר 22 הצליח להשאיר אותם?.

1. מוריי נתן שחקנים טובים מאוד + בחירות
2. הערך של הארדן צנח גם הוא באופן משמעותי מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: