סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
התבוסה הקשה לעיכול הזכירה לי היום בצהריים תבוסה אחרת, קשה לעיכול, של כריס פול.

פליאוף 2009 כריס פול מוליך את ניו אורלינס, יחד איתו בקבוצה - סטויאקוביץ', פוזי, דיוויס ווסט, טייסון צ'נדל, אנתוניו דניאלס.
במשחק הרביעי של הסיבוב הראשון מול דנבר הם חוטפים תבוסה של 58 נקודות, מול קבוצה לא גדולה כמו דנבר.
שוב, מדובר בעיקר על קיפאון התקפי (63 נקודות). מודחים משחק לאחר מכן בתוצאה 4-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:32 pm 
Junior

ehud כתב:
התבוסה הקשה לעיכול הזכירה לי היום בצהריים תבוסה אחרת, קשה לעיכול, של כריס פול.

פליאוף 2009 כריס פול מוליך את ניו אורלינס, יחד איתו בקבוצה - סטויאקוביץ', פוזי, דיוויס ווסט, טייסון צ'נדל, אנתוניו דניאלס.
במשחק הרביעי של הסיבוב הראשון מול דנבר הם חוטפים תבוסה של 58 נקודות, מול קבוצה לא גדולה כמו דנבר.
שוב, מדובר בעיקר על קיפאון התקפי (63 נקודות). מודחים משחק לאחר מכן בתוצאה 4-1.

קטע, לא זכרתי בכלל שאנטוניו דניאלס היה שם או שבכלל עדיין שיחק בליגה והיה רלוונטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:41 pm 
Senior

פוציץ' כתב:
stavs כתב:
שני הפלייאופים האחרונים? אייטון היה אדיר בפלייאוף הקודם.

לא מסכים עם ה"אדיר". בסך הכל ידע לסיים את הדאנקים הפנויים והזריקות מחצי מרחק שקיבל מבוקר ופול. מעבר לזה, פה ושם פסט אפ על שחקנים גמדים ממנו ו...זהו. בהגנה הוא היה סופר רכרוכי לשחקן במימדים שלו. אם אני הסאנס, בחיים לא הייתי מאריך לו חוזה.

הוא היה מעולה ממש בהגנה, אני גם לא זוכר אותו כ'סופר רכרוכי' בשום שלב, אולי אפשר להגיד שהוא היה רך מול יאניס, אבל זה יאניס ואייטון היה לבד לגמרי במערכה נגדו.
התקפית הוא היה מאוד מאוד יעיל, אמנם כסוג של רול-פלייר, לא מישהו שמייצר לעצמו, אבל הוא היה ממש באנקר עם ההוק שוט, מחצי מרחק ובלובים.

הסדרה מול דאלאס מאוד מאכזבת מצידו, קבוצות כאלו היו הלחם והחמאה שלו לאורך כל העונה הסדירה והפלייאוף הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 3:11 pm 
Junior

לא דמיינתי שתרחיש כזה אפשרי עבור פיניקס. מכל מה שראיתי השנה, זו קבוצה ששיחקה התקפה מסודרת עם רכז של פעם בדור, וכשלא הולך יש אינסטנט אופנס של בוקר שהוא כמעט בלתי עציר בהתקפה. אני לא יודע איך זה קרה להם, איך זה שהמאמן לא הצליח לעצור את הסחף בשום שלב ואיך הם המשיכו לזרוק שלשות קשות גם במינוס 20 במקום לנסות לשנות משהו. מגיע כל הכבוד לדאלאס, קבוצה שלא ממש ספרתי ולא בצדק. אני לא לומד מהטעויות וממשיך לא לספור אותם בגמר המערב, אבל אני כבר לא אתפלא אם אני טועה כי נראה שאני לא מבין הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 5:45 pm 
Junior

Yuval כתב:
המילניאל הקוסמופוליטי בגמר המערב, תן כבוד.

נורטון אולי תסדר אקרדיטציה לצ׳ייס? אני אסקר המשחק בשביל אטט ונדב.

זה הישג מובן מאליו עבור מי שלקח אליפויות בכל דרג ויורוליג MVP. הכבוד מגיע למאבריקס, פרנצ'ייז מנצח שעשה מה שצריך בשביל: (א) לקחת את לוקה בדראפט; (ב) לבנות סביבו. בדיוק מה שסקרמנטו ואטלנטה לא היו מסוגלות לעשות בקצב כ"כ מהיר, ולפיכך הוא לא היה נשאר איתן בטווח הארוך. פניקס טעתה עם אייטון על פני לוקה. סקרמנטו טעתה עם באגלי על פני JJJ. אטלנטה צדקה בהעדפת טריי. הוא הפרנצ'ייז פלייר הנכון עבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:54 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי מה לדעתך היה קורה עם לוקה באטלנטה, בפרט שיש מסביב חבורה מכובדת של שחקנים, ולא שממה מוחלטת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 7:00 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא הבנתי מה לדעתך היה קורה עם לוקה באטלנטה, בפרט שיש מסביב חבורה מכובדת של שחקנים, ולא שממה מוחלטת

האמת היא שבתור מילניאל קוסמופוליטי, סביר יותר להניח שהוא צפה באטלנטה של דונלד גלובר ולא בדאלאס...ושיענה "לברון היה צריך" על שאלת מי ירה בג'יי אר.
אז אני מניח לדיון הנושן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 8:09 pm 
Junior

באטלנטה ייתכן ויש בעייה של יותר מדי שחקנים על פחות מדי דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 8:57 pm 
Junior

picknroll כתב:

נכון, בדיוק חשבתי לעצמי שהם יכולים לנצל את סיטואציית אייטון בפניקס בשביל להשתלב בטרייד משולש עם הפיסטונס, שיחתימו את אייטון על המקס שהוא רוצה וישלחו רק את ג'רמיי גרנט בתמורה (יהיה להם מספיק קאפ ספייס בשביל לקזז את הפער במשכורות), שיגיע לאטלנטה, בעוד שפניקס תקבל את קאפלה על תקן רים פרוטקטור-ראנר במחיר מוזל. גרנט ייכנס למשבצת של קולינס, שאותו ככל הנראה ניתן יהיה לשלוח לפורטלנד תמורת בלדסו ובחירת הלוטרי שלה, בהנחה שלא תגריל אחת בטופ 4. ואז יש קו קדמי חדש והגנתי של האנטר-גרנט-אוקונגוו, כשבבחירה של הבלייזרס ייקחו איזה פרוספקט עם אפסייד כמו שיידון שארפ, או שאת ג'וני דייויס כפרטנר חדש של טריי בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:28 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
פוציץ' כתב:
stavs כתב:
שני הפלייאופים האחרונים? אייטון היה אדיר בפלייאוף הקודם.

לא מסכים עם ה"אדיר". בסך הכל ידע לסיים את הדאנקים הפנויים והזריקות מחצי מרחק שקיבל מבוקר ופול. מעבר לזה, פה ושם פסט אפ על שחקנים גמדים ממנו ו...זהו. בהגנה הוא היה סופר רכרוכי לשחקן במימדים שלו. אם אני הסאנס, בחיים לא הייתי מאריך לו חוזה.

הוא היה מעולה ממש בהגנה, אני גם לא זוכר אותו כ'סופר רכרוכי' בשום שלב, אולי אפשר להגיד שהוא היה רך מול יאניס, אבל זה יאניס ואייטון היה לבד לגמרי במערכה נגדו.
התקפית הוא היה מאוד מאוד יעיל, אמנם כסוג של רול-פלייר, לא מישהו שמייצר לעצמו, אבל הוא היה ממש באנקר עם ההוק שוט, מחצי מרחק ובלובים.

הסדרה מול דאלאס מאוד מאכזבת מצידו, קבוצות כאלו היו הלחם והחמאה שלו לאורך כל העונה הסדירה והפלייאוף הקודם.

כל פעם שראיתי את אייטון הוא נראה לי לא אפוי ורך בהתקפה. מלא פעמים במקום לסיים בדאנק הוא משתהה או עושה פייק.

https://twitter.com/beyondthearc8/statu ... tvYNA&s=19

אפילו רגי מילר קורא לו רך שזה נדיר. שחקני עבר לרוב לא משמיצים שחקנים בפרשנות כזאת. לא זוכר לאחרונה שחקן שנקרא רך בשידור.
https://twitter.com/YoungNBA/status/152 ... jfDCQ&s=19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:25 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:

נכון, בדיוק חשבתי לעצמי שהם יכולים לנצל את סיטואציית אייטון בפניקס בשביל להשתלב בטרייד משולש עם הפיסטונס, שיחתימו את אייטון על המקס שהוא רוצה וישלחו רק את ג'רמיי גרנט בתמורה (יהיה להם מספיק קאפ ספייס בשביל לקזז את הפער במשכורות), שיגיע לאטלנטה, בעוד שפניקס תקבל את קאפלה על תקן רים פרוטקטור-ראנר במחיר מוזל. גרנט ייכנס למשבצת של קולינס, שאותו ככל הנראה ניתן יהיה לשלוח לפורטלנד תמורת בלדסו ובחירת הלוטרי שלה, בהנחה שלא תגריל אחת בטופ 4. ואז יש קו קדמי חדש והגנתי של האנטר-גרנט-אוקונגוו, כשבבחירה של הבלייזרס ייקחו איזה פרוספקט עם אפסייד כמו שיידון שארפ, או שאת ג'וני דייויס כפרטנר חדש של טריי בקו האחורי.

זאת אומרת שאתה מעביר את קולינס וקאפלה תמורת גרנט ובלדסו שככל הנראה יעלה מהספסל, סומך על אוקונגו שיאייש את עמדת הסנטר ומבחינתך ההוקס התחזקו?
ואתה חושב שאם לאטלנטה הייתה שוב את הבחירה מספר 3 ב-2018 הם היו עושים שוב את הטרייד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:18 am 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:

זאת אומרת שאתה מעביר את קולינס וקאפלה תמורת גרנט ובלדסו שככל הנראה יעלה מהספסל, סומך על אוקונגו שיאייש את עמדת הסנטר ומבחינתך ההוקס התחזקו?
ואתה חושב שאם לאטלנטה הייתה שוב את הבחירה מספר 3 ב-2018 הם היו עושים שוב את הטרייד?

קאפלה תמורת גרנט נראה לי כמו טרייד מאוזן, והוא יוצא מנקודת הנחה שאוקונגוו מוכן להיות הסנטר הפותח בעונתו השלישית, בדומה לבאם בשעתו, ושיהווה שדרוג על פני קאפלה מבחינת ורסטיליות משני צדי הפרקט (וכמו כן שגרנט יתאים יותר לצד טריי כמס' 2 ויהווה שדרוג הגנתי על פני קולינס).

קולינס נשלח בעיקר תמורת הבחירה השישית, שלא ציינת כלל, כשהחוזה של בלדסו אאל"ט ניתן לביטול עם 3.9 מיליון מובטחים בלבד. אם אני טועה ורק פורטלנד רשאית לשחרר אותו, הרי שמדובר בחוזה מסתיים להשתמש בו בעונה הבאה (לצד זה של גאלינרי, בהנחה שלא ישוחרר בעצמו) ועד אז, אכן במחליף הגנתי טוב לטריי שגם יוכל לשחק לצדו.
אני גם לא מאמין שערכו של קולינס גבוה מכך ושיש לו ביקוש גבוה במיוחד בליגה.

ההוקס צריכים לעשות איזה reshuffle, זה ברור. אני חושב שקו קדמי של האנטר-גרנט-אוקונגוו מחזק אותם בהגנה וגם מאפשר להם לגוון בהתקפה. פקטור חשוב בחיזוק שאני מציע טמון במי שיבחרו בבחירה השישית של הבלייזרס. האם יפרוץ מוקדם מן המאוחר, או לחלופין, יפגין מספיק הבטחה (סטייל קומינגה בווריורס) בשביל שניתן יהיה לארוז אותו עם בלדסו וגאלו תמורת איזה כוכב (ביל?).

אני חושב שאטלנטה סימנה את טריי כשחקן הפרנצ'ייז שלה והעדיפה אותו על פני לוקה, גם מבחינת שיקולי אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:32 pm 
Senior

למה שדטרויט תעביר את ג'ראמי גראנט תמורת אייטון על חוזה מקסימום? אם דטריוט מוכנים לשלם לאייטון את המקס, אני בספק אם פיניקס ישוו, והם כנראה יוכלו לעשות את זה גם ככה.
תמורת גראנט הם יכולים בכיף לקבל בחירת סיבוב ראשון, אני מעריך שגם לוטרי. אני ממש לא רואה אותם 'מבזבזים' אותו על לעשות אוברפיי לאייטון, רגע אחרי שפיניקס הגיעו למצב שבו הסיכוי שהם בעצמם ישלמו סכומים כאלו לאייטון צנח עד נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 6:08 pm 
Sophomore

לא כל כך מבין את העליהום על פיניקס. כריס פול בן 37 עם יוסג' מטורף משחק כל יומיים משחק הכי אינטנסיבי שיש. זה לא אפשרי. הטעות של פניקס היא שהם יותר מדי מסתמכים עליו, זה הכל. כשהמנוע עייף הרכב עייף, לא מבין איך זה כל כך מוריד את הערך של אייטון פתאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 6:13 pm 
Senior

אני קודם כל חושב שאייטון נתן סדרה לא מאוד טובה בדיוק בזמן שהוא היה צריך להתעלות ולהיות משמעותי מהרגיל.
אבל זה קצת מעבר לזה - אולי אני קצת אסיר של הרגע וכל זה יישכח עוד חודש, אבל היה משהו מטלטל בהדחה הזו ב40 הפרש (שגם בכיף היה מגיע ל50) בבית, כשכל הקבוצה בריאה ונגד קבוצה שנחשבה חלשה יותר על הנייר. פיניקס מועדון שלא מאוד מתלהב לתת חוזה מקסימום לשחקנים ובקיץ האחרון לא הסכימו לתת לאייטון כזה - רגע אחרי שהיו קרובים לזכות באליפות. לתת לאייטון מקסימום הקיץ אומר שבסאנס מרוצים לגמרי מהקבוצה שיש להם, וקצת קשה לי לראות את זה אחרי ההדחה הזו מול דאלאס.
אז זה לא נטו זה שהערך של אייטון ירד, אלא שאני חושב שהסיכוי שהסאנס ישוו הצעת מקסימום עליו ירד משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 6:27 pm 
Sophomore

אני גם לא בטוח שהייתי נותן לו מקסימום אבל הוא טוב גם בהגנה וגם בהתקפה, כמה גבוהים כאלה יש בליגה מעבר ליאניס יוקיץ' ואמביד? כמה גבוהים היית לוקח לקבוצה שלך לפניו? את קאפלה? Jjj? באם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 7:06 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם גבוהים שווים מקסימום. כלומר, יש מתי מעט שכן (יוקיץ', אמביד ועוד איזה 2-3)
אבל בסופו של דבר, תסתכל על מי הגיע לגמרים האזוריים. דאלאס היא קבוצה בלי גבוהים משמעותיים (קליבר ופאוול), גולדן סטייט היא קבוצה בלי גבוהים משמעותיים (לוני?), בוסטון היא קבוצה עם גבוה משמעותי אחד (הורפורד) ועוד אחד שלא שיחק כמעט (טיים לורד) ולא זה ולא ההוא באמת הם האנשים שסחבו אותם, וגם במיאמי יש רק גבוה נורמלי אחד (באם)

או במילים אחרות, על כל עשרה גארדים ששווים מקסימום יש אולי גבוה אחד ששווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 12:12 am 
Junior

אני מסכים, קבוצה חכמה צריכה לתת מקס רק למישהו שהוא בין השחקנים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:10 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני לא יודע אם גבוהים שווים מקסימום. כלומר, יש מתי מעט שכן (יוקיץ', אמביד ועוד איזה 2-3)
אבל בסופו של דבר, תסתכל על מי הגיע לגמרים האזוריים. דאלאס היא קבוצה בלי גבוהים משמעותיים (קליבר ופאוול), גולדן סטייט היא קבוצה בלי גבוהים משמעותיים (לוני?), בוסטון היא קבוצה עם גבוה משמעותי אחד (הורפורד) ועוד אחד שלא שיחק כמעט (טיים לורד) ולא זה ולא ההוא באמת הם האנשים שסחבו אותם, וגם במיאמי יש רק גבוה נורמלי אחד (באם)

או במילים אחרות, על כל עשרה גארדים ששווים מקסימום יש אולי גבוה אחד ששווה את זה.

הניתוח בפסקה הראשונה כמובן במקומו
אבל תמוהה לי המסקנה בהמשך

אם רשמת בעצמך "יוקיץ', אמביד ועוד איזה 2-3" - אז שמת פה רף של 4-5
האם לטענתך יש 40-50 גארדים ש"ששווים מקסימום"?!
אפשר גם להתווכח כמובן (ואנו בפורום עושים זאת לא אחת מן הסתם...) מה זה "שווה מקסימום".
כי יש שורה סטטיסטית ששחקן נותן, אבל לטעמי שחקנים כמו קיירי וביל - לא שווים מקסימום כעת (וגם לא בשנים האחרונות) וזה לא משנה כמה הם קולעים, או איפה נכנסו ל-Highlights.

יכול לבוא פה גם טיעון נגדי הפוך - אם יש כל כך מעט גבוהים ברמה גבוהה, ולעומת זאת עשרות גארדים טובים (פתאום צצים ברונסון, דינווידי, ג'ורדן פול "משום מקום" כמשמעותיים מאוד בקבוצות מצליחות, ורוקים כמו מקסי וביין כבר בשלים לתרום ברמת פלייאוף גבוהה - ואפשר לתת עוד דוגמאות מכל הסוגים והמינים) - אז הערך היחסי של הגבוהים יכול להיות גבוה יותר, כי מבין עשרות הגארדים מישהו כבר יתגלגל אליך איכשהו (קל וחומר באם יש לך גבוה מהטובים בליגה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:20 pm 
Hall of Famer

אייטון הוא על הקצה.

אמביד
יוקיץ'
טאונס
באם
גובר

כנראה טובים ממנו
אז הוא במקום השישי.

לא סגור איפה הוא בין כלל שחקני הליגה. סביר להניח בטופ25 או מאוד קרוב לשם.
והוא צעיר...

זה גבולי אבל אני חושב שהוא שווה מקס
ואני חושב שאם פיניקס לא חושבת כך, היא הייתה צריכה לשלוח אותו מזמן בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:21 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אני מסכים, קבוצה חכמה צריכה לתת מקס רק למישהו שהוא בין השחקנים הטובים בליגה.

זה נכון בעיניי לסופר מקס, לא לחוזה מקס רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:31 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

עד הפלייאוף של שנה שעברה, אני חושב שהיו לא מעט סימני שאלה לגבי אייטון. לא חושב שהערך שלו היה שווה מקס' בליגה. הוא שיפר מאד את המעמד שלו בריצת הפלייאוף בעונה שעברה. כלומר אנחנו מדברים על טרייד במהלך העונה הנוכחית.
כל עוד אייטון על חוזה רוקי, זה מגביל את אפשרויות הטרייד שלך. אתה יכול לקבל בחירות עתידיות, אבל כאמור פיניקס הגיעו בעונה שעברה לגמר אן.בי.איי וכשיש לך את כריס פול בן ה-37 אתה לא הולך לפרויקט ריבילדינג. כלומר, אם אתה רוצה לקבל על אייטון שחקנים שיאפשרו לך להמשיך את ריצת הפלייאוף, אתה צריך להתחיל להוסיף עוד שחקנים ומשכורות וזה כבר הופך את העסק להרבה הרבה יותר מסובך.
בנוסף, לא אתה ולא אני יודעים כמה הדרישה של אייטון למקס' קשיחה ולא אתה ולא אני יודעים בדיוק כמה קבוצות בליגה מוכנות/יכולות לתת לו חוזה מקס'. אם אני זוכר נכון, בזמנו דוראנט או ווסטברוק נתנו איזה מערוף לאוקי.סי בהארכת החוזה שלהם. הארדן סירב לעשות את זה. אולי אפשר יהיה לשכנע את אייטון במגעים לוותר פה להסכים פחות לשם ולהגיע לעמק השווה. אתה צריך להיות בטוח שאתה לא לוחץ על ההדק מוקדם מדי ומאבד ככה ערך בטרייד. זה בדיוק מה שקרה לפרסטי עם הארדן. לא הצליח להגיע להסכמות והפך את השולחן והעיף אותו מהת'אנדר טיק טאק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:36 pm 
Junior

Att כתב:
אייטון הוא על הקצה.

אמביד
יוקיץ'
טאונס
באם
גובר

כנראה טובים ממנו
אז הוא במקום השישי.

לא סגור איפה הוא בין כלל שחקני הליגה. סביר להניח בטופ25 או מאוד קרוב לשם.
והוא צעיר...

זה גבולי אבל אני חושב שהוא שווה מקס

לפי דיווחים, הם כנראה שקלו זאת (דיברו עם הפייסרס על עסקה סביב אייטון-סבוניס), אבל לאור העפלתם לגמר אשתקד והעונה החזקה שנתנו, אפשר להבין מדוע העדיפו להישאר איתו עד כה. עכשיו זה כבר סיפור אחר, הוא ישלם את המחיר על ההדחה ועל חוסר רצונם של סארבר והסאנס לשלם לו את המחיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:14 pm 
Hall of Famer

אני מעריך שיימצא מי שישלם לו מקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:16 pm 
Senior

אני בכלל לא בטוח שהוא עצמו ישלם את המחיר. לפי מה שמדווחים, מאוד הגיוני שתהיה קבוצה שתציע לו מקסימום עדיין, אני פשוט חושב שהסבירות שפיניקס תשווה הצעה כזו, ירדה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], uriel17 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: