סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 7:45 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מתחילים בלילה בין שלישי לרביעי. מיאמי עברה את פילי ב-6 משחקים, אבל האמת היא שזה היה פחות צמוד מאיך שזה נראה, בוסטון לעומת זאת ירקה דם מול מילווקי ב-7 משחקים וחזרה 3 פעמים מפיגור בסדרה כדי לנצח. קייל לאורי בספק לסדרה בכלל עם פציעה בשריר הירך האחורי, אבל באטלר נראה מדהים מול פילי. שתי הקבוצות הולכות לפגוש אתגר שונה לגמרי ממה שהם פגשו בסיבוב הקודם, שתיהן היו צריכים להתמודד מול מפלצות בצבע עם יאניס, לופז, אמביד ודראמונד, ועכשיו הן מקבלות סוג של תמונת מראה אחת של השנייה.

לא סגור על מי מנצחת, אבל לא רואה את הסדרה הזו נגמרת בפחות מ-6 משחקים, עם אקדח לרקה הייתי כנראה מהמר על בוסטון שנראית טוב יותר בחודשים האחרונים ובעיקר פחות פצועה, במיוחד אם רוברט וויליאמס כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:35 am 
Hall of Famer

מה שבטוח זה שלשתי הקבוצות עד כה בפלייאוף היה יתרון על היריבות וזה יתרון הקשיחות. היתרון הזה יתבטל עבור 2 הקבוצות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:48 am 
Hall of Famer

עמוס, כבר מותר לקרוא לסלטיקס קונטנדרים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 10:01 am 
Hall of Famer

עוד לא. גמר מזרח לא תמיד מגדיר קונטנדרים. אם תהיה סדרה צמודה מול מיאמי אין לי בעיה להודות שהם קונטנדרים וטעיתי.
האם היית מחשיב אותם כקונטנדרים העונה אם היו מפסידים הלילה למילווקי ששיחקה סדרה שלמה ללא מידלטון?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 10:09 am 
Junior

עמוס לב כתב:
עוד לא. גמר מזרח לא תמיד מגדיר קונטנדרים. אם תהיה סדרה צמודה מול מיאמי אין לי בעיה להודות שהם קונטנדרים וטעיתי.
האם היית מחשיב אותם כקונטנדרים העונה אם היו מפסידים הלילה למילווקי ששיחקה סדרה שלמה ללא מידלטון?

הבאקס שיחקו בלי מידלטון אבל הסלטיקס היו 4 משחקים בלי רוב ויליאמס (וגם בשאר הוא שיחק מעט דקות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:11 pm 
Hall of Famer

רוברט וויליאמס במקרה הטוב הוא השחקן הרביעי בחשיבותו במדי בוסטון, כנראה חמישי. ובכל מקרה יש מי שימלא את החוסר שלו. בשלושת המשחקים שהוא כן שיחק הוא קיבל כ-25 דקות. פחות 5 דקות מהממוצע העונתי.
מידלטון הוא השחקן השני או השלישי בחשיבותו ובוודאי שחקן ההתקפה השני בחשיבותו של הבאקס, ללא מישהו שיכול להיכנס באמת לנעליים שלו. לא בר השוואה בכלל בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:14 pm 
מנהל פורום

יותר מזה, רוברט ווילאמס היה זמין לסלטיקס במשחק 7 והם בחרו לא לשחק איתו
אתה יכול לדמיין את הבאקס עושים אותו דבר עם מידלטון?
בכל מקרה, הפציעה של מידלטון לא מורידה מההישג של בוסטון
כמו שהפציעה של הארדן לא מורידה מההישג של הבאקס והפציעה של דוראנט לא מורידה מההישג של טורנטו
העיקרון בספורט, הוא צריך להיות מספיק טוב כדי שהמזל יהיה בכלל רלוונטי לגביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:51 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

עוד לא, סבבה. סיימת במקום השני בקונפרנס? העפת בסוויפ קבוצה שנחשבה למסוכנת ביותר בפלייאוף ביחס למיקום? העפת את האלופה המכהנת (אמנם בלי מידלטון אבל עם יאניס בשיאו)? את עדיין לא קונטנדרית! יש לך מה להוכיח לעמוס! טוב.

יופי של התחכמות שם עם ה"אם היו מפסידים הלילה", הלילה הם עברו בערך באמצע הרבע השלישי לשחק מחניים מעל הראש של מילווקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 2:52 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

אפשר להודות בטעויות..אפקט מטהר וכו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:22 pm 
Hall of Famer

אני מצטער שאני לא רוצה להודות "בטעות", אבל אם הסדרה מול מיאמי תיגמר באיזה 1-4 כזה מהדהד, אז כן, קבוצה שניצחה סה"כ 51 ניצחונות (גם אם זה מקום שני במזרח, מקום 5 במערב דרך אגב) לא תהיה קונטנדרית בספר שלי, גם אם היא הגיעה לגמר המזרח. היו כאלו בעבר ואפילו לא קבוצות בודדות. אם הסדרה תראה אחרת, לא תהיה לי בעיה שהערכתי בחוסר את בוסטון.
ונדב, לא התחכמתי. הסדרה מול מילווקי הייתה צמודה מאד. לא היה חסר הרבה שהבאקס היו מנצחים. אז אני שואל אם בסצנריו הזה, שלא מופרך, האם היית מחשיב את בוסטון כקונטנדרית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:28 pm 
מנהל פורום

אני בהחלט מבין את ההסתייגות של עמוס מהטייטל לבוסטון
היא עברה דרך קבוצות שבורות (ברוקלין) ופצועות (מילווקי) כולם עם מאזנים פחות טובים משל דלאס
יש לה קייס חלש יותר משל שאר הארבע הגיעו למעמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:46 pm 
Junior

uriel17 כתב:
היא עברה דרך קבוצות שבורות (ברוקלין) ופצועות (מילווקי) כולם עם מאזנים פחות טובים משל דלאס

הקייס מבוסס על מאזני עונה סדירה ועל הדרך לגמר האזורי? לדעתי בוסטון קונטנדרית כי היא קבוצה עם רוטציית פלייאוף טובה, הגנה חזקה, סקורר מוביל וסקורר משנה שגם שומרים היטב, סמארט והורפורד שהם שני נכסים עבור כל קונטנדרית, ובעיקר - אין להם חוליה חלשה בולטת בהתקפה או בהגנה (בניגוד למיאמי למשל, עם טאקר, דאנקן והירו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:48 pm 
Junior

אגב, הנה מה שטובי המוחות של וגאס חושבים...בוסטון רביעית בסיכויים הזכייה באליפות, מיד אחרי הווריורס. הנטס והלייקרס עדיין במקומות 2-1 P:

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... Win-Finals

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 6:57 pm 
Junior

זה היה מבלבל...

Gsw at +120.
The Boston Celtics rank second at +220,
Miami Heat at +425
Dallas Mavericks at +650.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 7:08 pm 
Junior

uriel17 כתב:

אתה רציני?
בוסטון עברה את מי שנחשבת (כנראה בצדק) לקבוצה הכי חזקה במקומות 5-8 גם במזרח וגם במערב, ועברה את השחקן הכי טוב בעולם.
והכי מצחיק שמחריגים את השאר - נזכיר שג"ס עברה את ממפיס אחרי שה-כוכב שלה (למי שתהה - מידלטון << מוראנט) נפצע, שמיאמי עברה את פילי אחרי שה-כוכב שלה (למי שתהה - מידלטון <<< אמבייד) הפסיד 2 משחקים ועלה לשחק עם שבר בארובת העין ועם קרע באגודל. גם בדנבר נפצעו למיטב זכרוני השחקן ה-2 וה-3 בקבוצה.
ושבורים? ואם הנטס שבורים, מה עם אטלנטה שבכלל סיימה במקום ה-9 אחרי עונת כישלון ומה עם יוטה שהיא קבוצת בהתפרקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 7:11 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני מצטער שאני לא רוצה להודות "בטעות", אבל אם הסדרה מול מיאמי תיגמר באיזה 1-4 כזה מהדהד, אז כן, קבוצה שניצחה סה"כ 51 ניצחונות (גם אם זה מקום שני במזרח, מקום 5 במערב דרך אגב) לא תהיה קונטנדרית בספר שלי, גם אם היא הגיעה לגמר המזרח. היו כאלו בעבר ואפילו לא קבוצות בודדות. אם הסדרה תראה אחרת, לא תהיה לי בעיה שהערכתי בחוסר את בוסטון.
ונדב, לא התחכמתי. הסדרה מול מילווקי הייתה צמודה מאד. לא היה חסר הרבה שהבאקס היו מנצחים. אז אני שואל אם בסצנריו הזה, שלא מופרך, האם היית מחשיב את בוסטון כקונטנדרית?

העונה של בוסטון מאד חריגה וצריך להתייחס למאזן שלה בהסתייגות. אלו ממש היו שתי קבוצות, את החצי השני של העונה היא סיימה במאזן הכי טוב בליגה בפער די משמעותי, אז המומנטום שלה הוא של קבוצה עם יותר מ-51 נצחונות. באופן מפתיע זה לא התבטא במיקום נמוך במזרח, כלומר הם לא נאלצו לשחק נגד הביתיות לאורך כל הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 8:54 pm 
Hall of Famer

עמוס, בת'רד שדן בנושא קבוצות הפלייאוף במזרח, הצגנו עמדות מנוגדות לגבי שתי קבוצות: ברוקלין והסלטיקס. לגבי הנטס, אתה טענת שעם דוראנט הם קבוצה חזקה וקונטנדרית, אני טענתי שהמיקום שלהם לא משקר ושהם לא קבוצה אלא אסופה. זה דיון שאני מאמין שנסגר במסקנה ברורה. לגבי בוסטון, אני טענתי קונטנדרית, אתה אז כמו עכשיו דיברת על מאזן לא מרשים שדניאל הסביר יפה, ומתברר שאנחנו עדיין חלוקים.

בוסטון נראית בפלייאוף הזה כמו שהיא נראתה בחצי השני של העונה: קבוצתית, שומרת, מלוכדת, מאוזנת. במובן מסוים דומה למיאמי אבל לדעתי טובה יותר. מה שהיא מראה ביתר שאת בפלייאוף זה שהיא קבוצה שמאד קשה לשבור, שזה עניין שאפשר לייחס גם לשחקנים שנחשבים לאינטיליגנטים ומחויבים, וגם לנסיון פלייאוף לא מבוטל שיש לשחקנים המובילים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 1:20 am 
Hall of Famer

אז תקרא שוב את מה שכתבתי לגבי הנטס. אני כתבתי שהם יכולים להפתיע. לא כתבתי שהם קבוצה חזקה, לא כתבתי שהם קונטנדרים. היו להם בעיות וזה היה ברור, בגלל זה לא הגדרתי אותם כקונטנדרית, אלא אחת שיכולה להפתיע.
לפחות תדייק אם אתה מנסה להראות שאני טועה.
ועדיין לא ענית איך היית מגדיר את הסלטיקס אם הם היו עפים מול הבאקס בלי מידלטון, מה שממש לא היה רחוק או מופרך. ואת האמת, מה ההערכה שלך לגבי הסדרה מול הבאקס אם מידלטון כן היה משחק ובשביל המשחק ההוגן, גם רוברט וויליאמס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 6:08 am 
Hall of Famer

הקונטנדריות האמיתיות במזרח היו מבחינתי בוסטון, מילווקי והנטס. בוסטון חיסלו שתיים מהן (אמנם בלי מידלטון).
אני מאמין שהם יעברו את מיאמי. אולי אפילו בקלילות.

מה שכן, למיאמי יש הגנה מצוינת. יהיה מעניין לראות איך טייטום בפרט ובוסטון ככלל יתמודדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 7:03 am 
Hall of Famer

די נו, עמוס. לא ברור לי על מה אתה מתעקש. טעית לגבי ברוקלין, לדעתי טעית לגבי בוסטון גם אם אתה בקטע מוזר מנסה עדיין לשכנע את עצמך שהיא "לא קונטנדרית" וחוזר לגיג המוזר של "מה אם היו עפים". הם לא עפו, הם בגמר המזרח ולפי וגאס הם גם פייבוריטים לנצח את הסדרה. אתה פחות או יותר היחיד שמתעקש שהם לא קונטנדרים. אני כבר רואה את הסנריו של בוסטון זוכה באליפות ועמוס מסתובב בפורום עם הודעות של "מה עם מידלטון היה בריא".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 9:27 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת טעיתי לגבי ברוקלין? בשום נק' זמן לא אמרתי שהם קונטנדרית או שהם יעיפו את בוסטון. בסה"כ אמרתי שהם יכולים להפתיע, בגלל פקטור דוראנט. לא הפתיעו. לא רואה טעות משמעותית באיך שהערכתי את הנטס.
לגבי בוסטון, אתה כבר שוב מכניס מילים למקלדת שלי. אני כבר רשמתי שסדרה צמודה עם מיאמי, לא ניצחון חס וחלילה ואני אודה שטעיתי.
אני עדיין מחכה שתענה לגבי ההערכה שלך לגבי תוצאות הסדרה של בוסטון מול מילווקי עם מידלטון. לא רלוונטי למה שקרה - נכון. בוסטון ניצחו את הסדרה וזאת עובדה ואני לא שם שום כוכבית על זה שהם עברו. אבל אתה מדבר על כך שאי אפשר להתעלם מזה שבוסטון היא קונטנדרית, אז אני חושב שאם אתה מעריך שהם היו עפים בסיבוב שני אם היריבה הייתה בהרכב מלא מעלה כן סימן שאלה, אלא אם אתה חושב שגם עם מידלטון הסדרה לא הייתה שונה. אבל לזה אתה לא מתייחס משום מה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 9:32 am 
Hall of Famer

538 מעריך את הסלטיקס בתור הפייבוריטית מס' 1, לא יודע מה זה אם לא קונטנדרית.
אני אישית ,חושב שבוסטון תנצח ב 6 את מיאמי, ושיש לה יתרון ברוב העמדות. לא יודע מה זה אם לא קונטנדרית.

אבל אני רוצה לומר משהו קצת יותר חשוב, עברו הימים בהם קונטנדריות היו קבוצות על (נניח מיאמי 12-13 או ווריוס 17-18). היום קונטנדריות הן קבוצות פגומות וזאת עובדה, ולכן בוסטון היא האמא של הקונטנדריות, ברור שהיא קבוצה פגומה. אבל היי, כך גם מיאמי, הווריורס ודאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:06 am 
מנהל פורום

ESPN אינדקס פאור נותן דווקא עדיפות קלה למיאמי בסדרה
מודלי חיזוי הם מדע מופלא ובעיקר גמיש מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:07 am 
מנהל פורום

חוצמזה, סלטיקס מעצבנים עברו קבוצה מדוכאת וקבוצה שבורה וחושבים שהם סירת מירוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:24 am 
Junior

למה שקבוצה לא תיחשב כקונטנדרית אם היה סיכוי שתודח כבר בשלב חצי הגמר, אבל ע"י האלופה המכהנת? מה לעשות, לפעמים גמר הקונפרנס האמיתי מתרחש כבר במעמד חצי הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה