סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוטרי 2022
הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 4:24 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
סוף סוף ערב מעניין עבור אוהד פייסרס.

בתור אוהד... מדוע?
בחירה שישית בדראפט בינוני ביותר אאל"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 18, 2022 5:30 pm 
Hall of Famer

כתבתי את זה לפני ההגרלה :P

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:04 am 
Junior

במג'יק השחקנים הכי טובים זה אוקיקי וונדל קרטר ג'וניור אם אני לא טועה, סנטר הגנתי כזה עם משקפיים, או בלי משקפיים אולי רק מולנו הוא שם משקפיים זכור לי משהו כזה.
בכל מקרה, אמר מי שאמר שהבלייזרס מנוהלים זוועה ואני אוסיף שגם קהל האוהדים עלוב וחסר מושג. אבל מה אפשר לעשות, אני לא אחליף אותם עכשיו, במיוחד שאחרי הטריידים של אמצע העונה סוף סוף יש אור בקצה המנהרה אבל אני לא אופתע אם ההנהלה של הבלייזרס בשיתוף פעולה עם האוהדים "הידעניים" יכבו לנו את האור בקצה המנהרה לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:04 pm 
Junior

Att כתב:
אני חושב שבמבה הוא דווקא שחקן מעניין
אבל בגדול, למג'יק חסר דבר אחד משמעותי והוא כישרון.
אני לא חושב שזה רלוונטי בכלל מי נמצא בסגל.
הם צריכים לבחור את ה-BPA, כוכב עתידי, מי שהם מאמינים שיהיה בהמשך השחקן הטוב ביותר מהדראפט הזה.

דווקא כישרון לא חסר שם, בכל עמדה אפילו...אולי התכוונת שחסר כישרון עילאי אחד שיבלוט מעל השאר וייקח על עצמו את ההתקפה. לדעתי פרנץ ואגנר מסוגל להיות הכישרון הזה, שמעתי אתמול במשדר של דה רינגר אוהד של המג'יק שמאמין בו מאוד, גם כפליימייקר. לצד פולץ וסאגס, זה אומר שג'בארי סמית יוכל להתאים יופי כי יסדרו לו המון מבטים פנויים. מצד שני, באנקרו מסתמן כפרוספקט שלם ומוכשר יותר. דילמה מעניינת.

אגב, אם המג'יק בכלל ילכו על צ'ט כפי שרבים חושבים שהם אמורים (בין אם כי הוא הפרוספקט הכי מבטיח ויוניקורני ובין אם כי זה תואם את הדראפט רקורד של האמונד), יהיה להם מרקל פולץ, האחים ואגנר והולמגרן בקבוצה אחת...נשמע כמו כנופיה ניאו נאצית בהתהוות D:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:23 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
אני חושב שבמבה הוא דווקא שחקן מעניין
אבל בגדול, למג'יק חסר דבר אחד משמעותי והוא כישרון.
אני לא חושב שזה רלוונטי בכלל מי נמצא בסגל.
הם צריכים לבחור את ה-BPA, כוכב עתידי, מי שהם מאמינים שיהיה בהמשך השחקן הטוב ביותר מהדראפט הזה.

דווקא כישרון לא חסר שם, בכל עמדה אפילו...אולי התכוונת שחסר כישרון עילאי אחד שיבלוט מעל השאר וייקח על עצמו את ההתקפה. לדעתי פרנץ ואגנר מסוגל להיות הכישרון הזה, שמעתי אתמול במשדר של דה רינגר אוהד של המג'יק שמאמין בו מאוד, גם כפליימייקר. לצד פולץ וסאגס, זה אומר שג'בארי סמית יוכל להתאים יופי כי יסדרו לו המון מבטים פנויים. מצד שני, באנקרו מסתמן כפרוספקט שלם ומוכשר יותר. דילמה מעניינת.

אגב, אם המג'יק בכלל ילכו על צ'ט כפי שרבים חושבים שהם אמורים (בין אם כי הוא הפרוספקט הכי מבטיח ויוניקורני ובין אם כי זה תואם את הדראפט רקורד של האמונד), יהיה להם מרקל פולץ, האחים ואגנר והולמגרן בקבוצה אחת...נשמע כמו כנופיה ניאו נאצית בהתהוות D:

כישרון = שחקנים שהם כוכבים או בדרך לשם
מי במג'יק צפוי להיות כוכב?

שואל מתוך בורות, לא מכיר אותם היטב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מקווה מאוד בשביל המג'יק שהם לא יבחרו את הולמגרן. מרגיש לי שהוא יהיה נפילה בקנה מידה היסטורי (מצד שני חשבתי שדניס סמית' ג'יוניור יהיה כוכב אז מה אני מבין...).
הטיקט שלו הוא הגנתי אבל אני פשוט לא רואה איך שחקן כל כך דקיק יוכל לשלוט בהגנה ב-NBA. לא מדובר פה בגארד גבוה כמו דוראנט בזמנו (שלא הצליח בקומביין לדחוק פעם אחת) אלא בשחקן פנים שעם כל הכבוד ליוניקורניות והפוטנציאל שלו, הוא עדיין שחיף קצת גמלוני שיתקשה מאוד בפיזיות של הליגה עד שלא יעלה מסה (שתפגע בזריזות שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:53 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני מקווה מאוד בשביל המג'יק שהם לא יבחרו את הולמגרן. מרגיש לי שהוא יהיה נפילה בקנה מידה היסטורי (מצד שני חשבתי שדניס סמית' ג'יוניור יהיה כוכב אז מה אני מבין...).
הטיקט שלו הוא הגנתי אבל אני פשוט לא רואה איך שחקן כל כך דקיק יוכל לשלוט בהגנה ב-NBA. לא מדובר פה בגארד גבוה כמו דוראנט בזמנו (שלא הצליח בקומביין לדחוק פעם אחת) אלא בשחקן פנים שעם כל הכבוד ליוניקורניות והפוטנציאל שלו, הוא עדיין שחיף קצת גמלוני שיתקשה מאוד בפיזיות של הליגה עד שלא יעלה מסה (שתפגע בזריזות שלו).

חייב לומר שגם אני לא על העגלה שלו. אני כן רואה סיכוי מסויים שהוא יהיה מין יוניקורן, נניח סוג של פורזינגיס (מינוס הפציעות בתקווה), ואני כן חושב שהתקרה שלו גבוהה יותר מאשר של שאר הפרוספקטים שהצצתי עליהם בדראפט הזה, אבל הסיכוי שלו להגיע לתקרה הזו מרגיש לי נמוך, נמוך מדי בשביל בחירה ראשונה-שניה. אני אישית הייתי לוקח את באנקרו או סמית' (הראשון הרשים אותי יותר, חייב לומר), כשגם ג'יידן אייווי נראה כמו הימור בטוח יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:09 pm 
Junior

Att כתב:

פרנץ ואגנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:11 pm 
Senior

sir charles כתב:

הוא כן קלעי מאוד טוב ואחד שיכול לשחק יותר כמו פורוורד בהתקפה. ככה שהגנתית אתה יכול לשחק איתו לצד סנטר ולתת לו תפקיד מעט דומה לשל יאניס במילווקי, קצת כמו סייפטי שמכסה המון שטח בין קשת השלוש לצבע.
לא רואה סיבה שהמג'יק לא יוכלו לשחק איתו לצד וונדל קרטר, לצורך העניין.

דווקא מבחינה התקפית אני חושב שיש לו נטייה לפסיבי מדי בשביל בחירה ראשונה, אבל כל הפרשנים בערך אומרים שהוא ראש וכתפיים מעל האחרים בכל הנוגע לאפסייד ובדראפט שבו הטופ יותר נראה כמו בחירות 4-5-6 בדראפט טיפוסי, זה עשוי להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:21 pm 
Junior

sir charles כתב:

גמלוני הוא בטוח לא, אחד הדברים שעושים אותו יוניקורן זה האופן שבו הוא נע בגוף כל כך ארוך.
מכל מה שאני קורא עליו, פלוס מאינטואיציית-קונטרה לכל דיבורי ה"באסט" כמו שלך, מעריך שעל הפרקט הוא דווקא יצליח.

אבל...הסיבה שהייתי נמנע ממנו, לפחות כבחירה ראשונה, היא שלכו תדעו כמה פרקט הוא יצליח לראות. מצחיק להשוות אותו לזאיון, בגלל שהם בשתי קצוות של הסקאלה מבחינת סוג הגוף שלהם, אבל התוצאה יכולה להיות זהה. האחד שוקל יותר מדי ולא מפסיק להיפצע, האחר דקיק מדי ויתקשה להוסיף מסה, כך שגם עשוי להיפצע שוב ושוב.

כמובן שאפשר ללכת להשוואות קרובות יותר, כמו פורזינגיס (שעדיין שקל 230 פאונד לקראת הדראפט, לעומת צ'ט שרק 195...ואגב, בכל השנים שהוא בליגה, פורזינגיס הוסיף 10 פאונד בלבד). או קרוב יותר לבית, ג'ונתן אייזק ששקל 205 פאונד לקראת הדראפט, עלה מאז עד 230 פאונד כיום, ולכו תדעו אם העלייה הפתאומית במסה לא קשורה לסאגת הפציעות המתמשכת שלו (נזכיר, 136 משחקים בחמש עונות עד כה).

עריכה - אפשר גם להוסיף את במבה לרשימה, נפצע לא מעט בשלוש העונות הראשונות שלו בליגה, מה שמן הסתם לא תרם להתפתחות שלו כשחקן כדורסל. כן הצליח להוסיף מסה לאורך השנים ולשחק 71 משחקים בעונה האחרונה.

נערך לאחרונה על ידי B.Grant44 בתאריך ה' מאי 19, 2022 2:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:21 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:

פרנץ ואגנר.

אוקיי אז זה מעט מאוד כישרון..
הם ממש בשלבים הראשונים של הבנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:25 pm 
Junior

stavs כתב:
הוא כן קלעי מאוד טוב ואחד שיכול לשחק יותר כמו פורוורד בהתקפה. ככה שהגנתית אתה יכול לשחק איתו לצד סנטר ולתת לו תפקיד מעט דומה לשל יאניס במילווקי, קצת כמו סייפטי שמכסה המון שטח בין קשת השלוש לצבע.

דווקא מבחינה התקפית אני חושב שיש לו נטייה לפסיבי מדי בשביל בחירה ראשונה, אבל כל הפרשנים בערך אומרים שהוא ראש וכתפיים מעל האחרים בכל הנוגע לאפסייד ובדראפט שבו הטופ יותר נראה כמו בחירות 4-5-6 בדראפט טיפוסי, זה עשוי להספיק.

מסכים, הוא כן הכי מתאים למג'יק מבחינת פיט התקפי + הגנתי (כי גם ג'בארי סמית פיט התקפי טוב), בהנחה שהם רוצים את קרטר לטווח הארוך ומוכנים להיפרד מבמבה הקיץ (מה שאגב קצת עומד בסתירה לנרטיב של "האמונד רוצה יוניקורנים", שהרי למה להשקיע בבמבה בחירת לוטרי וכמה שנים טובות של טיפולים רפואיים ופיתוח, ואז להיפרד ממנו דווקא לאחר עונת הפריצה היחסית שלו?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:32 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
Att כתב:

פרנץ ואגנר.

אוקיי אז זה מעט מאוד כישרון..
הם ממש בשלבים הראשונים של הבנייה מחדש.

יש להם עוד כישרונות צעירים שיכולים לפרוץ, אבל ואגנר להערכתי יתפתח לציר המרכזי בהתקפה שלהם. הם בחרו מחוץ לטופ 3-5 ביותר מדי דראפטים (בחירה 6 בדראפט 2018 של לוקה, אייטון, JJJ וטריי; פספסו אשתקד את קייד-מובלי-גרין), ודווקא עכשיו כשזכו בבחירה הראשונה, לא ברור מי הכי שווה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 3:21 pm 
מנהל פורום

אולי שכחת את סאגס שנבחר לפני אותו ואגנר
לא ראינו מה הוא שווה כי הוא היה בעיקר פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 3:55 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אולי שכחת את סאגס שנבחר לפני אותו ואגנר
לא ראינו מה הוא שווה כי הוא היה בעיקר פצוע

לא שכחתי, אפילו התייחסתי אליו בתגובה מוקדמת יותר בתור החתיכה טעונת השיפור בחמישייה פוטנציאלית של המג'יק עם פולץ, ואגנר, הבחירה הראשונה וקרטר/במבה. אתה חושב שאפשר לייחס את התפוקה המזעזעת שלו לפציעות בלבד? כי היה ידוע כבר לפני שנה שהוא קלעי לא משהו, ודובר על האפשרות שללא סייז ואתלטיות יוצאת דופן הוא יתקשה לייצר נקודות בליגה. אולי הוא שווה יותר בתור רכז, אבל לשם כך יצטרך ללמוד איך להוריד הילוך מחוץ למגרש הפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 4:11 pm 
מנהל פורום

אם הוא כל כך גרוע, אין קליעה, אין אתלטיות, למה לדעתך נבחר לפני ואגנר?

סאגס מהיר ואתלטי, הוא מנהל משחק מצוין ועם ממוצע נק' של יותר מ14 נק' במכללה טובה
הוא היה פצוע חלק גדול מאוד מהעונה ואמור להיות מנהל משחק טוב מפולץ וקול בסופו של דבר
כדי לראות אם הוא טוב או לא, צריך לתת לו לנהל את המשחק כשהוא על המגרש ולא לשים אותו ליד קול שלא מוציא את הכדור מהיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 4:37 pm 
Junior

קודם כל, אני לא אמרתי שהוא גרוע ושאין לו קליעה ואתלטיות. בעיקר הפניתי אליך שאלה, ולא רטורית. אם אכן יתגלה בעונה הבאה שרק הפציעה (וקשיי הסתגלות נניח) אחראית ליכולת הדלה שהפגין כרוקי, אשמח מאוד עבורו ועבור המג'יק.

סאגס הגיע לגונזגה כפרוספקט שלא דורג גבוה במיוחד, והוביל אותה עד לגמר המכללות עם סל ניצחון בדרך לשם וזכייה בתואר השחקן המצטיין בטורניר. השילוב של אופי קשוח, תחרותי ומנהיגותי עם הסקילז שהפגין, עזרו לו להתבלט כפרוספקט הבכיר מהדרג השני (בדרג הראשון היו הטופ 3 בדראפט כאמור, עם דעות מיעוט פה ושם שסאגס צריך להילקח לפני הג'יילן האחר, באתר דראפט אחד אפילו אמרו שצריך להיבחר ראשון).

אתה שואל למה המג'יק ספציפית לקחו את סאגס לפני ואגנר, או למה בכלל סאגס היה בחירה 4 בקונצנזוס, לעומת ואגנר שהלך בכל המוקים 8-9 למג'יק/קינגס? נראה לי שבמקרה של ואנגר, היותו סופמור שלא הפגין שיפור משמעותי בתפוקה (במיוחד לא בקליעה משלוש), קיבעה איזושהי תפיסה שמדובר ברול פלייר עם רצפה גבוהה מאוד, אבל לא משהו מעבר לכך.

בדיעבד, זה שסאגס קלע רק 33.7% משלוש ו- 76.1% היה סוג של תמרור אזהרה. אלה לא מספרים נוראיים עבור פרשמן, אבל לאור הקליעה שהפגין כרוקי, נטל ההוכחה הוא עליו. אבל לגמרי לא פוסל את האפשרות שיהפוך לרכז העתיד של המג'יק, במיוחד אם פולץ ימשיך להיפצע ולא לקלוע משלוש בעצמו. בתור רכז יש לו כבר מספיק סייז ואתלטיות בשביל לגבור על השומרים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 4:42 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אם הוא כל כך גרוע, אין קליעה, אין אתלטיות, למה לדעתך נבחר לפני ואגנר?

סאגס מהיר ואתלטי, הוא מנהל משחק מצוין ועם ממוצע נק' של יותר מ14 נק' במכללה טובה
הוא היה פצוע חלק גדול מאוד מהעונה ואמור להיות מנהל משחק טוב מפולץ וקול בסופו של דבר
כדי לראות אם הוא טוב או לא, צריך לתת לו לנהל את המשחק כשהוא על המגרש ולא לשים אותו ליד קול שלא מוציא את הכדור מהיד

התחלתי לענות לך בלי לשים לב בכלל למה שכתבת אחרי השאלה...
מסכים איתך בגדול, אבל לא הייתי פוסל לגמרי את פולץ שבכל זאת נבחר ראשון בזמנו על סמך כישרון בלתי מבוטל.

וגם אם סאגס יפרוץ כרכז של המג'יק, מאמין שפרנץ ואגנר יהיה הסקורר המוביל (אלא אם יבחרו את באנקרו) ופליימייקר משני. המג'יק יצטרכו 2-3 קלעי שלשות סביבם, לכן הפיתוי לקחת את ג'בארי סמית בהחלט קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 3:57 pm 
Hall of Famer

אני באמת חושב שכל הניתוח הזה של הסגל של המג'יק ומה יכול לצאת מהפרוספקטים אולי בעתיד (כולל מרקל פולץ, שנכנס כרגע לעונה מספר 6 בליגה) לא רלוונטי אפילו לא בעשירית האחוז למה שהמג'יק יעשו בדראפט. לפחות אני מקווה שבשביל המג'יק הם יעריכו את הפוטנציאל ואת הסיכוי של המועמדים הבכירים להפוך לשחקן הכי טוב מתוך החבורה ויקחו את זה שהם יעריכו הכי הרבה מכל היתר, גם אם הוא התאמה נוראית לצד וונדל קרטר ולידו ואגנר לא יהפוך לסקורר המוביל של המג'יק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 4:01 pm 
Hall of Famer

גם אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 8:56 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני באמת חושב שכל הניתוח הזה של הסגל של המג'יק ומה יכול לצאת מהפרוספקטים אולי בעתיד (כולל מרקל פולץ, שנכנס כרגע לעונה מספר 6 בליגה) לא רלוונטי אפילו לא בעשירית האחוז למה שהמג'יק יעשו בדראפט. לפחות אני מקווה שבשביל המג'יק הם יעריכו את הפוטנציאל ואת הסיכוי של המועמדים הבכירים להפוך לשחקן הכי טוב מתוך החבורה ויקחו את זה שהם יעריכו הכי הרבה מכל היתר, גם אם הוא התאמה נוראית לצד וונדל קרטר ולידו ואגנר לא יהפוך לסקורר המוביל של המג'יק.

אטט שאל מי בסגל הנוכחי של המג'יק צפוי להיות כוכב, אז הצבעתי על ואגנר ואוריאל הוסיף את סאגס כאופציה.
ממש לא נגזר מהמענה שלי שאורלנדו לא צריכה לקחת את באנקרו, או ג'יידן אייבי נניח, מהשיקולים הנ"ל שהעלית.

הטופ של הדראפט הזה מרתק, כי אף אחד משלושת הפרוספקטים המובילים לא ביסס את עצמו כמועמד הבולט להילקח ראשון. לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. ראיתי שאתה בעצמך לא התלהבת במיוחד מבאנקרו בת'רד של כדורסל המכללות, אז אם בנוסף לכך הוא פיט פחות אידיאלי עבור המג'יק לעומת ג'בארי וצ'ט, זה כבר כן מהווה שיקול מסוים.

ולגבי ואגנר ופולץ: ואגנר ממש לא חייב להפוך להיות ה-סקורר המוביל של המג'יק, בינתיים לפי עונת הסופמור שלו במכללות ועונת הרוקי בליגה, נראה שהוא בהחלט מסוגל להשתלט על משחקים מסוימים ולקחת תפקיד משני באחרים.
פולץ נכנס לעונתו השישית בליגה מאז שנבחר בדראפט, אבל בפועל מדובר בשחקן שאוטוטו מציין 24 סה"כ ושברזומה שלו יש רק עונה אחת סטנדרטית (2019/20, 72 משחקים במדי המג'יק, שזיכו אותו בהארכת חוזה), כנגד עונות רוקי וסופמור מבוזבזות בפילי, עונה של 8 משחקים ופציעה קשה אשתקד, וסיומת העונה הנוכחית שבה שיחק 18 משחקים.
לפני שאתה משתמש בנתונים הנ"ל כטיעון בגנותו - רק הבאתי אותם כדי להבהיר שאין ממש משמעות לאמירה "פולץ נכנס כרגע לעונה מספר 6 בליגה" (ככל שהתכוונת לטעון דרכה משהו בסגנון "כבר חמש שנים הוא בליגה ולא ראינו ממנו כלום כמעט").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 10:54 am 
Hall of Famer

ההתייחסות שלי הייתה יותר להודעה הזאת על ההתלבטות בבחירה בהולמגרן.

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:

מסכים, הוא כן הכי מתאים למג'יק מבחינת פיט התקפי + הגנתי (כי גם ג'בארי סמית פיט התקפי טוב), בהנחה שהם רוצים את קרטר לטווח הארוך ומוכנים להיפרד מבמבה הקיץ (מה שאגב קצת עומד בסתירה לנרטיב של "האמונד רוצה יוניקורנים", שהרי למה להשקיע בבמבה בחירת לוטרי וכמה שנים טובות של טיפולים רפואיים ופיתוח, ואז להיפרד ממנו דווקא לאחר עונת הפריצה היחסית שלו?).

למה בדיוק וונדל קרטר והפיט אליו רלוונטיים לבחירה בדראפט? מילא היית אומר איך הפיט של בחירת הדראפט הראשונה לזאיון וויליאמסון משפיע על מי ייבחר. אבל וונדל קרטר? באמת וונדל קרטר?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:21 am 
Sophomore

למה הזעזוע עמוס.
נניח שאתה המנהל של המג'יק ואתה מתלבט בין הולמגרן לסמית' בבחירה הראשונה. אתה מתלבט ומתלבט ולא מצליח להכריע. שני סגנונות שונים, אחד צפוי לתרום יותר מוקדם, לשני אולי תקרה יותר גבוהה, אבל אין לאחד יתרון מובהק על השני.
האם לא תכניס לסל השיקולים את ההתאמה לסגל הקיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:21 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
למה בדיוק וונדל קרטר והפיט אליו רלוונטיים לבחירה בדראפט? מילא היית אומר איך הפיט של בחירת הדראפט הראשונה לזאיון וויליאמסון משפיע על מי ייבחר. אבל וונדל קרטר? באמת וונדל קרטר?

מסכים. יש מעט מאוד שחקנים שהייתי לוקח התאמה אליהם כאיזשהו קריטריון משמעותי להעדפה כשיש לי ביד בחירת דראפט טופ-5-10 ובטח ובטח כשיש לי ביד בחירה ראשונה, ציון, בהתחשב בסימן השאלה שיש סביב כל הקריירה שלו, בכלל לא בטוח שנכנס לרשימה הקצרה הזו, ו-וונדל קרטר בטוח שלא נכנס אליה. במקסימום שבמקסימום זה איזשהו שובר שיוויון אחרון כשיש לי שני פרוספקטים שאני באמת לא מצליח להפריד ביניהם משום בחינה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:46 am 
Hall of Famer

yoya כתב:
למה הזעזוע עמוס.
נניח שאתה המנהל של המג'יק ואתה מתלבט בין הולמגרן לסמית' בבחירה הראשונה. אתה מתלבט ומתלבט ולא מצליח להכריע. שני סגנונות שונים, אחד צפוי לתרום יותר מוקדם, לשני אולי תקרה יותר גבוהה, אבל אין לאחד יתרון מובהק על השני.
האם לא תכניס לסל השיקולים את ההתאמה לסגל הקיים ?

בבחירה מספר 1, כשבפועל יוצא מכך, אני בתהליך של ריבילדינג ולא בדיוק מחפש את החתיכה החסירה כדי להתמודד על אליפות? התשובה היא לא בגדול. אם יש לי פרנצ'ייז פלייר, שאני מאמין בו בכל הלב וברור שאחד המועמדים לא מסוגל לשחק איתו, אז במקרה הזה, זה יהיה שיקול. אבל זה לא המצב בכלל באורלנדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], יואי ו 75 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה