Yuval כתב:
באיזה מובן זו קבוצה צעירה?
דינווידי בן 29, פיני סמית' בן 29, ברטאנס בן 29, טים הארדווי בן 30, קליבה בן 30, פאוול בן 31, בולוק בן 31. היחידים מתחת ל-29 הם ברונסון ולוקה.
ברטאנס לא צורף בגלל הקליעה האוטומטית שלו, הוא צורף בגלל החוזה האיום שלו וזה המחיר שצריך לשלם בשביל לסחור בחוזה של פורזינגיס.
שאר הניתוח לגבי האופי של לוקה זה אחד לאחד ללימוד בבתי ספר. אין בכיין גדול יותר בליגה מלוקה. אנשים שהוא לא אהב הועפו מהקבוצה (ראה את כל מה שנעשה בקיץ). מלך הטכניות של הליגה. יש סיבה אחת שאין לו אופי של 'ערס'.
ואין בעיה עם זה, זה חלק ממה שצריך בשביל להיות סופרסטאר בליגה. פשוט מצחיק.
מצד שני אני אשמח לראות דיבייט עד המוות בין סטאמבאדי לבריאן גראנט לגבי האם לוקה הוא "מסתגל חברתי מדהים" או "מילניאל קוסמופוליטי פרימדונה" שהיה עוזב מיד כל קבוצה שהיה מגיע אליה. @אוריאל17 נא לארגן במהירות האפשרית, עם הרווח מהכרטיסים אפשר לשדרג את הממשק.
בלי להיכנס יותר מדי לדיוני אופי, ובעיקר בלי להיכנס לדיון בנוגע לביטוי 'ערס' והאם הוא גזעני או לא, אני רק רוצה לומר שבאמת שאני לא מבין איך אפשר להגיד על לברון שהוא ערס.
יש הרבה דברים, שבין אם הם מדויקים באמת או שלא, אני יכול להבין למה שאנשים יגידו על לברון - 'דוש', 'מאוהב בעצמו', 'בריון שחייב שהכל ילך בדרך שלו', יכול להיות שזה לא מבוסס וחנטרישי להגיד את זה עליו, אבל אני יכול לראות את זה. אבל 'ערס'? לפי איך שאני תופס את זה, זה ביטוי שאמור לבטא חוצפה, חוסר נימוס וכבוד כלפי ואיזו רעשנות. לברון ממש לא נראה לי כזה, הוא כמעט תמיד מאוד מנומס, משתדל לא לריב עם שחקנים אחרים ומאוד מאוד דיפולמטי.
אם כבר, אז הרבה יותר הייתי מבין מי שהיה אומר את זה על לוקה, שיש בו משהו הרבה יותר צ'יקי, חצוף ורועש מלברון - לפחות ממה שאפשר לתפוס דרך הטלוויזיה.
הוא כן יותר צ'ארמינג וחייכן וכנראה שבחרו יותר מצחיק מלברון, אבל זה בערך הדבר היחיד שאני באמת יכול להסכים איתו מההודעה של סתמבאדי, לגבי השאר אני מסכים עם יובל. זה מסוג הדברים האלו שגורמים לי להבין יותר למה הדיונים האלו הם לרוב שטויות.
זו הסיבה שאי אפשר לא להיכנס לשאלה האם ערס הוא כינוי גזעני או לא, כי לוקה הוא מגדולי הערסים בליגה ולברון הוא בערך ההיפך המוחלט. אבל זה לא משנה יותר מדי כי אחד כהה מהשני.