סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 7:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
וכן, שוב דרוגים, לא מבין מה זה כואב לאנשים. זה אחד מהנושאים הכי נפוצים בשיח ספורט, גם אם זה לעיתים חסר תוחלת, זה כיף לדון בזה. לא כיף לך ? אל תדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 9:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא נגזים עם "כואב", אני למשל מאלה שלא כיף להם לדון בדירוגים הסטוריים ולכן לא דן (רשימות ה15 לפני עונה הרבה יותר מעניינות), אבל ממש לא כואב לי שהעמוסים של הפורום מדרגים בראש שלהם את קיד ופול. מניח שהעוקצנות היא כלפי סוגי הדיון שמנסים להוכיח בכח גדולה של שחקן שמאן דהוא אוהב על פני שחקן שהוא לא אוהב, על שרירותיות של דירוגים מומצאים שבאים להוכיח סכמות בדיעבד ועל הנטייה של כל ת'רד NBA בפורום להתכנס לויכוחי דירוגים.

אבל דונו לכם בכיף, אם יש ת'רד שראוי שייגנב לדיון דירוגים, זה ת'רד שסטריאני פותח על שחקן שיורד על שחקן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 9:27 pm 
Senior

אם הייתי יודע ששתי המלים האלו "שוב דרוגים" יציקו למישהו הייתי מוותר עליהן.

מה שהתכוונתי להגיד ששאלת גדולתו הכמותית/סידורית של פול היא דיון לא חשוב ואף מעט תפל בשוליו של דיון יותר מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 6:48 am 
Hall of Famer

קיד הגיע לשני גמרים, אמנם במזרח חלד אבל עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 3:59 pm 
Hall of Famer

אבל זה משמעותי שהוא הגיע לגמרים במזרח חלש. פול שיחק כל הקריירה שלו במערב, שרוב הזמן היה מאד חזק.
אני חושב שקיד היה מאד אוברייטד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 6:31 pm 
Hall of Famer

באיזה מובן?

הוא נחשב לרכז הטוב בליגה בסוף הניינטיז ותחילת המילניום, ואני חושב שאין בזה שום הערכת יתר. הוא היה המוסר הטוב בליגה ונחשב לאחד הגארדים השומרים הטובים בליגה אם לא ה-, למנהל משחק מעולה, למנהיג ובקיצור לשחקן שכל קבוצה תשמח מאד שהוא יהיה הרכז שלה. הגוף הגדול שלו ויכולת הריבאונד הוסיפו לכל זה.

נכון גם שהוא היה סקורר בינוני, וזו נקודה שתמיד היתה ידועה, אבל בשיאו הוא היה כוכב גדול באמת, ועל אף שאכן המזרח היה חלש ההישג להוביל את הנטס בהרכב חלש לשני גמרי ליגה רצופים כולל לעבור בגמר המזרח 2003 את הפיסטונס שזכו באליפות שנה אחר כך, הוא הישג יפה מאד. גם באליפות עם דאלאס לקראת סוף הקריירה הוא היה אמנם שחקן משלים, אבל מאד משמעותי. רכז פותח ותורם עם כמעט 36 דקות למשחק כל הפלייאוף, כשבעונות האחרונות של הקריירה הוא פיתח את הקליעה והפך לאיום מבחוץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 6:21 pm 
Hall of Famer

בסוף הניינטיז סטוקטון היה ונחשב לרכז הכי טוב בליגה. היה גם את גארי פייטון באזור. במיליניום סטיב נאש החל להתבלט. אני לא יודע אם הייתה נק' זמן שהוא נחשב לרכז הכי טוב בליגה. אבל הוא בהחלט היה בטופ.
אני מסכים שהוא בטופ של הרכזים בתקופה הזאת, אבל זאת לא הייתה תקופה טובה כל כך לרכזים.
לגבי ניו ג'רזי, אני לא חושב שבהשוואה למזרח ההרכב שלהם היה חלש, אפילו חזק. עדיין הישג, אבל לא איזה אנדרדוגז שהגיעו משום מקום.
לדבר על פיסטונז 2003 בהקשר לעונת האליפות זאת גניבת דעת.
ג'ייסון קיד היה שחקן מצויין. אני מסכים עם כך שהוא מוסר נהדר (בעיקר במתפרצת, פחות משחק עומד), שומר נהדר ושחקן חכם כפי שרשמת, אבל כל זה, יפה ככל שיהיה, בעיני, פחות מהמעמד שהוא קיבל/מקבל על הקריירה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 9:57 pm 
Hall of Famer

קיד בהחלט נחשב לרכז הכי טוב בליגה בדיוק בשנים שניו ג'רזי הובילה את המזרח, ב-2002 ו-2003. בנקודת הזמן ההיא סטוקטון כבר היה בשלהי הקריירה (וגם פייטון, שעבר למילווקי תמורת ריי אלן), נאש עוד חיפש אליפות בדאלאס.

קיד במגרש הפתוח היה קטלני לחלוטין. בעיניים שלי, מלבד מג'יק (את אייזיאה, אוסקר וג'רי ווסט לא ראיתי), הוא עולה על כל היתר באספקט הזה, אולי ביתרון קל מאוד על נאש. החיסרון שלו היה במשחק על חצי מגרש. כשהיריבות שיחקו הגנת מעבר חזקה והנטס היו צריכים לעבור להתקפה מסודרת, הסתבר שהוא לא שחקן גדול באחד-על-אחד ויכולת ייצור מצבי הקליעה יותר מוגבלת בהשוואה לאחרים שצוינו פה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 10:35 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
בסוף הניינטיז סטוקטון היה ונחשב לרכז הכי טוב בליגה. היה גם את גארי פייטון באזור. במיליניום סטיב נאש החל להתבלט. אני לא יודע אם הייתה נק' זמן שהוא נחשב לרכז הכי טוב בליגה. אבל הוא בהחלט היה בטופ.
אני מסכים שהוא בטופ של הרכזים בתקופה הזאת, אבל זאת לא הייתה תקופה טובה כל כך לרכזים.
לגבי ניו ג'רזי, אני לא חושב שבהשוואה למזרח ההרכב שלהם היה חלש, אפילו חזק. עדיין הישג, אבל לא איזה אנדרדוגז שהגיעו משום מקום.
לדבר על פיסטונז 2003 בהקשר לעונת האליפות זאת גניבת דעת.
ג'ייסון קיד היה שחקן מצויין. אני מסכים עם כך שהוא מוסר נהדר (בעיקר במתפרצת, פחות משחק עומד), שומר נהדר ושחקן חכם כפי שרשמת, אבל כל זה, יפה ככל שיהיה, בעיני, פחות מהמעמד שהוא קיבל/מקבל על הקריירה שלו.

קיד נבחר לחמישייה הראשונה בליגה 4 עונות ברצף, בדיוק על התפר של סוף הניינטיז-תחילת המילניום. מעונת 98'-99' עד וכולל 01'-02', ואח"כ עוד פעם ב03'-04'. ב03' הוא היה בחמישייה השנייה. זה היה הרבה אחרי שיאו של סטוקטון, שנבחר לאחרונה לחמישייה הראשונה ב95', ובכל העונות המוזכרות היה רק פעם אחת בחמישייה השלישית, ב99'. פייטון היה מצוין בסוף הניינטיז-תחילת המילניום, ובאמת נחשב לצד קיד לאחד משני הרכזים הטובים בליגה. סטיב נאש על הגנתו הלא-קיימת החל לפרוץ לקראת אמצע המילניום, הוא נבחר לאולסטאר הראשון שלו ב03', וזכה בMVP הראשון ב05'. מבין העונות שקיד היה בהן בחמישייה הראשונה בליגה, הוא היה 3 פעמים בחמישיית ההגנה הראשונה, פעמיים בשנייה, 4 פעמים מלך האסיסטים של הליגה ועוד פעם אחת ב03' כשהוא היה בחמישייה השנייה של הליגה. זה הכי קרוב שאפשר להכרזה רשמית מי היה הרכז הגדול בליגה באותה תקופה.

כתבת משפט קצר ולא מנומק עם המילים המפוצצות "גניבת דעת". לא הבנתי. הפיסטונס שיחקו בגמר המזרח 2003 עם חמישייה שהורכבה מ4 שחקנים מתוך ה5 שפתחו בסדרת האליפות מול הלייקרס שנה אח"כ, כולל בן וואלאס שנבחר לשחקן ההגנה של העונה. הפיסטונס סיימו במקום הראשון במזרח את הסדירה. נכון שטיישון היה רוקי ושראשיד לא היה שם, אלא הדוד קליפי הותיק. אבל עדיין הנטס בהובלה מוחלטת של קיד (הוביל את הקבוצה בנקודות, אסיסטים, חטיפות ו...ריבאונדים! היו לו 10 למשחק בסדרה ההיא) דפקה סוויפ נגד הביתיות על הראש של הפיסטונס שלא קלעו יותר מ86 נקודות באף משחק בסדרה. לגבי חוזקת ההרכב שהיה ליד קיד, אציין שבסדרה הזו אף שחקן בנטס חוץ מקיד וקניון מרטין לא קלע בממוצע דאבל פיגרז, ושהקלע הרביעי בטיבו בקבוצה היה לושיוס האריס. עם הנתונים האלה הם עשו גמר צמוד עם הספרס של תאומי המגדל, טוני פארקר ומאנו ג'י. אם זה לא ראוי לריספקט, מה כן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:07 am 
Hall of Famer

הבעיה עם חמישיות העונה למשל היא שסטוקטון עבר את שיאו לפי הבחירה בהם ב-95, אבל במציאות הג'אז בהובלת הצמד הגיעו לשיא ב-97 ו -98 (לא רק גמרים, אלא גם המאזנים הטובים ביותר בתקופה שלהם ביוטה) וגם סטוקטון פלוס מינוס שמר על אותם סטט' (ב-98 קצת ירד, אבל גם ירד בדקות).
זה לא באמת מעניין אם קיד היה מספר 1 בין השנים 1999-2003 או רק מספר 2 בין 1997-2000 וראשון בין 2001-2002 ושלישי בשותף מאז והלאה או כל קומבינציה אחרת. זה כבר ויכוחי דירוגים שגם סובייקטיביים. הוא היה בהחלט בטופ של הרכזים בתקופה ההיא.

למה לנפנף בגמר של 2003 כאיזה הישג מיוחד של הנטס מול הפיסטונז (שגם משתמע שהם היו אנדרדוגס) כגניבת דעת? אתה כתבת את הסיבה. הפיסטונז של אותה שנה לא היו הפיסטונז של האליפות. כן, שיד היה עד כדי כך משמעותי. הפיסטונז של החצי הראשון של אותה עונה לא היו קרובים לפיסטונז של החצי השני. אבל זה לא רק שיד, זה גם פרינס שהיה רוקי. זה גם צ'ונסי בילופס שהיה בעונה הראשונה שלו בפיסטונז והחל את המטמורפוזה משחקן "זורק קודם" שעולה מהספסל ומשנה משחקים א-לה בובי ג'קסון או הפרוטוטייפ וויני "מייקרו-ווייב" ג'ונסון, לרכז פותח. זה גם המילטון שהגיע באותה עונה לדטרויט. דטרויט 2003 לא הייתה קרובה לקבוצה שזכתה באליפות ב-2004 ואותה שנה אפילו לא נחשבה כהצלחה גדולה, כי דומארס בסוף אותה עונה נפרד מקרלייל ולקח את לארי בראון בפגרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 6:15 pm 
Hall of Famer

אז בוא אעזור לך לנסח מחדש באופן לא קופמניסטי: אין פה "גניבת דעת" אלא פרספקטיבה אחרת על הדברים.

האם אנחנו יכולים להסכים שלתת סוויפ נגד הביתיות למי שסיימה ראשונה בקונפרנס, ואחרי זה לתת גמר צמוד נגד הביתיות לספרס של הmvp דאנקן זה בכל זאת מרשים למדי? זה רשום על שמו של קיד, וזה יפה מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:01 pm 
Hall of Famer

אני בהחלט יכול להסכים שלתת גמר צמוד מול הספארס ב-2003 היה די מרשים (למרות שזאת הייתה הגרסא הכי רעה של הספארס). אני לא רואה בניצחון על הפיסטונס ב-2003 כהישג מיוחד, גם אם הפיסטונס השיגו באותה עונה 50 ניצ', לעומת 49 הניצ' שהנטס השיגו. אתה יכול לדבר על פרספקטיבה אחרת, אני יכול להגיד שלהזכיר שהנטס עברו את הפיסטונס שזכו שנה אח"כ באליפות, זה לעשות קשר בין הפיסטונס של 2003 לזאת של 2004 ולהאדיר את הניצחון של הנטס עליהם וזה פשוט לא נכון, ואין פה שום פרספקטיבה אחרת שאפשר להסתכל עליה.

השנתיים שבהם הנטס הגיעו לגמר האן.בי.איי היו גולת הכותרת בקריירה של קיד ולטעמי ב-2002 הוא היה צריך לזכות ב-MVP על המהפך שהוא עשה בנטס הלוזרים התמידיים ולא דאנקן (שבעצמו היה צריך לקחת את התואר ב-99 ולא עוד בחירה במאלון, כי לא היה מישהו שהיה מעל לכל השאר).
אני לא אומר שג'ייסון קיד היה שחקן לא טוב. הוא היה אחד מהרכזים היותר בולטים בהיסטוריה של האן.בי.איי. אבל אני עדיין חושב שהוא אוברייטד, לראיה הרשימה של גואטה שכוללת אותו ולראיה שמעטים האנשים שלא עקבו בשנים הללו אחרי האן.בי.איי יתייחסו לגארי פייטון כמו לקיד, בעוד שאני חושב שפייטון היה שחקן עדיף, אבל בוודאי שלא היה הבדל גדול בקריירה של השניים. ההבדל הוא בפרספקטיבה האחרת שהביאה האליפות של קיד עם דאלאס וגם מספרי האס' שזכורים והעובדה שהוא היה הרבה יותר נוצץ מפייטון.
אני גם חושב שאלן אייברסון היה אוברייטד, אפילו יותר גדול מקיד, זה עדיין לא מוריד מיכולת הסקורינג שלו וגם אם תביא את כל תארי מלך הסלים שלו, זה לא ישנה את הדיעה שלי על כך שהוא אוברייטד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:58 pm 
Hall of Famer

אז רק נשאר להגדיר מה זה בכלל "אוברייטד" לגבי שחקן שלדעתך היה ראוי לזכות בmvp ושהוא אחד הרכזים הבולטים בתולדות המשחק.

ואתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה ש"זה לא נכון לעשות קשר בין הפיסטונס 2003 ל2004", ועדיין זו רק דעתך ואני לא רואה במה היא תקפה יותר מאשר להגיד שזו קבוצה עם 80% אותה חמישייה. אתה רוצה להגיד שהפיסטונס 2004 היו בשלים יותר, ברור, הפיסטונס 2004 לקחו אליפות והפיסטונס 2003 עפו בסוויפ בגמר המזרח. אבל הבסיס של 2004 בהחלט היה 2003, והתקדמות של קבוצה שעושה התאמות ממקום ראשון במזרח וגמר אזורי לקבוצת אליפות היא לא איזה שינוי של 180 מעלות, אלא בנייה על בסיס קיים ומשמעותי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:18 pm 
Hall of Famer

אני לא רוצה להגיד שהפיסטונס של 2004 היו בשלים יותר, אני בדיוק אומר שההבאה של שיד הייתה שינוי של 180 מעלות של עונה מאכזבת עד אותו רגע, לקבוצת הגנה היסטורית.

מה זה אוברייטד? הערכת יתר של שחקן לעומת מה שהוא היה בפועל. אם יתקבע בעיני כל הציבור שלברון הוא השחקן הכי גדול בהיסטוריה, אז הוא יקפוץ אצלי לדרגת אוברייטד למשל. לארי בירד היה אחד מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה והיום המעמד ההיסטורי שלו נשחק, אז בעיני הוא הפך להיות אנדרייטד. ואפשר להמשיך עוד ועוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:38 pm 
Hall of Famer

לגבי פיסטונס 2004 מול 2003, אסכם זאת בסבבה, זכותך לדעתך.

אבל חוץ מההסבר המילולי החשוב למה זה אוברייטד, קצת יותר מהותי, לא הבנתי מה הרפרנס שלך. כנגד איזה קונצנזוס לגבי ג'יסון קיד אתה יוצא?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

חייב לומר שלא זכרתי שהסדרה מול הספרס הייתה כ"כ צמודה (היא הייתה), אבל צריך לזכור שהגמר האמיתי של סן אנטוניו באותה עונה היה גמר המערב מול הלייקרס, שם הם מנעו את הפורפיט הראשון מאז ימי ביל ראסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 12:48 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
1. קוראים לזה קווארטט לא פורפיט.
2. ג'ורדן כנראה מנע את זה לפניהם, פעמיים.
3. פרט מעניין: תרי-פיט (Three-peat) זה סימן מסחרי רשום בארה"ב על שם פט ריילי, שבאופן אירוני אף פעם לא הגיע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 10:14 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לגבי פיסטונס 2004 מול 2003, אסכם זאת בסבבה, זכותך לדעתך.

אבל חוץ מההסבר המילולי החשוב למה זה אוברייטד, קצת יותר מהותי, לא הבנתי מה הרפרנס שלך. כנגד איזה קונצנזוס לגבי ג'יסון קיד אתה יוצא?

למה לסכם? בוא נפתח ונשמע את דעתך על הפיסוטנס 2003 וכמה הישג היה לנצח אותם. בוא נשים קצת רפרנסים לנושא.
- הפיסטונס ב-2004 היה אנדרדוג מוחלט בגמר האן.בי.איי.
- הפיסטונס הפכו לקבוצת הגנה מדהימה, אולי הכי גדולה בהיסטוריה, רק אחרי ששיד הגיע אליהם בטרייד חצי העונה. את ההבדל במספרי ההגנה, אני לא אביא, כי זה יותר מדי עבודה, אבל אני מניח שגם אתה לא תחלוק על השינוי שהתרחש עם וואלאס.
- לפני הטרייד על ראשיד הפיסטונס היו במאזן 22-34, קצב של 50 ניצ', בדיוק כמו בעונה הקודמת.
- מאז הטרייד על ראשיד הפיסטונס סיימו במאזן 6-22 (והפסידו במשחק הראשון של שיד), קצב של 63 ניצ'.
- ונוסף על כך, פרינס היה בעונה השניה שלו ולא רוקי שעד הפלייאוף שיחק רק ב-42 משחקים, פתח ב-5 ושיחק בממוצע 10 דקות. צ'ונסי היה שנה שניה בקבוצה עם המפתחות בכיס שלו וגם ריפ התחיל את השנה השניה שלו בקבוצה.
בעיני הניצחון של הנטס על הפיסטונס שקול בערך לניצחון של המג'יק על מייקל ב-95. יפה. השיגו את המטרה, אבל בדיוק כפי שאף אחד לא חושב שהמג'יק ניצחו את הבולז של שנות האליפות ולא קרוב לכך, אף אחד גם לא צריך לחשוב שהנטס ניצחו את קבוצת האליפות של הפיסטונס.

לגבי קיד, אני מרגיש שהוא מוערך יתר ממה שאני מעריך אותו. הרשימה של גואטה די ממחישה את הנק' שלי. הוא לא ברמה של השמות האחרים שגואטה זרק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 11:51 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת "למה לסכם"? כי עם כל הכבוד לזה שאתה חושב שדעתך היא אמת מוחלטת, היא לא. הפיסטונס סיימו במקום הראשון במזרח ב2003 ו4 מתוך שחקני החמישייה שלהם בגמר המזרח 2003 פתחו בחמישיית הגמר 2004. בשבילי זה הבסיס לקבוצת האליפות. בשבילך זה 180 מעלות. שיהיה לך אלף לבריאות.

ואם כל טענת האוברייטד שלך על שחקן שלדעתך היה צריך להבחר לMVP היא מול הרשימה של גואטה, רבבת לבריאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

לא, הטענה שלי היא לא לרשימה של גואטה, אלא הרשימה של גואטה היא דוגמא למעמד שקיד זוכה לו.
ואני לא אמרתי שהבסיס לא היה ב-2003. הבסיס היה, אבל הוא היה רחוק מהפסגה של הקבוצה של 2004.
אתה יכול להחזיק בדיעה שהפיסטונס של 2003 היו קבוצה ברמה דומה לזאת של 2004 עם שינוי מסויים. כמו שרשמת לי, שיהיה לך אלף לבריאות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 2:16 pm 
Hall of Famer

אבל הטענה של גואטה היא הרפרנס היחיד שלך. זה לא שאיזה מגזין הוציא עכשיו את רשימת טופ הרכזים בהסטוריה, וקיד דורג גבוה מדי לדעתך. רק גואטה כתב את דעתו, וכבר יצאת נגד מעמד האוברייטד של קיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 3:33 pm 
Hall of Famer

ברור לך שהרשימה של גואטה לא הייתה הרשימה הראשונה שבה הרגשתי שקיד מדורג מעל למה שאני חושב, נכון? ברור לך שזה סתם הייתה עוד רשימה/כתבה, שבה הרגשתי שקיד מדורג גבוה מדי?
https://bleacherreport.com/articles/285 ... int-guards
https://edge.twinspires.com/nba/the-bes ... a-history/

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 3:36 pm 
Hall of Famer

האמת שלא היה ברור לי, בגלל זה שאלתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 4:01 pm 
Senior

בליצ'ר רפורט הם נחמדים והכל אך לא בהכרח רציניים ואין שום סיבה להתייחס לדירוגים שלהם כמייצגים משהו.
סתם בתור דוגמה, ברשימה שעמוס הראה, קיד ממוקם כרכז השביעי בכל הזמנים מעל סטיב נאש ואייזאה תומאס. ברשימה שלהם של שחקנים טופ 10 של שנות ה 2000 (לינק) קיד מדורג 10 וסטיב נאש שביעי. אגב, כמובן שברשימה של שנות ה 90 הוא לא מופיע בכלל (לינק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 7:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב, למה לדעתך הניינטיז לא היתה תקופה טובה כל כך לרכזים?
חוץ מקיד, סטוקטון ופייטון (ונאש שנבחר ב96) שכבר הוזכרו, שיחקו אז פני וטים הארדוויי, קווין ג'ונסון, מארק פרייס, בנוסף לרכזים בקליבר נמוך יותר כמו מוקי בליילוק, קני אנדרסון, ת'רל ברנדון, רוד סטריקלנד ומארק ג'קסון.
אם אתה טוען שהתקופה ההיא לא היתה טובה לרכזים כי אף רכז מאז אייזאה ומג'יק באייטיז לא הצליח להוביל קבוצה לאליפות, אז אתה צודק, אבל לדעתי לפחות רוב השמות שהזכרתי היו מצליחים הרבה יותר היום בעידן הריווח וללא הנד צ'ק, במיוחד טימי הארדווי שהיה חוגג היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה