סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 5:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
Yuval כתב:
באיזה מובן זו קבוצה צעירה?

דינווידי בן 29, פיני סמית' בן 29, ברטאנס בן 29, טים הארדווי בן 30, קליבה בן 30, פאוול בן 31, בולוק בן 31. היחידים מתחת ל-29 הם ברונסון ולוקה.
ברטאנס לא צורף בגלל הקליעה האוטומטית שלו, הוא צורף בגלל החוזה האיום שלו וזה המחיר שצריך לשלם בשביל לסחור בחוזה של פורזינגיס.

שאר הניתוח לגבי האופי של לוקה זה אחד לאחד ללימוד בבתי ספר. אין בכיין גדול יותר בליגה מלוקה. אנשים שהוא לא אהב הועפו מהקבוצה (ראה את כל מה שנעשה בקיץ). מלך הטכניות של הליגה. יש סיבה אחת שאין לו אופי של 'ערס'.

ואין בעיה עם זה, זה חלק ממה שצריך בשביל להיות סופרסטאר בליגה. פשוט מצחיק.

מצד שני אני אשמח לראות דיבייט עד המוות בין סטאמבאדי לבריאן גראנט לגבי האם לוקה הוא "מסתגל חברתי מדהים" או "מילניאל קוסמופוליטי פרימדונה" שהיה עוזב מיד כל קבוצה שהיה מגיע אליה. @אוריאל17 נא לארגן במהירות האפשרית, עם הרווח מהכרטיסים אפשר לשדרג את הממשק.

בלי להיכנס יותר מדי לדיוני אופי, ובעיקר בלי להיכנס לדיון בנוגע לביטוי 'ערס' והאם הוא גזעני או לא, אני רק רוצה לומר שבאמת שאני לא מבין איך אפשר להגיד על לברון שהוא ערס.
יש הרבה דברים, שבין אם הם מדויקים באמת או שלא, אני יכול להבין למה שאנשים יגידו על לברון - 'דוש', 'מאוהב בעצמו', 'בריון שחייב שהכל ילך בדרך שלו', יכול להיות שזה לא מבוסס וחנטרישי להגיד את זה עליו, אבל אני יכול לראות את זה. אבל 'ערס'? לפי איך שאני תופס את זה, זה ביטוי שאמור לבטא חוצפה, חוסר נימוס וכבוד כלפי ואיזו רעשנות. לברון ממש לא נראה לי כזה, הוא כמעט תמיד מאוד מנומס, משתדל לא לריב עם שחקנים אחרים ומאוד מאוד דיפולמטי.

אם כבר, אז הרבה יותר הייתי מבין מי שהיה אומר את זה על לוקה, שיש בו משהו הרבה יותר צ'יקי, חצוף ורועש מלברון - לפחות ממה שאפשר לתפוס דרך הטלוויזיה.
הוא כן יותר צ'ארמינג וחייכן וכנראה שבחרו יותר מצחיק מלברון, אבל זה בערך הדבר היחיד שאני באמת יכול להסכים איתו מההודעה של סתמבאדי, לגבי השאר אני מסכים עם יובל. זה מסוג הדברים האלו שגורמים לי להבין יותר למה הדיונים האלו הם לרוב שטויות.

זו הסיבה שאי אפשר לא להיכנס לשאלה האם ערס הוא כינוי גזעני או לא, כי לוקה הוא מגדולי הערסים בליגה ולברון הוא בערך ההיפך המוחלט. אבל זה לא משנה יותר מדי כי אחד כהה מהשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 17, 2022 10:56 pm 
Freshman

קוינסידנס נחמד - המאבריקס מגיעים לגמר המערב וב-27/5 (אם אני לא טועה) יש הקרנת בכורה של Top Gun 2 - Maverick
מן ריצוף מקרים שכזה... הלוחמים (חי"ר) מול הטייסים.... ממממ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 4:34 am 
Hall of Famer

פתיחה מצוינת של הווריורס בדרך ל-10 הפרש בסוף הראשון.
דאלאס זורקת ה-מ-ו-ן שלשות, 19 ברבע אחד, בינתיים לא באחוזים טובים.
סטף קארי 2-5 מהקו, 0-4 לשלוש. מזל שיש לוני ואנדרו וויגינס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 5:09 am 
Hall of Famer

מחצית - 54-45 לווריורס
וויגינס 15, סטף 12 נק' (1-6 לשלוש, 3-6 מהקו) 7 ריב' ו-4 אס', לוני 8 נק' ו-5 ריב', גרין 6 נק' ו-6 ריב'
לוקה 18, דאלאס 7-29 לשלוש

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 5:18 am 
Freshman

אצל דאלאס זה לא הכמות שלשות שהיא זורקת, ולא הבחירות זריקות, הן פשוט לא נכנסות, והיא עדיין במשחק, והכניסה את גולדן סטייט לבעיית עבירות - גרין עם 3 במחצית, פול עם 2.

ובכלל עצרו את הכוכבים - תומפסון על 0 נקודות, קארי על 50 אחוז מהקו, 1/6 מחוץ לקשת.
ג"ס על 29 אחוז מחוץ קשת, ו- 45% מהקו.

5 שלשות במחצית... לא רצים לי תקדימים בראש אבל אסתכן בלומר שזה נתון חריג במיוחד אצלה.

לגבי דאלאס... אם רק 3-4 מה- 22 זריקות שהוחטאו מחוץ לקשת היו נכנסות, גולדן סטייט הייתה בבעיה חמורה, ולדעתי עם בעיית עבירות חמורה אפילו יותר.

גולדן סטייט מוציאה את עיקר האנרגיה שלה בתנועה שלה בהתקפה, דאלאס משקיעה את עיקר המאמץ שלה בהגנה, החדירות של ברונסון, דונצ'יץ' ודינווידי מספיק טובות בשביל להוציא מסירה טובה לשחקן פנוי מחוץ לקשת.

אם דאלאס תישאר סבלנית בהגנה, הזריקות יתחילו לצלול פנימה בהתקפה. קארי, תומפסון וגרין מתחילים להתעייף וזה יעלה להם בעבירות, במיוחד שבהתקפה הכל הולך קשה.

כל עוד ברונסון ודונצ'יץ' לא בבעיית עבירות - הסיכויים של דאלאס טובים.

דאלאס צריכה להמשיך לנגוס בהפרש ולהמשיך לסבך את ג"ס בעבירות, להאט את המשחק, ללכת לקו, לגנוב פה שלשה, שם מתפרצת, ובעיקר להתיש את ג"ס, שמבחינתה תקווה להכניס את תומפסון למשחק, שיכול להיות שובר השוויון במשחק הזה אם וכאשר הזריקות שלו יכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 7:10 am 
Junior

נגמר 25 הפרש לווריורס. מספיק גדול כדי שלא נוכל להגיד, אם השלשות של דאלאס ייכנסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 7:37 am 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
מחצית - 54-45 לווריורס
וויגינס 15, סטף 12 נק' (1-6 לשלוש, 3-6 מהקו) 7 ריב' ו-4 אס', לוני 8 נק' ו-5 ריב', גרין 6 נק' ו-6 ריב'
לוקה 18, דאלאס 7-29 לשלוש

תומפסון אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 10:28 am 
Junior

ווריורס בדרך לאליפות רביעית בריצה קלה
סופרסטאר נטול אגו , ארבעה כוכבים קטנים סביבו
קליי דריימונד וויגינס וכמובן פול שהפך לחתיכת שחקן
יש להם עוד הילוך לעלות לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 10:47 am 
מנהל פורום

יכול להיות שהווריירס בדרך לנצחון קליל ואז אליפות, לא אומר שלא, אבל אני חושב שמוטב שלא לייצר אובר ריאקציה למשחק ראשון בסדרה כשקבוצה אחת הגיעה אחרי משחק 7 בסיבוב הקודם והשניה קיבלה מעט זמן מנוחה והכנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 11:59 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
ב 538 נותנים 63% לדאלאס לקחת את הסדרה (ו 70% לבוסטון)
קצת מפתיע בעיני אבל מה אני יודע

מאוד מפתיע, לא קצת
בכל זאת לתת משמעותית מעל 50% לקבוצות בלי ביתיות (כלומר, שהן בהכרח האנדרדוג באם מגיעים למשחק 7)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:08 pm 
Senior

או שלא קראתי נכון במקור או שהתאפסו על עצמם
עכשיו זה התהפך עם 63% לווריורס
לינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 12:23 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יכול להיות שהווריירס בדרך לנצחון קליל ואז אליפות, לא אומר שלא, אבל אני חושב שמוטב שלא לייצר אובר ריאקציה למשחק ראשון בסדרה כשקבוצה אחת הגיעה אחרי משחק 7 בסיבוב הקודם והשניה קיבלה מעט זמן מנוחה והכנה

ואותה קבוצה, רק סדרה קודם נגד הביתיות חטפה 20 הפרש במשחק מספר 2 שהגדיל את הפיגור שלה בסדרה ל - 2-0.
עד עכשיו דאלאס הוכיחה שהיא יודעת לצאת מחורים בסדרה, כך שמוקדם מאד להספיד אותם על סמך משחק אחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 1:28 pm 
מנהל פורום

אקזקטלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 2:19 pm 
מנהל פורום

התקווה של דלאס היא ששוב קיד ימצא פיתרון הגנתי שיבור את ההתקפה ולכן גם את הרוח של ג"ס
ג"ס למרות הנכסים ההגנתיים שלה: גרין, קליי והשיפור אצל וויגאנס, היא עדיין קבוצה שחיה על ההתקפה שלה. פול למשל שחקן הגנה מזעזע, אבל בג"ס הוא פורח
ב2016, טיירון לו, פירק להם את ההתקפה והוציא להם את החשק לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 3:24 pm 
Junior

אני ממש לא חושב כך בגלל משחק 1. פשוט כי בג"ס השנה כולם בריאים. חשבתי ככה עוד מהסיבוב הראשון, ברגע שקלטתי שפול עקבי ויש לקארי-קליי-גרין אופציה נוספת של 20 נק' יעילות למשחק, +וויגינס בכושר סבבה, נראה לי די ברור שאין קבוצה שיכולה לעצור את ג"ס עם כמות הכלים ההתקפיים שלה.

עם כל הכבוד למר דונצ'יץ' שהוא שחקן על + הגנה מהטובות בNBA, לברון+אירווינג+לאב+הגנה מהטופ בליגה זה גדול על דאלאס. בנוסף לדאלאס יש 0 ניסיון פלייאוף ברמות הללו. כל השחקנים שלהם לא עברו סיבוב ראשון עד השנה. לקאבס היה את לברון, ג'יי אר, ג'פרסון, פריי, ניסיון פלייאוף משמעותי וזו היתה קבוצה שכבר עשתה גמר שנה קודם. זה משמעותי מאוד מול ג"ס.

האמת שג"ס מול דאלאס זה לא כוחות, יפה לדאלאס אם יקחו את זה לשישה משחקים. במזרח יש אחלה גמר אבל גם שם לדעתי אין מצ'אפ לג"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 3:51 pm 
מנהל פורום

אני מזהה כאן אג'נדה סמויה ולכן אתעלם

הסיכויים של דלאס לעבור את פיניקס היו נמוכים מלעבור את גולדן סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 5:36 pm 
Hall of Famer

המשחק האחרון של אוריאל - נכון מאוד בעיניי
לכאורה ה"שונות" של גולדן סטייט - שמבוססת מאוד מאוד על הקליעה מבחוץ, גדולה יותר מזו של פיניקס העקבית והמגוונת יותר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 7:33 pm 
Junior

FLASH כתב:
אני ממש לא חושב כך בגלל משחק 1. פשוט כי בג"ס השנה כולם בריאים.

למה אתה חושב שגס בריאים? קליי לא 100% וההגנה שלו לא חזרה לעצמה מאז שחזר בינואר מפציעהשל שמה וחצי, גרין נפצע בינואר וחזר רק במרץ, סטף נפצע לקראת סוף העונה ולא שיחק ב 12 המשחקים האחרונים של העונה, ועלה מהספסל בסיבוב הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 8:13 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אני מזהה כאן אג'נדה סמויה ולכן אתעלם

הסיכויים של דלאס לעבור את פיניקס היו נמוכים מלעבור את גולדן סטייט

בעובדות אין אג'נדה. כתבתי על קליבלנד עובדות כהוויתן, אין חולק שלברון היה בעל ניסיון עצום לעומת דונציץ, אין חולק שאירווינג ולאב ההגנה והניסיון פלייאוף היו משמעותיים לקליבלנד . הדבר היחיד שיש למאבס שאולי משתווה זו ההגנה.

אני לא מסכים . הסיכויים של דאלאס לעבור את פיניקס לא היו גבוהים (20% נניח) אבל זה לפחות כפול מהסיכויים שאני נותן להם מול ג"ס.

ג"ס הגיעו ל53 נצחונות כשקליי פצוע רוב העונה , גרין פצוע חצי עונה, קארי לא שיחק ברציפות. כרגע כולם משחקים טוב. קליי לא בשיאו ועדיין שחקן של 20 למשחק יעילים והגנה, אוף דה בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 19, 2022 8:22 pm 
מנהל פורום

לאב? הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 12:04 am 
Junior

כוונתי שקאבס 16 היו מקבוצות ההגנה הטובות בנבא, לא לאב. גם דאלאס חזקה הגנתית, אבל
1. ניסיון פלייאוף חסר מאוד לעומת הקאבס 2. אירווינג ולאב צוות מסייע חזק יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 7:27 am 
Junior

אני עם ציפה. לראייה מיאמי בוסטון, משחק שתיים.
ודריי בשביל אוריאל.
https://m.youtube.com/watch?v=59p6boeXoDc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 20, 2022 4:17 pm 
Freshman

קליי חזר לתפוקה של 80-90% של קליי לפני הפציעה , זה היה המפתח מלכתחילה לעוד אליפות של גולדן .

אין שום קשר למשחק ראשון כזה או אחר .

מה שכן יכול להרוס את החגיגה זה הספסל הלא קיים , איגודלה כנראה כבר לא יחזור לפלייאוף ופייטון פצוע מה שמשאיר אותם עם 7 שחקנים פעילים .

באותו הקשר טוב שקר הבין קצת שקאומינגה בשלב הזה של הקריירה לא שווה דקות בפלייאוף ובמשחקים האחרונים הוא לא רואה פרקט .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 3:48 am 
Junior

יוסי22 כתב:
קליי חזר לתפוקה של 80-90% של קליי לפני הפציעה , זה היה המפתח מלכתחילה לעוד אליפות של גולדן .

אין שום קשר למשחק ראשון כזה או אחר .

מה שכן יכול להרוס את החגיגה זה הספסל הלא קיים , איגודלה כנראה כבר לא יחזור לפלייאוף ופייטון פצוע מה שמשאיר אותם עם 7 שחקנים פעילים .

באותו הקשר טוב שקר הבין קצת שקאומינגה בשלב הזה של הקריירה לא שווה דקות בפלייאוף ובמשחקים האחרונים הוא לא רואה פרקט .

פייטון קטן מידי לשמור את לוקה,
קמינגה ומודי בגודל סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 21, 2022 4:06 am 
מנהל פורום

5:0 לדלאס
לא רואה איך גולדן סטייט, יוצאים מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי