סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 5:05 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
פציעות זה לא כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 5:14 am 
Sophomore

שלשה גדולה של סמארט אחרי שנראה ( ובעיקר נשמע) שהוא נפצע קשה.
מיאמי נראים לא משהו ומנגרים קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 6:04 am 
מנהל פורום

נגמר, מיאמי
משחק מדהים של באם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 6:07 am 
מנהל פורום

הברך של באטלר, משאירה אותו בחוץ לכל המחצית השניה
נקווה שלא ליותר מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 6:50 am 
Sophomore

בוסטון מפסידה בבית משחק של 40 נק' לבראון ו-20+14 להורפורד, כשבאטלר לא משחק כל המחצית השנייה, הירו רע וגם אולדיפו. טייטום בערב בלהות, לא הראשון שלו בפלייאוף הזה אאז''נ, עם 10 באחוזים של טריי יאנג.
באם במשחק עצום, טאקר שם כשצריך אותו והחזרה של לאורי היא דבר עצום עבור מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 8:26 am 
Senior

סמארט כל-כך עושה הצגות שעכשיו זה מתחיל לחלחל להעמדת פנים של פציעות קשות.
הרגע האהוב עליי היה לראות אותו רץ ספרינטים במנהרה מצד לצד וברגע שהוא יוצא מהמנהרה למגרש עצמו פתאום לחזור בחזרה לצלוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 8:35 am 
מנהל פורום

דרמה קווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 8:57 am 
מנהל פורום

מסתבר שמיאמי ניצחה ב2 רבעים מתוך ה12 ששיחקו עד עכשיו בסדרה
במשחק הזה, זה היה הרבע הראשון בלבד

אומרים שבאטלר כשיר לארבע

הירו 0 שלשות

דאנקן 0 שלשות

מזל ששטרוס

19 חטיפות למיאמי, סוג של שיא

13 איבודים לבראון וטייטום יחד

ובבניין ציון ננוחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:15 am 
מנהל פורום

92 זריקות שדה למיאמי מול 70 של בוסטון
תגידו, מיאמי לקחה יותר ריבאונד? לא! מיאמי לקחו 10 ריבאונד פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:48 am 
Freshman

מיאמי במשחק התקפה חלש, עם פציעות, ותנופה גדולה של בוסטון בחצי השני.

הנתון המדהים שמסביר את התוצאה הוא 19 חטיפות למיאמי (!) מול 2 לבוסטון (!!). זה מראה על רצון, על כושר, על הגנה מתואמת - ולעומת כל הפלופים של סמארט, זה מה שמנצח משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 3:25 pm 
מנהל פורום

סיימתי לראות את המשחק, אחרי שניקרתי רוב המשחק בזמן אמת
וואוו אדביו, למה הוא לא משחק ככה כל הזמן
תגיד כי באטלר, אז הוא היה מצוין גם במחצית הראשונה כבאטלר היה
תגיד תפס יום, למעט שתי סלים לא היו לו "פוקסים" זריקות מעמדות טובות מול מיס מאצ'ים או הטעיות גוף שניערו את השומר
מילה טובה גם לסטרוס, שיחד עם באם קלע את הסלים שהחזירה את הבוסטונים חזרה למחילה שלהם אחרי שהצליחו להגיע 92:93

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 4:49 pm 
Hall of Famer

אין מה לעשות. ברגע שטייטום מנוטרל, סביר שבוסטון תפסיד :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 5:04 pm 
Sophomore

וברגע שבאטלר מנוטרל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 5:11 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע לומר. יש כרגע סופרסטאר בדאלאס, סופרסטאר בג"ס ועוד אחד בסימן שאלה עם טייטום. באטלר בעיניי הוא דרגה (או חצי דרגה) מתחת. זה כמובן לא אומר שההיט לא יכולים לקחת אליפות. הם קרובים. אבל אני לא מתלהב מהם ואני אתבאס אם ייקחו אליפות.

בכל מקרה, הסלטיקס תלויים במידה רבה בטייטום. הם לא ייקחו אליפות אם הוא לא יתעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 5:46 pm 
Junior

תזוזה משמעותית של המומנטום, אם אחרי המשחק ה-2 היה נראה שבוסטון שולטת בסדרה ובמומנטום, עכשיו זה השתנה לחלוטין ומיאמי שולטת בסדרה. בוסטון עם עוד משחק שהוא דה פקטו win or go home. מה שמעודד הוא שזה קרה להם מול מילווקי, בעיקר אחרי המשחק ה-5 כשהיו עם הגב לקיר. השאלה אם זו לא תהיה פעם אחת יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 6:42 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
. זה כמובן לא אומר שההיט לא יכולים לקחת אליפות. הם קרובים. אבל אני לא מתלהב מהם ואני אתבאס אם ייקחו אליפות.

למה תתבאס אם מיאמי ייקחו אליפות? מי היית רוצה שתיקח אליפות?
אני למשל לא אתבאס אם כל אחת מ-4 הקבוצות ייקחו אליפות (הייתי מתבאס על מילווקי, הייתי סוג של מתבאס גם על פיניקס, חשבתי שהם פחות טובים משמעותית מהמאזן בעונה הרגילה). הייתי רוצה שגולדן סטייט ומיאמי יגיעו לגמר ושהווריירס ייקחו את האליפות, בגלל סטף אפקט, אבל אני חי בשלום עם עוד קבוצת אליפות שריילי הינדס. אם דאלאס יגיעו לגמר זה בגלל שלוקה הוא לגמרי הללוקה והופעות היסטוריות של שחקנים שאין לי משהו נגדם (אהמ..קובי...אהמ) זה דבר חביב ואני סבבה עם זה ואם בוסטון ייזכו, אז זה יקרה בעיני כי השלם הרבה יותר גדול מסך החלקים וזה אומר שהופעה קבוצתית גדולה הביאה אליפות ואני תמיד בעד זה וחוץ מזה אל הורפורד מדהים.

דניאל, אני חושב שאתה קצת יותר מדי עסוק במומנטומים. אם אחרי משחק אחד המומנטום היה יותר בצד של מיאמי (בכל זאת ניצחון קליל) ואחרי משחק 2 נראה היה שבוסטון שולטת בסדרה ובמומנטום ואחרי משחק 3 המומנטום לגמרי זז לצד של מיאמי, אז אולי מומנטום זה לא דבר כזה משמעותי בסדרה הזאת? או במילים של איניגו "You keep using that word. I do not think it means what you think it means."

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:15 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
Att כתב:
. זה כמובן לא אומר שההיט לא יכולים לקחת אליפות. הם קרובים. אבל אני לא מתלהב מהם ואני אתבאס אם ייקחו אליפות.

אני למשל לא אתבאס אם כל אחת מ-4 הקבוצות ייקחו אליפות (הייתי מתבאס על מילווקי, הייתי סוג של מתבאס גם על פיניקס, חשבתי שהם פחות טובים משמעותית מהמאזן בעונה הרגילה). הייתי רוצה שגולדן סטייט ומיאמי יגיעו לגמר ושהווריירס ייקחו את האליפות, בגלל סטף אפקט, אבל אני חי בשלום עם עוד קבוצת אליפות שריילי הינדס. אם דאלאס יגיעו לגמר זה בגלל שלוקה הוא לגמרי הללוקה והופעות היסטוריות של שחקנים שאין לי משהו נגדם (אהמ..קובי...אהמ) זה דבר חביב ואני סבבה עם זה ואם בוסטון ייזכו, אז זה יקרה בעיני כי השלם הרבה יותר גדול מסך החלקים וזה אומר שהופעה קבוצתית גדולה הביאה אליפות ואני תמיד בעד זה וחוץ מזה אל הורפורד מדהים.

דניאל, אני חושב שאתה קצת יותר מדי עסוק במומנטומים. אם אחרי משחק אחד המומנטום היה יותר בצד של מיאמי (בכל זאת ניצחון קליל) ואחרי משחק 2 נראה היה שבוסטון שולטת בסדרה ובמומנטום ואחרי משחק 3 המומנטום לגמרי זז לצד של מיאמי, אז אולי מומנטום זה לא דבר כזה משמעותי בסדרה הזאת? או במילים של איניגו "You keep using that word. I do not think it means what you think it means."

לא רשמתי אחרי המשחק הראשון, שהיה די צפוי שמיאמי תנצח בו, בעיקר כשסמארט והורפורד נעדרו. אז הפסד צפוי. במידה מסויימת גם המשחק השני היה הפסד צפוי, משחק חוץ, לא היה ברור אם סמארט והורפורד משחקים ופתאום גם וויט נעדר, ואז המשחק מתחיל חזק למיאמי ומהר המומנטום עובר לבוסטון. משחק 3 בוסטון במשחק ביתי, 4 שחקנים במיאמי היו questionable ועדיין הם באו ונתנו חזק בראש ולקחו את המומנטום. עכשיו בוסטון עם הגב לקיר כשהפסד במשחק הקרוב סוגר להם את הסדרה.
אגב את ההערות השנונות שלך על ההבנה או החכמה של האנשים אתה יכול לשמור לסיטואציות מתאימות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:47 pm 
Sophomore

Att כתב:
אני לא יודע לומר. יש כרגע סופרסטאר בדאלאס, סופרסטאר בג"ס ועוד אחד בסימן שאלה עם טייטום. באטלר בעיניי הוא דרגה (או חצי דרגה) מתחת. זה כמובן לא אומר שההיט לא יכולים לקחת אליפות. הם קרובים. אבל אני לא מתלהב מהם ואני אתבאס אם ייקחו אליפות.

בכל מקרה, הסלטיקס תלויים במידה רבה בטייטום. הם לא ייקחו אליפות אם הוא לא יתעלה.

באטלר קולע יותר מטייטום בפלייאוף, באחוזים הרבה יותר טובים (באמת, לא קרוב אפילו. ברמה מביכה), יותר ריב', יותר חטיפות, קצת פחות אסיסטים אבל הרבה פחות איבודים (יחס טוב בהרבה), עם פלוס-מינוס טוב בהרבה, ומהזכרון - גם השתלט על יותר משחקים. והכל בחמש דק' פחות למשחק. כמובן שהוא שומר טוב יותר (באופן כללי וגם במאצ'-אפ ביניהם). הוא היה בבירור השחקן הכי טוב בשתי סדרות - מה שאי אפשר להגיד על טייטום - ובשלושת משחקי הסדרה ביניהם עד כה אני לא חושב שיש ספק מי טוב יותר, וזה למרות שבאטלר פספס מחצית שלמה. אז מה ההסבר לכך שטייטום הוא ''סימן שאלה'' ובאטלר דרגה (או חצי) מתחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:57 pm 
Sophomore

זה באמת לא מטריד אותי מי סופרסטאר ומי לא ומי חצי מדרגה.
מה שחשוב זה שבאטלר הוא הקלעי המוביל של הקבוצה שלו, כלי התקפי עיקרי והאיש שאליו הולכים כשצמוד ותחת לחץ, לא פחות מהתפקיד של טייטום בבוסטון.
וככזה, כשהוא חסר, זה פוגע בקבוצה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 8:56 pm 
מנהל פורום

ואם נדבר על כדורסל ולא על דירוגים, דרגים ומעמדות נרטיבים חברי חשיבות. לא מופתע בכלל מהנצחון הזה של מיאמי, זה היה ברור לי שאדבאיו ישחק נהדר, כי רוברט וויליאמס לא שיחק, ומאותה סיבה היה ברור לי שטאקר ייתן משחק טוב יותר (הרי וויליאמס שומר את טאקר ומשם מרמה לבאם, ככה בוסטון שומרת כל הזמן כבר כמה חודשים).
כן הופתעתי מהפער במחצית הראשונה, אבל זה בא מאיבודי כדור.

אני מאמין שבמשחק מס' 4 יודוקה יבוא עם פתרון אחר לאדבאיו אם וויליאמס לא ישחק, וזה יספיק ככה"נ. אלא אם הסלטיקס יאבדו כדורים, ואז גם אם ההיט יעלו בלי באטלר וטאקר ולאורי הם יהיו בעמדת ניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:05 pm 
מנהל פורום

יש קשר בין ההצטרפות של לאורי לאיבוד הכדור של בוסטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:27 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:

לא רשמתי אחרי המשחק הראשון, שהיה די צפוי שמיאמי תנצח בו, בעיקר כשסמארט והורפורד נעדרו. אז הפסד צפוי. במידה מסויימת גם המשחק השני היה הפסד צפוי, משחק חוץ, לא היה ברור אם סמארט והורפורד משחקים ופתאום גם וויט נעדר, ואז המשחק מתחיל חזק למיאמי ומהר המומנטום עובר לבוסטון. משחק 3 בוסטון במשחק ביתי, 4 שחקנים במיאמי היו questionable ועדיין הם באו ונתנו חזק בראש ולקחו את המומנטום. עכשיו בוסטון עם הגב לקיר כשהפסד במשחק הקרוב סוגר להם את הסדרה.
אגב את ההערות השנונות שלך על ההבנה או החכמה של האנשים אתה יכול לשמור לסיטואציות מתאימות יותר.

לא צריך להיות כל כך רגיש. רק הזדמנות להכניס את אחד הציטוטים הכי אהובים עלי אי פעם. לא בדיוק התייחסתי להבנה או לחכמה שלך.
ולגבי המומנטום, אם במשחק מספר 2 בוסטון השיגה את המומנטום והשליטה בסדרה ובמשחק מספר 1 היא הפסידה בדו ספרתי ועוד בעיניך גם משחק מספר 2 היה הפסד צפוי במידה מסויימת, אז כנראה שהמומנטום במידה מסויימת היה אצל מיאמי. בכל מקרה, הדיבור הזה על המומנטום המשתנה והמשמעות הגדולה נשמע לי כמו דיבורי ביל סימונס, אני די אלרגי לכל דיבורי סימונס מחוץ למגרש. אבל אם הסלטיקס בכל זאת ינצחו את משחק 4 (בכל זאת משחק בית של הקבוצה שלפי וגאס מועמדת לעבור את הסדרה) אז איפה יהיה המומנטום, שוב בצד הירוק? ואז מיאמי שוב פעם נכנסת לבעיה, לא? כי זה משחק של למות או לחדול אצלה בבית. הפסד והיא יוצאת למשחק הכרעה בבית של היריבה שבדיוק השיגה מומנטום? קצת מזכיר את ההודעות של שמוליק על כל "משחקי העונה" של מכבי ביורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:27 pm 
Junior

uriel17 כתב:
מילה טובה גם לסטרוס, שיחד עם באם קלע את הסלים שהחזירה את הבוסטונים חזרה למחילה שלהם אחרי שהצליחו להגיע 92:93

התעצלת ולא נתת מילה טובה לאולדיפו, שלא שיחק במחצית הראשונה בכלל, ואחרי שבאטלר יצא הוא נתן תצוגת חטיפות לא שגרתית מול ג'יילן בראון, לא זוכר שראיתי משחק ששחקן אחד חוטף כל כך הרבה כדורים מהדריבל של שחקן אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 11:42 pm 
מנהל פורום

נכון, באמת הגנה מענגת שלו, אבל אני קצת מאוכזב ממנו, בחלק ההתקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 23, 2022 6:20 am 
Junior

uriel17 כתב:
92 זריקות שדה למיאמי מול 70 של בוסטון
תגידו, מיאמי לקחה יותר ריבאונד? לא! מיאמי לקחו 10 ריבאונד פחות

בוסטון זרקו הרבה יותר מהעונשין, 30-14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: