shmueliki כתב:
בר טימור לא נתן סדרה הירואית? 64% לשתיים, 64% לשלוש.
זלמנסון עם ממוצעים של 5+15 באחוזים נהדרים.
ג'ייקובן שבקושי עומד על הרגליים (וראו זאת אתמול) ומסיים עם 6.8 אסיסטים על 2 איבודים, חרף ההתרכזות של מכבי בו עם היעדרו של יאנג משני משחקים.
גם כהכללה, להיות תחרותי מול מכבי כאשר שחקן ברמתו של גיל בני נמצא בממוצע 22 דקות על המגרש - זה יפה מאוד.
מה גם שפרסונלית היו כמה שחקנים במכבי שנתנו סדרה טובה מאוד:
ווילבקין (35 דקות בממוצע - ללמדך כמה מכבי "שיחקו במקסימום" שלהם) עם נתונים מדהימים של 27/28 מהעונשין (ההחטאה אתמול בפעולה האחרונה במשחק), ו-16 אסיסטים ללא אף איבוד במהלך הסדרה.
וויליאמס וסורקין סגרו נהדר את עמדות 4-5 (התייחסות גם בהמשך).
פשוט מכבי חזרה להיות הרבה פחות מסך חלקיה - יפתח זיו תורם פחות מרז אדם, ריינולדס מסיים עם מדד שלילי (אבל מול הרצליה מטבע הדברים לא נראה אותו).
וויליאמס היה מעולה אתמול, קבע שיאים עונתיים עבורו בנקודות, שלשות וריבאונדים.
אבל באופן מפתיע, סורקין מסיים את הסדרה עם מדד גבוה יותר ממנו, חרף העובדה שקיבל 4 דקות פחות.
האם אתה עדיין חושב שסורקין לא ברמה ממוצעת של זר בליגה?
אני לא חושב שטימור נתן סדרה הירואית. הוא נתן סדרה מצויינת. חבל שבמשחק הקובע הוא היה חלש.
גם זלמנסון נתן סדרה נהדרת. את התואר הירואי הייתי שומר למקרים אחרים.
סה"כ הייתה סדרה שבשני המשחקים הראשונים מכבי שלטה. משחק 3 היה משחק חד צדדי להפועל והמשחק הרביעי היה משחק קרוב שמכבי ניצחה בו. לא אחת הסדרות הדרמטיות ביותר. הפועל אחרי פתיחה רעה לסדרה, השיגה ניצחון של כבוד וסיימה סדרה מכובדת. אבל זאת לא סדרה שבאמת תיזכר ובעיני התואר הירואי רחוק משם. מכבי דרך אגב, נכנסה לסדרה כשהיא בכושר רע מאד ואחרי כמה משחקים מביכים מבחינתה.
לגבי סורקין, בסדרה הזאת הוא שיחק את הרוב המוחלט של הדקות בעמדת הסנטר, עמדה שבעיני יותר מתאימה לו ומעמידה הרבה יותר סימני שאלה עבורו באירופה. הוא נתן סדרה טובה מאד, בעיקר הרג את הפועל בריב' התקפה. חשוב לציין שמולו לא היה שחקן דומיננטי. יש לי הרגשה שמול אונוואקו זה היה יכול להיראות אחרת, אבל מול הרצליה אני מניח שכבר נראה את זיזיץ'. אני לא יודע מה זאת רמה של זר, גם ת'ון מייקר או אנתוני בנט היו זרים, אפילו בקבוצת צמרת. אבל אתה הגדרת אותו כשחקן ברמה של זר מוביל, אם אני זוכר נכון. אז אני עדיין לא חושב שהוא כזה.