סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 9:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 24, 2022 9:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אתייחס לאיך שאתה מציג את לברון, כי אתה קוביסט ולברון הייטר, וזה כמו להתייחס לביביסט בדברו על בנט.

אבל לגבי קארי, מאד משעשע ש"הוא הפך את קליי וגרין להולאופיימרס ואת איגי לmvp" ולא, נניח, הם עזרו לו להיות הכוכב של קבוצה מופלאה שהתחברה בצורה מושלמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 12:37 am 
Junior

כשלברוניסט אומר שאני הייטר זה משכנע

למה משעשע ? שני הדברים נכונים. באותו אופן דאנקן הפך את פארקר ומאנו לhof והם עזרו לו להיות הכוכב של קבוצה שהתחברה בצורה מדהימה. דאנקן הסיפור המרכזי, הציר שהכל דרכו התקפית והגנתית הלוחם והמנהיג שמרים במאני טיים. וקארי היה סכנה שפתחה הגנות בתנועה שלו ללא כדור, פיק עם דריימונד, כדרור בקשת, חדירה, הכל נפתח. קליי ודריי המשיכו את התקפה אבל קארי המנוע של העסק. שחקנים שמשפרים אחרים, נטולי אגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 12:47 am 
Hall of Famer

לול, אני לברוניסט? ו"אומר שאני הייטר". כאילו, רק צריך לעשות חיפוש עם השם "לברון" והיוזר שלך. זהו.

סטף שחקן עצום ללא ספק, אבל המכלול של גולדן או הדרך שבה שיחקו חבריו לקבוצה בשיאם זה לא כי "הוא הפך אותם" אלא כי החיבור היה ברמה הגבוהה ביותר. זה מה שקורה לקבוצות גדולות בשיאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 12:47 am 
Hall of Famer

לול, אני לברוניסט? ו"אומר שאני הייטר". כאילו, רק צריך לעשות חיפוש עם השם "לברון" והיוזר שלך. זהו.

סטף שחקן עצום ללא ספק, אבל המכלול של גולדן או הדרך שבה שיחקו חבריו לקבוצה בשיאם זה לא כי "הוא הפך אותם" אלא כי החיבור היה ברמה הגבוהה ביותר. זה מה שקורה לקבוצות גדולות בשיאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 1:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
if user =! ("kobist") then user=("lebronist")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 6:27 am 
Sophomore

FLASH כתב:
קארי הפך את הווריורס לקבוצה הטובה ביותר אולי אי פעם

מה שמוכיח שוב כמה לברון עצום וכמה האליפות ב2016 היא אחת האליפויות הגדולות בהיסטוריה אם לא הכי גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 7:28 am 
Freshman

B.a.c כתב:
FLASH כתב:

מה שמוכיח שוב כמה לברון עצום וכמה האליפות ב2016 היא אחת האליפויות הגדולות בהיסטוריה אם לא הכי גדולה.

עם קרדיט גדול לשופטים שהרחיקו את גרין על כלום .

בסוף הם התעלו במשחק 6 ו-7 , אבל את משחק 5 הם לקחו רק בזכות ההרחקה ההזויה ההיא .

אגב , אני מניח שהוא התכוון לגולדן עם דוראנט שהיא הקבוצה הטובה בהיסטוריה ולא לגולדן של 15-16 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 7:42 am 
Hall of Famer

השופטים לא הרחיקו את גרין על כלום, הם גם לא הרחיקו אותו בכלל, הוא קיבל עבירה דו-צדדית עם לברון על עימות בסוף משחק 4, והליגה החליטה להחמיר איתו יום לאחר מכן ולרשום את העבירה כפלייגרנט כי נראה היה שהוא ניסה לחבוט ללברון בביצים (ולזכותה של הליגה אפשר לומר שגרין באותה עונה פיתח מנהג של לחבוט לאנשים בביצים-פרטים אצל סטיבן אדאמס), הפלייגרנט הזה היה הרביעי שלו באותו פלייאוף, וזה שווה הרחקה אוטומטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 8:22 am 
Sophomore

יוסי22 כתב:
B.a.c כתב:
FLASH כתב:

עם קרדיט גדול לשופטים שהרחיקו את גרין על כלום .

בסוף הם התעלו במשחק 6 ו-7 , אבל את משחק 5 הם לקחו רק בזכות ההרחקה ההזויה ההיא .

אגב , אני מניח שהוא התכוון לגולדן עם דוראנט שהיא הקבוצה הטובה בהיסטוריה ולא לגולדן של 15-16 .

ברור כי גולדן של 2016 לא ניצחה 73 משחקים בעונה הסדירה. אבל זה פשוט לא מתאים לנראטיב אז זה לא נחשב.

זה לא באמת משנה איזה גולדן. מה שמשנה זה שלברון נתן הצגות מטורפות מול כל הוריאציות שלה בכל השנים האלה וכן, כנראה שאף שחקן (מכל הזמנים, כולל מייקל, קובי ומי שתרצו) שתשים במקומו לא היה מוציא יותר (כנראה שפחות אפילו) כי מדובר אולי בקבוצה הטובה אי פעם. הנה, פלאש כתב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 2:54 pm 
Junior

אם היו עושים דראפט לשנה ב2011 משחקני מיאמי וסן אנטוניו, זה היה נראה ככה.

לברון
וייד
בוש
דאנקן
פארקר
מאנו
לאונרד

בסוף 2014, כשלברון עוזב את מיאמי, הדראפט כך:
לברון
וייד/פארקר/דאנקן , תלוי את מי שואלים
לאונרד
מאנו
בוש

אם היו עושים דראפט לשנת 2014/2015 בין שחקני קליבלנד וג"ס, זה היה נראה ככה:

לברון
קארי
אירווינג
לאב
קליי
גרין

סוף 2018, סוף קנדצית לברון בקאבס, הדראפט הופך ל:
לברון
קארי
קליי
גרין
אירווינג
לאב

אז מן הסתם כשלברון מסרס כוכבים וסביב קארי מתהווים HOFיימרס ו73 נצחונות, לברון לא פייבוריט בגמר. הבעיה שמלכתחילה זה היה 'not seven'. ואכן אם אלו היו קובי או גורדן, הם היו מנצחים יותר כי הם היו כלי התקפי מרכזי ולא הקבוצה המאמן הגייאם והמסזיסט. ולא היו מסרסים מה שלידם. מעולם לא היה לצד קובי וגורדן ככ הרבה כשרון כמו שהיה לצד לברון במשך 8 שנים, הם היו צריכים להתמודד בקונפרנס החזק, לברון עשה טובה שניצח לפחות את אינדי ואטנלטה, ועדיין גורדן וקובי לקחו יותר אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 3:02 pm 
Hall of Famer

איך אני אוהב שפלאש לוקח תרחישי "אילו" שהוא המציא בתור עובדות להתבסס עליהן, ואז מתווכח עם עצמו.

נדמה לי שזה היה צ'רלס שכתב לו בזמנו: "הכי אני אוהב שאתה טוען טענות על דברים שלא קרו ושלא ניתן להוכיח".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 3:03 pm 
Sophomore

האמת אתה צודק, לא היה כשרון לצד קובי, כי קובי היה הכשרון שלצד שאקיל (וגאסול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 8:21 pm 
Junior

אה? רק הבוקר כת לברון קמו עם ההקרצה החדשה שקובי וגורדן לא היו מנצחים מול גולדן הגדולה. תרחיש מאוד מבוסס ועובדתי, מוכח לגמרי.

אגב גאסול, עד שפגש את קובי המאזן שלו היה 0 נצחונות בפלייאוף. בוש ניצח יותר (עד שלברון הפך אותו לגאמפ שוטר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 9:41 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג מי חבר בכת לברון, אבל אני לגמרי יודע מי מאמין חרוף בקובי ולברון הייטר, ולגמרי מכיר את הטכניקה של המצאת תאוריה, ואז קביעת קביעה על פי התאוריה המומצאת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 10:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
איך אני אוהב שפלאש לוקח תרחישי "אילו" שהוא המציא בתור עובדות להתבסס עליהן, ואז מתווכח עם עצמו.

נדמה לי שזה היה צ'רלס שכתב לו בזמנו: "הכי אני אוהב שאתה טוען טענות על דברים שלא קרו ושלא ניתן להוכיח".

Yep.
אבל היי, איך אפשר להתווכח עם ה"עובדה" שהיה פחות כישרון לאורך השנים לצד ג'ורדן (פיפן, רודמן, גרנט, קוקוץ, הארפר, בייסון דלי, פיל ג'קסון המאמן) וקובי (שאק, גאסול, ביינום, הורי, פוקס ולא לשכוח את מאלון ופייטון, וכמובן אותו מאמן עלום שלא זכה בכלום לפני)?

כעת אני הולך לחכות שפלאש יקרא גם לי לברוניסט ואז יהיו לי חלומות נעימים בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 25, 2022 10:41 pm 
Junior

שכחת את כריס מיהם. בכל מקרה וייד בוש לאב אירווינג דיוויס ווסטברוק גי'יימסון ומו ויליאמס לוקחים פה קל. קח את מבחן האלסטאר כדי למנוע חרטות מבית כת לברונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 1:12 pm 
Junior

מבחן האולסטאר הוא מבחן בעייתי, המזרח כמעט תמיד חלש ביחס למערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 1:35 pm 
Junior

בתור אוהד בוסטון אני ממש לא מחובבי לברון (לא רק בקרבות הישירים מולו, אלא כי לקח לבירד את התואר של ה-3 הגדול בכל הזמנים). אין ספק שהאליפות של 2016 הייתה הירואית ברמות אחרות. אני לא חושב שהוא בכלל רואה את קובי או אף אחד מהאחרים, אלא משקיף עליהם מאד מלמעלה. באותה נשימה חשוב לציין כי הוא גם לא רואה את ג'ורדן, רק מלמטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 8:24 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אגב גאסול, עד שפגש את קובי המאזן שלו היה 0 נצחונות בפלייאוף. בוש ניצח יותר (עד שלברון הפך אותו לגאמפ שוטר)

ומה המאזן של קיירי (שאתה כה אוהב "להרים לו") ללא לברון?

השנה 4-0
בשנה שעברה 3-6
ב-2019 4-5

כלומר בדיוק 11-11
סתם שחקן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 6:27 am 
Sophomore

קארי עם אליפות רביעית. כנראה MVP של הגמר.
אם משווים את זה לאליפויות אחרות (של כלל הקבוצות), לא מדובר באליפות מרשימה כ"כ.
הלוחמים גברו על דנבר הפצועה, ממפיס הגולמית, דאלאס הלא קשורה, ובסוף בוסטון שהיא אמנם קבוצה טובה שהתחברה, אבל אינה נחשבת קבוצה גדולה.

מצד שני, קארי עשה את זה בלי סופרסטאר שני לידו.
תומפסון כבר לא כזה, גם גרין, ואפילו וונגינס שהיה ענק אינו נחשב סופרסטאר שני.

השאלה היא האם יש מקום להתחיל לומר שקארי גדול מלברון?
שקארי גדול מקובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 6:37 am 
Senior

בוא נראה. 2 אליפויות כשחקן המוביל, עוד 2 ככינור שני בקבוצה המופרכת עם דוראנט, שיא השלשות של כל הזמנים, 2 MVP ובפעם הראשונה MVP גמר. בהחלט הגיע הזמן להתחיל לסמן את מקומו של סטף קארי בפנתיאון של הליגה. אבל את קובי הוא עדיין לא עובר, גם לא את לברון. איפה הוא עכשיו ? אצלי, בדיוק במקום 10.

לפניו:
מייקל
ראסל
קארים
לברון
מאג'יק
דאנקן
בירד
שאקיל
קובי
ישר אחריו:
ווילט (כן כן, אין ברירה אלא להדיח את קבלן המספרים מהעשיריה הראשונה. למרות כל השיאים שלו רק 2 אליפויות והכניעה המתמשכת לראסל בגמרים עושה את שלה), האקים, אייזיאה, ו...קווין דוראנט.

אם הולכים לפי ההנחה שלא מדרגים את ראסל + ווילט, קארי משתפר למקום 9. העתיד יהיה מעניין, הווריורס לואדד, יש להם מהלכים לעשות בעתיד, קרי עצמו בכושר מצויין ויש לו פוטנציאל לאיים על המקום של כל שחקן בהיסטוריה שהוא לא מייקל ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 6:45 am 
Sophomore

מה שאפשר לומר לזכות קארי בניגוד לרוב (ואולי אפילו כל?) האחרים, זה שהוא ממש-ממש שינה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 7:29 am 
Senior

ג'ורדן שינה את המשחק בוודאות, הפוקוס של שחקנים בכלל וגארדים בפרט נע בחדות לכוון אתלטיות וכושר בגללו (ויש שיגידו, במחיר פגיעה בפונדמנטלס). לברון...הרי אי אפשר ממש לרצות להיות לייק לברון, לא תקום מחר בבוקר עם הגופה שלו לא משנה כמה תלך לחדר כושר. אבל הוא שינה את המשחק ברמה של מחוץ למגרש - ברמה של מאזן הכוחות בין השחקנים לקבוצות. ראסל בכלל היה ממגדירי המשחק אז קצת קשה להגיד ש"שינה אותו". כל השאר כן, פשוט מאד התבלטו בזמנם ולא ממש שינו את המשחק עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 8:35 am 
Senior

מג'יק שינה ועוד איך
אין עוד שחקן שתרם לטשטוש הגבולות בין העמדות כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 17, 2022 9:50 am 
Hall of Famer

קשה מאד לדבר על התקופה שלפני שנות השמונים, וקשה (לי) גם לדבר על עמדות.
אבל אם מדברים על עמדות הגארד. ברור שג'ורדן לפניו. די ברור שמג'יק גם עדיין לפניו, וברור שקרי איפשהו ליד קובי ומאד קרוב אליו, והרבה מעל כל האחרים (וויד, דרקסלר, אייזיאה תומאס, סטוקטון וכו').

ובפינת ה HM, הידעתם שג'רי ווסט מוביל במספר נקודות שנקלעו במשחקי גמר, עם איזה 1600+ כאלה? אז אם לא ידעתם, תדעו. אבל כן, נו, הכדורסל של אז זה לא הכדורסל של היום, וספק אם מישהו ברמת הכשרון של ג'רי ווסט, גם עם האימונים והסיבולת של היום, היה בכלל משחק בנ.ב.א. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה