סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

מי לוקחת?
ירושלים ב-3 33%  33%  [ 11 ]
ירושלים ב-2 21%  21%  [ 7 ]
חולון ב-2 36%  36%  [ 12 ]
חולון ב-3 9%  9%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 33
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2022 9:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן כתב:
אבימאל כתב:
חולון זרקה 34 ל-3,ירושלים 32.
חולון קלעה 17,ירושלים 10.
הנה ההפרש.

חלק מהעניין זו הפציעה של אדאמס והעובדה שחולון הייתה בערב קליעה באמת נדיר (שברה שיא מועדון, יותר מזה?)
כמו שכבר כתבתי, יום שני זו אופרה אחרת.
אם חולון לא תבוא עם עוד ערב אגדי שכזה, אני חושב שחולון תחווה כאן את אותה חוויה שגלבוע חוותה לפני שבוע-ימים.
ניצחון במשחק הראשון, ותבוסות משפילות בכל המשחקים שלאחריו.

זה נכון שרגלנד נתן תצוגה שקשה להאמין שתחזור על עצמה, אבל עדיין, צריך לזכור שגם ברבע הראשון, שבו הוא בכלל לא קלע, חולון שלטה בצורה מוחלטת. אני מאוד מקווה שהמשחק ביום שני ייראה אחרת, אבל גם אם הפועל תנצח, זה בוודאי לא יהיה תבוסה משפילה. אני חושב שחולון הוכיחה עד עכשיו שיש לה הרבה אופי, מה שבא לידי ביטוי בכך שבלא מעט משחקים העונה, במיוחד באירופה, היא חזרה מפיגור משמעותי. אני לא זוכר יותר מדי משחקים השנה שהפועל הצליחה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2022 10:05 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
הייתי הרבה יותר מתרשם מסוג הטענות הזה אם הוא היה מגיעות אם איזשהו נתון שמשווה, נניח, בין ההצלחות של מאמנים בעונת הבכורה שלהם לבין, נאמר, השנה החמישית כמאמנים. עברו בהפועל לא מעט מאמנים בשנים האחרונות. חלק הצליחו, חלק התרסקו והרבה מהם עשו משהו באמצע. אני לא מזהה איזשהי קורלציה בין מידת הניסיון כמאמנים למידת ההצלחה, אבל אשמח לגלות משהו חדש...

אני יודע שאתה חושב שמאמן זה פונקציה זניחה, אבל ההבדל בין קבוצה מאומנת לקבוצה לא מאומנת הוא הבדל שניכר היטב לעין ש...מזהה עבודת אימון. ירושלים היא קטסטרופת אימון, כי אין לה מאמן. זה לא אומר שכל מאמן תמיד מצליח כמובן, אבל נדירים המאמנים המנוסים שהקבוצה שלהם נראית פשוט לא מאומנת. יש שיטה שלא מתאימה, יש פרסונה שלא מתחברת לשחקנים או להנהלה, יש לפעמים חוסר מזל או סיבות אחרות, אבל הפועל ירושלים מגיעה למשחקים ומשחקת בדיוק כמו שהיית מצפה מקבוצה שה"מאמן" שלה לא אימן דקה בחייו לפני כן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2022 11:57 pm 
Sophomore

טל פישר כתב:
Hacohen כתב:
עוד פעם, דיבורים על קילינג אינסטינקט והגעה למאניטיים זה טוב למאמנים. יותם הלפרין לא מאמן. ואוהד ירושלים שלא מבין שההנהלה הטילה את מימיה על ראשו בכך שהיא מינתה לתפקיד אדם נטול נסיון מינימלי במקצוע, ושזה עלה לה ישירות בסדרה אירופאית שהיא היתה אמורה לעבור, בהדחה מוקדמת במיוחד מהגביע ובחוסר סיכוי ממשי לאליפות, לבי עליו.

ההנהלה של הפועל ירושלים מינתה לתפקיד המאמן הראשי אדם נטול נסיון מינימלי בפעם השלישית בארבע שנים

הלפרין, יונתן אלון ומודי מאור או שאני מפספס משהו?
"הנהלה" כנראה שמדובר בגיא הראל בלבד, כי בפועל יש בהנהלה הזאת שניים, חומסקי וגיא הראל, הראשון לא נראה לי מחליט יותר מדי בנושא המאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 12:41 pm 
Sophomore

כל עוד משחקים בירושלים נגרים מהסוג של שגב ופרימדונות כמו אדם אריאל הם יתקשו להגיע רחוק.גודס הוא היתרון הגדול של חולון על כל קבוצות הפיינלפור כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 2:38 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
הייתי הרבה יותר מתרשם מסוג הטענות הזה אם הוא היה מגיעות אם איזשהו נתון שמשווה, נניח, בין ההצלחות של מאמנים בעונת הבכורה שלהם לבין, נאמר, השנה החמישית כמאמנים. עברו בהפועל לא מעט מאמנים בשנים האחרונות. חלק הצליחו, חלק התרסקו והרבה מהם עשו משהו באמצע. אני לא מזהה איזשהי קורלציה בין מידת הניסיון כמאמנים למידת ההצלחה, אבל אשמח לגלות משהו חדש...

מאד קשה לעשות השוואה כזאת כי יש המון הטיות שתצטרך לנטרל. למשל -
1. מאמן צעיר יכול להתברר בדיעבד כמאמן לא מספיק מוכשר ולכן לא יהפוך לעולם למאמן וותיק.
2. מאמן צעיר בד"כ מאמן קבוצות יותר חלשות ועם פחות ציפיות ולחץ. אין המון מקרים שמישהו שלא היה מאמן ראשי מימיו מקבל קונטנדרית לתואר וככה לא תוכל להשוות תפוחים לתפוחים (כלומר ככל שהקריירה התקדמה הוא מאמן במקומות קשים יותר ולכן גם אחוז הצלחה נמוך יותר לא אומר שאין הבדל בין צעיר למנוסה).
3. יש תלות עצומה בסיטואציה. יש מצבים שמאמן צעיר יורש קבוצה שנבנתה לפניו והוא לא נדרש לשינויים במבנה/בסגנון ואז יכול להצליח מאד (למשל דן שמיר ב-2007). גם יותם נראה מושלם בחודש וחצי הראשונים. התזה שתומכת בניסיון אומרת שהניסיון הופך לרלוונטי ברגע שמגיע משבר ראשון/צריך לשנות צורת משחק כי למדו אותך וכו'.

ובכלל, הנחת היסוד הסבירה היא שניסיון (רלוונטי) תמיד עדיף על חוסר ניסיון. אני לא מצליח למצוא הסבר איכותי ללמה עדיף לא לדעת ולא לבוא עם ניסיון... ולכן חובת ההוכחה היא על מי שמנסה לטעון להיפך. כלומר במקום לומר שאתה לא בטוח שיש קורלציה אתה צריך להראות שאין קורלציה אחרת אפשר להניח שיש קשר לניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 4:58 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
נביא בעירו כתב:

1. מאמן צעיר יכול להתברר בדיעבד כמאמן לא מספיק מוכשר ולכן לא יהפוך לעולם למאמן וותיק.
2. מאמן צעיר בד"כ מאמן קבוצות יותר חלשות ועם פחות ציפיות ולחץ. אין המון מקרים שמישהו שלא היה מאמן ראשי מימיו מקבל קונטנדרית לתואר וככה לא תוכל להשוות תפוחים לתפוחים (כלומר ככל שהקריירה התקדמה הוא מאמן במקומות קשים יותר ולכן גם אחוז הצלחה נמוך יותר לא אומר שאין הבדל בין צעיר למנוסה).
3. יש תלות עצומה בסיטואציה. יש מצבים שמאמן צעיר יורש קבוצה שנבנתה לפניו והוא לא נדרש לשינויים במבנה/בסגנון ואז יכול להצליח מאד (למשל דן שמיר ב-2007). גם יותם נראה מושלם בחודש וחצי הראשונים. התזה שתומכת בניסיון אומרת שהניסיון הופך לרלוונטי ברגע שמגיע משבר ראשון/צריך לשנות צורת משחק כי למדו אותך וכו'.

ובכלל, הנחת היסוד הסבירה היא שניסיון (רלוונטי) תמיד עדיף על חוסר ניסיון. אני לא מצליח למצוא הסבר איכותי ללמה עדיף לא לדעת ולא לבוא עם ניסיון... ולכן חובת ההוכחה היא על מי שמנסה לטעון להיפך. כלומר במקום לומר שאתה לא בטוח שיש קורלציה אתה צריך להראות שאין קורלציה אחרת אפשר להניח שיש קשר לניסיון.

אבל הקטע עם הלפרין זה לא שהוא "מאמן צעיר", אלא שהוא לא מאמן. הוא מעולם לא עבד בעבודה הזו. הוא לא בנה וניהל תכנית אימונים, לא העביר אימון, לא ניהל דינמיקה של קבוצה, לא ויסת עומסים, לא הכין קבוצה למשחקים, לא היה צריך לנהל רוטציה, יחסים עם שחקנים ובין שחקנים, לא היה צריך ללמוד יריבות ברמת מכלול הקבוצה, לא היה צריך לנהל משחק, לא עמד בלחצים ובציפיות של קהל והנהלה. זה מגוחך בעיניי שקבוצה עם יומרות כמו של ירושלים נתנה את המושכות לאדם שאין לו אפילו נסיון מינימלי בעבודת אימון בסיסית. מקווה שלא מתפלאים מהתוצאה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 6:29 pm 
Junior

Hacohen כתב:
גמליאל כתב:
נביא בעירו כתב:

אבל הקטע עם הלפרין זה לא שהוא "מאמן צעיר", אלא שהוא לא מאמן. הוא מעולם לא עבד בעבודה הזו. הוא לא בנה וניהל תכנית אימונים, לא העביר אימון, לא ניהל דינמיקה של קבוצה, לא ויסת עומסים, לא הכין קבוצה למשחקים, לא היה צריך לנהל רוטציה, יחסים עם שחקנים ובין שחקנים, לא היה צריך ללמוד יריבות ברמת מכלול הקבוצה, לא היה צריך לנהל משחק, לא עמד בלחצים ובציפיות של קהל והנהלה. זה מגוחך בעיניי שקבוצה עם יומרות כמו של ירושלים נתנה את המושכות לאדם שאין לו אפילו נסיון מינימלי בעבודת אימון בסיסית. מקווה שלא מתפלאים מהתוצאה.

אבל זה ברור שלא היה לו שום ניסיון באימון, גם כשהפועל לקחה את ההימור הזה אף אחד לא חשב שיש לו ניסיון.
יש מקרים שזה הצליח. מקרים נדירים, אבל הלפרין יכל היה להיות אחד המקרים האלה - הוא עבר המון בתור שחקן, נחשב שחקן יחסית חכם, הגיע למעמדים. מתוך הרשימה שרשמת יש דברים שהוא לא עשה אבל יש דברים שהניסיון שלו בתור שחקן, שחקן בכיר וקפטן מאד רלוונטי - עמידה בלחצים וציפיות של הנהלה וקהל, יחסים עם שחקנים ועוד. יש לו גם Say משמעותי מול השחקנים בתור מי שבנה את הקבוצה והיווה חלק משמעותי מההנהלה (קצת כמו שהיה לדורסמן בזמנו).
הבעייה מגיעה משני מקומות - קודם כל, אם הפועל הייתה מחליטה בתחילת העונה שהיא מאמינה בו וזו הבחירה שלה, זה היה משהו אחר. בפועל נבחר מאמן אחר, פוטר, הלפרין מונה כברירת מחדל לתקופה זמנית והזמני הפך לקבוע, כשבכלל לא ברור מתי בזמן זה באמת קרה. בשום שלב לא הייתה הבעת אמון אמיתית מההנהלה, וגם מהצד שלו הוא כל הזמן שידר זמניות. כלומר כל תהליך המינוי שלו היה תגובה ולא החלטה, וככה זה גם נראה.
נקודה שנייה - גם אם יש לו ניסיון בתור שחקן יש דברים שחסרים לו מאד ברמת ניסיון האימון. מהרשימה שלך - דברים כמו הכנה טקטית למשחקים, בניית תכנית אימונים, ניהול משחקים וכו'. את זה הפועל בהחלט יכלה לפתור. אבל מינו אותו עם עוזר מאמן (גוני יזרעאלי) שהוא רוקי בעצמו, שהרגע סיים קריירה בתור שחקן ולכן לא משלים אותו בשום צורה. במקום זה יכלו להביא עוזר מאמן פחות "נוצץ" אבל עם 20 שנה ניסיון בכל הדברים שלהלפרין אין ניסיון בהם. או מאמן עבר בכיר כמו דרוקר, שיבק או בית הלחמי (לצורך העניין לא מאמן עבר, אלא מאמן שהיה בכיר בעבר) או מישהו עם הרבה שנים בתור עוזר, נניח דרור כהן, אבנר יאור או שי סגלוביץ'.
הבעיה שבארץ זה נחשב לפחיתות כבוד למישהו כמו דרוקר או שיבק (או אולי אפילו אדלשטיין או בירנבוים) להיות עוזר של הלפרין. דווקא ב-NBA רואים את זה המון, מאמנים שזזים מעמדת מאמן בכיר לעמדת העוזר. מכבי עשתה את זה פעמיים - עם בלאט כעוזר של פיני, שהיה השילוב האידיאלי ועם פיני כעוזר של גודס, שפחות עבד במבחן התוצאה אבל כן הצליחו להכניס מישהו בכיר "תחת" מאמן צעיר בלי שהוא ינסה לגנוב לו את התפקיד.
חבל, כי ניהול נכון של האירוע הזה היה יכול להביא את ירושלים רחוק מאד השנה. ירושלים לא הרימה ידיים בכל מה שקשור לסגל השחקנים, הביאה את דוברת, החזירה את בריימו, החתימה את אוגבנו וגם בשלב מאד מאוחר ואחרי שנשארו במסגרת אחת הביאה שחקן בכיר כמו ריברס. אבל כל ההשקעה הזו בסגל הולכת לפח ברגע שזה לא מגובה בעמדת המאמן. חבל גם על הקריירה של הלפרין, שעם המסגרת המקצועית המתאימה יכלה אולי לפרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 6:51 pm 
Hall of Famer

אבל זה שברור שאין להלפרין שום נסיון באימון, לא עושה את ההימור הזה סביר באיזשהו אופן.

כל ההנמקות התיאורטיות ל"למה הלפרין עשוי היה להצליח" הן הנמקות תיאורטיות ותו לא. עובדתית, הוא נכשל ישירות בשל חוסר הנסיון שלו באימון. אני לא חושב שזה סביר שמועדון כמו ירושלים, שעל פניו אמור להיות תחרותי בכל המפעלים, יקח הימור קלוש כזה. וגם המציאות מסכימה איתי במקרה זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 6:57 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אבל זה שברור שאין להלפרין שום נסיון באימון, לא עושה את ההימור הזה סביר באיזשהו אופן.

כל ההנמקות התיאורטיות ל"למה הלפרין עשוי היה להצליח" הן הנמקות תיאורטיות ותו לא. עובדתית, הוא נכשל ישירות בשל חוסר הנסיון שלו באימון. אני לא חושב שזה סביר שמועדון כמו ירושלים, שעל פניו אמור להיות תחרותי בכל המפעלים, יקח הימור קלוש כזה. וגם המציאות מסכימה איתי במקרה זה.

אני לא מתווכח עם הסבירות על ההחלטה. אני לא הייתי מקבל אותה.
אני אומר - אם כבר הלכת עליו, תן לו את כל הכלים להצליח ותנסה כמה שאפשר לפצות על חוסר הנסיון שלו.

בכל מקרה, בהנחה והעונה תסתיים כצפוי בקרוב, אני חושב שירושלים צריכה לעשות מאמץ אדיר להביא את דן שמיר. מנוסה, הוכיח את עצמו ולא פחות חשוב - ירושלמי ועבד (בהצלחה רבה) במערכת בעבר. אגב, הרבה אמרו בזמנו שלהביא אותו למשרת האימון הראשונה בירושלים זה הימור לא סביר. לפעמים זה מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 7:16 pm 
Hall of Famer

זה לא רציני להשוות את הלפרין לשמיר, דן שמיר אימן נוער, היה עוזר בירושלים ובנבחרת הקאדטים, וכמובן הגיע למשרת המאמן הראשי בירושלים אחרי 3 שנים כעוזר במכבי ת"א באחת מתקופותיה הגדולות. זה מאד סביר שעוזר מנוסה הופך למאמן ראשי, לעוזר ברמה של שמיר יש נסיון אימון לא מבוטל ובעצם יש לו הכל חוץ מהעניין של ניהול משחק בפועל, שגם את זה היה לשמיר ברמה מסוימת מימיו בנוער. עבודת אימון היא מכלול הרבה יותר גדול מניהול משחק, ואנשים נוטים לתת לניהול משחק משקל יתר בעבודה של מאמן. בכל אופן, השוואה לא מדויקת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2022 8:12 pm 
Senior

כן יש להלפרין עוזר מאמן עם ניסיון כמאמן ראשי, אפילו ניסיון של איזה 8 שנים ככזה, כולל בריטאס וילנה, פשוט זה לא גוני אלא דונלדס קייריס הליטאי.
מעבר לזה, אני מסכים שההתנהלות סביב הלפרין הייתה קצת משונה ולא החלטית, אני לא בטוח שהוא כזה חסרון של הקבוצה ביחס לקבוצות אחרות (אבל אני גם באמת רואה מעט מאוד כדורסל ישראלי בחודשים האחרונים יחסית לתחילת העונה). מה שאני כן יכול לומר בביטחון גדול הרבה יותר זה שאני מקווה מאוד מאוד שלא פוזלים אפילו קצת לכיוון של דן שמיר, שהרגע סיים בליגה האוסטרלית עוד עונה רעה מאוד שמצליחה לעקוף מלמטה אולי אפילו כל עונה אחרת בקריירה ברוכת הכשלונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:57 am 
Junior

stavs כתב:
כן יש להלפרין עוזר מאמן עם ניסיון כמאמן ראשי, אפילו ניסיון של איזה 8 שנים ככזה, כולל בריטאס וילנה, פשוט זה לא גוני אלא דונלדס קייריס הליטאי.
מעבר לזה, אני מסכים שההתנהלות סביב הלפרין הייתה קצת משונה ולא החלטית, אני לא בטוח שהוא כזה חסרון של הקבוצה ביחס לקבוצות אחרות (אבל אני גם באמת רואה מעט מאוד כדורסל ישראלי בחודשים האחרונים יחסית לתחילת העונה). מה שאני כן יכול לומר בביטחון גדול הרבה יותר זה שאני מקווה מאוד מאוד שלא פוזלים אפילו קצת לכיוון של דן שמיר, שהרגע סיים בליגה האוסטרלית עוד עונה רעה מאוד שמצליחה לעקוף מלמטה אולי אפילו כל עונה אחרת בקריירה ברוכת הכשלונות שלו.

אני מכיר את הליטאי, לא יודע מה הסיפור אבל הוא לא ממש דומיננטי בניהול המשחק ובעזרה להלפרין, בעיקר לעומת גוני.
שמיר עם כל הכשלונות גם צבר לא מעט הצלחות ולדעתי בהחלט שווה סיבוב נוסף בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:24 pm 
Sophomore

לא חסרים מאמנים ישראלים פנויים בשוק
עודד קטש
דן שמיר
שרון דרוקר
ננו גינצבורג
ואפילו ליאור לובין
....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:45 pm 
Hall of Famer

7 פעמים עד הסדרה הנוכחית הייתה חולון בסדרת חצי גמר פלייאוף.
בכולן היא הפסידה.
הערב זה ישבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:55 pm 
Junior

סדרה על הזכות לקבל בראש מהרצליה בגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 1:06 pm 
Senior

אני מסתכן פה בתחזית שמבוססת על די מעט משחקים שראיתי בהם את הקבוצות אבל נראה לי שהערב חולון עולה

לשתי הקבוצות יש אחלה זרים וסגל ישראלי בינוני פלוס בלי יתרון משמעותי לאף קבוצה (בכנות, אם היו מחליפים בין הישראלים של חולון לישראלים של ירושלים, נראה לכם שזה היה עושה את ההבדל?). הבעיה היא, כמו שנדב איבחן, בזה שירושלים מאומנת פחות טוב.

העניין עם האימון הלא מקצועי של הלפרין הוא לא בזה שהוא לא מגיב או לא ממציא תרגילים. אני די בטוח שמה שהגולש המצוי בפורום סלניוז יכול לראות, גם שחקן עבר כמו יותם, קל וחומר מי שמאמן את הקבוצה כבר חצי שנה, יכול לראות. הבעיה היא קודם כל שירושלים לא מגיעה מוכנה למשחקים, לא מול גלבוע, לא מול חולון ולא נגד קבוצות אחרות שיצא לי לראות. בעיה גדולה אף יותר היא שירושלים, עם כל הכבוד לכשרון של חלק מהשחקנים, היא קבוצה מאוד פריכה שלא יודעת כל כך להתאושש מפיגורים. אז נכון שכשיש לך סקורר -על כמו אדאמס, מנהל משחק כמו אובסוהאן ובריימו כמו בריימו קשה להבחין בזה אבל זו קבוצה שמתפרקת ממש בקלות.
כן, זה על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 1:39 pm 
Hall of Famer

לאובסואן יש הרבה יתרונות , ניהול משחק משובח הוא לא אחד מהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 1:52 pm 
Junior

יהיה אפשר לראות כבר בפתיחת המשחק האם יותם מנסה לעשות משהו שונה, למשל לפתוח עם אגאבונו ודברת במקום שגב וריברס או שהוא ממשיך להיות מקובע על החמישיה ובהמשך על מעבר לחמישיה השנייה שבה אין כמעט מישהו שמסוגל לקנות סל. כמו שרגלנד ומגי שיחקו במשחק האחרון 38 ו 37 דקות, אני לא רואה סיבה שיותם לא ייתן יותר דקות לשחקנים המובילים ויפחית מאוד את הדקות של וורקמן, אריאל וגם שגב.
בכל מקרה, אני מתקשה לראות את הפועל לוקחת את המשחק הזה, בעיקר בגלל שכמו שכבר כתבתי בהתחלת השרשור, הפועל עוד לא הוכיחה העונה שהיא מסוגלת לעמוד בלחץ במשחקים החשובים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 3:07 pm 
Freshman

לצערי אני חוזה בלו-אאוט של חולון.
אני בטוח שכתבות על ה״מהפכה בקיץ״ ו״מי נשאר ומי עוזב״ על הפועל כבר מתוזמנות לשיגור בסביבות 23:00 בלילה היום

ובהקשר הזה, אולי אני מקדים את המאוחר אבל בירושלים יש נטייה לעקור את הכל ולהתחיל מחדש אחרי עונות שמסתיימות באכזבה. אבל אני אישית דווקא הייתי שמח לראות הרבה המשכיות בקבוצה

נערך לאחרונה על ידי bangalaDesh בתאריך ב' מאי 30, 2022 3:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 3:14 pm 
Junior

יש משהו אחד שיותם כן יכול לעשות וזה להכין את הקבוצה שלו להתמודדות עם אולם מאד רועש ומאד עויין. החולונים בטירוף וידחפו חזק את הקבוצה שלהם (וצריך להודות - ממש לא כמו הארנה החצי ריקה והמאד מנומנמת בשישי אחה"צ). בתור מי ששיחק בהרבה מאד אולמות כולל לדוג' בדרבי האתונאי, אני מאמין שהוא יכול לתרום מהנסיון שלו לגבי התמודדות כזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:04 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
יש משהו אחד שיותם כן יכול לעשות וזה להכין את הקבוצה שלו להתמודדות עם אולם מאד רועש ומאד עויין. החולונים בטירוף וידחפו חזק את הקבוצה שלהם (וצריך להודות - ממש לא כמו הארנה החצי ריקה והמאד מנומנמת בשישי אחה"צ). בתור מי ששיחק בהרבה מאד אולמות כולל לדוג' בדרבי האתונאי, אני מאמין שהוא יכול לתרום מהנסיון שלו לגבי התמודדות כזו

כמו שהוא תרם מהניסיון שלו בסדרה שמתחילה בבלואאוט ומסתיימת בהדחה (אולימפיאקוס - סיינה 2011) לסדרה המאד דומה מול פרומיטיי...

לא מספיק שעברת את החוויה, אתה צריך גם להצליח להמחיש ולהחדיר אותה לשחקנים בצורה שהם יפנימו ויכנסו למצב המנטלי שאתה מכוון אליו. מניח שיותם פשוט סיפר לשחקנים מה קרה לו. זה עבר מעליהם או שהם לא האמינו שזה ייקרה פה וכשזה קרה הם לגמרי היו בהלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:48 pm 
Freshman

העובדה שאנחנו פייבוריטים עם כל הטירוף שיש יעשה לירושלים את העבודה לקלה, ייגמר 7-10 לירושלים ומשחק שלישי בארנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:51 pm 
Freshman

טוב, הודעה ראשונה שלי פה. אז ברשותכם אתן את התחזית שלי להערב:
חולון בדו ספרתי.
גודס מאמן יותר טוב, חולון קבוצה קצת יותר טובה אבל במומנטום מעולה וכמובן משחקת בבית.
אישית אני מקווה שהפועל עומדת בפני מהפכה בקיץ בעיקר בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 7:04 pm 
Freshman

8 לאדומים. זה יהיה משחק ההכתרה שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=c0zvR6NptDI&feature=fvw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 7:07 pm 
Hall of Famer

החולונים דופקים עבודת נאחס הפוך חזקה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: