סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 5:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
וזה מה שאכן קורה
מעט מידי שחקנים הגיעו במיאמי
אחוזי שלוש מזעזעים
הסוף של הקמפיין של מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 5:43 am 
Hall of Famer

לא יודע מי ינצח, אני אפילו לא כל כך בטוח שהיה אכפת לי בתחילת המשחק. אבל זה לגמרי משחק של נשמה (מיאמי) מול רובוטיות (הקבוצה השניה). כפרה על באם ובאטלר, לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 5:56 am 
Senior

אם רק היה שחקן במיאמי שיודע לזרוק את הכדור לתוך הסל הם היו ממש טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:01 am 
Hall of Famer

ההיט צריכים נס.
ואן גאנדי נשמע חולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:05 am 
מנהל פורום

גמור, באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:13 am 
Senior

אומג באטלר למהההההההההההההה

איזה החלטה מזעזעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:13 am 
Hall of Famer

מפתיע שלא הלך לטבעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:18 am 
מנהל פורום

סטרוס, עשה סדרה נהדרת בסופו של דבר
החלטה נוראית של באטלר בזריקה מ30 רגל
היה רגע שחשבתי, אולי בכל זאת

למיאמי יש אולי עוד עונה אחת לנסות לנצל את באטלר שיקח אותה לאליפות
עונה אחת במקרה הטוב
יש מצב שכבר בעונה הקרובה, נראה ג'ימי פחות טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:19 am 
Senior

היה להם כל כך הרבה שחקנים בהתקפה הזו. זו אפילו לא הייתה שלשה טובה. הוא היה חופשי אמנם אבל הוא לא התייצב כל כך טוב והוא מן הסתם קלע שלשות רע. ספוט כל כך קל השיג סל 2 באופן יחסי לכל סנריו אחר שהם יגיעו אליו במגרש פתוח במעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:22 am 
Hall of Famer

האמת שאף אחד לא היה חופשי ולכן הוא היה צריך לקחת את הורפורד לאחד על אחד לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:24 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
מהמר על ההיט

אפשר לסגור את הליין

:hi_hi_hi:

8)

בנוהל.

עמוס לב, קונטנדרית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:25 am 
Hall of Famer

גולדן לוקחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:27 am 
Hall of Famer

לא יודע מה יותר מפגר, שמניפים גביע על אליפות קונפרנס או שהמציאו תואר חדש conference finals mvp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:29 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לא יודע מה יותר מפגר, שמניפים גביע על אליפות קונפרנס או שהמציאו תואר חדש conference finals mvp

הכי מפגר זה שאתה עדיין מהמר על משהו. מקווה שאתה לא שם על זה כסף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:35 am 
Senior

satriani כתב:
האמת שאף אחד לא היה חופשי ולכן הוא היה צריך לקחת את הורפורד לאחד על אחד לטבעת.

לא צפיתי בריפליי עדיין אבל ממה שראיתי בלייב היה לו המון מרווח עד הורפורד מה שאומר שההגנה הייתה מתכווצת וגם אם הוא לא היה מגיע לטבעת היו מתפנות לו אופציות מסירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 6:58 am 
מנהל פורום

האמת? לא החלטה כ"כ נוראית בעיני.
היה להם עוד מספיק זמן לתקן אם יחטיא.

הוא כן צריך לחטוף על המחצית השניה שלו באופן כללי, אם טייטום או בראון היו נראים ככה במחצית שניה של משחק מכריע ווי ווי איך היו מתרסקים עליהם. 11 נק' באחוזים גרועים בלי להגיע כמעט לקו, ובשלב מסויים הגארדים של בוסטון ביקשו אותו בחילופים בשביל להכנס עליו לטבעת, סמארט בכלל בילה מולו בהנאה רבה ברבע השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 8:33 am 
Sophomore

טייטום מזכיר לי למה אני לא מחבב אותו ומקדיש את גביע לארי בירד הראשון לאנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:01 am 
Senior

באטלר אידיוט, איזו החלטה טיפשית. בוסטון נראו בהלם לגמרי ובחיים לא היו עושים סל אם הוא היה משווה, וכמו שיובל אמר, אם הוא רק תוקף את הצבע הייתה למיאמי שלשה טובה הרבה יותר.

הסלטיקס טובים, אם ייקחו אליפות יהיו רחוקים מלהיות אחת האלופות החזקות בשנים האחרונות, אבל איכשהו הם פשוט מצליחים לנצח תמיד בזמן בפלייאוף הזה.
עד כמה שראיתי, זו הייתה סדרת גמר איזורי חלשה למדי מבחינת כדורסל. עם הכדורסל שהם שיחקו מול מיאמי לא אמור להספיק מול הווריורס, אבל זה לא שהווריורס עד כדי-כך הרשימו ואני דווקא כן רואה את ההגנה של הסלטיקס מוציאה את סטף מקצב. סטף עצמו אף פעם לא היה שחקן שיודע לקחת את הקבוצה על הגב כשהכול תקוע, אז אם בוסטון יצליחו להקשות עליו, זו תהיה בעיקר שאלה של עד כמה המאמצים שהם יצטרכו בשביל לעשות את זה, ייפתחו את הסדרה לחבר'ה האחרים בג"ס.
אני מהמר דווקא על עוד סדרה שמגיעה למשחק 7 ואלופה שאני לא אהיה מרוצה ממנה לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:12 am 
מנהל פורום

אם אנשים לא היו מטומטמים סטף היה היו עם שני תארי MVP של הגמר והטענה "סטף עצמו אף פעם לא היה שחקן שיודע לקחת את הקבוצה על הגב כשהכול תקוע" לא היתה מתקיימת בכלל.
גם הפרס לאיגי וגם השני של דוראנט הגיעו לסטף.

לגבי אלופה חזקה או לא, מסכים. באופן כללי היתה ליגה לא משהו העונה, זה מה שהפך את הפלייאוף לכזה כיפי (בניכוי של שלושה רבעים מהמשחקים שהיו לא כיפיים).

אני חושב שהסלטיקס טובים יותר מהווריירס ולא במעט גם לא בהמון, כן? אבל באפור ברור יחסית, אבל אני חושב שהנסיון, הביתיות והספסל של הווריירס מחפים על הפער הזה, והם פייבוריטים בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:43 am 
Senior

גם אם אנשים היו הכי חכמים בעולם ונותנים לסטף חמישה mvp של הגמר, כולל על זו שהוא הפסיד ועל אחד שהוא ראה מהבית בגיל 16, אני הייתי חכם יותר ועומד מאחורי הטענה הזו שבטף, עם כל ההמון שהוא עושה בשביל הקבוצה עם הקליעה, הפוקוס שהוא מושך, התנועה בלי הכדור והנעת הכדור, עדיין לא הראה לי פעם אחת שבה הוא לקח על הגב את הקבוצה והוציא אותה מהבוץ של סדרת פלייאוף שהולכת נגדו.

זה לא בהכרח טייק נגדו, המעלות שלו אחרות ולא בהכרח פחות טובות, אבל כשהמשחק הקבוצתי השוטף הולך קאפוט, אני עדיין לא סומך עליו מספיק שישתלט על הסדרה. כמובן בהשוואה לטופ של הטופ ולא לג'יילן בראנסונים של העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:02 am 
מנהל פורום

אני חושב שהסדרה שלו מול אוקלוהומה היתה מופתית, אני חושב שהוא נתן סדרה ענקית מול הת'אנדר כשחזרו מ-3-1, הוא השמיד לבד את פורטלנד ב-2019, הוא היה מעולה מול יוסטון שנה קודם לכן ובטח היו עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:36 am 
Senior

הסדרה מול הת'אנדר ב2016 היא דוגמא טובה למה שאני מדבר עליו, כי גם אם זו הייתה סדרה טובה של סטף בסה"כ, במשחקים 5-6-7 זה היה קליי שבכל פעם מחדש הוציא את ג"ס מהבוץ כשהמומנטום הלך עם הת'אנדר. בכל פעם שהיה נראה שהווריורס בדרך החוצה קליי קלע איזה 2 שלשות ברצף והשאיר אותם עם הראש מעל המים, קארי את הנקודות שלו עשה, באופן כללי, יותר כשהמומנטום כבר היה עם הווריורס.
מגמה דומה חזרה על עצמה גם בסדרת הגמר מול הקאבס, ובמשחק 7 בכלל דריימונד היה הסיבה היחידה שהווריורס עוד היו במשחק במאני טיים.

נגד יוסטון ב2018 היה לידו את דוראנט בסדרה מעולה ואני די מתקשה לזכור אפילו משחק אחד מהסדרה הזו שבה קארי לקח את הווריורס על הגב, מוזמן לרענן את זכרוני. אני זוכר אותו טוב מאוד במשחק 7, אבל גם שם, בהתקפות החשובות ג"ס הלכו אל דוראנט.
הבלייזרס ב2019 הייתה סדרה די קלה לווריורס, אז זה פחות נכנס להגדרה של 'להוציא עגלה מהבוץ' מבחינתי. בסדרות האלו שבהן יש עליונות די ברורה לווריורס אין ספק שסטף הוא מהגדולים אי פעם וחתיכת רוצח. אני לא מדבר על כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:40 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
מהמר על ההיט

אפשר לסגור את הליין

:hi_hi_hi:

8)

בנוהל.

עמוס לב, קונטנדרית?

אני חושב שעניתי על זה מזמן, לא? אין סיבה לצטט, אבל רשמתי שאם תהיה סדרה צמודה, גם אם ההיט ייקחו, בוסטון בהחלט הייתה קונטנדרית העונה.
ג'ימי באטלר שיחק בשני המשחקים האחרונים 94 דקות. מתי זה קרה בפעם האחרונה?
זה מתחבר לכך שאמרתי לחבר שלי באמצע הפלייאוף שאם ההיט יעשו משהו רציני בפלייאוף הם צריכים את טיילר הירו במוד של שחקן תורם. מול פילי הוא היה חלש ובעיקר איבד את הקליעה לשלוש (פחות מ-30% לעומת קרוב ל-40% בעונה הרגילה). מול בוסטון הוא בעיקר היה פצוע. זאת הסיבה שספולסטרה לא היה יכול לתת לבאטלר לנוח יותר מאשר 2 דקות בתחילת הרבע השני במשחק מספר 6.
מיאמי בשני המשחקים האחרונים לא הצליחו למצוא יותר מאשר שחקן אחד שיעזור לבאטלר התקפית. זה מה שחיסל אותם במשחק 7.
אני חושב שהסדרה הזאת והפלייאוף של הבועה מעמידים את באטלר באור אחר מאיך שהוא נתפס לפני 3 עונות. באמת מדהים.
מצד שני, בוסטון לא יותר מדי עמוקים, אבל היכולת של כמעט כל שחקן שמשחק לאיים על הסל באפקטיביות הופכת אותם למאד מסוכנים ובלתי צפויים.
משהו שבוסטון עושים מדהים, זה חיתוכים לסל. פעם אחר פעם נראה ששחקן של בוסטון מחוייב לזריקה, רק כדי לצפות שניה אח"כ שחקן אחר קולע לייאפ קל אחרי חיתוך לסל ומסירה מתוזמנת היטב.
דבר נוסף, אני חושב שג'יילן בראון הוא שחקן המגרש הפתוח הכי טוב היום באן.בי.איי. במשך איזה 15 שנה זה היה ללא עוררין אחד לברון ג'יימס.
דבר אחרון, אני חושב שגרנט וויליאמס הוא השחקן הכי מאוס שיש היום באן.בי.איי. כן, אפילו יותר מדריימונד גרין. לגרין לפחות יש צדדים חיוביים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:55 am 
Sophomore

באטלר סחב 94 דק' בזמן שהוא גם סוחב איזו פציעה ברגל. אני חושב שלאור מה שהוא עשה בשני המשחקים האלה, הטעות (הבאמת רעה ומכריעה) במהלך האחרון יכולה להתקבל ביותר הבנה ופחות בהצמדת תארים כמו ''אידיוט'' ו''מטומטם''. האיש סחב חבורת נובדיס גמורה (מישהו פה היה מרים גבה אם סטרוס או גייב וינסנט היו חותמים באיזו גליל או באר שבע בקיץ החולף?) מחוזקת בשחקנים קצת שבורים (דיפו, לאורי זקן ופצוע, הירו נעדר מסוף הסדרה) ואדבאיו אחד, מרחק פוזשן יחיד במשחק שבע בבית מגמר הליגה. בעיני זה לא פחות ממדהים, ולי אישית אין ספק שאם הייתם מצליבים בינו לבין המעריץ של האנס, בוסטון הייתה מנצחת את הסדרה הזו בקלות (למעשה מיאמי לא הייתה מגיעה לשלב הזה בכלל, אבל זה כבר עניין אחר).

מבאס שלא קיבל עוד הזדמנות לקרב על הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:58 am 
Hall of Famer

אחלה, עמוס. אני חייב לציין שזה אחד משינויי העמדה הגדולים שראיתי תוך כדי תנועה להגיע ממצב של לא מאמין שבוסטון קונטנדרית גם כשהיא עלתה לגמר המזרח, למצב של "ג'יילן בראון שחקן המגרש הפתוח הטוב בליגה, כמעט כל שחקן של בוסטון יכול לאיים על הסל והם מאד מסוכנים", אבל מי אני שאתלונן. אגב, אתה לא מזכיר את ההגנה של בוסטון, זה בגלל שמובן מאליו שהיא מעולה או שהיא לא מרשימה אותך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: