סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עם כל הכבוד הרב שמגיע לבראון במגרש הפתוח, בליגה שיש בה יאניס, זה בכלל לא דיון בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:18 am 
Hall of Famer

אני לא מזכיר את ההגנה של בוסטון, כי גם כשלא חשבתי שהם באמת קונטנדרים, אז חשבתי שההגנה שלהם מעולה. כתבתי על זה כבר בסדרה מול הנטס לדעתי.
גם לפני שהודיתי בטעות שלי חשבתי שבראון שחקן מגרש פתוח מדהים.
אני מודה שלא חשבתי ששאר הסגל של בוסטון יכולים להיות כל כך אפקטיביים.
אני גם מודה שמה שהורפורד הציג, כולל בשני המשחקים האחרונים, החלשים שלו מבחינת סקורינג, הפתיע אותי.

במשחק 7 היו לדעתי 3 רגעי מפתח שמיאמי לא ידעה לנצל. רגע מומנטום ראשון היה אחרי השלשה של סטרוס שהורידה ל-3 הפרש. בהתקפה אח"כ באם החטיא 2 עונשין ואח"כ מיאמי קפאה למשך איזה 4 דקות וראתה את בוסטון מעלה בחזרה לדו ספרתי ואז השופטים גם ביטלו את השלשה של סטרוס.
רגע מומנטום שני היה דקה לתוך הרבע הרביעי כשבאטלר קלע את השלשה היחידה שלו במשחק שהורידה את ההפרש ל-3 והמומנטום היה של מיאמי. התקפה אח"כ בוסטון החטיאו ואז ג'ימי באטלר החטיא שלשה, טאקר החטיא שלשה רעה ובוסטון שוב ברחו לכיוון 7-10 נק'.
הרגע האחרון היה כמובן הזריקה האחרונה של באטלר, שאיך שלא תהפכו את זה זאת הייתה החלטה מחורבנת בעיני. גם אם באטלר היה תופר את השלשה, היה לבוסטון מספיק זמן בשביל להשיג סל מנצח.

מצד שני, אם מיאמי היו איכשהו מנצחים את המשחק הזה, זה היה השוד הכי גדול שאני ראיתי במשחק אן.בי.איי.

דבר אחרון, זה לא מוריד כלום מהדרך של בוסטון לגמר האן.בי.איי, אבל את סדרת חצי הגמר היא עברה מול קבוצה שחסרה את הסקורר השני שלה ואת סדרת הגמר היא עברה כשהסקורר השני של היריבה שיחק פחות מחצי משחק. אין פה מבחינתי שום כוכבית. פציעות הם חלק מהמשחק. אבל עבורי המשחקים הראשונים של הסדרה הזאת היו מאד מבאסים בגלל החיסורים של השחקנים, משני הצדדים. בסופו של דבר אני חושב שהפציעות השפיעו הרבה יותר על מיאמי. אבל כאמור, זה לא באמת מעניין, ובטח לא משנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:19 am 
Hall of Famer

שווה לבדוק את זה. ההרגשה שלי שמבחינת נק', בראון עושה יותר נק' מאשר יאניס במגרש הפתוח. אני חושב שלבראון יש איזה יכולת למשוך פאולים כשהוא הולך לטבעת, שמעטים השחקנים שמסוגלים. במגרש פתוח זה כמעט תמיד נגמר בסל, בפאול או בשניהם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:28 am 
Senior

עמוס לב כתב:
שווה לבדוק את זה. ההרגשה שלי שמבחינת נק', בראון עושה יותר נק' מאשר יאניס במגרש הפתוח. אני חושב שלבראון יש איזה יכולת למשוך פאולים כשהוא הולך לטבעת, שמעטים השחקנים שמסוגלים. במגרש פתוח זה כמעט תמיד נגמר בסל, בפאול או בשניהם.

https://www.nba.com/stats/players/trans ... r%20Season
יאניס עושה קרוב לפי 2 יותר נק' במעבר וגם משמעותית יותר נק' פר פוזשן במקרים כאלו. זה משתחזר די טוב גם בפלייאוף העונה.

אני בעיקר חושב שאצל יאניס יש איזה 3 פוזשנים במשחק שלא היו נחשבים להתקפות מעבר אצל כמעט אף אחד אחר בהיסטוריה, זה מעלה לו את הנק' למשחק מצד אחד, אבל מוריד לו את היעילות פר פוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:42 am 
Hall of Famer

כמו לגבי כמעט כל קבוצה שנופלת בפלייאוף, אני מניח שנשמע בקרוב (ולמעשה כבר שומעים) את הנרטיב של "הם צריכים להביא עוד כוכב".
לטעמי אין רחוק מהאמת מזה במקרה של מיאמי.

כפי שעמוס ציין, הירו היה החוליה החסרה האמיתית.
גם בעקבות הפציעה, בשורה התחתונה הוא סיים את הסדרה עם 1/15 לשלוש.
זה נכון שגם בפלייאוף הקודם (אמנם רק סדרה אחת...) הוא לא הבריק לעומת פלייאוף הבועה, ואולי הוא לא יתפתח כבר לאופציה שנייה-שלישית במאני-טיים קבוצה חזקה כפי שהיה ניתן לצפות, אבל עדיין אין ספק ש"התוחלת שלו" היא הרבה יותר ממה שנתן כעת, בפרט אחרי עונה סדירה של 21 נקודות עם 40% לשלוש.

בשורה התחתונה, אני לא רואה איך אפשר להגדיר את העונה הזאת של מיאמי ככישלון - מקום ראשון בעונה הסדירה, הפסד בגמר האיזורי במשחק מספר 7.
קל וחומר אם אנחנו נצמדים ל"תיאוריית הכוכבים", והרי זו קבוצה ללא סופרסטאר, ולכל היותר עם שני שחקני טופ 5 (ווסביר שאף טופ 10) בעמדתם בליגה, לא שזה כה חשוב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:48 am 
Junior

stavs כתב:
הסלטיקס טובים, אם ייקחו אליפות יהיו רחוקים מלהיות אחת האלופות החזקות בשנים האחרונות, אבל איכשהו הם פשוט מצליחים לנצח תמיד בזמן בפלייאוף הזה.

אם בוסטון יקחו זו תהיה הקבוצה שהכוכב שלה הכי פחות כוכב מכל אלופה אחרת ב-40 השנה האחרונות חוץ מדטרויט ב-2004. בסדרה הזו ראינו בדיוק את ההבדל בין איפה שטייטום היום לאיפה הוא צריך להיות אם היה שומר על קונסיסטנטיות ומתעלה יותר במשחקים החשובים, באטלר סטייל. כנראה ההבדל בין שחקן 6-10 בליגה לשחקן 2-4. מאד יכול להיות שזה לא מקרי שזה לא קרה ב-40 השנה האחרונות (כאמור חוץ מדטרויט), ופשוט לא יספיק לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:24 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כמו לגבי כמעט כל קבוצה שנופלת בפלייאוף, אני מניח שנשמע בקרוב (ולמעשה כבר שומעים) את הנרטיב של "הם צריכים להביא עוד כוכב".

זה נכון שגם בפלייאוף הקודם (אמנם רק סדרה אחת...) הוא לא הבריק לעומת פלייאוף הבועה, ואולי הוא לא יתפתח כבר לאופציה שנייה-שלישית במאני-טיים קבוצה חזקה כפי שהיה ניתן לצפות, אבל עדיין אין ספק ש"התוחלת שלו" היא הרבה יותר ממה שנתן כעת, בפרט אחרי עונה סדירה של 21 נקודות עם 40% לשלוש.

בשורה התחתונה, אני לא רואה איך אפשר להגדיר את העונה הזאת של מיאמי ככישלון - מקום ראשון בעונה הסדירה, הפסד בגמר האיזורי במשחק מספר 7.
קל וחומר אם אנחנו נצמדים ל"תיאוריית הכוכבים", והרי זו קבוצה ללא סופרסטאר, ולכל היותר עם שני שחקני טופ 5 (ווסביר שאף טופ 10) בעמדתם בליגה, לא שזה כה חשוב...

אני לא חושב שמישהו (לפחות מישהו שיש משמעות למה שהוא אומר/רושם) יבנה נרטיב שמיאמי צריכים להביא עוד כוכב. רק צריך לציין שבקיץ האחרון, אחרי ההפסד בסיבוב הראשון בשנה שעברה מיאמי הביאו סוג של "כוכב" בדמותו של לאורי, כאיזה לקח מהסדרה מול הבאקס והמחסור ביוצרים ותובנה שדראגיץ' זה לא הפיתרון. מצד שני הם גם הביאו את פי.ג'יי טאקר.
לא יודע מי מגדיר את העונה של מיאמי ככישלון. אבל כרגע אין ספק שבמיאמי יש טעם עמוק של החמצה וחמיצות. יותר מדי מחשבות "מה היה אילו...".
ואם אתה מתאר את מיאמי כקבוצה ללא סופרסטאר, אז כנראה שאתה לא עקבת אחרי הסדרה. הסיבה היחידה שהסדרה הגיע למשחק 7 צמוד הייתה שלמיאמי היה את השחקן הכי טוב בסדרה ואולי הסיבה שמיאמי לא משחקת כיום בגמר היא כי אותו שחקן נפצע במשחק 3 ונראה כמו שהוא נראה בשני המשחקים הבאים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:59 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
shmueliki כתב:

אני לא חושב שמישהו (לפחות מישהו שיש משמעות למה שהוא אומר/רושם) יבנה נרטיב שמיאמי צריכים להביא עוד כוכב. רק צריך לציין שבקיץ האחרון, אחרי ההפסד בסיבוב הראשון בשנה שעברה מיאמי הביאו סוג של "כוכב" בדמותו של לאורי, כאיזה לקח מהסדרה מול הבאקס והמחסור ביוצרים ותובנה שדראגיץ' זה לא הפיתרון. מצד שני הם גם הביאו את פי.ג'יי טאקר.
לא יודע מי מגדיר את העונה של מיאמי ככישלון. אבל כרגע אין ספק שבמיאמי יש טעם עמוק של החמצה וחמיצות. יותר מדי מחשבות "מה היה אילו...".
ואם אתה מתאר את מיאמי כקבוצה ללא סופרסטאר, אז כנראה שאתה לא עקבת אחרי הסדרה. הסיבה היחידה שהסדרה הגיע למשחק 7 צמוד הייתה שלמיאמי היה את השחקן הכי טוב בסדרה ואולי הסיבה שמיאמי לא משחקת כיום בגמר היא כי אותו שחקן נפצע במשחק 3 ונראה כמו שהוא נראה בשני המשחקים הבאים.

אחרי שמיאמי הגיעה לגמר בבועה היה לה שלד חזק מאד של באטלר באם והירו. השלישייה כנראה התחזקה, בעיקר בגלל באטלר, אבל לא הצליחו לשדרג בכלל את הצוות המסייע סביבם. אני מעריך שלבאטלר יש עוד שנתיים של יכולת לסחוב קבוצה בפלייאוף ומיאמי תהיה חייבת לנצל את חלון הזמנים הזה כדי לחזק את הקבוצה כמה שניתן, כאן ועכשיו. לא אופתע אם קיירי או אפילו דוראנט ינחתו שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 1:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הפרימדונות של הנטס זה האנטי תיזה הכי גדולה בליגה לתרבות הארגונית של מיאמי. אני משער שלדוראנט לא יגידו לא ופאק התרבות הארגונית (אם כי לא נראה לי שיש סיכוי מסיבות אחרות) אבל אם קיירי נוחת שם אני מגלח את הגבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 1:30 pm 
Hall of Famer

גם לדוראנט יגידו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 3:24 pm 
Senior

מיאמי משלמים חוזה משמעותי מאוד לשחקן צעיר שלא רואה מגרש. זה לא כסף שאפשר ״לבזבז״ כשאתה גם ככה בחסרון של כשרון מול הטופ של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 3:35 pm 
Hall of Famer

ה"טייק" שלי הוא פחות או יותר הפוך...
כלומר, מטבע הדברים החוזה של דאנקן רובינסון (80M ל-5 שנים) לא נראה כעת טוב.
מצד שני, אם יש קבוצה שיכולה "להכיל" חוזה שכזה, זו קבוצה שבשנה הבאה כבר חתומים אצלה 4 שחקני רוטציה סופר לגיטימיים (בוודאי לעונה הסדירה) בדמות הירו, סטרוס, וינסנט ויורצבאן בעלות כוללת של 11M (בקבוצות אחרות רק "המקבילים של הירו" לעיתים מרוויחים יותר), שאולי אף יהיו טובים יותר בעונה הבאה.

אני גם לא באמת רואה "חיסרון של כישרון מול הטופ של הליגה"

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 3:57 pm 
Hall of Famer

לא מבין איך מישהו יכול שלא לאהוב את גרנט וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 4:22 pm 
מנהל פורום

חידה גדולה מה שקורה שם עם רובינסון
כמה גרוע הוא בהגנה שמצדיק את הייבוש המוחלט שלו?
ואם הוא כזה גרוע, איך לא חשבו על זה כשחתמו איתו חוזה?
מה, אמרו הוא ישתפר בהגנה, על סמך מה?
לא יודע, משהו כאן לא מסתדר לי עם ההגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 4:36 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני גם לא באמת רואה "חיסרון של כישרון מול הטופ של הליגה"

יש שם חיסרון של כישרון בעיניי
אבל הם מצליחים להתחרות בצורה יפה
ולחפות עליו לרוב
בעיקר בגלל שהטופ של הליגה לא מרשים במיוחד.
מה שכן, אני חושב שסביר שהם היו מנוצחים גם על ידי הווריורס וגם על ידי הבאקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 4:39 pm 
Hall of Famer

מול אילו קבוצות הם בחוסר כישרון (שהרי הכל יחסי)
בוסטון? דאלאס? ממפיס? פיניקס?
אלו חלק מהמתחרות הפוטנציאליות

נכון שיאניס ואמביד אין להם (באם מסתכלים יותר על המזרח), אבל ספציפית לגבי הרמה הזו - אין הרבה מה לעשות בנידון

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ב' מאי 30, 2022 4:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 4:56 pm 
Hall of Famer

גם אני לא מבין את הייבוש של רובינסון. עובדתית הם עשו איתו גמר ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 4:59 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מול אילו קבוצות הם בחוסר חיסרון (שהרי הכל יחסי)
בוסטון? דאלאס? ממפיס? פיניקס?
אלו חלק מהמתחרות הפוטנציאליות

נכון שיאניס ואמביד אין להם (באם מסתכלים יותר על המזרח), אבל ספציפית לגבי הרמה הזו - אין הרבה מה לעשות בנידון

יש להם שני שחקנים שמסוגלים ליצור מצב קליעה. אחד מהם הוא חור (יחסי) בהגנה. זה לא מספיק בעיניי.
אבל שוב, הם מתחרים מול ליגה עם טופ חלש אז סיכוי יש להם (או היה). אני הנחתי שהם יעשו פלייאוף טוב אבל לא יזכו וזה אכן מה שקרה. אני עדיין חושב שבוסטון קבוצה טובה יותר ולדעתי גם מילווקי והווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:52 am 
Junior

נורטון כתב:
גם אני לא מבין את הייבוש של רובינסון. עובדתית הם עשו איתו גמר ליגה

ראו במשחק שהוא מדמם נקודות בהגנה. אם הוא קולע 40% מהקשת, זה סביר, אבל כשהוא לא בשיאו, מוותרים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:30 am 
Hall of Famer

מעניין מה מיאמי יעשו בקיץ הקרוב.
פנימית, השיפור הגדול ביותר יכול להגיע מהירו או מאולדיפו, כאשר אני הייתי בונה יותר על האחרון.
אם אולדיפו חוזר איכשהו להיות קרוב לאולדיפו של אותה שנה באינדי, זה יתרון משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:54 am 
Hall of Famer

רואה את המשחק כעת. עוד לא סיימתי אבל אני לא מבין איך אפשר לבוא לבאטלר בטענות על קבלת החלטה לא טובה כשהוא משחק 48 דקות.
לא מבין את ההחלטה של ספולסטרה לא לתת לו לנוח בכלל. הוא התייעץ עם ת'יבודו לפני?
אני מאמין שבאם, אולדיפו, הירו היו מסוגלים להחזיק התקפה במשך 2 דקות + פסק זמן ולתת לג'ימי זמן לנשום.

ואגב, מי שהשווה את באטלר לטייטום במשחק הזה ובסדרה.. לא יודע.
אין ספק שבאטלר נתן סדרה גדולה (אבל לא יציבה; כנראה בגלל הפציעה) אבל טייטום בפני עצמו נתן סדרה נהדרת ו(עוד) משחק מצוין בעיניי.

* ראיתי וזו אכן החלטה לא טובה של באטלר אבל אני חושב שזה מתחבר לרבע אחרון חלש יחסית (בטח בהשוואה לקודמים)
ובסופו של דבר, חלק גדול מזה על ספולסטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 8:00 am 
מנהל פורום

ראיתי שוב את הרבע האחרון, ומה אני אגיד, באטלר היה מחורבן התקפית והגנתית, באם היה מחורבן, התקפית והגנתית ולולא סטרוס ולאורי זה אכן היה נגמר באיזה 15 לסלטיקס (וגם ככה זה לא קרה רק בגלל שהם החטיאו 3 זריקות חופשיות לחלוטין ברצף כשהתחילה הריצה של מיאמי), היו סיבות לכך ששני אלו היו גרועים ברבע האחרון, ולא כל הסיבות תלויות בסלטיקס, ועדיין, הקבוצה הטובה יותר ניצחו והכוכבים של הקבוצה הפחות טובה לא באמת תפקדו בדקות ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:02 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראיתי שוב את הרבע האחרון, ומה אני אגיד, באטלר היה מחורבן התקפית והגנתית, באם היה מחורבן, התקפית והגנתית ולולא סטרוס ולאורי זה אכן היה נגמר באיזה 15 לסלטיקס (וגם ככה זה לא קרה רק בגלל שהם החטיאו 3 זריקות חופשיות לחלוטין ברצף כשהתחילה הריצה של מיאמי), היו סיבות לכך ששני אלו היו גרועים ברבע האחרון, ולא כל הסיבות תלויות בסלטיקס, ועדיין, הקבוצה הטובה יותר ניצחו והכוכבים של הקבוצה הפחות טובה לא באמת תפקדו בדקות ההכרעה.

מסכים לגמרי, באטלר היה גמור ברבע האחרון, נכנס אליו עם 31 נק', קלע עוד סל אחד בדקה הראשונה ומשם ועד הסוף רק עוד סל אחד (שגם הוא, כנראה, היה צריך להישרק כתוקף). אני גם לא מסכים עם הביקורת עליו על ההחלטה לקחת שלשה, הורפורד נתן לו 2 מטר והיה בעמדה טובה כדי לאתגר כל ניסיון ללכת לסל, אבל לא ממש יכל להפריע לזריקת שלוש, באטלר לקח את הזריקה הכי טובה שהייתה על השולחן, לא קלע גם כי היה עייף וגם כי בואו, גם זריקות טובות לא תמיד נכנסות.

בגדול בוסטןן הייתה הרבה יותר טובה, אבל גם אצלה אני חושב שלעייפות היה משקל, גם הורפורד החטיא לפחות 2-3 שלשות חופשיות מהפינה במחצית השניה שהוא בדרך כלל קולע, גם סמארט עם כמה וכמה החטאות של זריקות חופשיות לגמרי, מיאמי לא באמת הצליחה לעצור את בוסטון בהתקפות האחרונות, הזריקות שהסלטיקס הגיעו היו לגמרי כאלו שהם יקחו בשמחה כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:46 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים עם ההנחה על הזריקה האחרונה של באטלר. ברור שזה היה מבט טוב ובכל התקפה אחרת, זאת הייתה אחלה זריקה. אבל בקונטקסט של הסיטואציה זאת הייתה החלטה רעה.
באטלר קלע שלשות לא משהו, ובניגוד למשחק מספר 6 שהשלשות שלו נפלו, במשחק הזה הוא לא קלע טוב משלוש, תוסיף את העייפות והסיכוי שהזריקה תיכנס לא היה גבוה מראש.
זה רק הסתכלות נטו על הזריקה ללא כל הגורמים מסביב. מיאמי היו בפיגור 2 נק' ובאטלר עבר את החצי עם משהו כמו 20 שניות על השעון. אני לא בטוח אם למיאמי היה פסק זמן. בעיני המהלך הנכון היה לקחת זריקה לקראת סוף השעון, כדי שלסלטיקס לא תהיה אפשרות להתקפה אחרונה משלהם. אני אפילו לא בטוח מה היה עדיף, שלשה לניצחון או ללכת על סל משווה והארכה. מצד אחד אני לא יודע את מצב התשישות של שתי הקבוצות (טייטום שיחק 46 דקות למשל וגם אחרים שיחקו מעל 40 דקות) אבל לבראון למשל היו 5 עבירות וזה משמעותי להארכה. לטייטום סמארט והורפורד היו 4 עבירות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חסר לי קצת דיבורים על הפלופים של לאורי וסמארט ועל כמה אדבאיו גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עמוס לב ו 57 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: