bangalaDesh כתב:
ניצחון משמח מאוד אתמול. אחרי המשחק בשישי באמת הרגשתי שזה גמור, אבל שמחתי להתבדות ולראות שנשאר בקבוצה עוד משחק חזק ואגרסיבי אחד העונה (לפחות)
- אגבונו הצליח להיות מאוד יעיל בדקות הלא רבות ששיחק - שם כמה סלים כשהמשחק היה תקוע והצליח לא להיות בור בהגנה (אני עדיין חושב שהחילופים האוטומטיים איתו הם משחק באש)
- אובה נתן רבע רביעי נהדר
- אדאמס נתן 10 נקודות מהירות בהתחלה, שהיו ההבדל מפתיחת המשחק ביום שישי שבו נתקענו על 2 עמוק ברבע הראשון. זה אולי מנע מאיתנו להיכנס למצב רדיפה ונתן ביטחון
- אחרי שהשגנו את יתרון הביתיות בפלייאוף (ש״שווה אליפות״) אנחנו על 2 הפסדים משלושה משחקים בבית, ומאזן מושלם בחוץ
- מה יהיה עם זה שוורקמן זורק שלשה למשחק?
מה יהיה בחמישי? שום דבר לא יפתיע אותי
שני דברים שנדיר אם יחזרו שוב הם משחק התקפי טוב של דוברת, ומשחק בינוני ומטה של רגלנד ומגי - מקווה שהלפרין לא בונה על שניהם
אגב ספציפית אתמול אני בטוח שגודס היה שמח לקבל את אדם סמית׳ במקום דלטון
- יש הרגשה שאפשר היה להוציא יותר מאוגבונו, הרגיש שהוא יתרון משמעותי מתחת לסל שהפועל לא ממש ידעה לנצל
- אני מאד מקווה שהרבע הרביעי שחרר לאובהסוהן משהו בראש, כי חייבים אותו במוד הנכון ולא מפחד מהצל של עצמו כמו שהיה 3 רבעים
- מילא שוורקמן זורק שלשה למשחק, שחקן שמקבל שלשה חופשית לגמרי ומשחרר זריקה שבכלל לא פוגעת בטבעת לא צריך לשחק כדורסל. זה מצטרף למהלך בסוף המחצית שהוא הסתבך עם הכדור וכמה מהלכים במשחק הקודם. הוא פשוט לא שחקן. זה שהוא גם נראה כמו פרודיה על שנות ה-80 וכאילו שיצא מהסדרה על הלייקרס לא מוסיף הרבה
- אדאמס פשוט אדיר. הוא היה בטירוף אתמול, ואני לא מדבר על הקליעות אלא כל המסביב - שמר מעולה, קפץ לריבאונד כאילו שהחיים שלו תלויים בזה, היה מעורב בשיחות עם השופטים וגם השמחה שהתפרצה בסוף. ובאופן כללי הרגיש שהוא בא במוד של טירוף, וכששחקן עם כישרון גולמי בא במוד כזה זה מתכון טוב. נקווה שזה ימשיך למשחק הבא.
- דברת במשחק אדיר, המון שקט וניהול נכון של המשחק, הגנה לא רעה (חוץ במהלך האחרון של המחצית) ואתמול כבונוס גם נתן לא מעט נקודות. לא ברור איך הוא לא בסגל של הנבחרת למוקדמות המונדובסקט - לא רק שבתור צעיר שיוביל את הנבחרת בעתיד כדאי שכבר עכשיו ישתפשף, הוא כבר היום אובייקטיבית טוב מהרבה שחקנים שם. כולל אדם אריאל.
- אדם אריאל לא מצליח לקחת חלק משמעותי במשחקים מול חולון. נראה שהוא מתקשה מאד עם הפיזיות ובתור שחקן שלא יוצר לעצמו אין לו המון ערך. חד מימדי מאד
- מפתיע ששגב פותח בשני המשחקים ועדיין מקבל יחסית מעט דקות. יש לי הרגשה שאפשר להפעיל אותו יותר, לתת לו לנוע לשטחים פתוחים כשההגנה מתכווצת עם אובה, אדאמס או בריימו. פניני ואליהו עשו א זה באומנות בעבר. יכולת אתלטית יש לו, כנראה יכולת תפיסת כדור לא מאד טובה