סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אל תשכח את החוזה של רובינסון.
לא היה דיבור גם על כמה לאורי שחקן גמור וחסר איזה ניק ניים חינני לאחד מהשחקנים בסדרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:57 pm 
Junior

Att כתב:
מעניין מה מיאמי יעשו בקיץ הקרוב.
פנימית, השיפור הגדול ביותר יכול להגיע מהירו או מאולדיפו, כאשר אני הייתי בונה יותר על האחרון.
אם אולדיפו חוזר איכשהו להיות קרוב לאולדיפו של אותה שנה באינדי, זה יתרון משמעותי.

כשהוא בן 30, כשהוא שיחק פחות מ-100 משחקים ב-4 העונות שאחרי, כשמראש העונה הזו הייתה חריגה (אתה לא מדבר לחזור לכושר שלפני הפציעה אלא לעונה ספציפית). בוא נגיד שלא הייתי בונה על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 3:02 pm 
Hall of Famer

לבנות על אי אפשר
אבל גם בסדרה הזו, הרגשתי שהוא מסוגל לקחת על עצמו יותר.
בכלל, מיאמי הלכה יותר על הגנה מאשר על התקפה (מעט מאוד הירו במשחקים שהיה כשיר, רובינסון, יותר מדי דקות לבאטלר, מעט מאוד אגרסיביות של אדאביו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 3:50 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה הרגשת, אבל מה שרוני אמר. אולדיפו בן 30 ומפורק מפציעות. הוא קלע 10.6 נקודות ב37% מהשדה בפלייאוף הזה. אין שום סיבה בעולם לבנות עליו משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 6:46 pm 
Sophomore

בוסטון היא קבוצה מוזרה. כשטייטום משחק טוב (ואין פציעות) היא קבוצה מדהימה שיכולה להתחרות בכל קבוצה שזכורה לי. אבל כמעט חצי מהזמן טייטום לא משחק נורא טוב ואז נוצר חור גדול בהתקפה שאין מספיק כשרון למלא אותו או לפחות לא בלי שינוי מוחלט של איך שבוסטון משחקים התקפה. כך שבוסטון כמעט תלויה רק בעצמה, כלומר בטיטום. אני רוצה להוסיף שג'ילן בראון הוא שחקן ענק והאל הרטפורד ומרקוס סמארט שחקנים חכמים שכמעט לא עושים טעויות. (סמארט שיפר מאד את בחירת הזריקות שלו.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 7:46 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
בוסטון היא קבוצה מוזרה. כשטייטום משחק טוב (ואין פציעות) היא קבוצה מדהימה שיכולה להתחרות בכל קבוצה שזכורה לי. אבל כמעט חצי מהזמן טייטום לא משחק נורא טוב ואז נוצר חור גדול בהתקפה שאין מספיק כשרון למלא אותו או לפחות לא בלי שינוי מוחלט של איך שבוסטון משחקים התקפה. כך שבוסטון כמעט תלויה רק בעצמה, כלומר בטיטום. אני רוצה להוסיף שג'ילן בראון הוא שחקן ענק והאל הרטפורד ומרקוס סמארט שחקנים חכמים שכמעט לא עושים טעויות. (סמארט שיפר מאד את בחירת הזריקות שלו.)

טייטום ברוב הפלייאוף הזה מצוין.
צריך לזכור שמיאמי שלחה אליו דאבל-טים בשני המשחקים האחרונים.
חתיכת הישג בפני עצמו שלא לדבר על כך שהוא התמודד עם זה יפה + הגנה נהדרת (כמו כל בוסטון)
הוא גבר על דוראנט, לא פחות ולא יותר, במאצ'-אפ שלו בסיבוב הראשון - פשוט היה יותר טוב ממנו
אני לא יודע מה יהיה מול הווריורס. טייטום לא לגמרי יציב..
אבל בסדרה מול ההיט, דווקא סמארט והורפורד נטו למשחקי נפל פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 1:39 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כמו לגבי כמעט כל קבוצה שנופלת בפלייאוף, אני מניח שנשמע בקרוב (ולמעשה כבר שומעים) את הנרטיב של "הם צריכים להביא עוד כוכב".

את האמת, אחרי ששללתי את זה על הסף, קצת קראתי איזה כתבה על מיאמי וקצת חשבתי יותר.
בלי מהלך גדול וריסקי אין למיאמי תקרת שיפור אמיתית. הם עומדים על שכר שחקנים של 131 מיליון (אם טאקר ייקח את אופציית השחקן שלו על 7.3 מיליון, מה שצפוי). לאורי גם אם לא יהיה פצוע כמו העונה, בצד היורד לגמרי של הקריירה ויגבה 58 מיליון דולרים על כך בשתי העונות הבאות. באטלר בתקווה ישמור על היכולת שלו ולא יתחיל להזדקן, מה שתמיד אופציה (בגיל שלו גם הפציעות יכולות להתחיל להשפיע מאד) ומבאם כנראה לא ייצא משהו מעבר למה שיש כרגע.
אז מה כן הם יכולים לעשות? אנחנו נתעלם מבאם ובאטלר, שלא עומדים על הפרק ונשארנו עם אחד טיילר הירו.
האם חבילה של הירו פלוס רובינסון או אפילו החוזה הגדול של לאורי שמסתיים בעוד 2 עונות וסביר להניח שיהיה סוג של סחיר בטרייד דדליין הבא, יכולים להביא שחקן מוביל למיאמי. האם כדאי למיאמי לוותר על האפסייד של הירו?
האם וושינגטון לדוגמא תהיה מוכנה ללכת על סיין אנד טרייד עם בראדלי ביל תמורת הירו פלוס רובינסון (ההיט יכולים לקבל בחזרה שחקן על מעל 28 מיליון לשנה בטרייד שכזה, זה מספיק למקס' לביל?)? אולי דמאר דרוזן ניתן לחילוץ משיקגו עם חבילה דומה (אם מתחילים לדבר על טיים ליין וכו')? האם כדאי להביא את דרוזן להיט? ביוטה המצב נפיץ, האם דונובן מיצ'ל הוא מטרה שחבילה סביב הירו יכולה להתרחש?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 2:04 am 
Hall of Famer

אני אוהב את הרעיון של מיצ'ל.
אבל אני מאלה שממש ממש לא מחזיקים מברדלי ביל כשחקן משמעותי. גם היום אני מעדיף את הירו (כשהוא לא פצוע כמובן) על ביל, ובקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 12:13 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין למה מיאמי בהכרח צריכים לייצר לעצמם עוד "תקרת שיפור" משמעותית

הם סיימו ראשונים במזרח (ומקום 3-4 בכל הליגה) בעונה הסדירה, והפסידו בגמר האיזורי במשחק 7
יש להם שחקן בן 22 שקלע 20 נקודות העונה מהספסל, ויכולים לקוות שעוד שיפור מצידו

יש להם את אדביו בן 24 (ולאחר 5 עונות בליגה), חתום עד 2026, ואפשר לקוות שיהפוך לשחקן משמעותי יותר בשנים הקרובות (מדוע הנחת המוצא היא שהוא לא ישתפר יותר?). יוקיץ' למשל עלה מ-20 נקודות למשחק שתרם בעונות 3-5 בקריירה שלו, אל עבר 27 בעונות 6-7. אז ברור שיוקיץ' הוא חריג, ואדביו אינו דומה לו בסגנון, אבל זה לא ששחקנים לא הופכים דומיננטיים יותר סביב אמצע הקריירה שלהם (למשל גם יאניס ואמביד אט אט הופכים ל"מפלצות" עם השפעה גדולה יותר מאשר בעבר).

יש להם את וינסנט וסטרוס שסיימו זה עתה פלייאוף ראשון בו הם מהווים חלק משמעותי, ואולי רק עצם הניסיון והמעמד יעשה אותם טובים יותר בשנה הבאה
ואולי יותר חשוב מהכל - יש להם אירגון שמצליח "לייצר שחקנים יש מאין", ובחירות הסיבוב הראשון שלהם אצלם ביד (כפי הנראה עד 2025, כולל) לנסות ולייצר מכך משהו

רובינסון הוא "חוזה שלילי" עד שנת 2026, להירו יש חוזה לעוד עונה אחת - אז מדוע שקבוצות יסכימו לקבל אותם בתמורה לכוכב שלהם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 12:43 pm 
Hall of Famer

אם אפשר היה לחזור במכונת זמן, אז את השאלה שלך ניתן היה להפנות לפט ריילי בסיום עונת 2003/2004. ההיט בדיוק סיימו עונה מאד מעודדת. עם סגל צעיר הם סיימו במקום הרביעי. ניצחו את סדרת הסיבוב הראשון והפסידו בחצי הגמר בסדרה תחרותית למובילת המזרח, אינדיאנה. הדובדבן שבקצפת היה כמובן דוויין ווייד הרוקי, אבל קארון באטלר הראה מספיק פוטנציאל במשך השנתיים שהוא היה בהיט ואילו לאמר אודום הראה שאולי סוף סוף כל המסביב מתחיל להסתדר והכישרון העצום פורץ החוצה, כל זה כשהוא בן 24 בלבד. למה בדיוק לעשות שינוי, כשהמרווח לשיפור כל כך עצום? אז ריילי חשב אחרת והלך על שאק או'וניל המזדקן, שהיה ברור שאין לו עוד הרבה עונות במיכל, רוקן חצי קבוצה ויצא לדרך חדשה. את העונה הבאה - 2004/5 - ההיט בדיוק סיימו במקום הראשון במזרח עם 59 ניצ'. הגיעו לסדרת גמר מזרח שבה הפסידו ב-7 משחקים לאלופה היוצאת מדטרויט אחרי שהובילו 2-3, כשהכוכב הצעיר שלהם, דוויין ווייד, נעדר ממשחק מספר 6 בגלל פציעה בצלעות ואילו במשחק מספר 7 הוא לא היה אפקטיבי בגלל הפציעה.
אז ריילי חשב אחרת ממך והחליט שהוא צריך לתקן את הסגל. הוא העביר את אדי ג'ונס שנתן תפוקה לא רעה ואת דמיון ג'ונס שהיה בעונת פריצה והוסיף במקומם את אנטואן ווקר המזדקן, ג'ייסון וויליאמס שגם התחיל להזדקן ואת גרי פייטון הזקן. עוד הוסיף לעבות את הסגל עם ג'יימס פוזי. העונה אח"כ הסתיימה באליפות.

הסגל הנוכחי של מיאמי הוא סוג של אובראצ'יבר. יש כמה שחקנים מבוגרים שחלקם אחרי שיאם כמו לאורי וחלקם לא ברור מתי הגיל יתפוס אותם כמו טאקר וגם באטלר. אין באמת להיט זמן לחכות שאדבאיו אולי בעוד 2 עונות ישתפר משמעותית. הם צריכים לנצל את החלון של באטלר כאן ועכשיו וזה דורש מדיניות פרואקטיבית. אני לא אומר שחייבים שינוי, אבל אם יש סיכוי לשיפור, אז צריכים לנצל את ההזדמנות, גם אם זה אומר להקריב שחקן עתידי עם המון פוטנציאל תמורת כאן ועכשיו.

רובינסון כרגע נחשב כחוזה שלילי, בגלל שספולסטרה העדיף את סטרוס על פניו. עד הפלייאוף הנוכחי רובינסון לא נחשב כחוזה שלילי, אלא כקלע שלשות מהטובים והנפיצים שיש בליגה. להירו יש חוזה לעוד עונה אחת, אבל בוודאי שאפשר לנעול אותו על הארכת חוזה. אני לא יודע לגבי זכויות לארי בירד, אבל אם הוא עובר עם זכויות לארי בירד, אז בוודאי שאפשר להשאיר אותו אצלך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 12:52 pm 
Hall of Famer

אני גם כן "לא אומר שחייבים שינוי, אבל אם יש סיכוי לשיפור, אז צריכים לנצל את ההזדמנות"
בניסוח כזה או אחר (כלומר אני לא אגיד את ההיפך הגמור)

אבל אני לא רואה דרך סבירה לשיפור אמיתי מהסוג של תוספת של ברדלי ביל למשל (שההיט יצטרכו לטעמי לתת יותר תמורתו - למרבה האבסורד, ואז זה כבר בכלל לא יחזק את הקבוצה בהווה, ויחליש אותה רבות בעתיד - כי גם על בחירות דראפט הם יוותרו בעסקה שכזו אני מניח)
בסוף השחקנים מהקליבר הזה שאפשר להביא - הם עם "כוכביות כלשהם" ברמת האופי/כשירות/הישגיות בפלייאוף וכו'
הרי יש סיבה שביל (אולי) על המדף

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 1:00 pm 
Hall of Famer

קודם כל, ריילי הוכיח עם השנים, שכשהוא מאמין שיש לו קבוצה שיכולה להגיע להישגים היום, לא מעניין אותו העתיד. כך הוא בדיוק התנהג בפגרה של 2004 וגם בפגרה של 2005 וכמובן בשתי העונות לפני פגרת 2010, כשהוא רוקן את הסגל מחוזים בכלל כדי שהוא יוכל לעשות את הריצה שלו על השוק החופשי של אותה עונה.

לטעמי ברדלי ביל ישפר את מיאמי (אם הוא מסוגל להישאר בריא כמובן). הוא לא פרנצ'ייז פלייר. כשחקן מוביל החסרונות שלו בעיני הופכים להיות משמעותיים. אבל כסקורר שני לצד באטלר הוא יכול להפוך את ההתקפה של מיאמי למפחידה. בנוסף, כמו שאתה רשמת, ההיט מראים בשנים האחרונות יכולת ל"ייצר שחקנים יש מאין", כך שהם יכולים להתמודד עם ריקון מסויים של הסגל. אני לא יודע מה הוויזארדס יסכימו לקבל תמורת ביל. אני נתתי איזה הצעה סביב הירו שכוללת את רובינסון בשביל השוואת משכורות. אם צריך להוסיף עוד משהו להמתיק את העסקה, מיאמי ידעו להתמודד עם כך. אם הוויזארדס יעדיפו את לאורי לצד הירו, אז אפילו הרבה יותר טוב.

ברור שההיט לא צריכים להתאבד על טריידים, אבל כן לנסות ולנצל הזדמנויות. 3 השחקנים שאני רשמתי (לא סגור על דרוזן) לטעמי משפרים אפילו לא במעט את ההיט. אנחנו כמובן נישאר חלוקים על בראדלי ביל. החשש הגדול שלי מביל זה שב-3 העונות האחרונות שלו הוא לא עבר את ה - 60 משחקים ובעונה האחרונה הוא נעדר חצי עונה עם פציעה משמעותית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 1:43 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הסגל הנוכחי של מיאמי הוא סוג של אובראצ'יבר. יש כמה שחקנים מבוגרים שחלקם אחרי שיאם כמו לאורי וחלקם לא ברור מתי הגיל יתפוס אותם כמו טאקר וגם באטלר. אין באמת להיט זמן לחכות שאדבאיו אולי בעוד 2 עונות ישתפר משמעותית. הם צריכים לנצל את החלון של באטלר כאן ועכשיו וזה דורש מדיניות פרואקטיבית. אני לא אומר שחייבים שינוי, אבל אם יש סיכוי לשיפור, אז צריכים לנצל את ההזדמנות, גם אם זה אומר להקריב שחקן עתידי עם המון פוטנציאל תמורת כאן ועכשיו.

רובינסון כרגע נחשב כחוזה שלילי, בגלל שספולסטרה העדיף את סטרוס על פניו. עד הפלייאוף הנוכחי רובינסון לא נחשב כחוזה שלילי, אלא כקלע שלשות מהטובים והנפיצים שיש בליגה. להירו יש חוזה לעוד עונה אחת, אבל בוודאי שאפשר לנעול אותו על הארכת חוזה. אני לא יודע לגבי זכויות לארי בירד, אבל אם הוא עובר עם זכויות לארי בירד, אז בוודאי שאפשר להשאיר אותו אצלך.

מסכים

ברגע שההיט הלכו על באטלר, הם קבעו טיימליין
ודגש על הכאן ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 2:39 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אם הוויזארדס יעדיפו את לאורי לצד הירו, אז אפילו הרבה יותר טוב.

מיאמי יהיו יותר טובים בטווח הזמן המיידי עם ביל במקום לאורי והירו?
כפי שציינת, ביל עצמו כבר בן 29, ושיחק 57,60,40 משחקים בשלוש העונות האחרונות, ולא היה בסיבוב השני בפלייאוף מאז 2017

כמה שנים קדימה זה כמובן סופר דופק אותם, כשיהיה להם את ביל בן ה-31-33 על חוזה כפול (סדר גודל) מהעתידי הפוטנציאלי של הירו בן ה-25
היות שבאטלר ואדביו (ודאנקן רובינסון...) חתומים שם עד 2026, אני באמת לא מבין למה חלון הזמן הוא ספציפית השנה הקרובה נניח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 5:00 pm 
Hall of Famer

אני מאמין שמיאמי יהיו יותר טובים. בשל המשכורת הגבוהה של לאורי, 28 מיליון לעונה הבאה, אני מאמין שמיאמי תוכל להשיג בעסקה כזאת רכז סולידי (אולי עסקה משולשת עם עוד קבוצה).
מה זה חשוב מתי הוא היה בפעם האחרונה בסיבוב השני בפלייאוף? היו לוושיגטון קבוצות שהיו צריכות להגיע לסיבוב השני בתקופה הזאת והם היו אנדראצ'יברים בגלל ביל? הפציעות כמו שאמרתי זה חשש אמיתי.

לגבי חלון הזמן כבר עניתי - למיאמי יש מספר שחקנים ותיקים, כך שאתה לא יכול לבנות על פיק של שחקנים אחרים בעוד 3 שנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 5:25 pm 
Senior

בגדול אתה אף פעם לא יודע כמה זמן יש לחלון שלך, בעיקר לא כשהסגל שלך יחסית מבוגר ועם הקצב שפציעות קורות בפלייאוף.
מספיק שב3 שנים הקרובות פעם אחת באטלר או באם ייפצעו בפלייאוף ועוד פעם אחת הם יקבלו את מילווקי בשלב מוקדם ויאניס שוב ישתק את באטלר, זה כבר כמעט סוגר להם את החלון.

אני גם לא כזה בטוח שטריידים ישפרו אותם יותר מאשר שיפור של הירו ובאם, אבל אני כן מסכים שהם צריכים ללכת בכל הכוח על הכאן ועכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 6:49 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
עמוס לב כתב:
אם הוויזארדס יעדיפו את לאורי לצד הירו, אז אפילו הרבה יותר טוב.

מיאמי יהיו יותר טובים בטווח הזמן המיידי עם ביל במקום לאורי והירו?
כפי שציינת, ביל עצמו כבר בן 29, ושיחק 57,60,40 משחקים בשלוש העונות האחרונות, ולא היה בסיבוב השני בפלייאוף מאז 2017

כמה שנים קדימה זה כמובן סופר דופק אותם, כשיהיה להם את ביל בן ה-31-33 על חוזה כפול (סדר גודל) מהעתידי הפוטנציאלי של הירו בן ה-25
היות שבאטלר ואדביו (ודאנקן רובינסון...) חתומים שם עד 2026, אני באמת לא מבין למה חלון הזמן הוא ספציפית השנה הקרובה נניח

מי שהופך את מיאמי מקבוצת פלייאוף חביבה לקבוצת פלייאוף מאיימת עם הישגים נאים זה ג'ימי באטלר.
הוא בן 33 עוד מעט.
המשמעות היא כנראה שיש לו ברמות הגבוהות עוד שנתיים-שלוש.

אתה צודק שמיאמי היו יכולים לנסות לבנות סביב הירו וסביב באם
אבל הם בחרו (בצדק או לא, נראה לי שבצדק) ללכת על האופציה של באטלר
והם מחויבים לו
והמשמעות היא שהם מוכוונים לאליפות *כרגע*.

הם יכולים להמשיך כמו שהם ולתכנן גם להווה וגם לעתיד
אבל אצל קונטנדריות אמיתיות (ומיאמי מחשיבה את עצמה ככזו, אני לא משוכנע)
כדאי (באופן מושכל וזהיר) למכור את העתיד תמורת ההווה.

או במלים אחרות, הייתי הולך על ביל תמורת הירו + משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 9:58 pm 
Hall of Famer

לא כלכך הצלחתי להבין מה זה אומר שההיט הלכו על האופציה של באטלר במקום לבנות סביב באם והירו. לבאם יש חוזה באורך החוזה של באטלר, והירו עוד על חוזה הרוקי שלו. איך ההחתמה של באטלר באה במקום לבנות סביבם?

בכל מקרה, באטלר מביא המון להיט, זה חיבור של כפפה ליד והוא מוצלח מאד. כולם מרוצים כמדומני. זה אולי לא יביא אליפות, אבל זה מביא קבוצה תחרותית, לוחמת ומעניינת, וזה סבבה לגמרי. לגבי האופציה של בנייה סביב הירו, אולי כדאי להזכיר שלצד עונות סדירות טובות, בשני הפלייאופס האחרונים הרמה שלו ירדה משמעותית לרבות הקליעה לשלוש, וזה בעיקר אומר חשש מהותי לכך שכשההגנות מתכווצות והמשחק נהיה קשוח יותר, הוא לא מספיק טוב.

האמת שגם לא ברור לי מה זה "מיאמי מחשיבה את עצמה כקונטנדרית". הם הצהירו על כך בועדת הקונטנדריות הרשמית של הליגה? מה המשמעות של האמירה הזו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 10:27 pm 
Hall of Famer

זה אומר שהם חושבים שיש להם סיכוי ממשי וריאלי לזכות באליפות (אחרת לא היו הולכים על לאורי)

בנוגע לנקודה הראשונה, ניסיתי לומר שהטיימליין של מיאמי נקבע לפי הרכישה של באטלר. הם מכוונים לנצח עכשיו ולא אי-שם בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2022 11:13 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מה זה חשוב מתי הוא היה בפעם האחרונה בסיבוב השני בפלייאוף? היו לוושיגטון קבוצות שהיו צריכות להגיע לסיבוב השני בתקופה הזאת והם היו אנדראצ'יברים בגלל ביל? הפציעות כמו שאמרתי זה חשש אמיתי.

אני חושב שזה רלוונטי, כי אתה לא בטוח מה הוא נותן ב"כדורסל פלייאוף" - עם הגנות חזקות ממול, ושצריך לשחק באינטנסיביות 35 דקות כל 48 שעות
זה לא שחקן שאתה מביא והוא "באנקר" למעמדים הללו (כמו דונובן מיצ'ל שהוזכר למשל)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:16 am 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שביל הוא התאמה התקפית מבחינת סגנון להיט הרבה יותר ממיצ'ל שאפקטיבי בעיקר עם הכדור ביד.
לא הבנתי לגבי זה שהוא לא היה בסיבוב השני בפלייאוף והיכולת שלו בפלייאוף. מה, הסיבוב הראשון (סה"כ 2 סדרות פלייאוף של ביל מאז 2017) לא נחשב חלק מהפלייאוף?
ברדלי ביל כבר 10 שנים באן.בי.איי, 5 פעמים הוא ביקר בפלייאוף. אנחנו יודעים בקירוב טוב מה הוא מסוגל לתת, בעונה הרגילה וגם בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:55 am 
Hall of Famer

נדמה לי שמיטצ'ל מגן הרבה יותר טוב מביל. זו נקודה לזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:36 am 
Junior

מיטצ'ל לא התעלה בפלייאוף מאז דנבר. הוא לא עבד בהגנה ביוטה, וכנראה שבמיאמי זה ישתנה. מיטצ'ל שיחק עם שני מובילי כדור ביוטה, אז זו לא תהיה בעיה.
בתור אוהד יוטה, אין לי מה לעשות עם הירו ורובינסון, גם כמה הגארדים שלי לא שומרים.
אם מכריחים אותי לתת למיאמי את מיטצ'ל, אני לוקח את הירו ווינסנט וכמה בחירות סיבוב ראשון.
השדרוג האמיתי ליוטה יהיה באם תמורת גובר או באטלר תמורת מיטצ'ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: