סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

מי לוקחת?
מכבי ב-2 23%  23%  [ 7 ]
מכבי ב-3 33%  33%  [ 10 ]
הרצליה ב-3 37%  37%  [ 11 ]
הרצליה ב-2 7%  7%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 30
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 9:41 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זאת בכלל תמונה מהחתונה של בנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 9:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
על שמעון מזרחי אפשר לעשות חולצות מצבי רוח כמו שעושים על דארת' ויידר.
בכל אופן הוא כבר לא פונקציה, הוא כבר חצי זומבי. אותי מעניין אם כבר לראות את ווייצ'יץ' ודני פדרמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:00 am 
Senior

וסתם בשביל להרבות קונצנזוס בעולמנו, זה קליפ של מיקי ברקוביץ ברגע של מורת רוח משי סידי. "מה הוא צועק" כך מיקי

https://twitter.com/i/status/1532090293398429702

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:30 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני דווקא מאד בעד שמנהלים מקצועיים כושלים יקבלו את התענוג לאמן את הקבוצה שהם בנו ולהתבזות איתה. מצידי שבשנה הבאה ווייציץ' יאמן את מכבי.

אם אתה אוהד את מכבי, אתה לא צריך להיות בעד זה.
כלומר, במקום מתוקן, אחרי ששולחים את המנהל המקצועי לאמן את חבורת ההריסות שהוא בנה והוא כמובן לא מצליח, אז הוא מפונה עם ההריסות מחוץ למועדון. במציאות הצהובה אבי אבן יחזור להיות הסקאוט ולקבל תשבוחות על כל שחקן שמכבי תביא ויצליח והעברת האחריות על המאמן כשהקבוצה כולה לא תצליח. וזה מה שיקרה בדיוק לווייצ'יץ' אם איכשהו ישלחו אותו לאמן את הקבוצה. בטווח הקצר יהיה יותר גרוע, בטווח הארוך יהיה אותו דבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:48 am 
Freshman

במקום מתוקן אם מישהו עושה עבודה גרועה מפטרים אותו, לא מענישים אותו ואת הארגון ביחד.
אתם חושבים שנהוג בחברות תוכנה שמגייס שמביא מפתחת לא מוצלחת מחליפה אותה בתפקיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:03 am 
Hall of Famer

מילת המפתח שרשמתם שניכם היא "מתוקן". ובארגון מתוקן הייתי מסכים איתכם.
אבל מכבי היא לא ארגון מתוקן, היא ארגון רקוב ורעיל עם פירמידה הפוכה שלא שואף יותר להצלחה, אלא רק לגלגל כסף ולהגן על הגב של מנהליו האמיתיים (שבמקום אחר, מתוקן, היו עובדים של הבוסים שלהם ומועפים במקרה של כשלונות כאלה. במכבי הם הבוסים האמיתיים).
לכן זה לא ממש משנה את מי יביאו למכבי, הריקבון המושרש במועדון והרוח שמשודרת שבינוניות היא הצלחה (כדי לשמור על הכסף המתגלגל)לא יכולה שלא לחלחל לכל שורות המועדון. מכבי נכשלת בשנים האחרונות גם עם מאמנים בעלי שם אירופי, כי היא לא יכולה אחרת (חוץ מאולי תקופה פה ושם שדברים בפוקס מתחברים).
זו גם הסיבה שאני אומר שכל ויכוחי המאמן חשוב כן או לא, וכל ההשוואות שחקן-מול-שחקן, לא רלוונטיות כשמדובר במכבי. אונואקו הוא מפלצת בהרצליה? תביא אותו למכבי וסיכוי טוב שהוא ייראה כמו אחיו. תיקח את כל אנדולו אפס כמו שהיא, שים אותה 5 שנים במכבי, וברוב השנים הם ייכשלו.
מאחר שעוד לא ראינו כלום מבחינת השפל שמכבי הנוכחית, כארגון ומועדון, מסוגלת לרדת אליו - כבר עדיף שעל הדרך מי שיבוזה הכי הרבה יהיו הבוסים של הפירמידה ההפוכה הזו, שידגימו לעיני כל מה קורה כשהם מאמנים את השחקנים שהם הביאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:19 am 
Hall of Famer

רואה שחורות כתב:
במקום מתוקן אם מישהו עושה עבודה גרועה מפטרים אותו, לא מענישים אותו ואת הארגון ביחד.

אלא אם כן לאותו עובד גרוע יש מידע פנימי על תהליכים אפלים בחברה שבהנהלה מפחדים שיצא החוצה .......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
רואה שחורות כתב:

אלא אם כן לאותו עובד גרוע יש מידע פנימי על תהליכים אפלים בחברה שבהנהלה מפחדים שיצא החוצה .......

זה הקטע שמעניין אותי. ברור לכולם איזה מידע יש לוויציץ, הרי הוא היה מושקע בבנק של פנאן, אבל מה יש לאבן? אאל"ט הוא לא היה באזור בזמנו של מוני, אז מה כבר יש לו עליהם שמשאיר אותו במערכת שנה אחרי שנה וכישלון אחרי כישלון? ומילא תגידו הוא לא מאמן, אבל גם כסקאוט הוא די גרוע. איזה כשרונות הוא כבר הביא בשנים האחרונות? קמרון טיילור וקנדריק ריי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:58 am 
Freshman

באיזשהו מקום אין מטרה אמיתית לבנות קבוצה שאמורה לרוץ לטווח ארוך, אין שום יד מכוונת מקצועית.

מביאים 2-3 כישרונות, שמים מסביב כמה שחקנים אתלטים שיעשו כמה הטבעות מרשימות וכו', ודחיפת הקהל בהיכל וזה הכל. אין מאמן, אין שום עבודה על יסודות, נטו לרוץ על כישרון אישי והיילייטס. כשרואים משחקי יורוליג של קבוצות מאומנות ברמות הגבוהות - אנדולו, באיירן, ריאל, ברצלונה...
רואים דרך, רואים מחויבות, רואים סדר, רואים הגנה, רואים קבוצות מאומנות, כדורסל שיותר מזכיר שחמט מאשר "דמקה", ומכבי קבוצת "דמקה", שלא לומר "דמיקולו" - חדלת אישיים/זהות, חסרת אופי.

זה גם לא הימים של פעם שמביאים שחקנים ברמת NBA, או פוטנציאלים/גניבות ומתאימים אותם בקבוצה מאומנת והפער האיכותי היה ניכר על האירופאים. היום הליגה מלאה באמריקאים, בכישרונות, באתלטיים, שחקנים שבאים וחוזרים מ- NBA, ולא בשלהי הקריירות שלהם, כולל אירופאים, ואין למכבי יתרון איכותי בכדורסל של היום - לא ברמת הכישרונות, לא ברמת האטרקטיביות, לא ברמת התקציב, לא ברמת המסורת, לא ברמת האימון, אין שאיפה להתחרות ברמות הגבוהות או אפילו לכבוש את הליגה בפער, וגם אין כוונה לבעלים לזוז הצידה עבור מישהו שיכול לעשות את העבודה יותר טוב. מכבי עדיין פרה חולבת, למרות שהחלב שלה חמוץ/מקולקל כבר לא מעט שנים, אבל היא רועה ב- "שוויצריה" וממתגת את עצמה כפרה "עלית" והפראיירים הקבועים ממשיכים "לקנות" כל עונה את הסחורה המקולקלת ולשכנע את עצמם שהיא תשתפר, למרות הניהול הירוד של הרפתנים.

יש עוד אספקטים של "למה זה קורה" אבל זה כבר לא שייך לתחום הכדורסל או "ניהול כדורסל", אולי אשמור את זה לפורום הכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 12:29 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עופר האדום כתב:
רואה שחורות כתב:

זה הקטע שמעניין אותי. ברור לכולם איזה מידע יש לוויציץ, הרי הוא היה מושקע בבנק של פנאן, אבל מה יש לאבן? אאל"ט הוא לא היה באזור בזמנו של מוני, אז מה כבר יש לו עליהם שמשאיר אותו במערכת שנה אחרי שנה וכישלון אחרי כישלון? ומילא תגידו הוא לא מאמן, אבל גם כסקאוט הוא די גרוע. איזה כשרונות הוא כבר הביא בשנים האחרונות? קמרון טיילור וקנדריק ריי?

אני לא מאמין בתיאוריות הקונספירציה על ווייצ'יץ' שמחזיק את מכבי בביצים.
אני חושב שהסיבה היא הרבה יותר פשוטה. דני פדרמן אוהב את ווייצ'יץ', דני פדרמן אוהב את אבי אבן. איתם הוא יכול להיות איש כדורסל ולנהל מקצועית את מכבי. זה מה שחשוב וזה מה שקורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 12:30 pm 
Sophomore

אמנם עדיין לא נפתח התרד של "מכבי לעונת 23\22", אבל אני קצת אקדים ואני אומר שאני כל כל לא מבין איך יכול להיות שיש כ"כ הרבה אוהדים, וככל הנראה גם מכבי תל אביב עצמה
שרוצים לראות את ווילבקין ממשיך לעונה הבאה. אני לא חושב שווילבקין מיותר כמו שנניח דריק ווליאמס או עוז בלייזר מיותרים, אלא אני פשוט ממש חושב שווילבקין הוא ממש שורש הבעיה של מכבי.
קצת מתקשה להבין איך לא רק שלא רואים את זה, אלא גם ממש היו שמחים לראות אותו ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 12:32 pm 
Sophomore

האוהדים הצהובים לוקחים את זה קשה.

תמונה

מנסיון, עם הזמן מתרגלים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 12:37 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שווילביקין הוא שורש הבעיה של מכבי.
אני כן חושב שווילביקין דורש התאמה לא פשוטה בקבוצה שהוא משחק כדי שהוא יוכל להוביל אותה לצמרת היורוליג. אני חושב שהאנשים שבונים את הסגל במכבי מתעלמים מכך וכהרגלם עושים עבודה מחורבנת ומטומטמת בבניית הסגל.
אני חושב שמאז 2015, אני יכול על כל עונה להצביע על לפחות טעות אחת קריטית בבניית הקבוצה שחיסלה לקבוצה כל סיכוי לעשות משהו, בדרך כלל זאת הייתה יותר מטעות אחת ובדרך כלל אותה טעות בדיוק נעשתה גם בעונה הבאה.
את החולשות והבעיות של מכבי העונה מניתי עוד לפני תחילת העונה בהצלחה מרובה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 1:00 pm 
Hall of Famer

נשאלת השאלה גם מה וילבקין רוצה וצריך לעשות. יש לו חוזה, אבל אני במקומו הייתי מחפש כל דרך לצאת ממנו. כתבתי את זה עוד לפני העונה, מכבי היא כתם על הקריירה שלו ועכשיו אפילו עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 1:46 pm 
Hall of Famer

נתון לא נתפס
שלושת ההפסדים של מכבי בפלייאוף הנוכחי, הם בהפרשים הגדולים ביותר בהיסטוריה של המועדון (מבין הפסדי הפלייאוף)
ושניים מהמשחקים היו אפילו בבית

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 1:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
sir charles כתב:
עופר האדום כתב:
רואה שחורות כתב:

אני חושב שהסיבה היא הרבה יותר פשוטה. דני פדרמן אוהב את ווייצ'יץ', דני פדרמן אוהב את אבי אבן. איתם הוא יכול להיות איש כדורסל ולנהל מקצועית את מכבי. זה מה שחשוב וזה מה שקורה.

אינני חסיד של תאוריות קונספירציה, אבל אם אני הולך עם התאוריה שלך אז עולה השאלה: למה אבא של דני, שמכבי היא הבייבי שלו, לא מונע מהג'וניור להרוס את מה שהוא ומזרחי בנו? לאורך שנים מכבי היתה שם נרדף להצלחה ומצוינות (ועזבו כרגע באלו דרכים נלוזות זה הושג) והשנים האחרונות ממש הורסות את המותג. איזו סיבה יש לאבות המייסדים לקבל את הרס המותג אם לא מדובר פה באיזה סוד אפל שצריך להסתיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 1:57 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני כן חושב שווילביקין דורש התאמה לא פשוטה בקבוצה שהוא משחק כדי שהוא יוכל להוביל אותה לצמרת היורוליג. אני חושב שהאנשים שבונים את הסגל במכבי מתעלמים מכך וכהרגלם עושים עבודה מחורבנת ומטומטמת בבניית הסגל.
אני חושב שמאז 2015, אני יכול על כל עונה להצביע על לפחות טעות אחת קריטית בבניית הקבוצה שחיסלה לקבוצה כל סיכוי לעשות משהו, בדרך כלל זאת הייתה יותר מטעות אחת ובדרך כלל אותה טעות בדיוק נעשתה גם בעונה הבאה.
את החולשות והבעיות של מכבי העונה מניתי עוד לפני תחילת העונה בהצלחה מרובה.

אני חושב שהוא עיקר הבעיה.
שים לב לשני דברים :
א. הוא קיבל את המפתחות לעשות במכבי כמע כל מה שהוא רוצה בארבע השנים האחרונות. הקבוצה היתה שלו ממש.
מעבר לסטטיסטיקה האישית (מעדיף שלא להיכנס לזה, לדעתי הוא "מיני-ווסטברוק" בהרבה מובנים) בשורה התחתונה הקבוצה נכשלה לגמרי בארבעת השנים האלו.
לא הגיע פעם אחת לפיינל פור ופעמיים לא הגיע בכלל להצלבה. גם כמות התארים שזכו בליגה שלנו היא לא מה שציפו לפני 4 שנים שהחתימו אותו.

ב. כ"כ הרבה זרים נכשלו כאשר ווילבקין הנהיג את הקבוצה הזו, ומי שלא נכשל לא היה קרוב למלא את הפוטנציאל שלו (ווליאמס, זיזיץ, ריינולדס, מייקל רול).
אני גם לא זוכר ישראלים שפרחו כל כך בתקופתו. גם פה יש חלק גדול לווילבקין.

ראי שעל הקיר כתב:
נשאלת השאלה גם מה וילבקין רוצה וצריך לעשות. יש לו חוזה, אבל אני במקומו הייתי מחפש כל דרך לצאת ממנו. כתבתי את זה עוד לפני העונה, מכבי היא כתם על הקריירה שלו ועכשיו אפילו עוד יותר.

כמו שמישהו כתב בדיון על מכבי לא מזמן. בשביל ווליבקין ברמת המשחק האישי מכבי היא חלום. אף קבוצה עם שאיפות רציניות לא תיתן לו לשחק כך.
הוא יכול ללכת לקבוצות אחרות עם שאיפות אבל הוא יהיה אומלל.
אני חושב שהוא מאד נהנה במכבי. מבחן התוצאה כנראה כואב לו, אבל זה מתקזז עם ההנאה האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 2:22 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהוא נהנה להיות מבוזה שנים רצופות, ולקבל שם של מישהו שלא מסוגל להוביל קבוצה עם היסטוריה כמו מכבי אפילו לרמות שהתקציב שלה אמור להביא אותה. זה לא פלייגראונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 5:52 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עמוס לב כתב:

אני חושב שהוא עיקר הבעיה.
שים לב לשני דברים :
א. הוא קיבל את המפתחות לעשות במכבי כמע כל מה שהוא רוצה בארבע השנים האחרונות. הקבוצה היתה שלו ממש.

הוא קיבל סוג של יד חופשית, אבל אני לא חושב שמעולם מכבי בנתה קבוצה שתפורה לחולשות שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 6:19 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא חושב שהוא נהנה להיות מבוזה שנים רצופות, ולקבל שם של מישהו שלא מסוגל להוביל קבוצה עם היסטוריה כמו מכבי אפילו לרמות שהתקציב שלה אמור להביא אותה. זה לא פלייגראונד.

אני מניח שהוא בעיקר נהנה להרוויח המון כסף, ליהנות ממעמד של כוכב בלתי מעורער ולחיות בתל אביב. איכשהו לתחושתי, בואכה גיל 30, הוא פחות מוטרד מהמוניטין התיאורטי שלו ויותר ממצב העו"ש ומכמה כיף לו בחיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 6:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כתבתי את זה כבר כמה פעמים לגבי ווילבקין - אם הפרנצייז פלייר שלך הוא גארד נמוך שלא יודע לרכז (מריץ המתפרצות הגרוע שראיתי), לא עושה את השחקנים שלצידו טובים יותר, מצריך המון התאמות של השחקנים סביבו, לא ממש מצטיין ברגעים מכריעים ועולה המון כסף - אולי כדאי להשקיע את כל הכסף הזה בצורה חכמה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 7:01 pm 
Hall of Famer

כמה הוא מרוויח במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 7:12 pm 
Hall of Famer

1.9 מליון דולר לעונה בחוזה ל3 שנים, העונה הבאה היא האחרונה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:33 am 
Junior

sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
sir charles כתב:
עופר האדום כתב:
רואה שחורות כתב:

אינני חסיד של תאוריות קונספירציה, אבל אם אני הולך עם התאוריה שלך אז עולה השאלה: למה אבא של דני, שמכבי היא הבייבי שלו, לא מונע מהג'וניור להרוס את מה שהוא ומזרחי בנו? לאורך שנים מכבי היתה שם נרדף להצלחה ומצוינות (ועזבו כרגע באלו דרכים נלוזות זה הושג) והשנים האחרונות ממש הורסות את המותג. איזו סיבה יש לאבות המייסדים לקבל את הרס המותג אם לא מדובר פה באיזה סוד אפל שצריך להסתיר?

אם אני צריך לנחש, האבא מעדיף שהבן ישתפשף ומקסימום יהרוס צעצוע, ולא עסק אמיתי. הילד צריך ללמוד מלמטה איך לנהל עסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

picknroll כתב:
אם אני צריך לנחש, האבא מעדיף שהבן ישתפשף ומקסימום יהרוס צעצוע, ולא עסק אמיתי. הילד צריך ללמוד מלמטה איך לנהל עסק

ללמוד מלמטה זה להתחיל בחדר הדואר בארגון, לא לנהל אותו. כולנו יודעים שפדרמן לא עשה את הונו מההכנסות של מכבי, אבל מדובר פה בצעצוע שהוא מאוד אוהב ואני בטוח שהוא לא היה רוצה לראות אותו נשבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: