סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

מי לוקחת?
ירושלים ב-3 33%  33%  [ 11 ]
ירושלים ב-2 21%  21%  [ 7 ]
חולון ב-2 36%  36%  [ 12 ]
חולון ב-3 9%  9%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 33
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:31 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
violin כתב:
כישלון באירופה
כישלון בגביע
כישלון בליגה.
כל ההדחות מול קבוצות פחות טובות על הנייר.
כנראה שצריך מאמן.
וכנראה שקבוצה שמתיימרת להגיע למשהו לא יכולה להחזיק כל כך הרבה נגרים בסגל.

פה אתה מתחבר למה שכתבתי בת'רד על מכבי בעניין מנהלים מקצועיים שמגיע להם להתבזות כמאמני הקבוצות שהם הרכיבו.

זה נכון.
אבל ההיגיון של בעלי הקבוצות או יותר נכון ההיבריס שלהם הוא פסיכי.
מה הם חשבו לעצמם? שהלפרין ואבן יעשו קסמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:44 pm 
Sophomore

נקמה של הצדק על הצעד המתריס של הרשתות של ירושלים.
אם יש קארמה בעולם, היא קרתה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:50 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
איזה קטע.... עארסים בדיוק כמו הקומץ של הפועל ת״א......

אגב , לפי מה שכתוב זה בא כתוצאה מדרישת המשטרה , לא יוזמה של הפועל.

זו התגובה של גיא הראל :

ציטוט:
לגמרי איתך. כבר לפני משחק מספר 1 בסידרה הייתה דרישה כזו מהמשטרה והצלחתי להוריד אותם מזה. לצערי אחרי האירועים שהיו שם עוד לפני הפתיחה נציג המשטרה הודיע לי שאו שתהיה רשת או שנצטרך לוותר על האוהדים באולם תחת אוהדי היריבה. כל הטיעונים והנסיונות לא עזרו הפעם עקב אירועי המשחק הראשון

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:22 pm 
Freshman

איך היה בא לי שננצח היום, אבל צריך להודות שחולון קבוצה יותר טובה, יותר מוכשרת, יותר מאומנת ועם אופי אדיר.
הפועל לעומת זאת זה מועדון שהתמכר לגימקים, עברו אצלנו 9 זרים השנה, על כמה באמת אפשר להגיד שהיו טובים? אולי שלושה ואני נדיב.
עד שלא יהיה שינוי ניהולי המועדון ימשיך ללכת אחורה. הלפרין, חומסקי והראל הם אנשים אהובים מאוד אבל הם חייבים ללכת הביתה. הבעלים האמריקאי (זה שהחליף את מלך החניונים) צריך או לקחת פיקוד או למכור את המועדון.

ולגבי מה שנכתב על אדמס, אני כלכך מסכים, היום ראו את ההבדל בין וינר עם קלאסה כמו מגי לבין ערס צעצוע כמו אדמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:57 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
עופר האדום כתב:
החולונים דופקים עבודת נאחס הפוך חזקה.

2 הצדדים.
כרגיל.
ואני עם אותה מנטרה מהמשחק הקודם-
הקבוצה שתקלע באחוזים גבוהים יותר מ3, תנצח

הפועל קלעה היום באחוזים גבוהים יותר מ 3, חולון ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:00 am 
Sophomore

Y.T כתב:
איך היה בא לי שננצח היום, אבל צריך להודות שחולון קבוצה יותר טובה, יותר מוכשרת, יותר מאומנת ועם אופי אדיר.
הפועל לעומת זאת זה מועדון שהתמכר לגימקים, עברו אצלנו 9 זרים השנה, על כמה באמת אפשר להגיד שהיו טובים? אולי שלושה ואני נדיב.
עד שלא יהיה שינוי ניהולי המועדון ימשיך ללכת אחורה. הלפרין, חומסקי והראל הם אנשים אהובים מאוד אבל הם חייבים ללכת הביתה. הבעלים האמריקאי (זה שהחליף את מלך החניונים) צריך או לקחת פיקוד או למכור את המועדון.

ולגבי מה שנכתב על אדמס, אני כלכך מסכים, היום ראו את ההבדל בין וינר עם קלאסה כמו מגי לבין ערס צעצוע כמו אדמס.

אדאמס אכן שחקן ערס ודי פרחח, אבל מוכשר ברמות. אם היה לוקח קצת מהיכולת שלו לעשות פרצופים לכל השחקנים האחרים ומתעל אותה ליכולת כדורסל, הוא היה במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:15 am 
Sophomore

הפועל לא שווה כלום ושום דבר העונה בלי הערס צעצוע הזה. הבן אדם החזיק את הקבוצה במשך משחקים שלמים, הקבוצה הזאת נבנתה בצורה מחורבנת והיא לגמרי צריכה להבנות סביבו בתקווה שישאר לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:17 am 
Sophomore

דרך אגב אוהדי חולון פוצצו במכות 2 אוהדי הפועל בסיום המשחק

נזקקו לטיפול רפואי.

יכול להיות שעדיף כלוב פעם הבאה ולא רשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:22 am 
Junior

B.a.c כתב:
הפועל לא שווה כלום ושום דבר העונה בלי הערס צעצוע הזה. הבן אדם החזיק את הקבוצה במשך משחקים שלמים, הקבוצה הזאת נבנתה בצורה מחורבנת והיא לגמרי צריכה להבנות סביבו בתקווה שישאר לעונה הבאה.

לא יודע מה זה ערס צעצוע. הבעיה שלי איתו (בהתקפה) היא בעיקר שהוא פשוט לא שחקן חכם. אפרופו, לא מדברים על זה, אבל לזריקה האחרונה הוא עלה עם 4 שניות על השעון, 3 מטר מאחורי קו השלוש עם יד על הפנים. גם החלטה לא אינטיליגנטית במיוחד בלשון המעטה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:30 am 
Sophomore

מנחם כתב:
Krembo2 כתב:
עופר האדום כתב:
החולונים דופקים עבודת נאחס הפוך חזקה.

2 הצדדים.
כרגיל.
ואני עם אותה מנטרה מהמשחק הקודם-
הקבוצה שתקלע באחוזים גבוהים יותר מ3, תנצח

הפועל קלעה היום באחוזים גבוהים יותר מ 3, חולון ניצחה.

לא אמרתי את זה לפני המשחק היום...רק ב2 הראשונים...
מה שנקרא טיימינג זה עניין של תזמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:35 am 
Sophomore

אני חושב שמדובר בכישרון עצום, הלוואי והסיום הלא כל כך מרשים של העונה יגרום לו להשאר אצלנו עוד עונה.

השילוב שלו עם אובה לא אידיאלי. אני חושב שאדאמס צריך לידו סקורר עם יד יותר יציבה מבחוץ שיכול למשוך אליו אש, כל מה שאובה לא. כרגע דאבל אפ על אדאמס מספיק כדי לנטרל את כל משחק ההתקפה של הפועל פחות או יותר.
צריך לזכור שמדובר בשחקן חסר נסיון באירופה ומה שהוא הראה העונה בהחלט לא מובן מאליו. שוב, בעיניי, עם בניה נכונה סביבו הוא שחקן שיכול להוביל קבוצה לתואר בתור הכוכב המרכזי. אבל נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:38 am 
Sophomore

B.a.c כתב:

נזקקו לטיפול רפואי.

לא יודע לגבי הסיפור הזה והוא גם לא באמת רלוונטי. אני כמובן מקווה שהוא בסדר אבל לא הייתי שם ואין לי מושג מה קרה שם ואם הסיפור בכלל נכון (אם כי מאמין לך כמובן שלא המצאת אותו). מה שאני אומר זה שהניסיון דמוניזציה כלפי קהל היריבה במקום לנסות להתרכז בעצמך ובקבוצה שלך, גורם לעולם בסופו של דבר לגמול לך.

ירושלים הגיעו בכמות מאוד יפה לחולון וקיבלו את כל הכבוד שמגיע לקהל יריבה. כמובן היו התגרויות הדדיות, אבל נפתח יציע עבור אוהדי ירושלים ולא שמעתי על שום
תקריות מיוחדות. אפילו האבוקה שירושלים הדליקו היתה בסדר גמור (למרות שזה לא בסדר כלפי אנשים עם קשיי נשימה, אבל ניחא).
בתמורה להכנסת האורחים היפה, קיבלו רשת לפרצוף, סתם כדי להתגרות ולהציק. אולי אם הנהלת ירושלים היתה מתעסקת פחות בלשכנע את המשטרה למה רשת היא דבר נחוץ, ויותר בקבוצה שלהם, הגרוש ללירה היה מספיק כדי לעבור. אולי המוטויבציה שקיבלו שחקני חולון מהשפלת האוהדים שלהם דירבנה אותם. סתם רעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:55 am 
Junior

B.a.c כתב:

נזקקו לטיפול רפואי.

תעשו את עצמכם מופתעים

הם שוב ושוב מוכיחים שבכדורסל מדובר בקהל הכי מגעיל בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:18 am 
Sophomore

מתערב , אחרי תקופה שלא הייתי פה. לקחתי את ילדי למשחק מספר 2 והייתי ממש על התפר בין אוהדי ירושלים לחולונים. כמויות הקללות/תנועות שחיטה , ורצון לריב באו במיוחד מהצד האדום , וזה כמובן הבעיר את השטח וגרם לצד החולוני להתפרע (בטח ובטח שלא מצדיק). אז האדומים רחוקים שנות אור מדימוי הטלית שכולה תכלת וגם שירי "ירושלים של זהב" לא עושים מהם נחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:22 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
דעה לא פופולרית: אדאמס שחקן הרבה פחות טוב ממה שעשו ממנו.

עוד דעה לא פופולרית (אני מניח): הוא לא בהכרח הגארד הכי טוב של הפועל ירושלים
זה באמת מפליא איך הוא מותג כ"סקורר על", בעוד אובאסוהן "נגר" - ובשורה התחתונה הם נותנים בערך את אותו הסקור (וגם באחוזים אין הבדל ממש מהותי)
נכון שהם לא משיגים סלים באותן הדרכים, וחוזקם לא נבנה על אותן היכולות - אבל בסוף "סל זה סל"

Y.T כתב:

מדהים איך אותה הפסקה יכולה להירשם "אחד לאחד" גם על מכבי ת"א

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:41 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
ראובן כתב:

זה באמת מפליא איך הוא מותג כ"סקורר על", בעוד אובאסוהן "נגר" - ובשורה התחתונה הם נותנים בערך את אותו הסקור (וגם באחוזים אין הבדל ממש מהותי)
נכון שהם לא משיגים סלים באותן הדרכים, וחוזקם לא נבנה על אותן היכולות - אבל בסוף "סל זה סל"

אבל הדרך היא באמת נקודה חשובה.

אובה שחקן הרבה יותר חד גוני, הקליעה שלו לא טובה, יורדים פה על קבלת ההחלטות של אדמס, אבל אובה ברוב הזמן מקבל החלטות נוראי ברמה של לתפוס את הראש 3 פעמים במשחק מעצבים. הוא פשוט לא ציוות טוב ליד אדאמס. מזכיר שאדאמס צעיר יותר ובעל הרבה פחות נסיון. אם צריך לבחור באחד מהם אין ספק שאובה צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:43 am 
Freshman

אדאמס שחקן יותר מוכשר מאובה..וזה מרגיש שהוא עושה את הנקודות בקלות..לכן זה מרגיש שהוא קולע יותר מאובה..מה שכן אדאמס זה חור שחור בהגנה ברמת האדם אריאל..כל פיק אנד קול עם רגלנד הוא שמר באופן זוועתי..אז אם הוא יעזוב לפחות שלא נעשה ממנו ג'ורדן בטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:50 am 
Sophomore

לא יודע מי הופך אותו לג'ורדן

אבל בוא גם לא נהפוך אותו לעוד שחקן שעבר פה, הוא שחקן באמת מיוחד, מהטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות. כן גם היו לו משחקים שנתן אחלה הגנה וכן הסדרה הזאת היתה מאכזבת. אבל הוא ניצח לנו כל כך הרבה משחקים השנה שקצת מצחיק לשמוע אוהדים מאחלים לו לעזוב, כאילו כמה גארדים ברמתו נמצאים על המדף.

לעדיף את אובה על פניו זה קצת כמו להעדיף את דייסון על ג'רלס. בעיניי ברור שג'רלס היה שחקן טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:16 am 
Freshman

חיפשתי בגוגל: " בבון ירושלמי מצוי ויש בי אהבה והיא תנצח "ותראו מה מצאתי

https://twitter.com/ShiraRabinowitz/sta ... h8YKA&s=19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:29 am 
Hall of Famer

אדאמס הוא אחד הכשרונות הגדולים שדרכו פה. אין ספק שהפוטנציאל שלו בשמיים, והוא רחוק מלהיות חור בהגנה.

אובה מהצד השני, הוא פשוט מנהל משחק גרוע. יש לו הרבה יתרונות בהגנה ובחדירות, אבל רכז הוא לא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:43 am 
Sophomore

Purple_Shadow כתב:
חיפשתי בגוגל: " בבון ירושלמי מצוי ויש בי אהבה והיא תנצח "ותראו מה מצאתי

https://twitter.com/ShiraRabinowitz/sta ... h8YKA&s=19

וואו להפריע לספסל היריבה עם זמבורות זה הכי "בבוני" שמצאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:56 am 
Freshman

אדמס הוא כישרון יוצא דופן ברמה ההתקפית.
אבל כל השאר פשוט לא באותה רמה אצלנו. ההגנה שלו נוראית (ד"ש לניב משגב שחגג עליו אתמול), הוא לא מגיע מספיק לקו, הוא נעלם לאורך כל הפליאוף חוץ מרבע אחד בחולון. מעל הכל מה שמפריע לי אצלו זה ההתעסקות האין סופית בכל מה שמסביב: עם הספסל של הקבוצה היריבה, עם השופטים, עם הצוות המקצועי עם הקהל וכו'.
אם בסוף זאת בחירה בין אדמס לאובה אני לוקח את אובה בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 10:06 am 
Junior

וכרגיל ההודעה למעלה מתעלמת מכך שאת ההפרעה לפסקי הזמן אוהדי הפועל עשו בתגובה למה שהיה במשחק השני בחולון, שם אוהדי חולון שרקו והרעישו בזמן פסקי הזמן. זה הרי לא היה במשחק הראשון.
מעבר לכך, מה לא לגיטימי בלהרעיש בזמן פסקי זמן של היריבה? לא זוכר שמישהו מאוהדי הפועל התלנון על מה שאוהדי חולון עשו במשחק השני.

ןאם נחזור לכדורסל - אחד ההבדלים העיקריים בין הפועל לבין חולון הוא בפן המנטלי. הפועל הוכיחה השנה פעם אחרי פעם שהיא קבוצה שלא עומדת טוב בלחץ וכך היה גם אתמול. היו כמה וכמה התקפות שבהן היה נראה ששחקנים מפחדים לקחת אחריות ולזרוק, חוץ מריברס לשמרבה הצער לא ממש פגע, בריימו קלע 2 מ 7 מהעונשין וראו שהפועל מתקשה מאוד בסיטואציה שבה היא צריכה לרדוף אחרי חולון. אז אולי לאורך העונה אובה ואדאמס תרמו יותר מאשר מגי ורגלנד אבל בפלייאוף זה היה בדיוק להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:38 pm 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
shmueliki כתב:
ראובן כתב:

אבל הדרך היא באמת נקודה חשובה.

אובה שחקן הרבה יותר חד גוני, הקליעה שלו לא טובה, יורדים פה על קבלת ההחלטות של אדמס, אבל אובה ברוב הזמן מקבל החלטות נוראי ברמה של לתפוס את הראש 3 פעמים במשחק מעצבים. הוא פשוט לא ציוות טוב ליד אדאמס. מזכיר שאדאמס צעיר יותר ובעל הרבה פחות נסיון. אם צריך לבחור באחד מהם אין ספק שאובה צריך ללכת.

על זה בדיוק אני מדבר
בעונה הסדירה בישראל אדאמס קלע 2.2 שלשות למשחק ב-37% אחוז, בעוד אובאסוהן מציג 1.6 ב-41%.
אין ספק שאדאמס שחקן יותר מוכשר התקפית, ואובאסוהן הוא "בולדוג" שיודע לנצל את המימדים שלו בשביל לתקוף את הטבעת, להוציא הרבה עבירות (6.5 למשחק, מדורג ראשון בליגה) ואיכשהו עדיין לשים את הנקודות על הלוח.
אני גם לא יכול להתעלם מהנתון שאובאסוהן מוביל בגדול את קטגוריית הפלוס-מינוס בליגה עם 204+ (מקום שני איתי שגב עם 147+), ואילו אדאמס רק במקום ה-18 עם 82+.
אדאמס גם צעיר יותר בשנתיים וחצי.
אבל בדיוק בגלל הדברים הללו - יכול להיות שירושלים יהיה נוח/משתלם יותר להשאיר דווקא את אובאסוהן, בגלל הביקוש שיהיה לשניים מבחוץ.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:49 pm 
Junior

אני, כאמור, לא משתגע על שניהם ובטח שלא על השילוב ביניהם, אבל ההשוואה הזו של האחוזים די משקרת. כמעט כל הזריקות של אובה ל-3 הן כשהוא פנוי לגמרי וגם ככה מדובר בסטיית תקן די רצינית מאחוזי הקליעה שלו לאורך הקריירה. אדאמס קולע את רוב השלשות שלו בסטפ בק, שני מטר מאחורי קשת השלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 166 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: